TenkoFX ECN Gravity

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    azwanbiz's Avatar
    azwanbiz is offline Senior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    bukit jalil
    Age
    38
    Posts
    461
    Points
    156.81
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    734

    suami dan isterinya

    Ada sepasang suami isteri yang dah lama kawin..Si laki ni ada satu tabiat buruk
    iaitu setiap kali bangun tidur mesti dia kentut, kentut puaka gitu sebab bunyi
    dia menggegarkan bilik tidur dan baunya ya rabbi tak leh nak cerita nanti
    pembaca muntah pulak

    Si bini ni memang sokmo komplen pasal kentut tue dan banyak kali termuntah sebab
    tak tahan…tapi si laki dengan muka penuh selamba menjelaskan, kentut tu perkara
    semulajadi yang baik untuk kesihatan…. Satu hari si bini yang dah lama tak tahan
    perangai si laki berkata, “ satu hari nanti awak kentut bukan sahaja angin yang
    keluar… semua isi perut awak pun akan keluar sama, masa tu baru padan muka
    awak…”, si laki cuma sengih jer.

    Hari raya korban pun tiba…keluarga tersebut banyak dapat daging dan dalam
    banyak2 bungkusan tue ada perut lembu, hati, paru-paru… maka timbullah idea si
    bini nak pekena laki dia…Masa laki dia tengah seronok tido dia telah longgokan
    perut lembu yang berjela2 betul2 kat bontot laki dia, lepas tu dia pun ke dapur
    untuk menunggu aksi seterusnya….

    Dipendekkan citer…maka laki dia dia pun bangun dan macam rutine biasa dia
    melepaskan das das kentutnya yang maha dahsyat bunyinya dan maha busuk baunya…
    si bini tunggu dengan penuh khusyuk. Dari dalam bilik tido terdengar suara laki
    dia terjerit sakan,…hysteria gitu… sibini tertonggeng tonggeng dan guling2
    ketawa. 20 minit pastu silaki pun kedapur untuk sarapan.. sibini pun buat donno
    dan control macho....
    “masin betullah mulut awak… habis tali perut saya terkeluar macam yang awak
    cakap hari tue”. Kata laki dia bersungguh-sungguh. “Habis tue abang buat macam
    mana?” tanya sibini sambil control suara dan perut yang nak pecah sebab nak
    ketawa.
    “nasib baik abang tak panic… abang terus ke bilik air, dan sekarang dah
    settle...”
    “abang buat macam mana?” Tanya sibini agak suspend.
    “Dengan menggunakan jari sahaja abang berjaya memasukkan balik semua isi perut
    abang tadi…tak payah susah2 pegi hospital untuk operation”…Si bini terdiam kaku…


  2. FXOpen 468x60ms

  3. #2
    kitaro's Avatar
    kitaro is offline Official Photographer


    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute kitaro has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ulu Klang,
    Posts
    2,267
    Points
    1,237.72
    Thanks
    36
    Thanked 147 Times in 75 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    19822
    perghhhhhhh...bahayanya...muat plak tu...



  4. #3
    suntat's Avatar
    suntat is offline DieHardFan Member

    is KaCaU BiLaU
     
    I am:
    Tired
     
    suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute suntat has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Msih Mcari
    Age
    34
    Posts
    1,114
    Points
    381.23
    Thanks
    82
    Thanked 39 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    3941
    huhuhuhuhuhu......



  5. #4
    dewi pujangga's Avatar
    dewi pujangga is offline Regular Member
    is ermmmmmm
     
    I am:
    Hungry
     
    dewi pujangga is on a distinguished road
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    melaka
    Posts
    251
    Points
    90.37
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    555
    kalo betul lah... laki dia sekang ada dua perut, ati, dll.. mak aih... dah mcam alien dah tu...... hhuhuhuhuhu...


  6. The Best Spread 468x60ms

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Mengapa seorang suami sanggup memukul isterinya?
    By adriana in forum Perkahwinan & Pasangan
    Replies: 0
    Last Post: 21-05-2009, 08:14 PM
  2. Lelaki terkejut isterinya mak nyah
    By antagenaiz in forum Isu Semasa 2009
    Replies: 18
    Last Post: 21-05-2009, 02:40 PM
  3. [18SX] Suami terkejut isterinya diramas
    By HK23 in forum Jokes, Pranks
    Replies: 6
    Last Post: 10-05-2009, 09:16 AM
  4. ADAKAH suami menanggung dosa isterinya
    By adriana in forum Religious Talk / Muslim Section
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2009, 07:19 PM
  5. menteri dan isterinya..
    By boy85 in forum Jokes, Pranks
    Replies: 12
    Last Post: 01-02-2008, 05:28 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads