The Best Spread 728x90ms

+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    joney's Avatar
    joney is offline Pengetua Ehoza

    is .............. dead!
     
    I am:
    Tired
     
    joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Pass Away
    Posts
    8,902
    Points
    3,593.64
    Thanks
    193
    Thanked 96 Times in 63 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    182690

    Thumbs up Lelaki... Oh Lelaki...

    1. Lelaki tidak detail dlm percakapan

    COntoh kEs:
    Kakaknye baru saja putus cinta.Biler kite tanyer what's his commEnt dier just cakap:"mm..dah nak putus nak wat camne..."

    ALaSan: Tak usah bimbang sebab secara genetik lelaki tidak dibentuk untuk petah bercakap cam pompuan. Menurut seorang pakar, wanita boleh mengeluarkan antara 6 hingga 8 ribu kata per hari. Sementara lelaki rata2 hanya mengeluarkan antara 2 hingga 4 ribu kata sahaja.

    2. Lelaki tahan berjaga sepanjang malam demi HoBi

    COntoh Kes:
    Kita sering tak menemui jawapan kenapa si dia sanggup mengadap game sepanjang malam tanpa henti?

    ALAsaN : Sebelah kanan otak lelaki mempunyai bahagian yang tidak dimiliki oleh kebanyakkan wanita,seperti utk mengukur sudut pandang(angle) ,kecepatan dan jarak.Namanya adalah KEsedaran Ruang Visual (VSA),yang amat penting peranannya di zaman lelaki harus berburu utk mendapatkan makanan.Dan kalau hasil mereka sedikit,mereka berasa macam tak ada pa pe kalau nak dibandingkan ngan lelaki lain.

    3. Lelaki rela menghabiskan banyak wang untuk peralatan elektronik atau aksesori kereta.

    COntoh KEs:
    Si dia rela keluarkan wang simpanan utk menambah aksesori kete.tapi kenapa mereka memBEBEL kalau tgk org pompuan ShoppIng?

    AlasaN: Alat2 elektronik atau aksesori kete bolehlah dikatakan sebagai alat permainan lelaki dewasa. Bagi lelaki, benda 3 dimensi terlihat lebih menarik dan menstimulasi area VSA otak mereka. Dgn demikian mereka secara tidak sedar Happy2 jer buang duet utk benda2 tue.

    4. Lelaki jarang MunCul dengan jambang bunga.

    Contoh kEs:
    Dalam filem,sering kita lihat hero mincul tiba2 di rumah lovernya dgn sejambak bunga.Kenyataan nye?huh hampeh!!

    AlAsan: Sejak awal, otak lelaki lebih mengutamakan hal praktik. Kebetulan, hal2 bunga nih tak menarik ruang logik otak mereka. Beli sesuatu yang bakal layu dalam beberapa hari benar2 satu pembaziran - itu tanggapan org lelaki laa kan.

    5. Lelaki tidak bergosip

    Contoh KEs:
    Bila kita kata:""eh betul ke ni?" dia pantas memoTong:"pegi makan jom! dah lapar nie..."

    AlasaN: Sebenanye lelaki juga bergosip. Tapi cara dan gaya mereka bergosip tidak sejelas kita dan juga tidak pada saat objek yang nak digosip berada dekat situ. Kalau mereka punya masalah dengan seseorg, biasanya mereka menyelesaikannya, atau melupakannya.

    6. Lelaki selalu mengagungkan IBU mereka.

    ContOh kEs:
    LElaki jarang mengkritik ibu mereka, apa lagi kalau hubungan mereka akrab. Lebih panas lagi kalau dia kata: "eleh,macam tu pun tak reti buat? mak i pejam mata pun boleh buat tau."

    Alasan: Bagi lelaki, ibu mereka merupakan wanita ideal dan inti dari hidup mereka.Lelaki juga belajar mengenal rasa melindungi dari hubungan kedua orang tuanya,bagaimana ayah mereka melindungi ibunya. Makanya, tak perlulah mintak dia persoalkan apa apa ttg ibunya.TiTik!

    7. Lelaki sanggup menyimpan semua edisi Terhad komik, cd, jeans, jam tangan dan apa saja!

    Contoh kEs:
    Bosan! Sekejap kejap dia ajak g Petaling Street, kemudian kedai komik then sana, sini... semata-mata nak cukupkan koleksinya.

    Alasan: Berbalik kepada asal mereka sebagai pemburu, lelaki senang menghimpun persediaan keperluan mereka sebanyak mungkin. Mereka selalu berwaspada bakal diadili lelaki lain, sehingga tidak hanya mengekar kuantiti, tapi juga kualiti yang dimilikinya. Bagi mereka, punya sesuatu yang boleh dibanggakan adalah prestasi tersendiri yang dapat memacu ego mereka.

    8. Lelaki Senang melihat wanita memakai Skirt pEndek(mini skiRt) - asalkan bukan kekasihnya.

    COntoh kEs:
    Si dia memuji setinggi langit kaki nicole kidman ketika memakai mini skirt. Tapi kalau gf nya yg pakai, komennya ringkat saja: "I tak suka ahh!! tukar lain..!" Bengang kan...?

    AlaSan: Bagi lelaki, kaki cantik adalah simbol kesuburan wanita. Kalau buah hati sendiri yang mempamerkan kaki dan bahagian "rangsangan" yang lainnya -- mereka jadi waspada kerana itu merupakan sasaran mata lelaki-lelaki lain...


  2. The Best Spread 468x60ms

  3. #2
    chomel's Avatar
    chomel is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    chomel is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Tinggal Di Batu PAhA
    Age
    32
    Posts
    84
    Points
    29.10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    570
    ye ke....cam xcaya je....
    :cool: Jaga Diri, Hiasi Peribadi :cool:



  4. #3
    joney's Avatar
    joney is offline Pengetua Ehoza

    is .............. dead!
     
    I am:
    Tired
     
    joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Pass Away
    Posts
    8,902
    Points
    3,593.64
    Thanks
    193
    Thanked 96 Times in 63 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    182690
    Quote Originally Posted by chomel View Post
    ye ke....cam xcaya je....
    hehehe... betul la tu chomel...



  5. #4
    chomel's Avatar
    chomel is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    chomel is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Tinggal Di Batu PAhA
    Age
    32
    Posts
    84
    Points
    29.10
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    570
    ade yg betul..ade yg xbtol kot....
    :cool: Jaga Diri, Hiasi Peribadi :cool:



  6. #5
    joney's Avatar
    joney is offline Pengetua Ehoza

    is .............. dead!
     
    I am:
    Tired
     
    joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute joney has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Pass Away
    Posts
    8,902
    Points
    3,593.64
    Thanks
    193
    Thanked 96 Times in 63 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    182690
    erm.. ni fakta je... tak semuanye betul... kan?

    fakta atau auta...



  7. #6
    Bluetooth's Avatar
    Bluetooth is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    Bluetooth is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    myspace .........
    Posts
    23
    Points
    7.80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    569



  8. #7
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    Quote Originally Posted by joney View Post


    7. Lelaki sanggup menyimpan semua edisi Terhad komik, cd, jeans, jam tangan dan apa saja!

    Contoh kEs:
    Bosan! Sekejap kejap dia ajak g Petaling Street, kemudian kedai komik then sana, sini... semata-mata nak cukupkan koleksinya.

    Alasan: Berbalik kepada asal mereka sebagai pemburu, lelaki senang menghimpun persediaan keperluan mereka sebanyak mungkin. Mereka selalu berwaspada bakal diadili lelaki lain, sehingga tidak hanya mengekar kuantiti, tapi juga kualiti yang dimilikinya. Bagi mereka, punya sesuatu yang boleh dibanggakan adalah prestasi tersendiri yang dapat memacu ego mereka.

    8. Lelaki Senang melihat wanita memakai Skirt pEndek(mini skiRt) - asalkan bukan kekasihnya.

    COntoh kEs:
    Si dia memuji setinggi langit kaki nicole kidman ketika memakai mini skirt. Tapi kalau gf nya yg pakai, komennya ringkat saja: "I tak suka ahh!! tukar lain..!" Bengang kan...?

    AlaSan: Bagi lelaki, kaki cantik adalah simbol kesuburan wanita. Kalau buah hati sendiri yang mempamerkan kaki dan bahagian "rangsangan" yang lainnya -- mereka jadi waspada kerana itu merupakan sasaran mata lelaki-lelaki lain...
    semuanya btol dan tepat sekali. awek aku sure pelik knp aku tak bagi pakai baju seksi2. skrg ni kalo die baca ni, mst die dah tau jawapannya

    aku pun pengumpul komik yang setia hahahahaha
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  9. #8
    yoey10 is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    yoey10 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2009
    Age
    32
    Posts
    44
    Points
    115.00
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    457
    ahaahha... biar benor...



  10. #9
    Don kin's Avatar
    Don kin is offline DieHardFan Member
    is simply person
     
    I am:
    Cool
     
    Don kin has a spectacular aura about Don kin has a spectacular aura about
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    On Earth
    Posts
    1,943
    Points
    763.10
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 5 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    590



  11. #10
    jiRo's Avatar
    jiRo is offline DieHardFan Member
    This user has no status.
     
    I am:
    Hungry
     
    jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute jiRo has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    prk-kl
    Age
    31
    Posts
    1,039
    Points
    347.41
    Thanks
    119
    Thanked 80 Times in 41 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    5381
    haha..nice tread..


  12. bitcoin 468x60-en

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 18-02-2010, 10:15 PM
  2. Replies: 31
    Last Post: 21-02-2009, 02:29 AM
  3. Replies: 38
    Last Post: 28-01-2009, 05:33 PM
  4. Lelaki Oh Lelaki
    By boy85 in forum Love is Cinta
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2009, 12:57 AM
  5. 10 SITUASI LELAKI YG HARUS WANITA FAHAMI Lelaki...
    By boyot87 in forum Adult Conversation
    Replies: 3
    Last Post: 21-03-2008, 11:47 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
The Best Spread 160x600ms

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads