Harga: RM49.90(WM)/RM42.00(EM)

Set rawatan asas mengandungi sabun herba dan krim herba yang dihasilkan untuk menghilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam serta masalah-masalah kulit lain disamping mencegah dan menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan. Produk ini boleh dibeli secara berasingan. Set ini sesuai digunakan oleh lelaki atau wanita dan tidak mengira peringkat umur.

Natasya Night Krim


Harga: RM29.90(WM)/RM32.90(EM)

Krim malam natasya yang dihasilkan daripada kulit kayu manis, daun jambu serta herba terpilih telah terbukti mampu menghilangkan jeragat dan jerawat serta mencerahkan kulit dalam masa yang singkat tanpa pengelupasan yang memeritkan.


Krim Pelindung UV + Alas Bedak


Harga: RM39.00(WM)/RM42.00(EM)

Krim UV + Alas Bedak berasaskan herba-herba semulajadi dan juga ekstrak bunga terpilih dengan SPF 25 untuk Melidungi kulit daripada kesan sinaran ultra UV yang merosakkan kulit serta menjadikan kulit muka kering dan berjeragat.Ia juga mempunyai agen pencerah yang dapat mencerahkan kulit dalam masa yang singkat serta membantu menutup pori-pori kulit yang terbuka dan mengembalikan keremajaan kulit agar kelihatan segar, halus dan Nampak berseri sepanjang masa. Krim UV + Alas bedak ini tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit.


Sabun Herba


Harga: RM14.00(WM)/RM15.50(EM)


Gabungan Fomulasi terkini berasaskan herba-herba semulajadi terpilih dan diperkayakan lagi dengan ekstrak betik dan limau dalam bentuk sabun yang berfungsi sebagai pencuci yang mampu menanggalkan kokotoran dan juga sel-sel kulit mati tanpa meransang epidermis serta mengawal keseimbangan lembapan semulajadi, disamping menghaluskan dan menyegarkan kulit muka.Ianya juga mampu memelihara keanjalan kulit serta mencerahkan kulit.

Set 3 In 1


Harga: RM98.30(WM)/RM103.60(EM)

Set rawatan muka eksklusif 3 dalam 1 mengandungi sabn herba, krim malam (pek bersaiz 2 kali ganda dari pek biasa) dan krim UV + Alas Bedak dengan harga baru tetapi menjimakan. Set Eksklusif yang ringkas ini diformulasikan untuk mengatasi jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam serta masalah-masalah kulit disamping mencerah dan menghaluskan kulit muka tanpa pengelupasan dalam masa 2 hinnga 3 minggu.

Natasya Pro Diet


Harga: RM79.90(WM)/RM83.90(EM)

Pro Diet adalah satu program penurunan berat badan secara sihat dan selamat dalam masa yang singkat tanpa perlu menyekat selera makan. Pro Diet diproses daripada pelbagai kombinasi ekstrak buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin dengan menggunakan teknologi tinggi tanpa mengandungi ubat dan pewarna tiruan. Pro Diet bertindak menguruskan dan membentuk tubuh badan serta mengelak daripada menggelembir selepas kurus. Dengan pengambilan Pro Diet tiada cirit-birit yang akan menyebabkan usus perut menjadi luka.

Bedak Asas


Harga: RM35.90(WM)/RM37.90(EM)

Bedak Asas Natasya menjadikan warna kulit muka sekata, tidak berminyak dan tahan lama disamping melindungi kulit daripada pancaran UV yang merosakkan kulit. Bedak asas ini mampu menutup ketidaksempurnaan pada kulit seperti kesan parut jerawat, jeragat dan demam campak. Selain itu, bahan yang terkandung di dalam bedak asas mampu merawat kulit dari dalam agar kelihatan cantik berseri. Bedak asas ini boleh dipakai pada waktu siang dan malam setiap hari. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Set Gold 5 in 1


Harga:RM238(WM)/RM245(EM)

Set Lengkap Penjagaan Muka Natasya Gold 5 dalam 1 mengandungi:

+ Sabun Kolagen (100gm)
+ Sunblock (15ml)
+ Moisturiser (30ml)
+ Krim Malam (10ml)
+ Toner (60ml)

Krim Abang Sayang


Harga: RM35.90(WM)/RM37.90(EM)

Krim abang sayang adalah sejenis krim ramuan herba semulajadi daripada daun sireh,manjakani dan kacip fatimah yang diproses dengan menggunakan kaedah teknologi Nano khusus untuk wanita.Krim ini diadun dengan manjakani dan bertujuan untuk memberi dan meningkatkan kepuasan hubungan kelamin suami-isteri selain daripada itu ia juga berfungsi memperseimbangkan hormon dan meningkatkan metabolisme serta mencegah daripada kekeringan yang memeritkan di bahagian vagina disamping menegangkan dan mengecutkan otot-otot rahim. Ia turut menghindarkan daripada jangkitan bakteria seperti keputihan dan kegatalan.

Set Abang Sayang 2 in 1


korang boleh call:-
Danny - 0196807192 atau sms

Syarat Pembayaran


No Akaun - 155050257240
Hazmin Bin Hashim

Selepas membuat pembayaran, sila e-mail/sms nama, alamat penuh, produk, jumlah yang telah di 'transfer', no. rujukan transaksi dan waktu transaksi untuk pengesahan dan penghantaran produk.

Penghantaran.
- Segala penghantaran produk akan dibuat melalui Pos Laju, Nationwide dan GDex.
- Penghantaran produk akan dibuat dalam tempoh 4 hari bekerja.
- Kos penghantaran produk adalah dicas RM 2.00
(Untuk Produk Kecantikkan Sahaja)


(TANYA DIRI SENDIRI DULU NAK ATAU TAKNAK JGN PAKSA DIRI UNTUK MEMBELII BELIAVE YOU SELF FIRST BARU BUAT KEPUTUSAN,AKU CUMA BUAT IKLAN JE TAK ADA KENA MENGENA DENGAN AKU)