stp 728x90-en

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    lopattikam's Avatar
    lopattikam is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    lopattikam is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    anywhere i like to stay
    Posts
    109
    Points
    36.90
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    569

    sapa mau reload free 012,019,014,017,016,013

    > > > > > > Pelik kan??
    > > > > > > Aku dapat drpd mmbr yg keja
    kat kedai hphone kat area2 sekitar
    jb ni. Duduk berborak dengan dia,aku
    pun
    korek lah rahsia pasal handphone
    ni.Last-last cair jugak dia. Dia pun
    bagi tau lah aku cara-cara nak mereload
    prepaid ni secara percuma.
    > > > > > > Ok, sila baca keterangan
    dibawah ni Untuk semua talian
    012,013,016,017 dan019,anda semua
    selepas ini x payahlah pergi ke kedai
    handphone lagi untuk mereload prepaid
    anda. disini ada cara untuk mereload
    handphone dengan cara yang agak
    illegal.. tapi cara mereload handphone
    ini hanya boleh digunakan pada 20
    hingga
    30 haribulan pada setiap bulan. Ini
    kerana setiap talian ini di upgrade
    pada
    masa-masa ini.Ok, kepada pengguna
    talian
    012,013,016,017,019, dail 1415007 dan
    tunggu dalam 5 saat dan anda akan
    dengar
    seperti bunyi bising, tunggu sehingga
    bunyi itu hilang dan dail 9151 tunggu 3
    saat dan tekan nombor telefon anda.
    Anda
    akan dengar dia cakap "please insert
    you
    pin number" masukkan 011785 45227 00734
    tunggu selepas dia kata nombor pin
    selesai, lepas tu dial 0405 untuk kl
    dan
    s'gor, 0406 utk kawasan lain
    semenanjung
    dan 0409 utk sabah s'wak.
    > > > > > > > Anda akan mendengar "for
    airtime top-up press 1723" selepas dail
    nombor kemudian tekan nombor telefon
    anda sekali lagi. Tunggu selepas bunyi
    bising selesai, dial 4455147 diikuti
    146
    selepas 5 saat...Ok, selepas beberapa
    saat, anda akan mendengar "your pin
    number is accepted" anda terus dail
    1007
    dan anda akan dengar "your key number
    is
    accept" terus dail 4566 dan anda akan
    dengar "your password is accept". Lepas
    itu terus dail nombor talipon anda dan
    anda akan dengar "kepala hotak kau
    berjambul 66, kat dalam dunia ni mana
    ada benda yang free, zaman skang nih
    masuk toilet pun kena bayar 20 sen
    tau... dahlah pulak minyak dah naik 30
    sen...


  2. pamm 468x60-en

  3. #2
    azwanbiz's Avatar
    azwanbiz is offline Senior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future azwanbiz has a brilliant future
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    bukit jalil
    Age
    38
    Posts
    461
    Points
    156.81
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    734
    memang berjambul la kepala hotak dia tu


  4. bitcoin 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Reload card,
    By afezudien in forum Telecommunications
    Replies: 11
    Last Post: 23-07-2009, 05:19 PM
  2. e-pay prepaid reload system
    By pakcikman in forum Telecommunications
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-2008, 04:35 PM
  3. sapa tiru sapa ni??
    By greysmoke in forum Jokes, Pranks
    Replies: 9
    Last Post: 10-04-2008, 06:04 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads