stp 728x90-en

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    cyberjaya is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    cyberjaya is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    19
    Points
    6.30
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0

    Smart Partnership From Jai Netwok Sdn Bhd-Perkongsian Untung 25% selama 8 bulan

    Smart Partnership From Jai Netwok Sdn Bhd

    Assalammualaikum...


    Kepada rakan rakan sekelian, saya telah mendapat peluang terbaru dari Syarikat Jai Network yang beribu pejabat di Kuantan. Syarikat ini adalah mengedarkan alat penjimat minyak yang dipanggil Stromberg Fuel Saver. Untuk makluman anda Syarikat ini telah mendapat hak ( Sole Agent ) bagi kawasan asia pasifik ( 56 negara ). Maklumat lanjut tentang syarikat ini anda boleh layari laman web nya jnssb.com - Jai Network Systems.


    Apakah syarat kalau anda ingin memulakan perniagaan bersama Syarikat ini ?

    Pakej ini dipanggil Smart Moving
    --------------------------------------
    1. Keahlian seumur hidup sebanyak RM 50.00
    2. Pembelian pakej product RM 500 ( 2 set fuel saver )

    Sekiranya anda berbuat demikian anda sudah layak utk memulakan peniagaan.

    Apakah kelebihan kalau anda bersama dengan Syarikat ini ?

    1. Komisen 20% setiap kemasukkan ahli baru di level 1
    2. Bonus point untuk minyak petrol untuk level 2,3 & 4
    3. Bonus 20% untuk level 5 anda adalah 3125 x RM100 = RM312500
    4. Tiada maintain bulanan
    5. 10% komisen dari setiap pelaburan downlines anda.
    ( Syarat nak 10% wajib pergi kursus )


    Apakah kelebihannya lagi ???
    1. Layak menyertai smartpartnership program dimana anda boleh membeli pakej product bermula dari RM 1000 hingga RM 50000. Sekiranya anda join program ini anda akan diberi oleh syarikat sebanyak 25% sebulan selama 8 bulan. Anda tidak perlu menjual tapi syarikat akan ambil product tu untuk dijual kepada Trading company di 56 negara asia pasifik. Program ini ada akad jual beli dan aggrement dengan laywer. Syarikat ini telah melantik firma guaman terkemuka diMalaysia yang dianggotai oleh 18 lawyer terbaik. Jadi ini bukan skim cepat kaya atau sama waktu dengan nya. Pengarah urusan telah buat presentation terhadap Bank Negara.

    2. Dari segi pembayaran pula, setiap pelaburan anda akan dibayar setiap 4hb setiap bulan hinggalah pada bulan ke 8. Masa yang diberi untuk membuat bank-in duit ialah ( contoh ) dari 16 Feb ~ 15hb Mac utk mendapatkan 1st payment pada 4th April 2007.Manakala borang mesti sampai kat HQ selewat-lewatnya 20hb Mac.

    Contoh :
    50000 x 25% = RM 12500 setiap bulan selama 8 bulan

    (SKIM ni PENIPU rupanya)
    Last edited by cyberjaya; 03-08-2008 at 04:55 PM.


  2. bitcoin 468x60-en

  3. #2
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588959
    ok guys, ini personal comment aku. kalo korang nak try Jai Networking ni, aku agak menggalakkan korang berbuat demikian. dah lama aku dengar pasal mende ni cuma mungkin tak tergerak hati aku untuk turut serta. tapi aku percaya, mende ni telus dan betul. tak macam sesetengah company lain yang kaut untung atas angin dengan menjual epoint yang tak laku tu.

    antara sebab yang boleh dipercayai

    1. company wujud dan telah bertapak selama beberapa tahun
    2. produk dari jerman (stromberg) - fuel saver untuk kereta
    3. pembayaran bukan melalui epoint - paling penting ni
    4. keuntungan pelaburan juga logik

    personally, aku menyokong thread ni. walaupun aku tak join, tapi aku sokong jek. abg aku pun join mende alah ni
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  4. #3
    iqagenius's Avatar
    iqagenius is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    iqagenius is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    langkawi
    Posts
    128
    Points
    39.30
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    561
    Quote Originally Posted by apect View Post
    ok guys, ini personal comment aku. kalo korang nak try Jai Networking ni, aku agak menggalakkan korang berbuat demikian. dah lama aku dengar pasal mende ni cuma mungkin tak tergerak hati aku untuk turut serta. tapi aku percaya, mende ni telus dan betul. tak macam sesetengah company lain yang kaut untung atas angin dengan menjual epoint yang tak laku tu.

    antara sebab yang boleh dipercayai

    1. company wujud dan telah bertapak selama beberapa tahun
    2. produk dari jerman (stromberg) - fuel saver untuk kereta
    3. pembayaran bukan melalui epoint - paling penting ni
    4. keuntungan pelaburan juga logik

    personally, aku menyokong thread ni. walaupun aku tak join, tapi aku sokong jek. abg aku pun join mende alah ni
    yup aku mmg setuju dan aku pun dah nak mula join JAI ni,yg penting ade hitam putih....



  5. #4
    aqie is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    aqie is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    47
    Posts
    10
    Points
    3.00
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0

    apa mau tunggu2

    Quote Originally Posted by apect View Post
    ok guys, ini personal comment aku. kalo korang nak try Jai Networking ni, aku agak menggalakkan korang berbuat demikian. dah lama aku dengar pasal mende ni cuma mungkin tak tergerak hati aku untuk turut serta. tapi aku percaya, mende ni telus dan betul. tak macam sesetengah company lain yang kaut untung atas angin dengan menjual epoint yang tak laku tu.

    antara sebab yang boleh dipercayai

    1. company wujud dan telah bertapak selama beberapa tahun
    2. produk dari jerman (stromberg) - fuel saver untuk kereta
    3. pembayaran bukan melalui epoint - paling penting ni
    4. keuntungan pelaburan juga logik

    personally, aku menyokong thread ni. walaupun aku tak join, tapi aku sokong jek. abg aku pun join mende alah ni
    awatler ko tak join sekali abg ko tuh..product bagus..plan baik..rugi kalau lambat join..terutama plan kedua dia smart partnership..perkongsian untung 25% selama 8 bulan berturut.

    laghi satu..syarikat telah dapat hak pengedaran utk product kedua yang dijangka meletup..
    Hidro Fuel Technology (HFT)..kereta..motor..dah apa2 yang menggunakan minyak
    boleh guna alat nie..jimat minyak 50-70 %..jentera/enjin jalan guna AIR + MINYAK..
    sila rujuk kat utusan online..search archive "HFT"



  6. #5
    aqie is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    aqie is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    47
    Posts
    10
    Points
    3.00
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0
    putrajaya..salam..hang dok area mana..
    dah ghie kursus lom ?? kursus ke berapa..
    anyway..selamat berjuang..



  7. #6
    uyasbie's Avatar
    uyasbie is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    uyasbie is on a distinguished road
    Join Date
    May 2007
    Age
    32
    Posts
    19
    Points
    5.70
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0
    company tu brape dia nyer paid up capital...mampu ker dia bayar kita



  8. #7
    RMteam's Avatar
    RMteam is offline Member
    is lepak di FB je dah
     
    I am:
    Happy
     
    RMteam is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sarawak
    Age
    34
    Posts
    140
    Points
    51.18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    561

    Lightbulb em sampai sini jugak

    Quote Originally Posted by apect View Post
    ok guys, ini personal comment aku. kalo korang nak try Jai Networking ni, aku agak menggalakkan korang berbuat demikian. dah lama aku dengar pasal mende ni cuma mungkin tak tergerak hati aku untuk turut serta. tapi aku percaya, mende ni telus dan betul. tak macam sesetengah company lain yang kaut untung atas angin dengan menjual epoint yang tak laku tu.

    antara sebab yang boleh dipercayai

    1. company wujud dan telah bertapak selama beberapa tahun
    2. produk dari jerman (stromberg) - fuel saver untuk kereta
    3. pembayaran bukan melalui epoint - paling penting ni
    4. keuntungan pelaburan juga logik

    personally, aku menyokong thread ni. walaupun aku tak join, tapi aku sokong jek. abg aku pun join mende alah ni
    em betul kata apect tu... aku pun sokong gak tapi tak join pun.... kekekek so far JN ni memang ada akad yg sah... (recomended)



  9. #8
    uyasbie's Avatar
    uyasbie is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    uyasbie is on a distinguished road
    Join Date
    May 2007
    Age
    32
    Posts
    19
    Points
    5.70
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0
    aku tak rekemenkan...cuba baca ni

    7 laman web, 1 syarikat dalam senarai amaran

    Oleh: TAN MING WAI
    KUALA LUMPUR 10 Mei – Suruhanjaya Sekuriti (SC) menyenaraikan tujuh lagi laman web dan sebuah syarikat sendirian berhad dalam senarai amaran kerana melanggar undang-undang sekuriti menerusi skim pelaburan mencurigakan.
    Dengan itu, SC kini telah menyenaraikan 50 laman web dan 18 syarikat setakat ini yang didapati menarik pelabur dengan berselindung di sebalik perniagaan jualan langsung atau peluang-peluang perniagaan.
    Ketujuh-tujuh laman web tersebut ialah eUK Gold (www.eukgold.com), Eubond.com (www. eubond.com), Eduit 2u.com (www.esuissefund. com), Euro America Index (www.eaindex.com), Fical (www.fical.net/www.fical.us), UeBond (www.uebond.com) dan Win Li Fun (www.winlifun.com).
    Menurut laman web SC (www. sc.com.my), sebuah lagi syarikat yang dimasukkan dalam Senarai Amaran SC itu ialah Jai Network System Sdn. Bhd.
    Jelas web itu, senarai tersebut mengandungi syarikat dan laman web yang tidak diiktiraf atau tidak diluluskan di bawah undang-undang sekuriti untuk menjalankan urus niaga pasaran sekuriti.
    Tambahnya, ini termasuk memberi nasihat pelaburan atau perkhidmatan pengurusan dana atau yang berkaitan dengan pasaran sekuriti atau pasaran niaga hadapan.
    “Pelabur adalah dinasihatkan untuk tidak membuat apa-apa pelaburan melalui syarikat yang tidak dilesenkan atau yang tidak diluluskan SC.
    “Tawaran kepada pelabur selalunya adalah dalam bentuk pelbagai peluang atau skim pelaburan yang menarik dan mungkin juga berselindung di sebalik perniagaan jualan langsung atau peluang perniagaan,” kata SC dalam web itu.
    Ini antara langkah SC dalam usaha memerangi kegiatan menjalankan perniagaan sekuriti dan pasaran modal serta saham secara haram menerusi Internet yang dijangka menarik lebih 500,000 pelabur tempatan dan perniagaan itu dianggarkan bernilai lebih RM1 bilion.
    Sambutan menggalakkan dalam bidang perniagaan haram ini menggambarkan betapa tinggi keinginan pelabur-pelabur mencari jalan pintas untuk mendapat untung berlipat kali ganda dalam jangka masa pendek.
    Orang ramai boleh memaklumkan mengenai sebarang maklumat tentang laman web berkaitan pelaburan dan perkhidmatan yang dicurigai ke pengetahuan SC.
    Menurut laman web SC, adalah wajib semua pengendalian aktiviti pasaran modal mahupun pelaburan mendapatkan lesen mengikut undang-undang sekuriti yang ditetapkan.
    SC turut menyatakan bahawa pelaburan yang selamat adalah menerusi saluran yang boleh diperakui, iaitu melabur di pihak-pihak yang memiliki lesen diluluskan SC.
    SC meminta orang ramai yang ingin meminta penjelasan atau membuat aduan supaya menghubungi 03-6204 8999 atau e-mel [email protected] com.my.



  10. #9
    RMteam's Avatar
    RMteam is offline Member
    is lepak di FB je dah
     
    I am:
    Happy
     
    RMteam is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sarawak
    Age
    34
    Posts
    140
    Points
    51.18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    561

    Cool Spekulasi

    Quote Originally Posted by uyasbie View Post
    aku tak rekemenkan...cuba baca ni

    7 laman web, 1 syarikat dalam senarai amaran

    Oleh: TAN MING WAI
    KUALA LUMPUR 10 Mei – Suruhanjaya Sekuriti (SC) menyenaraikan tujuh lagi laman web dan sebuah syarikat sendirian berhad dalam senarai amaran kerana melanggar undang-undang sekuriti menerusi skim pelaburan mencurigakan.
    Dengan itu, SC kini telah menyenaraikan 50 laman web dan 18 syarikat setakat ini yang didapati menarik pelabur dengan berselindung di sebalik perniagaan jualan langsung atau peluang-peluang perniagaan.
    Ketujuh-tujuh laman web tersebut ialah eUK Gold (www.eukgold.com), Eubond.com (www. eubond.com), Eduit 2u.com (www.esuissefund. com), Euro America Index (www.eaindex.com), Fical (www.fical.net/www.fical.us), UeBond (www.uebond.com) dan Win Li Fun (www.winlifun.com).
    Menurut laman web SC (www. sc.com.my), sebuah lagi syarikat yang dimasukkan dalam Senarai Amaran SC itu ialah Jai Network System Sdn. Bhd.
    Jelas web itu, senarai tersebut mengandungi syarikat dan laman web yang tidak diiktiraf atau tidak diluluskan di bawah undang-undang sekuriti untuk menjalankan urus niaga pasaran sekuriti.
    Tambahnya, ini termasuk memberi nasihat pelaburan atau perkhidmatan pengurusan dana atau yang berkaitan dengan pasaran sekuriti atau pasaran niaga hadapan.
    “Pelabur adalah dinasihatkan untuk tidak membuat apa-apa pelaburan melalui syarikat yang tidak dilesenkan atau yang tidak diluluskan SC.
    “Tawaran kepada pelabur selalunya adalah dalam bentuk pelbagai peluang atau skim pelaburan yang menarik dan mungkin juga berselindung di sebalik perniagaan jualan langsung atau peluang perniagaan,” kata SC dalam web itu.
    Ini antara langkah SC dalam usaha memerangi kegiatan menjalankan perniagaan sekuriti dan pasaran modal serta saham secara haram menerusi Internet yang dijangka menarik lebih 500,000 pelabur tempatan dan perniagaan itu dianggarkan bernilai lebih RM1 bilion.
    Sambutan menggalakkan dalam bidang perniagaan haram ini menggambarkan betapa tinggi keinginan pelabur-pelabur mencari jalan pintas untuk mendapat untung berlipat kali ganda dalam jangka masa pendek.
    Orang ramai boleh memaklumkan mengenai sebarang maklumat tentang laman web berkaitan pelaburan dan perkhidmatan yang dicurigai ke pengetahuan SC.
    Menurut laman web SC, adalah wajib semua pengendalian aktiviti pasaran modal mahupun pelaburan mendapatkan lesen mengikut undang-undang sekuriti yang ditetapkan.
    SC turut menyatakan bahawa pelaburan yang selamat adalah menerusi saluran yang boleh diperakui, iaitu melabur di pihak-pihak yang memiliki lesen diluluskan SC.
    SC meminta orang ramai yang ingin meminta penjelasan atau membuat aduan supaya menghubungi 03-6204 8999 atau e-mel [email protected] com.my.
    Ko tanya ngan TAN MING WAI dia join program apa?

    Hahahaha for your information menda ni semua kuar memang nak menjatuhkan usaha Bumiputra Muslim...

    p/s : masa yg akan menentukan segalanya wait n see.



  11. #10
    aqie is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    aqie is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    47
    Posts
    10
    Points
    3.00
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by RMteam View Post
    Ko tanya ngan TAN MING WAI dia join program apa?

    Hahahaha for your information menda ni semua kuar memang nak menjatuhkan usaha Bumiputra Muslim...

    p/s : masa yg akan menentukan segalanya wait n see.
    betul habaq RM team tuhh..
    tunggu ler kemunculan product terbaru sykt..Hydrofuel..dijangka meletup..
    mat2 saleh pung dah teropong2 nak sambar product nie..


  12. pamm 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. [SURVEY] PERKONGSIAN
    By edewinto in forum Affiliate
    Replies: 1
    Last Post: 24-07-2011, 09:49 PM
  2. Sekadar Perkongsian
    By adii in forum Dead Post
    Replies: 5
    Last Post: 16-11-2010, 03:10 AM
  3. Perkongsian adam hawa
    By astalavista6048 in forum Love is Cinta
    Replies: 18
    Last Post: 05-12-2008, 03:55 PM
  4. Perkongsian yg romantik ....... kau dan aku
    By astalavista6048 in forum Adult Conversation
    Replies: 8
    Last Post: 24-07-2008, 10:34 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
The Best Spread 160x600ms

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads