TenkoFX ECN Gravity

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 61

Thread: ~permata suri~

  1. #1
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    ~permata suri~


    PERMATA SURI

    PENGENALAN


    Wanita pada zaman moden ini sibuk dengan kerjaya masing-masing dan cuba dengan sedaya upaya untuk menyeimbangkan antara kerjaya dan kehidupan rumahtangga. Justeru itu, ramai wanita yang mengalami cabaran untuk mengekalkan kesihatan dan sering menghadapi masalah PMS, senggugut, keletihan dan sebagainya.

    Permata Suri ialah satu produk yang ditingkatkan kualitinya untuk membantu kaum hawa mengekalkan kesihatan dan mencari kepuasan dalam kehidupan. Produk ini diperbuat daripada herba dan membantu kaum wanita untuk mencari kepuasan hidup, kejelitaan dan kecergasan terutamanya dalam kehidupan rumahtangga. 9 kandungan utama Permata Suri ialah manjakani, kurma, madu, sireh, halban, jintan hitam, jarum emas, kacip fatimah dan akar serapat. Di samping itu, Permata Suri juga diperkayakan dengan vitamin A, B1, B2, B3, B6, B12 dan C serta zat besi dan kalsium. Secara keseluruhannya, Permata Suri dapat memberikan tenaga dan nutrien yang diperlukan untuk mencapai kehidupan yang sihat dan bahagia.

    KANDUNGAN

    1.) Manjakani

    · Tanin - mengecutkan otot bahagian faraj dan menegangkan otot
    · Mengawal rembesan lendir - mengawal keputihan
    · Melambatkan proses penuaan
    · Anti bakteria dan kulat - hilangkan bau yang tidak enak

    2.) Jarum Emas
    · Anti radang - memulihkan luka, bengkak pada faraj dan bibir faraj selepas hubungan kelamin
    · Tonik perut - Bantu penghadaman dan penyerapan nutrien dan pembuangan toksin
    · Pelancaran kitaran haid

    3.) Daun Sireh
    · Anti bakteria dan anti kulat - mengharumkan
    · Pembuangan angin

    4.) Jintan Hitam
    · Merangsang sistem imun
    · Mencerdaskan minda
    · Melancarkan peredaran darah
    · Membuang angin kotor

    5.) Halban
    · Merangsang penghasilan hormon wanita - membantu dalam kitaran haid
    · Melancarkan sistem peredaran darah
    · Menguatkan otot dan sendi

    6.) Kacip Fatimah
    · Mengurangkan masalah PMS dan haid
    · Menegang dan mengecutkan otot
    · Membantu dalam masalah / penyakit kelamin

    7.) Akar Serapat
    · Kuasa pemulihan luka / tenaga
    · Menegangkan otot

    8.) Kurma
    · Kandungan nutrien yang tinggi - meningkatkan kadar metabolisme
    · Bekalan tenaga serta merta
    · Kaya dengan serat

    9.) Madu lebah
    · Bekalan tenaga fizikal serata merta
    · Kandungan nutrien yang tinggi - kesihatan kulit dan peredaran darah

    FUNGSI


    - Menegang dan mengecutkan otot di bahagian faraj, perut dan payu dara
    - Mengeratkan hubungan kelamin
    - Mengurangkan masalah keputihan, kegatalan dan bau yang tidak diingini
    - Meningkatkan keinginan terhadap aktiviti seksual pada kaum wanita yang telah berkahwin
    - Mengatasi masalah bau badan
    - Pembuangan toksin dan angin kotor tubuh
    - Melancarkan kitaran haid dan mengurangkan masalah yang berkaitan dengan haid seperti PMS dan senggugut.
    - Membantu dalam proses penyembuhan luka

    - Meningkatkan sistem imun untuk mengelakkan jangkitan
    - Melancarkan peredaran darah
    - Penbentukan bentuk badan yang sempurna
    - Meningkatkan kecerdasan dan kecergasan

    Simptom-simptom yang mungkin hadir pada peringkat permulaan pengambilan
    - Badan terasa panas (selepas 30-45 minit pengambilan)

    - Untuk pesakit asma, jantung akan terasa berdebar-debar selepas pengambilan
    - Buasir menjadi kecut dan kelihatan pengeluaran lebihan darah semasa pembuangan air besar
    - Badan terasa ringgan
    - Bertenaga dan tidak letih
    - Bau urin tengik pada permulaan dan menyenangkan selepas 3 hari pengambilan
    - Urin menjadi kekuningan dan berbuih (selepas 36 jam)

    Perhatian
    1. Tidak sesuai untuk wanita hamil dan kedatangan haid
    2. Untuk mendapatkan kesan yang lebih baik dan cepat, elakkan daripada hubungan kelamin semasa 3 hari pertama pengambilan
    3. Banyakkan minum air sepanjang pengambilan produk ini
    4. Lelaki dinasihatkan supaya tidak mengambil produk ini
    5. Simpan di peti sejuk selepas dibuka

    Cara Hidangan

    Minum 2 sudu besar dengan segelas air, 2 kali sehari

    * khas utk mereka yg memerlukan.. yg tak perlu pun bleh jugak,utk kesihatan..
    * necro digalakkan..

    * bleh call or msg utk nak tau lebih lanjut..0126562538



  2. The Best Spread 468x60ms

  3. #2
    since's Avatar
    since is offline Addicted Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    since is just really nice since is just really nice since is just really nice since is just really nice since is just really nice
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    east
    Age
    42
    Posts
    888
    Points
    284.70
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    626
    pompuan minum dapat kecilkan f****nya, kalau lelaki minum...apo yang mengecil hahh...musykil ni..



  4. #3
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149
    kot laki minum..tak kecil..tapi BESARRRRR hehehehe besar nafsu..



  5. #4
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149



  6. #5
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149
    saper yg call aku aritu,yg nak beli permata suri?aku lupa nak amik no phone ler..



  7. #6
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149
    tak perlu byr kos penghantaran,cuma call/sms aku kasi nama,alamat,brape nak beli..pastu aku check stokis CNI mana yg hampir ngan korg pastu aku gitau total harga dan alamat utk korg gi beli sendiri..yg penting ialah no keahlian aku utk membuat pembelian..then korg bleh bile2 bank-in kan untung runcit aku..(ini biler korg nak buat 2nd @ 3rd pembelian..)

    so far permintaan menggalakkan dari mereka yg keje office yg penat keje dan byk kena aircond..

    sblum pembelian sila gitau masalah anda ya..takut klu korg tgh mengandung ker..

    *Tidak dibenarkan sama sekali mengambil Permata Suri ini ketika mengandung..



  8. #7
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149

    Talking

    Faedah mengamalkan PERMATA SURI
    Mengeratkan hubungan kelamin.
    Mengurangkan masalah keputihan.

    Menegangkan kulit faraj.
    Mengurangkan lelehan lendir.
    Memperbaiki tisu dan mengecutkan rahim yang rosak atau kembang.
    Mencuci dan mengeringkan luka selepas bersalin.
    Mengurangkan kegatalan dan bengkak pada faraj.
    Memberikan bau harum pada vagina.
    Memberikan kesegaran pada bahagian pinggang dan sendi-sendi serta menghilangkan rasa mengantuk.

    Fungsi kandungan herba adalah untuk menyingkirkan toksin dalam badan.

    Testimoni Pengguna Permata Suri
    “ Saya adalah seorang wanita berusia 40 tahun, mempunyai 6 orang cahaya mata. Masalah saya adalah sering kesepian. Ini adalah kerana suami saya jarang pulang ke rumah. Selalu “outstation”, bermesyuarat dan bermaca-macam alasan lagi. Namun setelah diperkenalkan produk ini, semuanya telah berubah…..Suami saya sudah mula lekat di rumah dan amat jarang sekali meninggalkan saya lagi..Syukur kepada Allah kerana menemukan saya dengan produk ini”
    Pn. Sabariah, Tumpat.
    “Sejak dari mula akil baligh (datang bulan), saya telah menghadapi masalah senggugut. Akibat daripada itulah saya tidak dapat hadir ke sekolah dengan baik. Setiap kali datang bulan, pasti saya tidak dapat hadir ke sekolah dan ia mengganggu sesi pembelajaran saya. Suatu hari, kawan emak saya memperkenalkan produk Permata Suri dan Joshi Pad (tuala wanita) CNI kepada saya. Oleh kerana tidak tahan lagi untuk menanggung kesakitan, saya terus mencubanya. Alhamdullilah bulan yang seterusnya masalah saya semakin berkurangan dan hampir tiada lagi. Terima kasih kepada Makcik Hawa dan CNI kerana memperkenalkan saya produk yang sungguh luar biasa. ”
    Sarimah Nordin, USM, Pulau Pinang.



  9. #8
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149
    yg jauh makin dekat,yg dekat makin sayang..



  10. #9
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149
    tq pada pengguna yg membeli permata suri ini dgn sy..alhamdulillah,byk masalah wanita dah sembuh dgn produk luar biasa ini...

    pada yg sms dan call sy terima kasih sekalung budi,sy cuba memberi bantuan sedayanya..

    pembelian cara online juga disediakan,direct penghantaran ke pintu rumah anda

    just call or sms,
    ary 012652538



  11. #10
    somutmerah's Avatar
    somutmerah is offline Hyper Active Member
    is Big Gun
     
    I am:
    Awesome
     
    somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute somutmerah has a reputation beyond repute
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    N9
    Age
    35
    Posts
    2,000
    Points
    611.90
    Thanks
    12
    Thanked 53 Times in 33 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    9149
    Selepas ini group sy iaitu Soulsense wanita akan menyerang pasaran Senawang dan Melaka,dgn bantuan upline Intan Jutawan Fawzy Hashim dan isterinya sy yakin akan ramai lagi usahawan CNI yg akan muncul dari area senawang..tq pada downline wanita yg byk menyedarkan kaum wanita akan pentingnya menjaga badan mereka...


  12. FXOpen 468x60ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Suri...comel btol bdak nih
    By antagenaiz in forum Info & Selebriti
    Replies: 13
    Last Post: 03-12-2009, 01:24 AM
  2. Suri dimalukan
    By headpux in forum Isu Semasa 2009
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2009, 11:35 AM
  3. Permata Terengganu
    By hpmfl2002 in forum Info & Pengetahuan Am
    Replies: 5
    Last Post: 07-07-2008, 12:55 AM
  4. Pulau Suri menarik dikunjungi
    By hpmfl2002 in forum Isu Semasa 2008
    Replies: 0
    Last Post: 18-06-2008, 03:27 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads