stp 728x90-en

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1
    budak2's Avatar
    budak2 is offline Senior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute budak2 has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    360
    Points
    114.00
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 5 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    2581

    Hati2 makan di Food Court - Jual makanan tak halal (****)

    Assalamu'alaikum warahmatullahi wa barakatuhu, Dengan nama ALLAH Yang
    Maha Pengasih lagi Maha Penyayang Ya ALLAH ampun kan dosa ku seandai apa

    yang apa aku tulis ini tidak betul dan seandai nya betul ia nya berlaku
    denagn izin mu jua .
    Kejadian ini berlaku di FOOD COURT mydin subang jaya, Pada 22 /09/07
    saya
    sekeluarga lebeh kurang jam 10 30 pagi ke mydin ni untuk berbelanja ,
    biasa lah dah sampai semasa di ruang legar tinjau2 dulu apa yang tergoda

    dek hati dalam bulan PUASA ni, Hiasan di tambah maklum lah nak goda
    pengunjung2 , dan saya sendiri pun dah mula tergoda tapi yang heran atau

    memang gerak ALLAH saya terbaca banner MENU makanan yang di gangtung,
    MASYA ALLAH apa yang saya lihat salah satu dari MENU ia itu No 15
    tertulis
    HAM , saya tak lah arif sangat pasal resepi dari **** ni , dan dengan
    rasa
    saya tanggung jawab atau MUNGKIN kerana ALLAH nak uji sejauh mana
    keberanian dalam hati saya yang kerdil ini , Saya memanggil juru jual di

    salah satu gerai dan menegur kenapa ada MENU dari ****, dan si juru
    jual
    bertegas semua MENU di sini HALAL kata nya,tapi kerana tak tak yakin
    dengan jawapan nya saya panggil saorang lagi untuk memastikan apa benar
    yang di kata semua HALAL dan minah ni kata tu memang **** , saya ucapkan

    terima kaseh pada nya, nil ah bagus nya ada Hand phone yang berkemera
    saya
    ambil GAMBAR BANNER TU , pas tu saya terus kan hasrat saya berbelanja .

    Selepas tu semasa nak pulang bila poket dah mula ringan dah di infak kat

    tok mydin, hati saya maseh tergerak nak tengok BANNER tadi ALHAMDULILLAH

    apa yang saya lihat MENU tadi dah di TUTUP dengan KERTAS , makne nya
    betul
    lah **** , saya sekali lagi ambil gambar BENNER tu dan saya bertekat
    akan
    hebah kan perkara ni kerana dalam hati kecil saya tak REDHA ada orang
    islam termakan benda2 tak HALAL apa lagi dalam bulan yang mulia ni,
    yang
    pasti BANNER dah di tutup tapi menu nya WALLAHU A'LAM tolong hati2 kalau

    maseh nak makan. mencari yang HALAL ada lah fardhu pada kita mencari
    yang
    sedap tu kalau TERMAMPU BUAT LAH,

    Saya berdoa ke hadrat ALLAH SWT kepada sesiapa yang memanjang kan
    pekara
    baik walau pun satu ayat ada rahmah dari nya
    Yang baik dari ALLAH dan yang tak BAIK pun dari ALLAH
    Sekira apa yang saya tulis ni tak tepat itu ada lah kelemahan saya insan

    kerdil

    Mustafa .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	22092007181.jpg‎
Views:	112
Size:	60.1 KB
ID:	2959   Click image for larger version

Name:	22092007182.jpg‎
Views:	102
Size:	61.8 KB
ID:	2960  


  2. FXOpen 468x60ms

  3. #2
    scarface's Avatar
    scarface is offline Full Time Supporter
    is itu ini begitu begini
     
    I am:
    Cool
     
    scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    helsinki
    Posts
    2,706
    Points
    269.72
    Thanks
    342
    Thanked 105 Times in 57 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    52392
    aku klu leh mkn mesti kt kdi melayu punya.
    xpn kt kedai mamak.
    lepak2 minum mkn roti bakar kt kopitiam..



  4. #3
    dfamz's Avatar
    dfamz is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    dfamz is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2007
    Age
    37
    Posts
    129
    Points
    47.27
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    549
    Ekk? Iyerr ke..? Eii tak senonohnya tapi..kalau tanya kat kedai ham tuh boleh jadi chicken ham.Gi kat kedai roti ada banyak chicken ham bun.Ham tuh bukan ke meet slice yg nipis nipis tuh..??



  5. #4
    scarface's Avatar
    scarface is offline Full Time Supporter
    is itu ini begitu begini
     
    I am:
    Cool
     
    scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute scarface has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    helsinki
    Posts
    2,706
    Points
    269.72
    Thanks
    342
    Thanked 105 Times in 57 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    52392
    tu yg menjadi keconfiusan.. mengikut story ni ps dia tnya pekerja kt ctu dia tutup menu yg ade ham...
    try tanya sape2 pandai msk yg tau psl masakan ni chiken ham cmner **** ham cmner



  6. #5
    kitaro's Avatar
    kitaro is offline Official Photographer


    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ulu Klang,
    Posts
    2,267
    Points
    1,237.72
    Thanks
    36
    Thanked 147 Times in 75 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    19823
    kalau was-was cari jer tpt lain...



  7. #6
    Don kin's Avatar
    Don kin is offline DieHardFan Member
    is simply person
     
    I am:
    Cool
     
    Don kin has a spectacular aura about Don kin has a spectacular aura about
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    On Earth
    Posts
    1,943
    Points
    763.10
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 5 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    590
    naseb baek ak kurang mkn kt kdai..
    p/s ati2 sume mkn kt kdai..



  8. #7
    kimmy_ky Guest
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    kuang ajor tol laa..wat cam tu..geram aku nih..



  9. #8
    s_bleeza is offline Hyper Active Member
    This user has no status.
     
    I am:
    Awesome
     
    s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute s_bleeza has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    KL
    Posts
    2,151
    Points
    714.91
    Thanks
    12
    Thanked 72 Times in 25 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    6513
    Quote Originally Posted by kimmy_ky View Post
    kuang ajor tol laa..wat cam tu..geram aku nih..
    Aku pun geram gak membaca ni.. Apsallah dorang tak jaga sensitiviti agama lain yer? Isk...isk.. nak gak aku pelangkung...



  10. #9
    muyyaQ's Avatar
    muyyaQ is offline Hyper Active Member

    is stay low profile
     
    I am:
    Cool
     
    muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute muyyaQ has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    seksyen 7
    Posts
    2,851
    Points
    1,259.73
    Thanks
    356
    Thanked 157 Times in 85 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    21239
    kurangkan makan di kedai. huhu. kalu nak makan pon pastikan kite kenal owner kedai tu huhu... makan di rumah kan lagi bagus.



  11. #10
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    kurangkan makan di kedai. beli di kedai, makan di rumah
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!


  12. pamm 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Makanan halal pilihan mukmin
    By adriana in forum Religious Talk / Muslim Section
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2009, 09:46 AM
  2. update NoN- Halal FOOD ~ Cuba Kite Bincangkan
    By goldmine in forum Religious Talk / Muslim Section
    Replies: 4
    Last Post: 19-03-2009, 09:32 PM
  3. hati2 makan ayam..
    By antagenaiz in forum X-Files, Mistery, Amazing
    Replies: 16
    Last Post: 27-09-2008, 03:27 AM
  4. Kod **** Pada Makanan - Penting Untuk Umat Islam
    By suntat in forum Isu Semasa 2008
    Replies: 13
    Last Post: 16-07-2008, 11:56 PM
  5. Halal tetapi ada perisa ****
    By hpmfl2002 in forum Isu Semasa 2008
    Replies: 1
    Last Post: 20-05-2008, 09:38 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads