The Best Spread 728x90ms

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    mistikus's Avatar
    mistikus is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    mistikus is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2007
    Age
    49
    Posts
    11
    Points
    3.60
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0

    Swisscash akhirnya menunjukkan belang2 SCAM

    SILA BACA BERULANG KALI, MAAF SAYA TIDAK SEMPAT MENGANGKAT SEMUA PANGGILAN TELEFON DALAM MASA TERDEKAT. SEMUA LEADER DIHARAP MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB MASING MASING.
    Berikut adalalah Official Circular CFO Swisscash
    Dear Regional Directors, Financial Consultants, Planners and Investors.
    It is with great excitement that I announce that SwissCash is launching two new financial products today.


    “Swiss Investment Plan 25” (SIP25) is the new financial product that will revolutionize how a person invests in this world. It’s a true investment product, whereby your investment principal is fully protected with a return of 25% every 30 days. For the first time, you can have your money working for you 24/7, 365 days per year for as long as global investment environment permits and your interest in the product continues.
    Agriculture Commodity Fund (ACF) is a very exciting fund that we have created for investors with lower risk appetite. We expect this fund to grow at an average rate of 15% per calendar month. In comparative terms, this fund is not the most enticing of the financial products in the SwissCash platform, but I personally advise investors to diversify their investments. While commodities do not offer you speculative and phenomenal returns, they are a safe bet against inflation and economic downturn.


    Despite all this good news, I personally feel somber over the measures that we have taken to address alarming issues in some countries in South East Asia, Central America and Africa. We have taken some drastic measures to protect this financial platform against:
    1. Money laundering;
    2. Investors associating themselves and/or SwissCash with illegal online Investment SCAMS/HYIPs;
    3. Inefficiency and delays with the Third Party Payment Solutions;
    4. Investors trying to sell e-points at discounted rate to lure more investments; and
    5. Investors using fake identity for multiple account registrations and manipulations.


    We chose to take the toughest measures on these markets, and we strongly believe that they will quickly recover from any setback by taking full advantage of SIP25 and ACF. Although the measures taken could be painful to certain quarters, they offer proof that SwissCash is genuine in its approach and pragmatic in solving problems.


    We continue to advise investors to promote SwissCash without breaking any rules, terms of use and privacy policies. SwissCash is a financial platform created for long-term wealth creation, not a shortcut to success or get-rich-quick schemes.
    I thank you for your kind and continuous support for SwissCash. A new era has started, and it is today!
    Michael Mansfield
    CFO
    SwissCash International Ltd


    Tergerak hati saya ingin menyampaikan maklumat yang saya baru dapat dari Founder Dreamkaya berkenaan dengan penambahbaikan swisscash yang bakal kita sama-sama lihat esok hari. Mentor Dreamkaya baru saja sampai ke KLIA terus bersidang dengan SuperPower Leader Dreamkaya di Bangi untuk menerangkan keadaan dan perubahan yang bakal dilihat setelah dua tahun Swisscash di pasaran.
    Saya kagum dengan kesungguhan Mentor Dreamkaya yang sanggup meluangkan masa walaupun sebenarnya mereka ada Seminar pagi pagi esok dan baru sampai dari Shanghai setelah beberapa hari mendapatkan maklumat mutakhir dan berbincang dengan Technical Director Swisscash di sana. Saya lagi kagum melihat 90% kehadiran leader dreamkaya walaupun hanya 1 hari SMS notis.

    BERITA BAIK
    SIP25
    Produk SIP15300 ( Swisscash Investment Plan 15 bulan 300% ) yang sedia ada sebelum ini DIGANTI kepada produk SIP25 yang membayar 25% sebulan selama-lamanya selagi syarikat tidak mengubah plan tersebut. Pelaburan pokok hanya boleh dikeluarkan jika syarikat istihar untuk menukar kadar faedah 25% kepada nilai yang lain, pada masa itu pengguna boleh memilih untuk terus dalam plan tersebut dengan kadar baru atau mengeluarkan kesemuanya atau sebahagian dari nilai pelaburan pokok.
    Saya lihat ini adalah perkembangan yang menarik dan ada peningkatan setelah sekian lama Swisscash menawarkan purata 20% selama 2 tahun. Sudah sampai masanya syarikat menawarkan pulangan lebih tinggi dan mempermudahkan cerita bagi plan dalam produk swisscash sebagai hadiah ulang tahun kedua. Komisen SAP, SRP dan SFP kekal seperti dahulu dan tiada perubahan.


    ACF ( Agriculture Comodity Fund )
    Satu lagi pelaburan berasaskan unit seakan-akan unit trust seperti EMF dilancarkan esok pada harga IPO 1usd per unit. Kadar peningkat unit dijangka dalam 10% dan lebih tertumpu kepada pelaburan mutual fund dalam bidang pertanian. Fund ini tidak boleh dijual selama 6 bulan.


    Masalah TT withdrawal
    Memang syarikat mengakui mereka menghadapi masalah pengurusan TT kerana rupa-rupanya TT diuruskan oleh third party International Money Exchanger berpangkalan di New York. Syarikat inilah yang melantik wakil setiap negara untuk menguruskan pembayaran kepada Withdrawal epoint swisscash. Memang terdapat sebahagian Withdrawal dipulangbalik ( refund ) ke akaun investor kerana tidak dapat diproses oleh third party exchanger tersebut. Masalah ini akan diatasi dengan melantik third party exchanger yang lain.


    Juga dimaklumkan bahawa sistem swisscash telah dimanipulasi oleh segelintir pihak menyebabkan dana kecairan tunai mula berkurang. Gangguan dari badan kewangan tempatan dan reaksi pelabur juga memberi impak kepada pengurusan pengeluaran tunai. Memang kebiasaannya syarikat yang membuat sistem platform pelaburan akan membuat dana pelaburan ( investment fund )dan dana kecairan tunai ( liquidity fund ) pada ratio 60% / 40% atau berapa yang layak mengikut kepakaran pengurus dana. Dan yang terjadi skarang dana kecairan tunai berkurang mendadak disebabkan permohonan pengeluaran yang banyak. Mengikut analisa ini mungkin disebabkan banyak program lain tumbang maka investor terpaksa membuat pengeluaran dari swisscash secara beramai ramai untuk pengambilan untung dan mendapat suntikan modal untuk survive dan diversify.


    SWISSCASH MENAMPAKKAN DIRI YANG SEBENAR
    Walaupun menghadapi masalah yang agak besar, SMF teruskan misi 2010 dengan melancarkan apa yang dirancang dalam strategi 5 tahun Swisscash. Kebanyakan program kebiasaannya memilih untuk terus menghilangkan diri dan tidak meneruskan program sekiranya masalah ini menimpa. Jadi untuk keselematan syarikat, SMF telah melaksanakan beberapa dasar baru bagi pengguna platform investment di Swisscash.
    Diharap baca berulangkali supaya jelas faham.


    1. Semua investment dalam SIP15300 sebelum ini terus dibayar supaya cukup 300% seperti dijanjikan walaupun baru sebulan melabur. Dana EMF juga dibayar pada kadar 3.0 dollar per unit. Kesemua epoint ini ditambah 20% dan kemudian diserap masuk kedalam dana ACF serta merta berkuatkuasa esok. Maka tahulah kita bahawa apa yang kita melabur dahulu adalah dalam dana pertanian. Syarikat cuma mempermudahkan dan menyediakan prasana IT dan plan pemasaran yang lengkap untuk mendapatkan pelabur serata dunia. Syarikat memberi kita peluang untuk merasa melabur terus ke dalam peluang pelaburan yang disertai dan dipilih oleh syarikat.


    PENDAPAT SAYA
    Walaupun ini kebiasaannya menampakkan tanda tanda syarikat akan tumbang, tapi dalam kes ini memang saya telah dimaklumkan awal sebulan dari team dreamkaya bahawa adanya pertambahan sempena ulang tahun kedua, jadi pertukaran ini saya lihat bagus. Sekali pandang memang dapat dilihat syarikat betul betul serius menangani masalah dan bekerja keras ke arah menjadi platform pelaburan mutual fund yang sebenar.
    Sebelum ini Swisscash hanya mempermudahkan investment mutual fund ini supaya boleh sampai ke semua global investor serata dunia tetapi skarang Swisscash menerapkan pemahaman kita dalam platform impian mereka mengikut visi dan misi syarikat.


    DREAMKAYA
    Kita di Dreamkaya positif dengan perubahan ini dan komited untuk menguruskan Swisscash secara profesional dan begitu juga dengan program lain yang kita sama-sama iktiraf.



    aku amik kat sini http://www.silapbesar.com/blog/index.php/2007/04/05


    personal comment aku. Swisscash akan scam tak lama lagi. terima la hakikat ini. toksah la nak bekap2 diorang ni ke, atau nak bekap Super power leader dreamkaya (dah mcm nama power root plk) tu. takkan ke mana pun mende ni. jangan kerana menari tak btul, lantai pulak disalahkan


  2. FXOpen 468x60ms

  3. #2
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    penuh emosi nampaknya. mst ko invest byk kan?
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  4. #3
    RMteam's Avatar
    RMteam is offline Member
    is lepak di FB je dah
     
    I am:
    Happy
     
    RMteam is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sarawak
    Age
    34
    Posts
    140
    Points
    51.18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    561



  5. #4
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    ape leh buat, terima jek la realiti epoint tu tersangkut. nak wat camne kan? status tak clear. entah scam ntah tak. tp tanda2 scam tu dh jelas kelihatan
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  6. #5
    RMteam's Avatar
    RMteam is offline Member
    is lepak di FB je dah
     
    I am:
    Happy
     
    RMteam is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sarawak
    Age
    34
    Posts
    140
    Points
    51.18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    561

    Cool yer itu betul

    Quote Originally Posted by apect View Post
    ape leh buat, terima jek la realiti epoint tu tersangkut. nak wat camne kan? status tak clear. entah scam ntah tak. tp tanda2 scam tu dh jelas kelihatan
    Aku perasan pada awal tahun ni lagi...saja make dunno bila sorang member kat SC dok paksa aku beli epoint dia... aku tanya kenapa tak draw jer...and then aku perasan gak bila harga epoint SC mula drop pada hujung bulan Januari dan bermacam sms spam aku terima dari org yg tak dikenali nak jual epoint sc sampai la hari ni.... kekekek
    Anyway SC berjaya melahirkan beberapa org jutawan... itu yg manisnya...



  7. #6
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    tapi kan... beberapa org jutawan tu pun, cuma mereka yg di atas2 jek. hakikat sebenarnya, bape org jek yg cukup makan? kesimpulannya, jgn la dok percaya lg mende2 camnie. main suke2 wat side income tu ok la. ini ade yg smpai berenti keje tu
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  8. #7
    RMteam's Avatar
    RMteam is offline Member
    is lepak di FB je dah
     
    I am:
    Happy
     
    RMteam is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sarawak
    Age
    34
    Posts
    140
    Points
    51.18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    561
    Yang berhenti kerja kesian lagi... kalau tak da biz lain...
    Terbalik dah periuk depa tu...hehehe



  9. #8
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    untuk reference, aku listkan 2,3 page tentang swisscash, tentang masa awal kewujudan skim cepat kaya ni

    link 1
    link 2
    link 3
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  10. #9
    pok's Avatar
    pok is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    pok is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    17
    Points
    5.10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    0

    Talking

    Quote Originally Posted by RMteam View Post
    Yang berhenti kerja kesian lagi... kalau tak da biz lain...
    Terbalik dah periuk depa tu...hehehe
    Silap2 ada yg makan sup rim dan tayar kereta besor yg mereka tempah dulu
    Kesian.....mimpi indah dah bertukar jadi mimpi ngeri...kwang3X



  11. #10
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    apakah yang dikejar dalam hidupmu...
    berkali ku kata padamu...
    kita singgah di dunia yang sementara....

    hehehe, budak2 SC ni ade lagu tema sekarang ni
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!


  12. The Best Spread 468x60ms

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. 10 petanda yang menunjukkan dia adalah jodoh kita
    By nikridzuan in forum Info & Pengetahuan Am
    Replies: 8
    Last Post: 03-06-2010, 11:26 PM
  2. Swisscash: SC mulakan proses pulang wang
    By race in forum Isu Semasa 2010
    Replies: 3
    Last Post: 27-01-2010, 05:26 PM
  3. Swisscash and Dream Kaya Team
    By astalavista6048 in forum Isu Semasa 2009
    Replies: 11
    Last Post: 17-11-2009, 10:49 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 22-10-2009, 09:20 AM
  5. alert from swisscash
    By veddar in forum Affiliate
    Replies: 8
    Last Post: 11-04-2007, 11:49 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
The Best Spread 160x600ms

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads