The Best Spread 728x90ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 57
  1. #1
    mr.buragas's Avatar
    mr.buragas is offline Addicted Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    mr.buragas has a spectacular aura about mr.buragas has a spectacular aura about
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    kinrara pu
    Age
    33
    Posts
    948
    Points
    302.80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    578

    Unhappy my 1st luv story

    hye sume..aku nak share skit kisah cinta pertama aku kat forum baru ni..khas utk mod baru ninasmara..


    dulu aku dr f1 sampai la f5 aku belajar kat skool berasrama penuh kat seremban..sume bdak laki kat situ..so aku memang xde sebarang experience ngan pompuan smpai la aku habis skool..kes innocent ngan pompuan ni(cian nye aku)..


    habis skool bapak aku bg aku rxz sebijik n dgn motor tu la aku g cari keje sebelum masuk universiti..akhirnya aku dapat job kat A&W kat seremban sebelah seremban parade..ade taman & tasik kat tepi restoran beruang tu tp aku dah lupe name die..


    a&w tu 24hours so aku amek syif ketiga 12am to 8am sbab dapat gaji lebih..lgpun geng aku ramai lpak kat tasik tu..


    so kat situ aku mule la jatuh hati kat sorang minah ni..die tua setahun dari aku..shida(bkan name sebenar) namenye..die ni satu syif ngan aku..


    aku suke kat die sbab die slalu tolon aku wat keje kat kitchen (bodo gler reason)..tp die memang cantik la..itu aku leh jamin..cume die kecik skit je dari aku..and matang gler(aku memang cair ngan pompuan matang ni)..rock plak tu..


    dah dkat sebulan keje kat situ..aku ngan shida pun makin rapat..tp die anggap aku ni kawan je pasal die dah ade balak..tp aku still ade hati kat die..so stiap kali die tukar syif aku pung akan jmp gak manager minta satu syif ngan die..


    satu hari tu die belek2 flyer promotion depan aku..pastu die lipat2 flyer tu tp bukak balik..aku tanya la die "kenape ko ni ade masalah ke?"


    die jawab "xde la, aku tgh pikir ni macam mane nak wat love gune kertas ni..ko tau buat?"

    dah sah2 la aku xtau..aku cube buat dpan die tp standard hero la kalah dulu, memang x jadi..tp ni peluang baik utk aku..


    so esok petangnya sebelum g keje aku bertungkus lumus la wat origami love ni..nak tanya geng aku hampeh, diorang ni konon rock la x main la bentuk2 love ni..


    last2 aku balun la sndri gune kertas a4..berpeluh2 aku cube buat bentuk tu sbab aku memang x reti..byk plak kertas habis..akhirnya tgh malam tu jd la bentuk yg aku nak (aku rase la)..aku pun tranfer la love tu kat duit rm10..


    malam tu time keje aku ajak die lepak kat tepi tasik tu (syif midnight ni lenggng so leh menular selalu)..aku pun bg duit love tu kat die..die pandang aku lame sgt..

    pastu die glak gler babeng "bentuk love ko buat ni salah la serius memang len gler dr aper yg aku pnah tgk.." "thanks along"..


    aku pun balas.."hati yg ko pegang skrg ni adalah hati aku.. simpan hati ni dan aku akan jd milik kau..pulangkan dan aku tetap akan jd kawan kau.."..gamble gler aku time tu..

    die pandang aku balik, "biar btul ko ni, aku dah ade balak la.."

    aku senyap..lame die pandang aku..akhirnya die simpan duit tu kat poket baju DIE!! akhirnya malam tu cinta aku berbalas..


    semenjak tu tiap2 malam ktorg dating kat tepi tasik tu time keje..bebudak sekerje sume cakap kitorg ni kaki syif midnight..


    kat tasik tu jugak la aku merasa ape yg dimaksudkan dgn cinta..aku x pnah menyesal walaupun die awek org..


    yg aku tau aku ngan die bahagia sgt spanjang tempoh tu..byk yang aku belajar dari cinta ni..semuanya pengalaman pertama..n semuanya die yg ajar aku!!! syok woo..


    tp standard la bercinta ngan awek org ni penamatnya memang x best..aku clash ngan die 4 hari sebelum aku masuk uitm.. hari yg same aku resign..lost contact trus..family aku pindah johor x lame lpas tu..aku xkan lupekan sume kenangan tu sampai biler2..


    habis


    p/s: sori la kalau x romantik..aku kalah skit kalau bab mengarang ni..
    p/s 2: thank kat rama-rama pemalu utk tajuk cter ni..
    Last edited by mr.buragas; 02-08-2007 at 04:58 PM.


  2. bitcoin 468x60-en

  3. #2
    valentine's Avatar
    valentine is offline Super Ehozarian II

    is bosan!!!!!!!!!!!!!!!!
     
    I am:
    Tired
     
    valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute valentine has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    where I be
    Posts
    4,698
    Points
    1,669.95
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    2947
    Xyah romantik sgt ler..hehe..rock ckit baru best.....ermm..sumer skali ke dia ajar ko??



  4. #3
    rama_rama_malu's Avatar
    rama_rama_malu is offline Senior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute rama_rama_malu has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ganu kite
    Age
    32
    Posts
    365
    Points
    117.60
    Thanks
    2
    Thanked 13 Times in 11 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    1873
    Quote Originally Posted by mr.buragas View Post

    p/s: sori la kalau x romantik..aku kalah skit kalau bab mengarang ni..
    p/s 2: thank kat rama-rama pemalu utk tajuk cter ni..
    huhuh.. terharunye....
    takpe.. len kali kite bincang agi... tapi best arr cite nih.. suke org lebih matang ek... gewd!!! susah dapat awek manje2 sangat nih...
    Give thanks to ALLAH...
    For the moon and the stars..
    Praise HIM all day full..
    What is and what was..
    Take hold of your IMAN..
    Don't give it to syaitan..
    Oh U who believe..
    Please give thank to ALLAH..



  5. #4
    oweizmez Guest
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    ntah2 dia simpan origami tu pasal ko wat guna duit kut.. rm10 laks tu. kalo ko wat guna newspaper belum tentu dia simpan



  6. #5
    XVIEW's Avatar
    XVIEW is offline Super Ehozarian
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute XVIEW has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    IstanaKu
    Posts
    4,156
    Points
    1,357.20
    Thanks
    2
    Thanked 52 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    8381
    Waaaaaaa sedihnya aku.....kesian kat kau. Misti kau rasa gigil masa tu bila kau cakap kat dia yng kau sukakan dia...tapi pass dia balas balik cinta kau tu, rasa happykan, cam dunia nie kau yang punya...



  7. #6
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    Quote Originally Posted by oweizmez View Post
    ntah2 dia simpan origami tu pasal ko wat guna duit kut.. rm10 laks tu. kalo ko wat guna newspaper belum tentu dia simpan
    hahaha ko ni mmg hampeh la
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  8. #7
    antagenaiz's Avatar
    antagenaiz is offline King Of VNS
    This user has no status.
     
    I am:
    Cool
     
    antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute
    Join Date
    May 2007
    Location
    Serdang
    Age
    33
    Posts
    15,156
    Points
    5,322.09
    Thanks
    482
    Thanked 523 Times in 282 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    28476
    Quote Originally Posted by oweizmez View Post
    ntah2 dia simpan origami tu pasal ko wat guna duit kut.. rm10 laks tu. kalo ko wat guna newspaper belum tentu dia simpan
    wakakakaka kejam tol ayat ko nih



  9. #8
    antagenaiz's Avatar
    antagenaiz is offline King Of VNS
    This user has no status.
     
    I am:
    Cool
     
    antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute antagenaiz has a reputation beyond repute
    Join Date
    May 2007
    Location
    Serdang
    Age
    33
    Posts
    15,156
    Points
    5,322.09
    Thanks
    482
    Thanked 523 Times in 282 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    28476
    tp kan....nape first luv ending nyer msti sedih first luv aku dlu pn cam2 gk huhuhuhu



  10. #9
    mr.buragas's Avatar
    mr.buragas is offline Addicted Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    mr.buragas has a spectacular aura about mr.buragas has a spectacular aura about
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    kinrara pu
    Age
    33
    Posts
    948
    Points
    302.80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    578
    Quote Originally Posted by oweizmez View Post
    ntah2 dia simpan origami tu pasal ko wat guna duit kut.. rm10 laks tu. kalo ko wat guna newspaper belum tentu dia simpan
    kenape? kalau org len bg love rm10 kat ko balas jugak ke cinta bdak tu semata-mata sbab dapat duit tu....

    xkan kot...



  11. #10
    mr.buragas's Avatar
    mr.buragas is offline Addicted Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    mr.buragas has a spectacular aura about mr.buragas has a spectacular aura about
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    kinrara pu
    Age
    33
    Posts
    948
    Points
    302.80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    578
    Quote Originally Posted by ninasmara View Post
    Xyah romantik sgt ler..hehe..rock ckit baru best.....ermm..sumer skali ke dia ajar ko??
    rahsia..wakaka...


  12. The Best Spread 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. The story goes on..
    By mamamia in forum Politic & General & Education (English)
    Replies: 5
    Last Post: 25-04-2010, 02:01 AM
  2. Best Story..
    By BLurr in forum Mind Your Language (English)
    Replies: 4
    Last Post: 21-04-2010, 01:08 AM
  3. The story about Subsidy .......Pok Leh
    By azwanbiz in forum Politic & General & Education (English)
    Replies: 15
    Last Post: 24-09-2008, 06:07 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX Crypto

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads