stp 728x90-en

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    mr.buragas's Avatar
    mr.buragas is offline Addicted Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    mr.buragas has a spectacular aura about mr.buragas has a spectacular aura about
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    kinrara pu
    Age
    33
    Posts
    948
    Points
    302.80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    578

    Talking Gara-gara buat projek dengan isteri jiran

    Dalam satu neighbourhood nie...... bermulalah satu cerita dimana isteri
    jiran sebelah ni jatuh cinta dengan suami jiran sebelah. Jadi.....korang
    faham-fahamlah apa yang diorang buat kat rumah si isteri tuh. Tak
    disangka-sangka, suami si isteri ni pulang awal dari kerja hari tu.

    Maka, kelam-kalbutlah si isteri dengan boyfriend dia tu bersurai.
    Walaubagaimanapun, suami jiran sebelah tu dah tak sempat lagi keluar ikut
    pintu belakang.Si suami jiran ni pun bagi idea kat si isteri.
    Lalu si isteri berlari dengan pantas ke bilik untuk mengambil baby oil
    dengan bedak badan lalu disapunya baby oil pada badan boyfriendnya.

    Setelah itu, diletakkan pula bedak badan pada badan boyfriendnya sehingga
    keseluruhan badan boyfriendnya itu kelihatan putih melepak. Lalu
    boyfriendnya pun berdiri di salah satu sudut rumah dan meng'freze'kan
    dirinya supaya kelihatan seperti patung. Setelah melalui saat yang genting
    itu, si isteri pun membuka pintu kepada suaminya yang sudah sekian lama
    mengetuk pintu. Si suami tercengat seketika apabila ternampak 'patung' itu
    lalu bertanya kepada isterinya,

    " aik??!!.....dari mana pulak datangnya patung nih??"

    "oooo..... patung tuuu. Patung ni saya order dari katalog mak cik sebelah.
    Baru je sampaitadi." jawab si isteri selamba.

    "ooooooo.....begitu." balas si suami.

    Tepat pukul 3 pagi, tanpa mengejutkan isterinya, si suami keluar dari bilik
    tidur lalu menuju ke dapur. Kelihatan 'patung' tu masih berada dalam keadaan
    asalnya tanpa sebarang perubahan. Setelah tiba di dapur, si suami membuat
    sandwich lalu meletakkannya di atas trey menghidang bersama segelas susu.
    Setelah itu, si suami mengangkat makanan itu lalu berdiri betul-betul di
    hadapan 'patung' itu lalu berkata, "nah....makanlah.". Si 'patung'berasa
    amat terkejut dan takut kalau-kalau si suami mengetahui hal sebenarnya.


    Dengan selamba, si suami berkata," aik??!!! tak nak??? orang dah bagi
    makanan ambik la! Saya ni kira baik la.....Tak macam awak..........dulu,
    tiga hari tiga malam saya jadi patung kat rumah awak, jangankan
    makanan..........segelas air pun awak tak bagi!!!!!!"

    mr.buragas: ape punye kes da...


  2. FXOpen 468x60ms

  3. #2
    alfatih's Avatar
    alfatih is offline Ehoza's Freak
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute alfatih has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    ampang
    Age
    36
    Posts
    3,659
    Points
    1,231.90
    Thanks
    1
    Thanked 33 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    2262
    aper kes ler nih


  4. The Best Spread 468x60ms

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Replies: 18
    Last Post: 04-03-2010, 02:13 AM
  2. kena tipu Rm 3000 gara-gara ingin kereta satria.
    By zamreda in forum Isu Semasa 2010
    Replies: 4
    Last Post: 20-01-2010, 06:59 PM
  3. Black 'Ditegur' Pihak TV3 Gara-Gara Aksi Cium Pipi
    By headpux in forum Info & Selebriti
    Replies: 4
    Last Post: 20-01-2010, 03:00 PM
  4. Black 'Ditegur' Pihak TV3 Gara-Gara Aksi Cium Pipi
    By nikridzuan in forum Info & Selebriti
    Replies: 12
    Last Post: 18-01-2010, 07:12 PM
  5. Janggut Saari ditarik Khir Toyo gara-gara pendedahan KDEB
    By adriana in forum Politic Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 13-03-2009, 05:01 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads