TenkoFX ECN Gravity

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    joney's Avatar
    joney is offline Pengetua Ehoza

    is .............. dead!
     
    I am:
    Tired
     
    joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Pass Away
    Posts
    8,902
    Points
    3,593.64
    Thanks
    193
    Thanked 96 Times in 63 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    182690

    Ronaldo sedia gegar gawang

    Ronaldo sedia gegar gawang

    Penyerang itu bakal turun dalam kesebelasan utama AC Milan, esok


    ROME: Penyerang Brazil, Ronaldo dijangka membuat penampilan sulung dalam kesebelasan utama AC Milan ketika kelab itu dilihat mampu mengekalkan peningkatan mendadak dalam senarai carta Serie A apabila bertandang ke Siena, esok.

    Pemenang anugerah Pemain Terbaik Dunia Fifa tiga kali itu, yang melengkapkan perpindahan bernilai 7.5 juta Euro (RM35 juta) dari Real Madrid bulan lalu, turun beraksi buat kali pertama minggu lalu sebagai pemain gantian bagi setengah jam terakhir ketika menang 2-1 ke atas Livorno.

    Dia mempamerkan persembahan bertenaga, yang diwarnai dengan tiga percubaan tepat ke arah gol, satu daripadanya rembatan kencang dari luar kotak penalti yang sedikit tersipi di palang gol.

    “Ada kemungkinan Ronaldo akan bermain menentang Siena dari wisel permulaan,” kata jurulatih Carlo Ancelotti kelmarin.

    “Dia beraksi dengan baik, kecergasan fizikalnya meningkat, dan dia mempunyai motivasi yang tinggi. Dia juga pemain paling berbakat yang kami miliki.”

    Kehadiran Ronaldo tepat pada waktunya ketika Milan bangkit untuk mengubah nasib mereka dalam liga tempatan.

    Terperosok di kedudukan bawah pada awal Disember, lima kemenangan dalam enam perlawanan terakhir melonjakkan Milan ke tangga keenam, dua mata di belakang Empoli, yang menduduki tangga keempat dan tempat terakhir ke Liga Juara-Juara musim depan.

    Stadium Artemio Franchi, gelanggang Siena, yang mempunyai 16,000 tempat duduk adalah satu daripada stadium di Itali yang memenuhi peraturan keselamatan dalam langkah baru yang diambil kerajaan negara itu bagi membasmi rusuhan bola sepak dan diramal penuh bagi perlawanan itu.

    Ancelotti dijangka membariskan skuad berteraskan serangan, dengan Ronaldo bermula di samping pemain antarabangsa Itali, Alberto Gilardino.

    Pendahulu Inter Milan mensasarkan untuk melanjutkan permulaan rekod baik mereka dalam Serie A dengan kemenangan ke-16 apabila mereka bertemu Cagliari di Stadium San Siro, esok. - Reuters


  2. The Best Spread 468x60ms

  3. #2
    redgiants's Avatar
    redgiants is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    redgiants is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Age
    31
    Posts
    33
    Points
    12.60
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    557
    Ronaldo 99 skill dia masih berbisa dan tidak boleh dipandang rendah... nasib baik di kuar real madrid padan muka real madrid nak pemain star2 jer...



  4. #3
    pendekar7's Avatar
    pendekar7 is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    pendekar7 has a spectacular aura about pendekar7 has a spectacular aura about pendekar7 has a spectacular aura about
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Shah Alam
    Age
    27
    Posts
    7
    Points
    2.10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0
    aku bengang do ngan real.. sume nak beli.. baru2 ni nak si kaka ngan c.ronaldo.. jangan harap la nak dapat kaka.. die dah la ayam tambatan ac milan sejak kehilangan sheva mat gile duit.



  5. #4
    ammar5's Avatar
    ammar5 is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    ammar5 is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25
    Points
    12.30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    558
    rezeki jgn ditolak if ada tawaran bagus dr chelsea utk shev.....jgn ronaldo lepas dah la.....



  6. #5
    formattedsolution's Avatar
    formattedsolution is offline Member
    is sedang seronok mencetak $$$ bersama VeMMA!
     
    I am:
    ----
     
    formattedsolution is on a distinguished road
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kuantan - Bera - Kuantan - Bera
    Age
    43
    Posts
    144
    Points
    49.13
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    559
    ronaldo mmg ternyata sorang pemain yang berbakat..cuma masa di madrid..dia lebih terdedah kepada sosial life yang tak berapa sihat..mungkin jugak disebabkan title "GALACTICOS" yang diberi kepada Real Madrid tuh sendiri..apa pun..harap ronaldo mula sedar..bahawa hidup matinya untuk bola...


  7. bitcoin 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. TVI EXPRESS Gegar Malaysia!!!
    By shidi2020 in forum Other Money Making Opportunities
    Replies: 1
    Last Post: 07-06-2010, 11:21 AM
  2. Ronaldo sedia mengamuk
    By Abang Chik in forum Info & Sukan
    Replies: 1
    Last Post: 20-09-2008, 06:54 PM
  3. Tak sabar gegar Medan
    By hpmfl2002 in forum Info & Selebriti
    Replies: 0
    Last Post: 06-07-2008, 01:46 PM
  4. Tembakan artileri gegar Asahan
    By hpmfl2002 in forum Isu Semasa 2008
    Replies: 4
    Last Post: 05-07-2008, 09:16 PM
  5. enjin gegar.....tolong aku gang
    By SHARROR in forum Info & Automotif
    Replies: 5
    Last Post: 30-12-2007, 06:05 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
The Best Spread 160x600ms

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads