1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    67,050
+ Post New Thread
Page 1 of 24 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Threads 1 to 50 of 1183

Forum: Love is Cinta

Ruangan untuk anda berkarya, bermadah, berpuisi, berjiwang, tips dan sebagainya

  1.   Sticky Threads  

  2. Sticky Thread Puisi Cinta

    Jangan pernah katakan cinta Jika kamu tidak pernah peduli Jangan bicara tentang perasaan ...

    Started by dethro‎, 18-04-2007 04:32 AM
    22 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 22
    cinta
    • Replies: 212
    • Views: 12,072
    15-07-2011, 10:46 PM Go to last post
  3. Smile Sticky Thread [IMPORTANT] Crystal !! crystal!!

    <table summary="table" class="tborder" style="margin: auto;" align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" width="1"><tbody><tr><td...

    Started by astalavista6048‎, 13-03-2009 11:50 AM
    2 Pages
    1 2
    menu
    • Replies: 14
    • Views: 991
    21-03-2010, 01:01 AM Go to last post
  4. Red face Sticky Thread Love Quotes

    Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It is not rude, it is not self-seeking. It is not easily...

    Started by valentine‎, 16-08-2007 02:42 AM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    http, love, smilies
    • Replies: 82
    • Views: 5,230
    31-01-2010, 09:03 PM Go to last post
  5. Thumbs up Sticky Thread Himpunan sajak

    Khusus buat pengunjung yang meminati sajak, disini saya selitkan beberapa sajak untuk tatapan semua. Gadis Kecil Tubuh itu mengingatkan daku ...

    Started by XVIEW‎, 01-08-2007 07:22 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    anak, lelaki, manusia
    • Replies: 31
    • Views: 5,605
    31-01-2010, 08:55 PM Go to last post
  6. Talking Sticky Thread Tips bertandang ke rumah aweks/pakwes a.k.a.......

    Eheemmmm… si dia mengajak anda beraya ke rumahnya! Saya pasti ramai yang menunggu detik ini, kan? Hari demi hari dihitung dengan penuh debaran….....

    Started by astalavista6048‎, 05-12-2008 05:18 PM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    anak, tips, wanita
    • Replies: 59
    • Views: 3,196
    16-12-2009, 01:03 PM Go to last post
  7. Sticky Thread Poems...

    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 valign="top"><TBODY><TR><TD align=middle> <CENTER><CENTER> I MISS YOU I miss you. I...

    Started by valentine‎, 05-08-2007 08:37 AM
    3 Pages
    1 2 3
    comic, eyes, love, share
    • Replies: 22
    • Views: 1,577
    18-03-2009, 12:20 AM Go to last post
  8.   Normal Threads  

  1. Bestnye Bercium2...Ciumlah Pasangan Anda..

    Fadhilat Bercium??? Jom tgk.. Ahli perubatan mendapati bahwa berciuman baik untuk kesihatan... .. Bercium itu bukan hanya membuat seseorang...

    Started by voda‎, 11-06-2010 10:43 AM
    kesihatan, menu, pasangan
    • Replies: 2
    • Views: 875
    03-10-2012, 10:58 AM Go to last post
  2. 10 Hadiah Paling Sesuai Untuk Awek Anda

    Memilih hadiah ulang tahun untuk seorang wanita memang amat amat susah, ini kerana wanita sudah dikenali sebagai makhluk metroseksual, sehingga...

    Started by encikapas‎, 25-07-2011 02:59 AM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    dolby, kereta, wanita
    • Replies: 42
    • Views: 3,246
    03-10-2012, 10:56 AM Go to last post
  3. Red face Kata-kata puitis cinta

    Cinta seperti matahari, ia tetap bercahaya. Walau malam menjelma, cahayanya pada bulan tetap menerangi kekadang ia juga gerhana tetapi akan kembali...

    Started by nico‎, 06-08-2007 01:00 PM
    3 Pages
    1 2 3
    orang, putus, usia
    • Replies: 23
    • Views: 130,658
    03-10-2012, 10:56 AM Go to last post
  4. LELAKI TAK SETIA

    Ada orang tanya, kenapa lelaki ni tak setia bila dah beri komitmen. Walaupun lelaki tu cakap akan setia, tapi akhirnya tak setia dan hubungan itu...

    Started by bujur‎, 30-09-2011 06:15 AM
    2 Pages
    1 2
    lelaki, manusia, pasangan
    • Replies: 12
    • Views: 774
    30-09-2011, 09:54 PM Go to last post
  5. luahan hati zamreda

    Di malam sepi ini aku duduk. menatap laptop acer yang usang menanti untuk down. kelihatan dibelakang ku ini ada sebiji desktop yang usang...

    Started by zamreda‎, 28-09-2011 12:03 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 670
    28-09-2011, 01:22 PM Go to last post
  6. berkasih dgn kekasih orng

    salam... heee...nk tnya,apa pendapat korang apabila seorang lelaki berkasih pada perempuan yang telah hak milik orng, maksdnya sudah jadi ...

    Started by dolby‎, 19-09-2011 04:57 PM
    2 Pages
    1 2
    awek orang
    • Replies: 19
    • Views: 911
    22-09-2011, 08:29 PM Go to last post
  7. HATI SEORANG WANITA

    Kenalilah wanita menerusi sifat semulajadi yang ada pada setiap wanita. Wanita Sensitif : Wanita yang sensitif bukanlah bermaksud suka...

    Started by bujur‎, 13-09-2011 05:19 PM
    • Replies: 4
    • Views: 327
    14-09-2011, 01:11 AM Go to last post
  8. joget [NEW] ada apa pada SAYANG...

    ::..Mula? couple panggilan SAYANG (Alolololo sweetnyaa).... ::..Tahun kedua couple, panggilan da brubah dah....AYANG plak...."S" da buang.. ...

    Started by aremeen‎, 08-09-2011 05:40 PM
    • Replies: 7
    • Views: 330
    12-09-2011, 09:59 AM Go to last post
  9. Tentang Wanita :)

    Jika kau menciumnya,kau bukan gentleman. Jika kau tidak menciumnya,kau bukan lelaki. Jika kau memujinya,dia akan mengira kau mengada-gada. Jika...

    Started by encikapas‎, 27-07-2011 05:24 PM
    3 Pages
    1 2 3
    lelaki, rogol, wanita 1 Deleted Post(s)
    • Replies: 22
    • Views: 1,160
    01-08-2011, 01:42 AM Go to last post
  10. Aku Mahu Bercinta

    Zulaikha : Kau pernah couple tak? Aku : Err... selama 21 tahun hidup ni aku tak pernah couple. Zulaikha : Tipu lah! Tak kan sekali pun...

    Started by miss_ayu‎, 18-07-2011 02:31 PM
    2 Pages
    1 2
    lelaki, pasangan, sekolah
    • Replies: 16
    • Views: 615
    19-07-2011, 09:42 AM Go to last post
  11. [Question] macam mana kalau situasi nie terjadi kat korang?????hehehe

    kenapa bila kita suka seseorang tu, dia anggap kita kawan je.. tapi kenapa bila ada seseorang suka kat kita..kita pulak tak nak kat dia? kenapa ye?...

    Started by pencinta ilmu‎, 15-07-2011 01:19 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 468
    18-07-2011, 08:24 AM Go to last post
  12. Smile [IMPORTANT] Andainya lelaki tahu....

    Andainya lelaki tahu.. Apabila seorang perempuan jatuh cinta, lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya...

    Started by headpux‎, 15-07-2011 10:39 PM
    anak, lelaki, pasangan
    • Replies: 0
    • Views: 178
    15-07-2011, 10:39 PM Go to last post
  13. WANITA

    Aku wanita punya hati nurani Yang tak dapat dibohongi Pabila cinta telah membutakan mata Dan membuat tuli telinga

    Started by headpux‎, 15-07-2011 10:29 PM
    cinta, wanita
    • Replies: 0
    • Views: 227
    15-07-2011, 10:29 PM Go to last post
  14. Jangan ***** kerana cinta

    ??SAYA masih tertanya-tanya mengapa wanita apabila dilanda gelora cinta mereka jadi *****, tak boleh berfikir, tak makan nasihat, jadi buta, pekak,...

    Started by aremeen‎, 06-07-2011 05:54 PM
    anak, pasangan, wanita
    • Replies: 0
    • Views: 196
    06-07-2011, 05:54 PM Go to last post
  15. Unhappy Saja2 share :)

    Hai semua, sini org saja2 nk share video ni, ambik drp utube... sedih sgt tgok.... ::toosad::::toosad::::toosad::::toosad::::toosad:: ...

    Started by TheLimaPutih‎, 04-07-2011 10:12 PM
    • Replies: 1
    • Views: 454
    04-07-2011, 10:14 PM Go to last post
  16. Romantic Japanese Words

    ここにあなたが大好きで、気に誰かに言うことができるいくつかの提案がある Here are some suggestion you can say to someone you love and care : 1.Anata nashidewa ikite ikanai - I...

    Started by kama2‎, 02-07-2011 10:39 PM
    • Replies: 0
    • Views: 241
    02-07-2011, 10:39 PM Go to last post
  17. Menjaga perhubungan

    Setelah berjaya menackle awek pilihan hati.. masa untuk maintainkan perhubungan.. Ada tak tips daripada ehozarian? ada kawan (lelaki) (kawan...

    Started by dolby‎, 28-06-2011 08:18 PM
    tips
    • Replies: 9
    • Views: 415
    29-06-2011, 03:02 PM Go to last post
  18. Nominated Icon [IMPORTANT] Setia Seorang Lelaki

    Pagi itu klinik sangat sibuk. Sekitar jam 9:30am seorang lelaki berusia 70-an datang untuk membuka jahitan pada luka di ibu-jarinya. Aku...

    Started by headpux‎, 03-07-2010 02:37 PM
    isteri, lelaki, suami
    • Replies: 3
    • Views: 907
    14-07-2010, 03:09 PM Go to last post
  19. Lightbulb [TUTORIAL] Belajar memahami emosi lelaki

    Belajar memahami emosi lelaki Lelaki dan wanita mempunyai banyak perbezaan yang ketara. Bukan sahaja dari segi perwatakan, cara percakapan malah...

    Started by headpux‎, 29-05-2010 10:37 PM
    lelaki, manusia, wanita
    • Replies: 6
    • Views: 689
    01-07-2010, 12:15 AM Go to last post
  20. Question Bercinta lain..bertunang lain..kawen lain...???

    ada kawan aku nih dia bercinta dgn org lain... tp bertunang dgn org lain sb pilihan keluarga dia... n after that dia kawen ngn lelaki lain sb...

    Started by antagenaiz‎, 19-06-2010 07:09 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    keluarga, lelaki, putus
    • Replies: 44
    • Views: 2,114
    29-06-2010, 03:13 AM Go to last post
  21. Thumbs up Cinta??? Perlu ke..?

    Cinta..!! Semua orang ingin bercinta dan mencintai.Sesuatu yang terindah jika ada orang cinta dan sayang pada kita.Tapi kekadang cinta juga boleh...

    Started by bie‎, 22-05-2010 11:35 AM
    2 Pages
    1 2
    lelaki, orang, putus
    • Replies: 17
    • Views: 1,222
    29-05-2010, 01:11 AM Go to last post
  22. Question [Question] Apa perlu buat kalau perempuan / awek merajuk ?

    Awek korang merajuk? Si dia merajuk? Selalu menghadapi masalah camne nak hadapinya? Haaa…korang xyah susah2 dah. Kali ni ak akn bagi tips baik...

    Started by headpux‎, 15-05-2010 03:35 PM
    kahwin, kedai, lelaki
    • Replies: 6
    • Views: 560
    16-05-2010, 03:29 PM Go to last post
  23. Arrow [IMPORTANT] Putus cara baik

    Sememangnya bukan mudah bagi seseorang meluahkan hasrat perhubungan yang sudah sekian lama terpendam, apatah lagi sekiranya ingin memutuskannya. ...

    Started by headpux‎, 11-05-2010 07:53 PM
    pasangan, putus, wanita
    • Replies: 1
    • Views: 433
    16-05-2010, 03:58 AM Go to last post
  24. Arrow [TUTORIAL] Tips Melihat Keserasian Anda dan Pasangan

    Zodiak, bintang atau horoskop mempunyai pengertian yg sama.. tetapi boleh ke kita percaya dengan semua ini yg kuat mengatakan ianya berkaitan dengan...

    Started by headpux‎, 06-05-2010 09:50 PM
    kekasih, pasangan, tips
    • Replies: 6
    • Views: 931
    11-05-2010, 07:06 PM Go to last post
  25. Nominated Icon [IMPORTANT] " Bagilah beberapa yang ada," cadang emak pendek.

    PETIKAN : 'Nota Hati Seorang Lelaki' ( Pahrol Mohd Juoi ) Inilah cerita benar. Cerita benar seorang penulis yang Berjaya. Beginilah...

    Started by headpux‎, 01-05-2010 04:20 AM
    anak, kereta, lelaki
    • Replies: 0
    • Views: 233
    01-05-2010, 04:20 AM Go to last post
  26. Red face [IMPORTANT] Orang Mencintaimu

    1) Orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yang dia tahu di hati dan matanya hanya ada kamu...

    Started by headpux‎, 25-04-2010 02:36 PM
    kekasih, orang, telefon
    • Replies: 0
    • Views: 512
    25-04-2010, 02:36 PM Go to last post
  27. Punca seseorang pasangan curang

    Siapa tak sakit hati bila seseorang orang berlaku curang..Sebenarnya, sebelum kita saling tuduh-menuduh pasangan lebih baik kita memahami...

    Started by pocketbook‎, 10-04-2010 01:08 AM
    3 Pages
    1 2 3
    anak, pasangan, suami
    • Replies: 21
    • Views: 1,557
    19-04-2010, 10:23 PM Go to last post
  28. Red face lirik2 lagu jiwang.

    teachers pet - without you The rain is falling down and I wonder why You and I never saw things thru' The wind it’s howling and it calls out...

    Started by muyyaQ‎, 15-04-2008 12:17 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 4,031
    19-04-2010, 01:48 PM Go to last post
  29. Kumpulan sms cinta bahasa Inggeris

    ================================ In my dreams and in our love for 1 another there are no impossibilities. ================================ ...

    Started by mugo‎, 09-04-2010 10:39 AM
    cinta, kumpulan, suami
    • Replies: 3
    • Views: 11,358
    09-04-2010, 05:07 PM Go to last post
  30. Unhappy memujuk diri yang sangat kecewa dan terkilan...

    ku menyangka diri ini cukup kuat.. rupanya lemah ibarat kaca yang jatuh berderaian.. ku sangka cerah hingga ke senja.. rupanya hujan ditengahari ...

    Started by ArericH‎, 01-04-2010 12:53 AM
    2 Pages
    1 2
    anak, manusia, wanita
    • Replies: 13
    • Views: 720
    08-04-2010, 10:21 PM Go to last post
  31. Lightbulb PANDUAN...

    1. Dekati orang yang diminati itu sebagai seorang kawan Cuba berkenal-kenalan dan berkawan baik dengan si dia tu dulu. Layanlah si dia...

    Started by headpux‎, 02-04-2010 10:14 PM
    lelaki, orang, wanita
    • Replies: 1
    • Views: 315
    02-04-2010, 10:56 PM Go to last post
  32. Arrow KePaDa

    Kepada yang masih SINGLE Cinta ibarat kupu-kupu. Makin kau kejar, makin ia menghindar. Tapi, bila kaubiarkan ia terbang, ia akan menghampirimu di...

    Started by headpux‎, 02-04-2010 10:17 PM
    hidup, jatuh, terbang
    • Replies: 2
    • Views: 466
    02-04-2010, 10:55 PM Go to last post
  33. Nominated Icon LELAKI BAIK

    Tiada sesumpah merayap di hati wangi bicara, semerak menggigit keakraban tajam akal, renung dikupas sebijaknya dijamah untuk ramuan peribadi ...

    Started by headpux‎, 02-04-2010 03:41 PM
    anak, lelaki
    • Replies: 0
    • Views: 404
    02-04-2010, 03:41 PM Go to last post
  34. Arrow Cinta...

    Cinta... cinta itu indah tapi tak seindah yang di ungkapkan tak semurah seperti yang dijajakan tapi tak semahal cinta yang dilukakan

    Started by headpux‎, 02-04-2010 03:31 PM
    cinta, harga, pertama
    • Replies: 0
    • Views: 331
    02-04-2010, 03:31 PM Go to last post
  35. Arrow Memori Semalam

    Hai awak…leh berkenalan? Cannot identify number? Hisy sape lak nih! Makhluk mana yang rajin sedekahkan 5 sen dia ni!...Huh,malas nak melayan ...

    Started by headpux‎, 02-04-2010 03:29 PM
    gadis, lelaki, sekolah
    • Replies: 0
    • Views: 323
    02-04-2010, 03:29 PM Go to last post
  36. Arrow [NEW] Cerpen : Aku Cinta Kau..Beb

    Cerpen : Aku Cinta Kau..Beb Oleh : sha ibrahim Hah! Tunang? Kami berdua nak tunang!Daniela dan Akid bersuara serentak. Kemudian mereka...

    Started by headpux‎, 01-04-2010 10:23 PM
    lelaki, mati, wanita
    • Replies: 0
    • Views: 1,211
    01-04-2010, 10:23 PM Go to last post
  37. Post tanda kekasih curang

    PERNAHKAH terfikir orang yang kita sayangi mula berubah hati? Jika sebelum ini dia kerap menghubungi bahkan sentiasa punya masa dan bersedia...

    Started by pu3‎, 28-03-2010 01:22 AM
    2 Pages
    1 2
    manusia, pasangan, popular
    • Replies: 10
    • Views: 1,167
    29-03-2010, 03:53 PM Go to last post
  38. Poll Poll: Cinta Jarak Jauh..Percayakah Anda?

    pertamanya.. ingin skali aku melihat kepercayaan anda terhadap pcintaan jarak jauh.. xkira la jauh mana pun.. aku limitkan yg paling dekat negeri...

    Started by prodigy‎, 17-08-2008 05:01 AM
    18 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 18
    cinta, pertama, rumah
    • Replies: 177
    • Views: 5,871
    29-03-2010, 10:46 AM Go to last post
  39. Poll Poll: Ape yg korg tgk b4 crk buah hati?

    Klu da de mnx MOD tlg closed... Ape 1st thing yg korg tgk b4 cari buah hati? cm ak tgk rupa paras die dlu.... korg cne lak???

    Started by desa_stylo‎, 09-03-2009 03:11 AM
    15 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 15
    closed, hati, love, red
    • Replies: 149
    • Views: 4,627
    29-03-2010, 01:49 AM Go to last post
  40. Lightbulb [TUTORIAL] Persoalan Cinta

    Oleh: Muhammad Rashidi bin Haji Wahab* Persatuan Khalifah dan Persatuan Bahasa Arab dari Kolej Islam Antarabangsa telah menjemput wakil...

    Started by headpux‎, 05-03-2010 09:49 PM
    anak, lelaki, pelajar
    • Replies: 1
    • Views: 370
    28-03-2010, 01:29 AM Go to last post
  41. [IMPORTANT] TIP CINTA[khas untuk yang baru putus cinta]

    Hehehe...memandangkan aku baru saja putus chenta, so disini aku nak kongsikan beberapa tip untuk melupakan bekas kekasih anda dengan segera..SEGERA...

    Started by lovelygadis‎, 04-03-2010 07:01 PM
    • Replies: 9
    • Views: 1,393
    28-03-2010, 01:25 AM Go to last post
  42. Apa Makna Bila lelaki guna reverse gear ?

    Salamualaikum..................! Mayonis nak tanya pandangan kawan2 yg budiman disini , apa maknanya bila seorang lelaki yg telah meninggalkan...

    Started by Mayonis‎, 12-02-2010 06:41 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    buta, cinta, lelaki
    • Replies: 35
    • Views: 1,719
    28-03-2010, 01:17 AM Go to last post
  43. .......

    Mengingati masa lalu dan menghadirkan kembali dalam kehidupan kita sekarang, kemudian bersedih diatas kedukaan & kegagalan didalamnya merupakan satu...

    Started by ynamorata‎, 17-03-2010 03:10 PM
    2 Pages
    1 2
    isteri, orang, suami
    • Replies: 10
    • Views: 834
    18-03-2010, 05:17 AM Go to last post
  44. Poll Poll: Anda sanggup berkongsi atau tidak?

    Anda sedang bercinta atau pernah bercinta?Jadi sudah tentu anda berdating kan..:D So,bila anda berdating adakah sama2 keluar duit untuk atau laki...

    Started by MiNi‎, 23-10-2008 02:19 AM
    11 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 11
    duit
    • Replies: 107
    • Views: 4,138
    17-03-2010, 09:18 PM Go to last post
  45. Exclamation [IMPORTANT] Simpanlah keranda ini

    Simpanlah keranda ini LELAKI tua itu semakin lemah. Kudratnya sudah tiada. Segala sendinya kejang dan lemah. Penyakit demi penyakit bersarang...

    Started by headpux‎, 05-03-2010 09:48 PM
    anak, dunia, ibu
    • Replies: 6
    • Views: 461
    16-03-2010, 07:29 PM Go to last post
  46. Filem Romantik Yang Korang Paling Suke??

    korang suka tgk citer romantik x? ni ada aku senarai 10 filem paling romantik.. tgk jangan xtgk leh klik sini

    Started by bizzminded‎, 16-03-2010 10:15 AM
    2 Pages
    1 2
    suka
    • Replies: 11
    • Views: 862
    16-03-2010, 06:03 PM Go to last post
  47. Thumbs up [IMPORTANT] wanita

    Started by headpux‎, 23-01-2010 09:43 PM
    2 Pages
    1 2
    wanita
    • Replies: 16
    • Views: 977
    12-03-2010, 08:21 PM Go to last post
  48. Exclamation Jangan Kamu

    Jangan Terlalu Mencari Kesempurnaan Jika kamu memancing ikan.... Setelah ikan itu terlekat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan...

    Started by headpux‎, 12-03-2009 07:36 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    makanan, manusia, usia
    • Replies: 68
    • Views: 2,891
    12-03-2010, 08:14 PM Go to last post
  49. Menilai "KEIKHLASAN" si dia & anda sendiri..

    Seorang wanita dan kekasihnya bernikah dan acara pernikahannya sungguh megah. Semua kawan- kawan dankeluarga mereka hadir menyaksikan dan...

    Started by shy_pink‎, 07-09-2008 07:44 AM
    2 Pages
    1 2
    manusia, pasangan, wanita
    • Replies: 14
    • Views: 685
    12-03-2010, 07:30 PM Go to last post
  50. Kasih Seorang Bapa Tidak Boleh ditawan !

    Sekeping gambar yang menceritakan seluruhnya , manusia boleh ditawan namun kasih-sayangnya adalah milik jiwanya abadi.Sedih gambar...

    Started by Mayonis‎, 30-01-2010 12:51 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Replies: 31
    • Views: 1,481
    12-03-2010, 05:44 PM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


bitcoin 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads