stp 728x90-en

Closed Thread
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960

    Attention!!!!! Sila baca sebelum post

    a'kum wbt....

    sila ambil perhatian kepada semua ahli-ahli ehoza

    starting from today, aku harap, mintak jasa baik korang semua, sila jangan post perkara-perkara yang terlalu sensitif dengan isu keagamaan yang agak mendalam di sini. antara sebab-sebab aku tak benarkan perkara seperti itu dibincangkan di sini

    1. kita tiada pakar dalam bidang2 berkaitan keagamaan di sini
    2. ada ahli-ahli ehoza yang bukan beragama islam
    3. kita tidak pasti sama ada berita yang disebarkan itu benar atau sebaliknya
    4. perbincangan sedemikian, jika tak dapat dikawal, akan menimbulkan isu perkauman dan keagamaan dan akan menjerumus kepada perpecahan rakyat sedangkan kita hidup di Malaysia ni dalam masyarakat majmuk pelbagai bangsa dan agama

    bukan niat aku taknak membela agama sendiri tapi kita buat mana yang termampu untuk kita lakukan. jangan cakap berdegar2 tapi buatnya tidak. so, sebelum kite sume jadik batu api, lebih baik hentikan aje posting2 yang lebih kepada arah itu.

    amaran dari aku:
    aku akan delete trus mana-mana posting tanpa amaran jika aku dapati tidak bersesuaian.

    walaupun ehoza masih dalam peringkat baby kalau ikut kategori forum komuniti, ini tidak bermaksud yang segalanya dibenarkan di sini. bukannya hentam keromo ikut suka korang ok? kita kat sini ade rules, dan aku harap hormati rules yang sedia ada. pada aku dah ler tak ketat mana pun, simple jek so kalo rules yang simple ni pun korang takleh nak accept, tatau aaa nak cakap apa. manusia hidup di dunia ni, kena dikawal ikut peraturan. tanpa peraturan, kita ni tak ubah umpama haiwan la, ye tak?
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!


  2. pamm 468x60-en

  3. The Following 5 Users Say Thank You to apect
    True Ehoza's Supporter For This Useful Post:


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. PENTING..SILA BACA..
    By pakutekan in forum Isu Semasa 2009
    Replies: 20
    Last Post: 09-09-2009, 01:19 AM
  2. PENTING...SILA BACA
    By syamilia in forum Peluang Pekerjaan / Kursus
    Replies: 30
    Last Post: 28-01-2009, 05:28 PM
  3. [NEW] Kes Penipuan Terbaru.....Sila Baca
    By zonal_fier in forum Isu Semasa 2008
    Replies: 22
    Last Post: 18-12-2008, 07:33 PM
  4. bakal ibu dan bapa, sila baca..
    By tsunamizu in forum Info & Pengetahuan Am
    Replies: 10
    Last Post: 20-10-2008, 10:31 PM
  5. sila baca....n renungkan...
    By nutzreys in forum Ruang Lepaskan Geram
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2008, 01:27 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads