TenkoFX Crypto

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28
  1. #1
    alfatih's Avatar
    alfatih is offline Ehoza's Freak
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    ampang
    Age
    36
    Posts
    3,659
    Points
    1,231.90
    Thanks
    1
    Thanked 33 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    2262

    Thumbs up Bancian Hantu ....

    Disini ...tak ada gambar hantu ker...seram ker...cerita hantu ker... just aku perlukan jawapan yg jujur dari diri anda sendiri... bukan kawan sedara atau yg lain-lain ... DIRI SENDIRI SAHAJA... untuk menyatakan pernah atau tidak pernah jumpa hantu nih .... ok...biar kita bongkarkan hantu nih bukan benda yang mesti ditakutkan kerana ianya hanyalah imaginasi manusia... k...

    aku mulakan dari diri aku ...

    26 tahun = tak pernah nampak antu langsung... cuma just rasa-rasa jer mcm ada...tapi tak pernah tgk... ok.. kawan - kawan... tulislah....


  2. The Best Spread 468x60ms

  3. #2
    Penggawa's Avatar
    Penggawa is offline Super Senior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    Penggawa is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    KL - Kajan
    Posts
    690
    Points
    229.20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    560
    Pernah... Waktu aku Form 3 kat asrama..
    Aku nampak pontianak.. Waktu tu pukul 3.00 pagi...
    Aku ternampak perempuan pakai baju putih rambut mengerbang...
    Meluncur tegak melepasi bilik di sebalik tingkap..
    Bilik dorm tu tingkat dua dan takde beranda..
    Aku ingat aku sorang nampak... tapi member aku 2 orang lagi nampak...

    Life is poetry in motion...!!
    Always Mizundastood!!!!!!



  4. #3
    suntat's Avatar
    suntat is offline DieHardFan Member

    is KaCaU BiLaU
     
    I am:
    Tired
     
    suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Msih Mcari
    Age
    34
    Posts
    1,114
    Points
    381.23
    Thanks
    82
    Thanked 39 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    3941
    em,aku rasa xada kot...tkat terasa tue aderlah...



  5. #4
    Luq's Avatar
    Luq is offline Addicted Member
    is is effing bored
     
    I am:
    Crazy
     
    Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future Luq has a brilliant future
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Borneo
    Age
    31
    Posts
    834
    Points
    301.93
    Thanks
    2
    Thanked 39 Times in 15 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    710
    Penah time aku budak. Aku bangun nak gi kencing. Lepas kencing tu, aku nak masuk bilik. Tetibe aku nampak pakcik aku (time tu pakcik aku ni kat negeri lai, keje), die panggil kau. Aku terus cabut gi tido.

    Quote Originally Posted by Dr.Mahathir Mohamad
    I believe in open discussion and solving problems openly, Hiding things, being nice, does not take us very far. There is a defect in being nice because one is very likely to be taken for granted. And as far as I'm concerned I'm not going to be nice




  6. #5
    alfatih's Avatar
    alfatih is offline Ehoza's Freak
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    ampang
    Age
    36
    Posts
    3,659
    Points
    1,231.90
    Thanks
    1
    Thanked 33 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    2262
    lagi ader saper yg nak pernah tgk ????



  7. #6
    dilzham's Avatar
    dilzham is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    dilzham is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Malacca
    Age
    30
    Posts
    53
    Points
    16.74
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    549
    Erm aku x pnah nmpk...tp ayah aku nmpk.Time mlm tau kwasan uma kita org ni kebetulan masa tu xder elektrik.pastu ayah aku g smbhyang kt masjid.aAku,mak aku n adk2 aku lak sumer kuar g kdai.so xder org pon kt uma.pastu ayah aku blk la uma.ayah aku g msjd naik motor jer sbb dkat jer dgn uma aku.so time dia nk blk tu dia nmpk ader org duk kt luar uma aku.dia pikr mak aku sbb org tu pkai sama bju n kain batik cam mak aku.dia leh nmpk la dgn bantuan lampu motor wpun masa tu mmg gelap gelita kwasan uma aku.pastu ayah aku nk p simpan la moto dia kt garaj blkang uma.dia mara la mak aku sbb duk dlm gelap x psang lmpu.sbb uma aku ader lampu yg bole cas tu..time xder elektrik leh guna lampu tu.pastu da nk smpi kt balkoni uma ayah aku still mara2 lg sbb mak aku ni xbuka2 lg lampu...ntah aper yg ayah aku menceceh.org tu xckp sepatah pon dia diam jer.pastu dia tgk org yg dudk td tu terus jer msuk uma.pastu ayah aku pon ikut la nk msuk uma tiba2 ayah aku terlanggar pntu uma.yelah gelap kn xnmpk.uma aku guna pntu grill yg pkai sliding door gelap color itam tu.pastu ayah aku mara la lg dia kata buka la pntu ni aku nk msuk apasal ko ttp.ayah aku tgk2 rupanya pntu uma tu mmg kunci.xder org kt uma.apa lagi ayah aku pon mengelabah la..x lama lps tu aku n mak aku pon blk...pastu ayah aku citer la aper yg dia nmpk.masa msuk uma tu mmg xder saper2 kt dlm uma.



  8. #7
    alfatih's Avatar
    alfatih is offline Ehoza's Freak
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    ampang
    Age
    36
    Posts
    3,659
    Points
    1,231.90
    Thanks
    1
    Thanked 33 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    2262
    hmmm... untuk org lain takleh diterima walaupun ahli keluarga sendiri...kerna mungkin cerita ayah ko tuh sekadar nak bg pelajaran kat korang supaya jgn tinggal umah tanpa pengetahuan ...k ... ada yang lain ?



  9. #8
    antagenaiz's Avatar
    antagenaiz is offline King Of VNS
    This user has no status.
     
    I am:
    Cool
     
    antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute
    Join Date
    May 2007
    Location
    Serdang
    Age
    33
    Posts
    15,156
    Points
    5,322.09
    Thanks
    482
    Thanked 523 Times in 282 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    28476
    penah skali masa form 1 dlu,masa 2 aku tgh join family aku msk utk knduri esok harinye..pastu pak sdara aku tnjuk kt aku bnda yg dia nmpk kt pokok jmbu btol2 sblh umah aku...bnda tu tgh terbang,wana itam n bbulu lebat..aku xtau spesis ape..maybe antu raya...pas2 bnda tu ilang dsbalik daun2 jambu tu..

    ada bbrapa kali kt umah arwah atok n opah aku...dgr cam org jln atas bumbung n cakar2 pintu dpn tp aku xnmpk just dengar bunyi je...mak sdara aku ckp bnda 2 langsuir



  10. #9
    alfatih's Avatar
    alfatih is offline Ehoza's Freak
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    ampang
    Age
    36
    Posts
    3,659
    Points
    1,231.90
    Thanks
    1
    Thanked 33 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    2262
    hm...ramai gak yg pernah tgk ek... ader lagi tak nih ....



  11. #10
    nico's Avatar
    nico is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    nico is on a distinguished road
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Malaysia
    Posts
    82
    Points
    25.20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    544
    aku pernah nampak..masa tu aku form 5..ader class tusyen waktu malam..masa aku nak balik tu sambil2 kayuh basikal dekat kawasan kampung tu aku ternampak pocong keluar dari pokok pisang...terus aku tinggal basikal aku..aku lari sekuat-kuatnya..sampai dirumah aku demam kebah...seminggu oo duk baring kat rumah..


  12. pamm 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. [TUTORIAL] Hantu tindih aku time tido....atau aku lah hantu???????
    By A Eranza in forum X-Files, Mistery, Amazing
    Replies: 3
    Last Post: 05-05-2009, 09:37 PM
  2. [Question] soalan utk dijawab(bancian)...
    By anorex1a in forum Jokes, Pranks
    Replies: 23
    Last Post: 24-02-2009, 11:43 PM
  3. Peti Bancian
    By joney in forum Old Announcement
    Replies: 114
    Last Post: 29-01-2009, 06:08 PM
  4. bancian isu2 panas terhadap Najib Razak
    By XVIEW in forum Politic Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 10-07-2008, 10:51 AM
  5. Cara-cara Tangkap Hantu....Jgn Takut Hantu...
    By wansha in forum Jokes, Pranks
    Replies: 22
    Last Post: 25-03-2008, 02:28 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads