The Best Spread 728x90ms

Page 1 of 15 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 141
  1. #1
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960

    Ehoza ePoint system

    System ePoint Ehoza kini boleh digunakan sepenuhnya

    terlebih dahulu aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada semua loyal members yang sering memberi support esp kepada para2 moderator dan admin yang rajin berkerja (walaupun takde gaji) hehehe. apa yang aku cuba nak announce kat sini, ialah penggunaan sistem epoint di dalam ehoza.

    sistem epoint ni bukan mcm sistem HYIP tau. jangan pulak salah paham. kang ade plk yang bertanya kat ustaz2 mana plk psl halal haram epoint ni. aku sekeh kepala tu kang.


    mesti korang tertanya2 kenapa system ni nak di applykan kepada forum ni. ok, jawapannya simple jek. semuanya untuk suka2, dan mungkin pada masa akan datang, epoint korang tu akan bernilai. yang ni takde sape janji, tapi mungkin....

    buat masa sekarang, kegunaan epoint ni ialah utk korang membeli belah di Ehoza Mall seperti yang ditunjukkan spt gmbr di bawah




    ape yang boleh dibeli dan dibelah? haaaa, macam2 adaaaaaa.... astro jek takdaaa hehehehe. ok contoh terbaik, ialah username dan title aku. korang perasan tak kaler merah and biru? itulah antara option yang bole dibeli termasuk beberapa lagi features lain yang korang takleh dpt sebagai user. tp dengan epoint ni, semuanya boleh dibeli. paling best, boleh beli custom user title di mana korang bole tukar title korang sebagai members atau mod kepada ape yang korang nak. contohnya mcm aku, Gangster Bertudung Oren




    ade juga terdapat system bank di mana korang boleh simpan epoint tu dan mendapat 1% interest sehari (dah mcm hyip 100 hari plk ). selain dari itu, juga terdapat system thief di mana korang bole mencuri epoint user lain dengan odd 50/50. kalo gagal, point korang plk yang ilang. so hati2 la sebab aku rasa peratusan utk berjaya tak sampai 30%. kalo taknak kena curik, simpan la kat bank hehehehe. tak baik curik tau. dosa

    boring2 takde ape lagi? main loteri hehehehe. aku taknak dgr pasal halal haram dgn lottery ni. this is just a game. don't take it seriously. kalo korang nak cakap mende ni haram, nak persoalkan, aku takde komen lain, aku BAN terus. kenapa? sebab mcm yang aku kata, this is just for fun. so takde sebab kenapa korang nak cakap mende ni haram pulak. tapi jangan pulak korang gi beli loteri yang btol kat luar sana. yg tu mmg la kategori haram. haram jadah tu.

    satu lagi kegunaan epoint ehoza ialah, korang boleh membeli hadiah virtual dan hantar kepada members lain untuk menunjukkan korang sayang ke tak kat members tu hehehehe. seperti gambar rajah di bawah



    ok sekarang ni aku akan ceritakan mcm mana caranya korang akan memperolehi epoint. simple jek. hanya perlu bergiat aktif di dalam ehoza

    1. view thread - 5 epoint
    2. view posting - 5 epoint
    3. reply posting - 10 epoint
    4. refer user baru dgn nick korang - 50 epoint
    5. register as user - 100 epoint
    6. birthday - 500 epoint (rajin2 la masukkan tarikh besday yek)
    7. set event kat calendar - 5 epoint
    8. kalo referral korang tu active, korang akan terima multiplier point - 1
    9. bile profile korang di view members lain - 1 epoint
    10. point utk setiap character (huruf) yang dipost - 0.01 epoint
    11. good reputation received - 1 epoint
    12. buat poll - 20 epoint
    13. vote poll - 10 epoint
    14. rate thread - 5 epoint
    15. taruk gambar kat profile - 100 epoint
    16. jadik champion kat arcade - 1000 epoint
    17. upload attachment dan setkan berapa jumlah epoint yang korang nak caj dan mana2 user yang view atau download, akan kehilangan sebahagian epoint yang di caj, dan epoint tersebut akan pergi kepada uploader attachment tersebut (aku galakkan penggunaan caj attachment ni pada section VIP. tapi kalo bole jangan la melampau2 mahal mcm taruk 1 juta ke, ape ke. setakat 200, 300 tu logik aaa)


    contoh harga attachment yang dicadangkan di VIP

    1. gambar - takleh dijual dengan epoint atau akan didelete oleh mod
    2. video - 200 epoint
    3. mp3 - 100 epoint
    4. lain-lain (terpulang pada budi bicara)

    saiz bagi setiap attachment berkuat kuasa isnin 9 april 2007 ialah 10MB maksimum. bagi yang upload file besor2 sket tu, aku cadangkan guna HJsplit. hendaklah/wajib dizipkan bagi memastikan anda tidak violate rules (winrar tidak digalakkan kerana mudah mendapat jangkitan virus)


    adakah cukup menarik? buat pilihan bijak sebab kite ade offer dari salah seorang members

    hadiah yang bole di claim dengan epoint ehoza

    bagi mereka yang ingin mendapatkan akaun rapidshare premium secara percuma, anda perlu mempunyai epoint ehoza sebanyak 10,000,000 dan kemudian anda bole claim hadiah tersebut dengan encik Bluetooth (thanx to Bluetooth for offering such a wonderful gift ) can be read here


    mungkin aku pun akan buat offer yang lebih menarik selepas ini. cuma nantikan aje la. buat masa skrg ni budget takde lg

    bole download HJSplit kat sini. free jek
    Attached Files
    Last edited by apect; 09-04-2007 at 04:31 PM.
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!


  2. bitcoin 468x60-en

  3. #2
    Bluetooth's Avatar
    Bluetooth is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    Bluetooth is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    myspace .........
    Posts
    23
    Points
    7.80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    569



  4. #3
    iqagenius's Avatar
    iqagenius is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    iqagenius is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    langkawi
    Posts
    128
    Points
    39.30
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    562
    Aku pun nak jugakkkkkkkkkkk......................bila mau kasi info.....



  5. #4
    lopaque's Avatar
    lopaque is offline ŽEhoza's PhotographerŽ


    is InspiredByMuhammad
     
    I am:
    Tired
     
    lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Selangor/J
    Age
    35
    Posts
    1,987
    Points
    730.51
    Thanks
    27
    Thanked 159 Times in 77 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    5624
    korg bleh dapat poin dgn mcm2 cara...buka thread pun bleh dpt point..apetah lagi membalas nak membuka thread baru..mcm2 la..reply post, main game,..dgn point tuh ko bleh bagi enhancement kat porfile korang bleh wat masuk bank...wat beli point utk masuk VIP section..mcm2 la..korg bleh check bende nih kat link ePoint kat atas menu tuh...click kat ehoza Mall...korg bleh study kat situh...korg juga bleh check bape byk poin korg dah dapat kat situh



  6. #5
    iqagenius's Avatar
    iqagenius is offline Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    iqagenius is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    langkawi
    Posts
    128
    Points
    39.30
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    562
    Quote Originally Posted by lopaque View Post
    korg bleh dapat poin dgn mcm2 cara...buka thread pun bleh dpt point..apetah lagi membalas nak membuka thread baru..mcm2 la..reply post, main game,..dgn point tuh ko bleh bagi enhancement kat porfile korang bleh wat masuk bank...wat beli point utk masuk VIP section..mcm2 la..korg bleh check bende nih kat link ePoint kat atas menu tuh...click kat ehoza Mall...korg bleh study kat situh...korg juga bleh check bape byk poin korg dah dapat kat situh
    Masuk bank tu camner lak?boleh withdraw ke?biar betul?



  7. #6
    lopaque's Avatar
    lopaque is offline ŽEhoza's PhotographerŽ


    is InspiredByMuhammad
     
    I am:
    Tired
     
    lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Selangor/J
    Age
    35
    Posts
    1,987
    Points
    730.51
    Thanks
    27
    Thanked 159 Times in 77 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    5624
    yup..kira ko simpan la..simpan bank mcm melabur la...bleh withdraw utk beli enhancement



  8. #7
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'>'s Avatar
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> is offline
    is single
     
    I am:
    Awesome
     
    <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute <span class='glow_FFFF00'>apect</span></a><br /><span class='glow_FFFF00'><span style='color: #9400D3'>True Ehoza's Supporter</span></span><a href='#'> has a reputation beyond repute
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat
    Age
    42
    Posts
    9,676
    Points
    401,767.98
    Thanks
    654
    Thanked 2,205 Times in 750 Posts
    Credits

    $ 601
    Rep Power
    588960
    Bank of Ehoza jek laku epoint ni. jangan la ko gi tanya pasal ni kat kaunter bank rakyat plk kang
    https://www.facebook.com/ehozadotcom
    Jom teka gambar dan menang RM150!



  9. #8
    moneymaker's Avatar
    moneymaker is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    moneymaker is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    dubai.. hee..he..
    Age
    36
    Posts
    46
    Points
    14.70
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    568

    Thumbs up haa..haaa...

    makin menarik la website nie.. siap ada bank sendiri.. keep up the good work.

    LYNN LYNN



  10. #9
    lopaque's Avatar
    lopaque is offline ŽEhoza's PhotographerŽ


    is InspiredByMuhammad
     
    I am:
    Tired
     
    lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute lopaque has a reputation beyond repute
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Selangor/J
    Age
    35
    Posts
    1,987
    Points
    730.51
    Thanks
    27
    Thanked 159 Times in 77 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    5624
    dan bank jamban pun takbleh tau..tuh utk simpan "bende" lain jerk...



  11. #10
    Bluetooth's Avatar
    Bluetooth is offline Junior Member
    This user has no status.
     
    I am:
    ----
     
    Bluetooth is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    myspace .........
    Posts
    23
    Points
    7.80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Credits

    $ 1
    Rep Power
    569
    untuk menyeronokkan lagi keadaan , aku tawarkan 1 akaun premium rapidshare tapi korang kena kumpulkan 10 juta points pastu baru pm aku .


  12. stp 468x60-en

Page 1 of 15 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Ehoza Point System eden ade prob
    By uchiha_ame in forum Troubleshooting at Ehoza
    Replies: 12
    Last Post: 24-03-2010, 12:11 PM
  2. [TUTORIAL] How To Buy & Give Gifts Using Ehoza Point System(EPS)
    By nissC20 in forum Previous Rules, Regulations & Features
    Replies: 20
    Last Post: 25-06-2009, 10:57 AM
  3. [IMPORTANT] Penggantian sistem epoint dengan Ehoza Point System
    By apect in forum Old Announcement
    Replies: 172
    Last Post: 08-12-2008, 04:05 PM
  4. Apa Kegunaan Epoint Anda
    By Ishida Uryuu in forum Previous Rules, Regulations & Features
    Replies: 34
    Last Post: 08-11-2008, 10:54 AM
  5. Mcm mn nak tambah epoint banyak2 ?
    By Ishida Uryuu in forum Troubleshooting at Ehoza
    Replies: 60
    Last Post: 26-10-2008, 10:37 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads