stp 728x90-en

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Mylot.com

  1. #1
    budin is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    budin is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Points
    7.50
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    542

    Mylot.com

    nak share sikit pasal MyLot. Mylot.com nih bayar user yang post untuk discussion dalam website diorang..Tapi diorang tak bayar banyak..so jgn la expect USD10000++ hanya dengan posting ..

    Medium yang diorang gunakan untuk pembayaran adalah Paypal. Selamat mencuba


  2. stp 468x60-en

  3. #2
    veddar's Avatar
    veddar is offline Regular Member
    is is punisher
     
    I am:
    Tired
     
    veddar has a spectacular aura about veddar has a spectacular aura about
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atas awan
    Age
    43
    Posts
    159
    Points
    100,085.39
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    585
    bayar untuk posting? websitenya bersepah. terus jadi tak berminat nak bukak



  4. #3
    budin is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    budin is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Points
    7.50
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    542
    Quote Originally Posted by veddar View Post
    bayar untuk posting? websitenya bersepah. terus jadi tak berminat nak bukak
    Yep, diarang bayar untuk setiap discussion yang kita start dan posting..



  5. #4
    veddar's Avatar
    veddar is offline Regular Member
    is is punisher
     
    I am:
    Tired
     
    veddar has a spectacular aura about veddar has a spectacular aura about
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    atas awan
    Age
    43
    Posts
    159
    Points
    100,085.39
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 6 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    585
    kalau mcm tu sure tak lama website mcm ni. orang masuk kerana nak duit, bukan nak kawan. sejak beberapa tahun ni, dah berapa banyak muncul forum dan website macam ni. paling2 kuat pun tahan 2,3 tahun, lepas tu bungkus. boring



  6. #5
    budin is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    budin is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    20
    Points
    7.50
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    542
    tak tahu la pasal tu..tapi saya rasa diorang dapat lebih income dari apa yang diorang keluarkan sebab more traffics + more ads + more money ..

    Domain Name: MYLOT.COM
    Registrar: INTERCOSMOS MEDIA GROUP, INC. D/B/A DIRECTNIC.COM
    Whois Server: whois.directnic.com
    Referral URL: http://www.directnic.com
    Name Server: NS.RACKSPACE.COM
    Name Server: NS2.RACKSPACE.COM
    Status: clientDeleteProhibited
    Status: clientTransferProhibited
    Status: clientUpdateProhibited
    Updated Date: 29-jun-2007
    Creation Date: 03-sep-2004
    Expiration Date: 03-sep-2009


    Domain nih pun dah tiga tahun dah..menunjukkan diorang steady lagi


  7. bitcoin 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-04-2007, 12:15 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads