stp 728x90-en

+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1
 1. #1
  valentine's Avatar
  valentine is offline Super Ehozarian II

  is bosan!!!!!!!!!!!!!!!!
   
  I am:
  Tired
   
  valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute
  Join Date
  Jul 2007
  Location
  where I be
  Posts
  4,698
  Points
  1,669.95
  Thanks
  0
  Thanked 12 Times in 11 Posts
  Credits

  $ 1
  Rep Power
  2947

  Talking Surat Rasmi Cara Minta Kawen Lagi....

  Suami bin Lelaki
  17, Jalan Angkasa,
  24300, Kemaman
  Terengganu.

  Isteri binti Perempuan
  17, Jalan Angkasa,
  24300, Kemaman
  Terengganu.

  31 April 2006

  Puan,

  PERKARA : PERMOHONAN UNTUK BERPOLIGAMI

  Perkara di atas adalah di rujuk.

  2. Sebab utama permohonan ini di lakukan adalah kerana saya ingin melengkapkan kuota yang telah di peruntukkan bagi saya. Buat masa ini kuota yang telah di isi cuma satu, memandangkan masih ada 3 kekosongan, eloklah jika dapat di penuhi secepat mungkin. Pihak yang akan mengisi satu kekosongan ini buat masa ini ialah Cik Hana Fazura binti Ramli yang
  merupakan setiausaha saya di pejabat. Memandangkan komitmen yang beliau tunjukkan di pejabat amat baik, eloklah jika kita masukkan dia bersama kita di dalam organisasi keluarga kita. Kekosongan yang selebihnya akan di isi di masa akan datang.

  3. Untuk makluman pihak puan, yang sebenarnya masalah ini telah lama saya fikirkan tetapi memandangkan poket saya yang selalu nipis, terpaksalah saya tangguhkan dulu permohonan ini di samping kurangnye rasa keyakinan untuk mengemukakan permohonan ini. Kini, setelah saya dapat mengeluarkan kesemua duit pelaburan ASB saya, saya merasakan kembalinya semangat saya yang telah hilang selama ini.

  4. Permohonan ini amat setimpal kerana dengan kedudukan sekarang ia menguntungkan kedua belah pihak dan juga pihak ketiga. Selama ini hidup kita bahagia sebab jika tidak, manakan mungkin puan dapat menjadi seperti sekarang. Semua yang puan miliki sudah bertambah besar. Kereta besar, rumah besar, rantai besar dan pakaian besar. Jika dulu potongan puan seperti gitar, kini sudah bertukar menjadi drum. Oleh itu, sudilah kiranya dapat kita kongsi bersama insan lain kebahagiaan kita ini.

  5. Pihak puan juga dapat menikmati faedah dari kelulusan permohonan ini kerana puan akan tetap menikmati apa yang telah puan miliki sekarang dengan waktu bekerja lebih singkat dan sistem syif akan di perkenalkan iaitu 1 hari kerja dan 1 hari cuti rehat. Waktu bekerja yang selebihnya akan ditampung oleh pihak ketiga. Kebaikan yang puan akan nikmati ialah waktu rehat yang bebas kerana dalam waktu puan bercuti, saya selaku Penyelia tidak akan memantau aktiviti yang puan lakukan. Pada waktu itu saya cuma akan fokus kepada hasil kerja pihak ketiga. Menguntungkan bukan?

  6. Segala kerjasama dari pihak puan saya dahulukan dengan ribuan terima kasih. Saya amat berharap pihak puan dapat meluluskan permohonan saya ini kerana adalah lebih baik jika kita dapat berkongsi kebahagiaan kita ini bersama insan lain. Saya harap permohonan saya ini di balas dengan senyuman penuh keikhlasan dari pihak puan dan tandatangan puan di atas kertas yang saya lampirkan bukannya balingan periuk nasi, pinggan-mangkuk, ketukan senduk dan perkara-perkara yang menyukarkan pihak puan untuk melakukannya.

  7. Saya harap puan sudi meluluskan permohonan ini. Hadirkanlah senyumanmu sebagaimana ketika kita menyambut orang baru iaitu bayi kita kedalam keluarga kita 10 tahun lepas. Situasinya lebih kurang sama dengan masa kini. Kita akan menerima orang baru juga cuma bezanya ialah jika 10 tahun yang lepas kita perlu menjaga dan membelainya dengan manja bersama tetapi kali ini, setiap urusan penjagaan dan belaian manja akan di laksanakan oleh saya sepenuhnya.

  8. Akhir kata, saya harap permohonan saya ini dapat dibalas secepat mungkin. Semoga kita bersama-bersama dengan pihak ketiga akan dapat melaksanakan program ini dengan jayanya.

  Sekian, Terima Kasih.

  "BERKORBAN DAN BERKONGSI KEBAHAGIAAN LAMBANG RUMAHTANGGA BAHAGIA"

  Yang Ikhlas Memohon,

  Suami bin Lelaki


 2. The Best Spread 468x60ms

 3. 03-08-2007 05:29 PM

  Reason
  x sesuai

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

   

Similar Threads

 1. Surat (rasmi) minta kerja..
  By monogha in forum Jokes, Pranks
  Replies: 7
  Last Post: 29-05-2010, 06:56 AM
 2. Sindiket guna kepala surat rasmi palsu
  By headpux in forum Isu Semasa 2009
  Replies: 2
  Last Post: 03-04-2009, 09:45 PM
 3. Panduan Surat Rasmi Untuk Lelaki Berkahwin Lagi
  By oweizmez in forum Jokes, Pranks
  Replies: 3
  Last Post: 10-06-2008, 03:56 PM
 4. Surat Rasmi-Permohonan Berpoligami
  By spark in forum Jokes, Pranks
  Replies: 2
  Last Post: 25-01-2008, 04:43 PM
 5. Surat Nak Kawen Lagi
  By procodine in forum Jokes, Pranks
  Replies: 8
  Last Post: 17-10-2007, 03:46 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX Crypto

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60

Ehoza Ads
Ehoza Ads