TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    rama_rama_malu's Avatar
    rama_rama_malu is offline Senior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ganu kite
    Age
    32
    Posts
    365
    Points
    117.60
    Thanks
    2
    Thanked 13 Times in 11 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    1874

    surat cinta buat insan tersayang

    erm.. sorri ek klu korang dah pernah bacer.. tapi nak share jugak mende nih....


    pakwe yg hampeh...!!!
    "Hello sayang...

    Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lama2 sangat.. betui... abang
    tersangatlah rindu kat sayang... ..walaupun muka abang ni agak macho dan comel... . janganlah sayang jeles kat abang kalau2
    ada awek lain yang asyik pandang2 dan senyum2 kat abang masa kita pergi dating... . biasa la itu...


    Apa... tak muat kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... Kenapa la tak muat pulak... . janganlah sayang risau... .
    duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok2 abang bayarla balik kat sayang... ..sayang pun sedia maklum... .abang bukannya
    tak ada duit.. tapi duit tu abang dah belikan graphic card baru kat pc abang... . RAM pun abang dah beli yang baru... tambah lagi sekeping...
    kasi power sikit... . tu belum masuk nak tukar harddisk baru lagi tu... .


    abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja melompat longkang depan kedai apek tu tadi tanpa menunggu sayang
    melintas titi... . bukan abang tak gentleman.. tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana ... maafkan abang... tobat, lain kali abang tak buat lagi... ... .


    Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi... sorry la... abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu... . soksek..soksek... masa sayang
    pergi toilet.. tak perasan pulak..dah habis...sedaaaaaaappppp... .!! tapi kan abang dah ganti dengan roti canai kosong abang?? tak sedap ke
    roti canai kosong tu udah lah tu... . janganla merajuk lama lama...


    Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq la balik... . sayangkan ada handbag
    besar...senang nak simpan henset abang yang besar tu...Hehehehe .. henset sayang kecik... boleh abang simpan dalam kocek abang... ... ...


    Betuuuul... ... ! semalam abang dah booked tiket cerita Salon itu... . abang ingat la kan ... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer
    dia la... .. pasal tu la tiket dah habis... ..


    lagi satu... . sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk hari raya aritu... kira pinjam terus la yee... . boleh jugak guna
    masa hari nikah kita esok2... .. bukan abang tak nak beli baru... tapi sayang la... benda elok lagi.... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang pula... .. ayah sayang sure tak perasan punya sebab nanti abang dye la sampin tu dengan warna lain... .


    buat masa ni motor abang masih dalam wokshop..entah apa entah pomen tu buat tak siap2 lagi.. jadi Gen2 sayang ni... kira abang pakai dulu la
    yee untuk pergi kerja... .sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh... . sayang pergi kerja naik LRT punbolehh... .. lagi satu... besok sampai kat opis sayang nanti... ..

    sayang tolong bank-inkan RM300 kat akaun abang ye.. bukan apa... ... Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyak betuii... . motor kapcai abang pun tak begini... ... . okeyla sayang... ... dah cakap lama ni... ..

    jangan lupa top up kan prepaid abang nii... ... esok2 senang abang nak call sayang lagi..
    "
    Last edited by rama_rama_malu; 04-10-2007 at 01:50 PM.
    Give thanks to ALLAH...
    For the moon and the stars..
    Praise HIM all day full..
    What is and what was..
    Take hold of your IMAN..
    Don't give it to syaitan..
    Oh U who believe..
    Please give thank to ALLAH..


  2. The Best Spread 468x60ms

  3. #2
    rama_rama_malu's Avatar
    rama_rama_malu is offline Senior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ganu kite
    Age
    32
    Posts
    365
    Points
    117.60
    Thanks
    2
    Thanked 13 Times in 11 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    1874
    warkah utk abg (Pakwe yang hampeh !!!!)
    "Jawapan dari sayang... .

    Untuk abang yang sangat ayang sayangi..
    ini feedback dari ayang untuk tatapan abang... ... ... ..
    ayang mana ada merajuk dgn abang ..jauh sekali nak jeles dgn abang kalau2 ada minah indon yg kenyit mata kat abang.. ayang tau... taste2 minah indon mmg sesuai dgn personaliti abang. Ayang couple dgn abang pun sbb kesian dgn abang
    yg x abis2 merayu siang malam... . ayang kan seorang yang berhati lembut.. kalau ayang x terima abang... .ayang takut abang terjun
    bangunan bunuh diri... tapi kalau abang dah ada pengganti lain... ayang x kisah... ayang lagi suka..sbb xde lah abang membebankan ayang dah..

    cincin emas yg ayang beli guna duit sendiri tu... abang x perlu bayar balik.. apalah sgt kalau setakat RM seratus dua... sbb paling koman pun..cincin tunang ayang..mestilah berharga RM2,000.00 ke atas. so..ayang x amik hati pun... yg ayang tgk...
    abang yg terketar2 bila tokey kedai kedai emas tu kata harga cincin tu RM199.00...

    Ttg abang lompat longkang x tunggu ayang tu... lagilah ayang xkisah...sbb bila ayang ikut jambatan... ada sorang mamat hensem nak jalan
    sebelah ayang..ayang tau..abang yg tunggu kat depan... dah berasap telinga... tu lah..sapa suruh abang tinggalkan ayang sorang walaupun sekejap.

    Roti canai yang abang kasi tu sedap gak la... ayang dah biasa dgn alasan abang tu..
    sbb tu bila kuar makan dgn abang..ayang order mee goreng je..kalo ayang kuar dgn kawan2 ayang.. paling tidak pun ayang order tom yam
    ke... .nasi paprik ke..kuew teow kungfu ke... .
    ayang tau..kalau ayang makan dgn abang... .mmg abang yg akan sebat makanan ayang... .hehehe

    henset ayang yg abang pinjam tu... abang ambiklah buat reta... sbb ayang dah tengok design baru Nokia..semua function ada... .ada mms..gprs..video... kamera... .suma adalah.. henset abang ni..mmg berguna terutama bila ada anjing kejar..

    mmg banyak la anjing yg penah kena baling dgn henset ayang nih.

    Citer Salon tuh..xpe la kalo cashier tu lupa nak key in dalam komputer dia.. ayang dah beli dvd dah citer tu..

    la ni ayang nak tengok wayang citer x-men the last stand lak..kalo abang nak tengok sekali..abang kasi duit dulu..sbb kalau ayang bayar dgn duit ayang..takut cashier tu lupa lagi nak masukkan nama kita... terutama nama abang...

    motor abang tu..ayang dah jual...
    duitnya tu lah yang ayang tambah buat beli henset baru..abang jgn marah pulak ye... .
    keta Gen-2 tu..abang leh guna sampai minggu ni je..sbb ayang x bayar lagi installment tuk bulan ni..bukan apa..kalo ada yg tarik keta tu..takut dgn abang2 sekali kena pukul..
    so..untuk langkah keselamatan... abang bagi keta tu ahad ni..confirm ayang bayar installment hari isnin..
    abang kan sanggup berkorban utk ayang..so apakata lepas ni abang pulak yg g keja naik lrt..ye abang

    abang jgn risau..ayang dah masukkan RM300.00 dalam akaun abang... hujung bulan ni..ayang akan kasi statement dah berapa byk yang abang
    pinjam beserta dgn interest sekali..
    ayang kasi interest rendah je kat abang... .

    ok lah abang..ayang pun ada dating dgn bf baru ni... . kalau abang nak suruh ayang call abang je tiap kali nak sembang..ayang mintak maaflah... ayang xkan call or top-up credit
    ayang..

    sbb ayang nampak..baru couple..ayang dah kena sara hidup abang..baik ayang cari lelaki yang pandai menghargai ayang..


    babai abang ku sayang
    "
    Give thanks to ALLAH...
    For the moon and the stars..
    Praise HIM all day full..
    What is and what was..
    Take hold of your IMAN..
    Don't give it to syaitan..
    Oh U who believe..
    Please give thank to ALLAH..



  4. #3
    joney's Avatar
    joney is offline Pengetua Ehoza

    is .............. dead!
     
    I am:
    Tired
     
    joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Pass Away
    Posts
    8,902
    Points
    3,593.64
    Thanks
    193
    Thanked 96 Times in 63 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    182691



  5. #4
    firas's Avatar
    firas is offline Addicted Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    firas will become famous soon enough
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    kajang-ser
    Posts
    901
    Points
    347.70
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    592
    huahuahua....baru kena buku ngan ruas...
    'Destinasi Cinta Yang Ku Cari...Sebenarnya Terlalu Hampir...Hanya Kaburi Dengan Dosa Di dalam Hati...'



  6. #5
    ussf's Avatar
    ussf is offline Hyper Active Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute ussf has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    kelana jay
    Age
    37
    Posts
    2,041
    Points
    720.00
    Thanks
    202
    Thanked 227 Times in 141 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    10380
    kahkahkah...
    Selamat Hari Raya Aidilfitri.... Maaf Zahir & Batin

    Jemput ke Blog Aleesya Safiya




  7. #6
    adeka's Avatar
    adeka is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    adeka is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2007
    Age
    31
    Posts
    118
    Points
    38.10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    542
    ish ish ish



  8. #7
    ajun's Avatar
    ajun is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    ajun is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    36
    Points
    11.70
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    541
    tak per tak per lum kawen... cukur slagi dapat hehe



  9. #8
    scarface's Avatar
    scarface is offline Full Time Supporter
    is itu ini begitu begini
     
    I am:
    Cool
     
    scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    helsinki
    Posts
    2,706
    Points
    269.72
    Thanks
    342
    Thanked 105 Times in 57 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    52392
    aik ini mcm pn ada ka...



  10. #9
    Don kin's Avatar
    Don kin is offline DieHardFan Member
    is simply person
     
    I am:
    Cool
     
    Don kin has a spectacular aura about Don kin has a spectacular aura about
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    On Earth
    Posts
    1,943
    Points
    763.10
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 5 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    590



  11. #10
    XVIEW's Avatar
    XVIEW is offline Super Ehozarian
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    IstanaKu
    Posts
    4,156
    Points
    1,357.20
    Thanks
    2
    Thanked 52 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    8381
    memang patut pun pompuan tu wat cam tu....


  12. bitcoin 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Teknik Urutan Cakar Rimau buat suami tersayang
    By nikridzuan in forum Info & Pengetahuan Am
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2009, 09:07 PM
  2. Sebuah Dialog di Malam Hari, Buat Insan Bernama Dai'e
    By headpux in forum Religious Talk / Muslim Section
    Replies: 0
    Last Post: 14-09-2009, 08:47 PM
  3. Warkah Ibu Buat Anak Tersayang di Kampus
    By headpux in forum Diari dan Anda
    Replies: 1
    Last Post: 30-08-2009, 05:40 PM
  4. SURAT TERAHKIR DARI INSAN PERTAMA
    By MiNi in forum Love is Cinta
    Replies: 37
    Last Post: 30-04-2009, 04:12 PM
  5. Selamat Hari Lahir buat mak yang tersayang...
    By rama_rama_malu in forum Birthday Wishes / Greetings / Condolences
    Replies: 11
    Last Post: 08-07-2008, 11:32 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX Crypto

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads