TenkoFX ECN Gravity

Closed Thread
Page 1 of 10 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 100
  1. #1
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    Nominated Icon CNI ENTERPRISE (M) SDN BHD (161139-M) (AJL93014)





    How We Started

    A homegrown company, CNI Enterprise (M) Sdn Bhd has grown in leaps and bounds over the years to become one of the largest and fastest growing multilevel marketing companies in South East Asia.
    Established in 1989, CNI offers a broad spectrum of products across 5 distinct product lines such as nutritional and health, personal care and cosmetics, food and beverages, household and auto care, and other exclusive consumer items.
    The path of CNI's success can be traced to its humble beginnings in the late 1980's when three aspiring entrepreneurs teamed up to build a network marketing company with the vision to introduce a solid business plan that would enable just about anyone to start their own business with minimum capital.
    What started from a dream, a vision - soon took shape and catapulted the business into one of the major players in the direct selling industry in Malaysia. In August 2005, CNI was listed on the main board of Bursa Malaysia through its holding company, CNI Holdings Berhad.

    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8IHc6du0saA[/ame]


    PINJAMAN TEKUN MELALUI PPUTC (Program Pembangunan Usahawan Tekun-CNI)

    Bulan ke 4 baru start bayar, itupun ada lagi insentif yang CNI bagi : CNI tolong bayarkan installment anda apabila anda submit voucher TEKUN pada bulan berkenaan, CNI bayar 2 bulan punya installment + savings anda sekali. Dan ada lagi insentif yang CNI tolong bayarkan installment anda + saving sehingga 10 bulan... Mari kita beri peluang kepada diri sendiri.....

    kalau ada ibu tunggal, peniaga, individu yang nak berniaga, askar / pekerja govn & pekerja swasta yang nak buat loan untuk buat bisnes.. Boleh jumpa saya...
    Kini CNI menjadi rakan niaga strategik TEKUN NASIONAL, memberikan DANA untuk mulakan perniagaan dan modal pusingan selama 3 bulan berikutnya yang bersamaan

    Modal Bulan 1 : RM2997.50 bersamaan dengan 2000PV
    Modal Bulan 2 : RM410 bersamaan dengan 300PV
    Modal Bulan 3 : RM410 bersamaan dengan 300PV
    Modal Bulan 4 : RM410 bersamaan dengan 300PV

    Selebihnya,
    Insurans Takaful + Kos Pembiayaan TEKUN + Latihan USahawan (Seminar Usahawan Cemerlang) di Pearl International Hotel, Jln Klang Lama.



    Skrg memang byk syarikat mlm yg beroperasi,dan kita teragak2 nak pilih mana yg bagus sbab smuer menawarkan janji manis yg hebat..sbenarnya apa yg ditawarkan adalah benar kita perolehi jika kita mengikut sistem dan cara nya..dan cita2 utk memiliki kereta mewah dan rumah agam adalah tak mustahil!!!

    kenapa mesti CNI?
    kerana CNI adalah satu2nya syarikat yg masih kukuh bertahan setelah sekian lama,dan di CNI juga telah berjaya melahirkan lebih ramai jutawan segera berbanding syarikat mlm yg lain..dgn produk yg lebih byk,lebih bagus,dan yg paling penting setiap produknya diinsurankan bernilai 1 juta!!ini tidak dipunyai oleh mana2 syarikat mlm..

    dgn berbagai cara kita boleh memulakan sesuatu biznez,dgn menyertai CNI kita tak perlu mendaftar syarikat,daftar produk,byr insuran produk, keluar duit yg byk utk memulakan biznez akan meningkatkan risiko kita utk gagal jika apa yg kita plan tidak menjadi..so, dgn adanya syarikat berdaftar,produk yg bagus,modal yg sedia ada adalah tidak mustahil utk tidak dilaksanakan oleh sesiapa..


    CNI = Creative Network International (Purely Multilevel Company) + PROGRAM PEMBANGUNAN USHAWAN TEKUN CNI

    1. Dah Bertapak di Malaysia Selama 20 Tahun. Sejak itu telah melahirkan lebih 52 intan jutawan dari pelbagai golongan seperti bekas peon, bekas pekerja kilang, bekas buta huruf, bekas ibu tunggal, bekas golongan miskin dan golongan sederhana dan ke atas.
    2. Kini mepunyai rangkaian produk kesihatan yang halal. Boleh pakai sendiri. Tak perlu jual.
    3. Sistem Pelan Perniagaan berlandaskan Syariah Islam.
    4. Terbaru akan membuka pasaran di timur tengah seperti UAE,Nigeria dan OMAN.
    5. Lebih 300, 000 usahawan aktif
    6. Dengan PPUTC kami bersama melahirkan lebih dari 30,000 usahwan baru dari golongan ibu tunggal, suri rumah, pelajar, graduan dan siswazah yang menganggur. Submission borang bermula bulan ini. Fasa pertama dana sebanyak RM 5000 berbentuk produk, latihan isentif keusahawan.
    7. Kerjasam MeCD(Ministry Of Entreprenuer & Co-orperative Development) dan TEKUN NASIONAL.
    8. Usahawan berpangkat "Agency Manager" ke atas layak mini membuka stokis. Ditambah dengan Program PPUTC, capaian pangkat Agency Manager hanya dalam sebulan.
    9. Mempunyai web site e-dagang untuk pembelian melalui internet yang amat mudah.


    Fikirkan;
    Setiap bulan anda berbelanja di pasaraya-pasaraya atau kedai-kedai runcit untuk memenuhi keperluan harian rumah tangga anda seperti barangan bilik air & tandas, barangan keperluan dapur, barangan penjagaan peribadi, barangan kosmetik, produk pemakanan kesihatan, makanan & minuman dsbg. Anda juga perlukan minyak enjin baru setiap kali servis dan lain-lain produk ekskelusif.

    Berapakah jumlah belanja bulanan anda tersebut? Darabkan 12 bulan. Berapakah nilainya? Nilai tadi di darab lagi utk jangka masa 10 tahun dengan setiap tahun di darab 3% (nilai inflasi pada keadaan ekonomi yg mantap). Berapakah nilai perbelanjaan anda dalam masa 10 tahun itu?

    Nilai tersebut tidak lagi termasuk peningkatan perbelanjaan keluarga yang bertambah tahun demi tahun anak semakin membesar/dan bertambah meningkatkan lagi perbelanjaan. Jadi berapa nilai sebenarnya?

    Selama 10 tahun tersebut, adakah anda perolehi nilai wang anda semula atau HANGUS begitu saja? Pastinya HANGUS begitu saja........

    Tukar Konsep;
    Bagaimana perbelanjaan bulanan anda boleh membantu mengembalikan nilai wang anda sekurang-kurangnya 10% hingga kepada 100%?

    Tukarlah jenama kegemaran anda kepada jenama Sykt CNI. Berbelanjalah di Sykt CNI(terdapat >200 barangan)di Retail Centre atau secara online. Anda hanya perlu ke pasaraya/kedai runcit apabila di Sykt tiada barangan yang anda kehendaki, cth seperti barangan basah.

    Barang Sykt mahal?
    Tidak lagi apabila anda tahu menilai kualiti barangan bertaraf GMP & ISO 9001:2000
    Tidak lagi apabila anda dapat penjimatan hasil dari kepekatan barangan.
    Tidak lagi apabila anda dapat potongan dari pemberian bonus.
    Tidak lagi apabila bonus anda semakin besar FREE.......

    Bagaimana mahu bonus besar?
    Anda guna produk Sykt sehingga 100% mengikut kemampuan anda.
    Anda bercerita dan terus bercerita hasil keberkesanan produk Sykt yang anda gunakan & bonus yang anda perolehi kepada sesiapa saja.
    Anda taja sesiapa saja yang anda mahu.

    Bagaimana jika tidak pandai/malu/segan utk menaja?
    Anda tak perlu menaja jika tak pandai/malu/segan. Anda cuma kenalkan saudara-mara atau rakan taulan anda kepada saya. Saya akan bantu anda.


    nanti aku update testi dari yg dah berjaya kat sini,ngan testi dari pengguna produk..


    ANALISA PERSOALAN MASALAH dalam kehidupan hari ini yang penuh mencabar antaranya:
    • Gaji Bulanan yang tidak mencukupi
    • Beban hutang yang sentiasa bertambah
    • Harga barang yang meningkat menyebabkan perbelanjaan bulanan jadi tidak mencukupi
    • Tanggunggan dan komitmen yang semakin meningkat
    • Pekerjaan yang tidak tetap
    • Peluang pekerjaan yang terhad
    • Kurang mendapat peluang yang lebih baik
    • Pemalu dan pendiam/ tidak suka bergaul
    • Keegoan diri, tidak mahu melihat peluang yang lebih besar
    • Cepat berpuas hati
    • Pentingkan diri sendiri
    • Tidak mahu bersyukur
    Dengan usia CNI telah menjangkau usia 20 tahun, sebuah syarikat yang benar-benar kukuh, sebuah syarikat Malaysia dan beribupejabat di Glenmarie Shah Alam, berdaftar di bawah DSAM (Direct Selling Asscioate of Malaysia) Mempunyai sebuah wisma dan 2 buah kilang yang bertaraf GMP diiktiraf HACCP, ISO yang mana nilai terkini melebihi 80 juta dan semua produk-produk keluarannya di iktirafHALALoleh JAKIM dan juga BADAN-BADAN DARI JABATAN AGAMA LUAR NEGARA yang diluluskan oleh JAKIM.
    KEHEBATAN dan KELUAR BIASAAN CNI terbukti daripada:
    • Produk Harian ( Barangan Peribadi, Kegunaan rumah dan Dapur), pemakanan kesihatan, minuman kesihatan, barangan exklusif dan produk kecantikannya yang berkualiti tinggi, harga berpatutan dan diinsuranskan setinggi 1-3 JUTA
    • Berjaya melahirkan seramai 53 orang usahawan yang bertaraf JUTAWAN
    • Menghantar lebih dari 300 pasangan Islam mengerjakan UMRAH
    • Akan menghantar lebih dari 20 Intan Jutawan yang beragama Islam mengerjakan Haji
    • Penikmat tabung kereta mewah percuma melebihi 100 usahawan
    • Penikmat tabung rumah mewah percuma melebihi puluhan usahawan
    • Penerima pendapatan yang lumayan
    • Penikmat pelancongan luar negara percuma
    • Kesan positif dari pengamal produk pemakanan kesihatan CNI melalui TESTIMONI PENGGUNA PRODUK
    Berjaya Bersama CNI...

    Selamat datang ke dunia MLM CNI...
    Kebahagiaan adalah impian semua orang... dan ianya juga adalah hak semua orang di dunia ini. Dalam kehidupan kita, sememangnya ramai yang mencari kerja dan peluang untuk hidup lebih baik dan mencapai kebahagiaan hidup. Setelah sekian lama berusaha dan mencari, tetapi akhirnya usia sudah meningkat dan bebanan hutang tak sudah-sudah.
    Di sini, peluang yang diimpi-impikan sudah tersedia. Tidak kira siapa anda dan latarbelakang pendidikan anda. Asalkan anda rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas, maka saya sedia berkongsi kejayaan dan memberi peluang keemasan ini untuk anda memulakan suatu kehidupan baru... dan seterusnya mencapai kebahagiaan yang anda impi-impikan selama ini. Sememangnya di CNI, kami memang terbukti dari segi kejayaan para usahawannya terutama golongan bumiputera sendiri. Dengan usia menjangkau 20 tahun, CNI telahpun melahirkan seramai 53 orang usahawan yang bertaraf Jutawan, menghantar lebih 400 muslim / muslimah mengerjakan ibadah Umrah dan lebih 100 buah tabung kereta mewah telah diberikan.

    Anda dijemput untuk melayari laman web ini untuk mengenali kehebatan perniagaan ini. Rangkaian barangan kami juga terbukti sangat berkesan dan berkualiti dengan harga yang sangat murah dan berpatutan. Segala produk dijamin kepuasan penggunaannya dan dilindungi insuran sehingga RM1-3 Juta sekiranya memberi kesan yang buruk terhadap para penggunanya. Dari segi hukum syarak, semua barangan CNI adalah HALAL dan disahkan oleh JAKIM.
    utk lebih info bleh ler call aku 0126562538~ary

    Saya juga ada pakej2 khas utk usahawan yg ingin mengeluarkan modal sendiri..jika anda benar2 mencari perniagaan yg sebenar dan ingin menggunakan modal sendiri boleh join group sy..pakej mengikut kemampuan modal anda,tiada sebarg paksaan..sy akan memberi tunjuk ajar dan latihan..
    antara pakej2(pakej ini adalah didlm group sy sahaja,tidak dari syarikat..tujuannya adalah utk membimbing usahawan mendapat keuntungan maksimum dari perniagaan ini tanpa melanggar syarat2 syarikat,so korg akan dapat untung lebih dari jualan jika anda follow sistem..):
    Yuran kemasukan ahli adalah wajib rm50+
    rm20-rm120
    kadar keuntungan maksimum dgn usaha mengedar/promote,untung runcit,bonus,produk free dan sistem plan
    (fokus produk Kopi Tongkat Ali Ginseng)

    RM170-RM500
    Kadar keuntungan maksimun dgn usaha marketing C.I.P/promote,sistem,untung runcit,produk free,melancong free,kereta free dan bonus
    (fokus produk Consumer Incentive Package C.I.P)

    rm12k
    fokus produk waterlife..ini yg paling2 cepat.anda boleh dapat semua yg dioffer dlm syarikat tak sampai sethn dgn cuma jaga 4kaki..8 biji waterlife dan rolling jual sambil cari kaki buat kerja sama...info lanjut kena call ler..(sistem ini digalakkan jika anda benar2 ingin menjadi usahawan dan mampu mengeluarkan modal sahaja..kot tak,sy tak galakkan sbab sy takut anda salah anggap sistem ini dgn sistem cepat kaya..kalau nak senang kena lah berenang dulu beb..kot hati tak kuat jgn memandai yer..papehal call dulu k..)
    Last edited by somutmerah; 05-04-2010 at 12:45 AM.


  2. pamm 468x60-en

  3. #2
    astaroth's Avatar
    astaroth is offline Hall of Fame
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Hell Sith
    Posts
    1,900
    Points
    650.10
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    730
    gaji berapa
    Metal UnderGround Album Collection
    About Gallery Permission
    Speed You DSL Connection
    Naruto Shippuuden Episode List
    Ehoza Rules

    "I Have Made Candles Of Dead Men's Fat"
    "The Sextons Have Been My Slaves"
    "I Have Bottled Babes Unborn And Dried"
    "Hearts And Livers From Rifled Graves"
    "And My Prentices Now Will Surely Come"
    "And Carve Me Bone From Bone"
    "And I Who Have Rifled The Dead Man's Grave"
    "Shall Never Have Rest In My Own."



  4. #3
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=jLnsRl-_QAc[/ame]
    Marketing Plan asal CNI


    diatas adalah cara pembahagian PV&BV melalui secara adil dan saksama..




    ok,yang kat bwh ni pulak adalah biz plan baru yg memberi manfaat pada pengguna..secara langsung mereka yg ikut plan ini akan mendapat manfaat seperti usahawan CNI dgn cara menggunakan saja produk CNI utk diri sendiri..plan ni bagi sy lebih sesuai jika dikatakan plan tabungan dan plan pakai produk free..


    Last edited by somutmerah; 17-04-2010 at 12:52 PM.



  5. #4
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149



  6. #5
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    Post









    Syarikat yg kukuh dan sentiasa meningkatkan mutu plan dan produk agar setiap usahawan akan mendapat keuntungan yg lumayan dgn CNI!!
    Last edited by somutmerah; 21-03-2010 at 05:56 PM.



  7. #6
    astaroth's Avatar
    astaroth is offline Hall of Fame
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of astaroth has much to be proud of
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Hell Sith
    Posts
    1,900
    Points
    650.10
    Thanks
    0
    Thanked 17 Times in 14 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    730
    bemer tu apa weiii
    Metal UnderGround Album Collection
    About Gallery Permission
    Speed You DSL Connection
    Naruto Shippuuden Episode List
    Ehoza Rules

    "I Have Made Candles Of Dead Men's Fat"
    "The Sextons Have Been My Slaves"
    "I Have Bottled Babes Unborn And Dried"
    "Hearts And Livers From Rifled Graves"
    "And My Prentices Now Will Surely Come"
    "And Carve Me Bone From Bone"
    "And I Who Have Rifled The Dead Man's Grave"
    "Shall Never Have Rest In My Own."



  8. #7
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    Nominated Icon

    Sila ke link ini utk sijil2 halal dlm CNI..terlalu byk..den uploadkan link sajer ler k..

    http://www.mycni.com.my/news/node/halalcert/


    [IMG]http://www.mycni.com.my/uploads/cert/Coscolab%20009878.jpg[/IMG


    Last edited by somutmerah; 21-03-2010 at 06:05 PM.



  9. #8
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    Thumbs up

    Video2 sumbangan usahawan2 CNI akan kejayaan mereka mendapat tabung2 yg ditawarkan dalam CNI..mereka terdiri dari golongan yg yg bermula dari zero to hero..mat rempit,cikgu,pekerja kilang,penebar roti canai,kerani kerajaan dll...

    [B]Penikmat Tabung umrah..(pernah anda terfikir utk ke umrah atau haji dgn ape yg anda ada sekarg?[/B
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=akm6CStj9YI[/ame]


    Dalam CNI anda tidak akan terasing kerana didalam CNI lah semuanya akan bersatu tak mengenal usia,agama dan kaum..leader2 akan sentiasa membantu anda dalam usaha anda jika anda mahu dibantu dan mahu utk berjuang demi kehidupan yg lebih baik dgn kami..
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=2QkzDPet9bg[/ame]

    Barisan Jutawan yg bersedia membantu anda..
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=eIBTPPQhCVo[/ame]

    Pesanan para jutawan..
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=frHaIJPDSbw[/ame]
    Murad bin Basir

    Rahim the King
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hWstjGpLmlY[/ame]

    Hajah Hamidah M Amin
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=iIYyw3xOfTs[/ame]

    Hj Zainal Md Yusoff
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KKIS5--Idkw[/ame]

    Tonu Yew
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=YlCPS7WB2Ok[/ame]

    Dato' Dr Azman Ching
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=O66A_EH3d0s[/ame]

    Wak Ramlan bin Selamat
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=V0GFM5t2lBc[/ame]

    Selvam Ganappatti
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=K625z3v8ILc[/ame]

    news and others related..
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=J_XRmShMg48[/ame]
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=uD1DgH_RZpg[/ame]
    Last edited by somutmerah; 21-03-2010 at 11:26 PM.



  10. #9
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    Talking

    Quote Originally Posted by astaroth View Post
    bemer tu apa weiii
    bemer tu BMW ler..sejenis kereta yg menjadi pojaan den skrg nih..hehehe



  11. #10
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    Thumbs up

    Fast, Easy & Practical Programme in year 2010

    1. Consumer Incentive Programme
    Valid Period : Effective from 1st January 2010
    Target Group : All distributors (including Singapore/excluding Valued Customers)

    Qualification & Incentive
    Pre-requisite : Achieve 200PSPV & 100BV above in a month in order to participate in the Consumer Incentive Programme and be entitled for 10% calculation.

    2. Special Consumer Incentive Programme Promotion
    (Free 1 box of Royal Jelly 30s)
    Valid Period : December 2009 to 31st December 2010

    Distributors below the rank of Bronze who fulfil the 1st level of Consumer Incentive Programme, meaning those who achieve Personal Sales 200PV & 100BV and 4 of their direct downlines each of whom achieve Personal Sales 200PV and 100BV in the same month, will be rewarded 1 box of Well 3 Lyophilized Royal Jelly (30s).
    (Maximum 1 box Well 3 Lyophilized Royal Jelly per distributorship)

    3. RM10 Product Voucher for New Distributor
    Valid Period : 1st January to 31th December 2010
    Target Group : New Joined Distributors (Malaysia & Brunei Only)
    Qualification : New Distributor who achieve minimum Personal

    Sales of 200PV and 100BV in any 1 month out of 2 months from date joined.
    Eligible to receive : RM10 product voucher
    Early bird special : For those joined in November & December 2009 new distributor who achieve personal sales 200PV and 100BV in December 2009,are also entitle to receive RM 10 product voucher.
    Last edited by somutmerah; 27-03-2010 at 11:47 PM.


  12. stp 468x60-en

Closed Thread
Page 1 of 10 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 26-07-2011, 08:09 AM
  2. ehoza enterprise?
    By monogha in forum Info & Pengetahuan Am
    Replies: 2
    Last Post: 17-11-2007, 03:49 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads