The Best Spread 728x90ms

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    70,434
+ Post New Thread
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Threads 1 to 50 of 264

Forum: Ruang Lepaskan Geram

Tempat untuk korang melalak, lepaskan geram ke ape ke. Kat sini jek, aku benarkan korang mencarut. Asalkan geram tu dapat dilepaskan. Adiosssss

  1. [RS] Kính cường lực (hay còn gọi l* k*nh temper)

    K*nh Cường Lực Giáp Dung hiện nay đang được xem là một trong những sản phẩm trang trí hiện đại, mạng lại...

    Started by zinzin8x‎, 21-11-2016 01:31 PM
    • Replies: 0
    • Views: 370
    21-11-2016, 01:31 PM Go to last post
  2. ada sapa2 pernah dapat tak?

    aku beli telefon baru kat pc fair ari tu. pastu lepas bayar diorang bg free sim xpax. aku dh ckp xnak sbb aku mmg dh pakai xpax sox.. tp diorg kata...

    Started by milooaiss‎, 08-12-2014 05:18 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 19
    • Views: 759
    18-12-2014, 10:45 PM Go to last post
  3. Teruk lah servis cam ni!

    laaa geram sgt lah ni! nk byr bil hp pon mesti tunggu lama sgt ker? biasanya korang menggunakan bpe lama utk byr bil hp? servis center yg aku p ni...

    Started by melindaapang‎, 17-02-2014 04:28 PM
    • Replies: 4
    • Views: 1,839
    21-02-2014, 06:19 PM Go to last post
  4. Tak sangka bdk2 skolah tergamak rokok sampai tahap ni

    Zaman dh berubah kot ...video nie http://www.youtube.com/watch?v=8ahLI7cy4rU dah menggambarkan apadah jadi ngn budak2 skarang. Tergamak nak buat...

    Started by holdenkia‎, 02-12-2013 12:21 PM
    • Replies: 7
    • Views: 521
    11-12-2013, 09:12 PM Go to last post
  5. Angry hai lah motor

    Cuma apa yang mengecewakan ialah Honda Future masih menggunakan karburetor dan bukannya sistem pancitan bahan api PGM-FI seperti yang digunakan di...

    Started by headpux‎, 29-07-2012 09:39 PM
    air, jin, kerajaan
    • Replies: 1
    • Views: 513
    01-08-2012, 03:20 PM Go to last post
  6. Melayu mudah lupa?

    Askm.. Tiba2, aku nak meluahkan perasaan aku. Sedar atau tidak, masyarakt kita menjadi masyrkt yg bijaksana. Dengan kelebihan teknologi, sumber...

    Started by dolby‎, 07-09-2011 10:52 AM
    bunuh, komunis, polis
    • Replies: 7
    • Views: 616
    24-04-2012, 10:29 PM Go to last post
  7. kes JUVANA...hohoho!!

    arghhhh aku tak leh terima hakikat yg citer juvana kat tv3 dah habis... apasal 13 episod je...buat la banyak episod cam citer sinetron indonesia tu...

    Started by pencinta ilmu‎, 19-07-2011 12:46 AM
    3 Pages
    1 2 3
    pelakon
    • Replies: 20
    • Views: 1,022
    20-07-2011, 05:42 PM Go to last post
  8. Bila page rasmi hanya utk kengkawan

    ak tgah ber-fesbuk-walking, trjumpalh page "rsmi orang-berjawatan bersama sdnt dier" kat 1 institut.. ( xtau lah btul x rasmi tu, tp fllower ramai...

    Started by kama2‎, 17-07-2011 02:23 AM
    2 Pages
    1 2
    orang, pelajar
    • Replies: 16
    • Views: 723
    18-07-2011, 02:33 PM Go to last post
  9. kedai topak yng tak mesra

    aku gie kedai topak nie.....tapi menyampah dgn penjual nie...dahlah tak mesra..cubalah kasi terima kasih yang bang ke...nie mcm sindir aku ajer sbb...

    Started by zamreda‎, 07-07-2011 12:57 AM
    2 Pages
    1 2
    jual, kedai
    • Replies: 11
    • Views: 661
    08-07-2011, 04:58 PM Go to last post
  10. buatlah highway tu baik baik..

    adakah gomen bankrap smpai kontraktor lebuhraya pon di kurangkan kos....aku tak kisah nak kamu kurangkan kos yer... tapi lepas pindahkan kepada...

    Started by zamreda‎, 24-06-2011 09:56 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 21
    • Views: 1,066
    05-07-2011, 12:50 AM Go to last post
  11. kurang ajar tul..pekerja key ep si nie..

    ade gie selek kat kasut...::balingkerusi::::balingkerusi::::balingke rusi::

    Started by zamreda‎, 01-07-2011 01:50 AM
    • Replies: 1
    • Views: 339
    01-07-2011, 09:03 AM Go to last post
  12. Thumbs down [Question] Alertpay

    :salam: semua, den nak tanya pendapatan korang lah, nih fake ke? ari nih den receive usd300 dlm acc alertpay but still pending, dia suruh BAYAR! ...

    Started by nj80‎, 26-06-2011 05:01 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 730
    27-06-2011, 01:00 PM Go to last post
  13. Moved: " Aku Nak Bunuh Diri !!! " Ada Tak Girl Nak Cium Aku ?

    Started by Prince Kingdom‎, 25-06-2011 07:05 PM
    • Replies: -
    • Views: -
    26-06-2011, 02:36 PM Go to last post
  14. cilakak punya pencuri!!

    kurang ajar punya malaun sapa tah...rembat aku selipar aku kat masjid tadi... siotttttttttt!! dahlah letak bawah para kasut pon dah kena...

    Started by zamreda‎, 02-07-2010 03:28 PM
    2 Pages
    1 2
    ayam, masjid, pencuri
    • Replies: 12
    • Views: 995
    02-07-2010, 10:59 PM Go to last post
  15. Unhappy Acc EHOZA kene HACK!!

    bab| tul la sape hack acc ehoza aq pastu acc RS acc(1bln) dah kene tukar password, padahal acc lock tuh!!!::hentakkepala::::hentakkepala:: nih cth...

    Started by nj80‎, 27-06-2010 01:58 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, software
    • Replies: 23
    • Views: 1,178
    28-06-2010, 01:00 PM Go to last post
  16. Angry lucah tol budak skrg @[email protected]"

    baru td aq halau seorg bdk sekolah rendah tgk hentai kat cc::balingkerusi::, ape nak jd la bdk2 skrg nih::ohmygod:: agak2 sunat pun blum lg bdk...

    Started by nj80‎, 02-06-2010 05:50 PM
    3 Pages
    1 2 3
    lucah, sekolah, software
    • Replies: 20
    • Views: 1,519
    24-06-2010, 03:46 PM Go to last post
  17. Unhappy $$$$

    adoyai, baru aq nak withdraw $ forex dlm acc Liberty Reserve, kene block sbb Master Key salah kat website?::peluh:: aq tekan 1by1 no tuh, still...

    Started by nj80‎, 16-06-2010 06:05 PM
    baru, menu, website
    • Replies: 7
    • Views: 710
    18-06-2010, 06:35 PM Go to last post
  18. Angry huarrghhhhhhh

    babun tol streamyx, aq nak bukak website ehoza pun lembab, siputbabi pun lg laju taw::peluh::, nak wat keje pun susah.....::hentakkepala:: pakai...

    Started by nj80‎, 25-05-2010 03:32 PM
    3 Pages
    1 2 3
    baru, ehoza, software
    • Replies: 22
    • Views: 1,210
    03-06-2010, 01:45 AM Go to last post
  19. Exclamation Bayangkan kalau ini kisah anda..!!

    Ceritanya bermula begini... Hari ini aku terpanggil nak meluahkan apa yang terbuku dalam hati aku. Minggu lepas, anak dara kesayangan aku telah...

    Started by headpux‎, 11-05-2010 07:50 PM
    2 Pages
    1 2
    kanak-kanak, lelaki, rogol
    • Replies: 13
    • Views: 802
    29-05-2010, 08:43 PM Go to last post
  20. Hafri paling malang aku!!!

    aku mmg tgh geram n hangin 1 bdn..... hari ni aku sumpah seranah saper2 jer yg buat slh dpn aku..... geram giler..... mmg hari ni mmg bnyk prkara...

    Started by psychophobia‎, 20-05-2010 05:48 AM
    bas, besar, mlm
    • Replies: 8
    • Views: 670
    23-05-2010, 11:53 AM Go to last post
  21. deadman wonderland kesayanganku

    baru cdg nak bace citer fav aku deadman wonderland kat one manga..... but siri tu dh kena tarik balik ngan tokyopop.... huhuhuuhu!.......

    Started by psychophobia‎, 09-05-2010 11:27 AM
    2 Pages
    1 2
    baru
    • Replies: 11
    • Views: 718
    17-05-2010, 07:10 PM Go to last post
  22. mana pulak ilangnya rm300 aku nie...

    hahahah.. saje aje melepas tension... patut gaji abis.. rm300 ntah p mana lak.. terlbh blanje kot... hahahahaha...::hentakkepala::::hentakkepala:: ...

    Started by ArericH‎, 09-05-2010 02:08 PM
    3 Pages
    1 2 3
    gaji
    • Replies: 20
    • Views: 1,140
    11-05-2010, 04:27 PM Go to last post
  23. Customer service yg PIANG! (Skynet Puchong)

    Salam semua.. :) Harini kaklong sgt bengang ngan minah cepleot yg kejer bahagian customer service Skynet Puchong. Ceritanya begini....(cewah!)...

    Started by kaklong‎, 07-05-2010 09:49 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    manusia, murah, suami
    • Replies: 60
    • Views: 2,457
    11-05-2010, 02:42 AM Go to last post
  24. cilakak nyer setan

    mlm semalam aku ngan mmbr aku sajer2 main rakam2 cari hantu.... tpi xjmpe pun... saje buat2 jer.... pastu pagi tadi dlm pukul 2 mcm bnde tu nk...

    Started by psychophobia‎, 09-05-2010 08:47 AM
    2 Pages
    1 2
    busuk, hantu, mlm
    • Replies: 10
    • Views: 879
    09-05-2010, 02:50 PM Go to last post
  25. lain kali.. buat sendiri.. pemalas punya cikgu..

    harini aku amik upah menaip soalan exam bahasa melayu tahun 5 satu sekolah nih.. sekolah cina.. aku rijek sbb aku susah nak baca tulisan kertas...

    Started by myzamer‎, 28-07-2009 11:24 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    anak, kedai, sekolah
    • Replies: 47
    • Views: 2,049
    09-05-2010, 02:26 PM Go to last post
  26. Angry nie kawasan hospitallah!

    Lokasi:hospital pakar putri ,johor bahru aku bengang sapa2 yng dok laju ajer kat kwsan hospital..... aku dah hampir dilanggar...

    Started by zamreda‎, 30-04-2010 09:26 PM
    hospital, kereta, kesihatan
    • Replies: 7
    • Views: 532
    01-05-2010, 04:37 AM Go to last post
  27. Shelaka itu milikmu PENCURI

    dulu pernah aku ceritakan yang brg aku telah dirembat kt CNI. kali ini kisah ini kembali lagi. sedang best aku duk layan mimpi aku mlm td tbe2...

    Started by aliaman‎, 27-04-2010 10:42 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 871
    30-04-2010, 10:59 AM Go to last post
  28. Angry [18SG] :)

    **** **** CELAKE LAHANAT ****** **** HARAM JADAH PUNYE SETAN! NASIB LA AKU TAK TAU KO SAPE.KALAU AKU TAU KO SAPE MANE KO DUDUK SEKARANG JUGAK AKU GI...

    Started by theviper‎, 28-04-2010 06:03 AM
    3 Pages
    1 2 3
    haram
    • Replies: 20
    • Views: 1,220
    30-04-2010, 04:52 AM Go to last post
  29. nk lari mana

    sdg bjalan2 di blog mu ku melihat2 post mu,akhirnye ku jumpe!aq jmpe page FB ko...akhirnye...ko ingt ko bleh lari dr aq...kat FS dlu ko xnk approve...

    Started by zaza_isabella89‎, 28-04-2010 03:22 PM
    2 Pages
    1 2
    duit, hidup, tipu
    • Replies: 19
    • Views: 1,238
    28-04-2010, 10:38 PM Go to last post
  30. Geram nyer....

    pg2 dh buat mood wa spoil.. mangkuk ayun pnye kete...bengong! slalu pemandu2 lelaki ni (bkn semua) salahkan pemandu wanita yg memandu x hati2...

    Started by miss sya‎, 27-04-2010 09:36 AM
    2 Pages
    1 2
    cantik, lelaki, wanita
    • Replies: 11
    • Views: 909
    27-04-2010, 09:58 PM Go to last post
  31. Angry Malay Pig All

    Entahlah. Beginilah jadinya apabila anak hingusan menggunakan laman sosial tanpa otak. Jika tidak dibangkitkan perkara sebegini, bimbang,...

    Started by sharksuke‎, 18-12-2009 09:58 AM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    anak
    • Replies: 60
    • Views: 2,771
    27-04-2010, 02:26 AM Go to last post
  32. Diriku rasa benci dan marah............

    Assalamualaikum.......................pembaca budiman...kawan-kawan Ehoza KU...sekelian............... Sudah seminggu aku dilanda rasa benci,marah...

    Started by Mayonis‎, 27-04-2010 02:07 AM
    • Replies: 0
    • Views: 392
    27-04-2010, 02:07 AM Go to last post
  33. Angry KHAF LAM YA NGA-PHA RHA YA ALIFF celake

    BANGSAT, ****, HARAM JADAH, PUNYE KHAF LAM YA NGA-PHA RHA YA ALIFF!!! MACAM VAVI! NASIB XDAPAT KEJAR, KALAU DPT TD MAKAN LA KO RANTAI MOTOR MAK AKU...

    Started by theviper‎, 17-03-2010 07:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    haram, makan, rantai
    • Replies: 20
    • Views: 1,198
    14-04-2010, 08:55 AM Go to last post
  34. Angry Bahtera nabi noh kat jusco melaka.

    ] mereka menggunakan gambaran bahtera Nabi Nuh beserta gambaran Nabi Nuh sekali dan dijadikan tempat permainan kanak2.... Majoriti yg...

    Started by zamreda‎, 26-02-2010 10:11 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    agama, orang, permainan
    • Replies: 34
    • Views: 2,142
    13-04-2010, 06:10 PM Go to last post
  35. Argh!!!! geramnya...pelupa sungguh.

    Semalam drive balik kerja singgah petronas. Pergi kaunter bagi RM10 dan kad mesra. Masuk kereta drive balik rumah...... Terlupa aku nak pam minyak...

    Started by cyclon‎, 10-04-2010 08:58 AM
    3 Pages
    1 2 3
    kereta, minyak, rumah
    • Replies: 27
    • Views: 1,201
    13-04-2010, 06:53 AM Go to last post
  36. Thumbs down Suami ajar Isteri Bersubahat.

    1 bulan yang lalu,aku ada satu job yang tak dapat nak elakkan untuk siapkan pada 1 tarikh tertentu.Service kena jaga walaupun tiba-tiba ada rintangan...

    Started by kimmy_ky‎, 01-03-2010 08:23 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    isteri, rumah, suami
    • Replies: 41
    • Views: 1,715
    10-04-2010, 10:57 PM Go to last post
  37. Unhappy Frustation...

    persiapan dh dibuat...kelengkapan dh cukup lengkap...ape yg diangankan sejak 3 bln lalu semakin mendekat...tp apakan daya planning jahanam last2...

    Started by noname83‎, 24-03-2010 11:28 PM
    2 Pages
    1 2
    malu, rakan
    • Replies: 16
    • Views: 915
    08-04-2010, 10:59 AM Go to last post
  38. Angry rimas....

    pagi nie mmg rase mcm nak langgar orang pakai folklift je...... mmg hampeh btul lah...... klu la aku ade kapal selam sebijik... nak je aku g jauh2...

    Started by ayopzal‎, 16-03-2010 11:32 AM
    3 Pages
    1 2 3
    anak, bunuh, rogol
    • Replies: 28
    • Views: 1,214
    20-03-2010, 02:08 PM Go to last post
  39. Muka samSENg LowyaTT!! SebarKan !!!

    mod,agak melampau post ni leh la delete.sori.. 13-april-2009 Salam semua, sab2 aritu..aku ngan member aku cadang nak bli hp kat lowyat......

    Started by arang67‎, 25-04-2009 02:47 AM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    kedai, orang, samseng
    • Replies: 59
    • Views: 2,855
    26-02-2010, 01:28 PM Go to last post
  40. Angry Pengalaman Makan Malam Saya Yang Tidaklah Seghairah Mana.

    Ada satu malam tu gua ikut housemate gua pergi beli barang kat kedai alat tulis. Katanya nak guna untuk buat tagging kat pejabat dia. Gua yang...

    Started by Mr.G‎, 04-02-2010 04:46 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ehoza, kereta, pelajar
    • Replies: 36
    • Views: 1,966
    17-02-2010, 02:02 AM Go to last post
  41. Hampeh sungguh ari nih

    1. pkl 12tghri tadi air xder, abis 1 area termsk lah masjid kat Kuaters Kastam Nilai....notis ape pun takder::nangis:: 2. elektrik overflow abis...

    Started by nj80‎, 12-02-2010 07:20 PM
    2 Pages
    1 2
    air, ehoza, masjid
    • Replies: 14
    • Views: 1,142
    12-02-2010, 09:51 PM Go to last post
  42. Angry [18SG] Maxis oh maxis

    Salam, pepagi dah wat hal....sampai je tempat keroje teman punch card dulu dan seperti biasa kasi ambik air nescafee kat kantin bw ke meja keroje. ...

    Started by astalavista6048‎, 02-02-2010 11:10 AM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    air, duit
    • Replies: 52
    • Views: 1,738
    12-02-2010, 07:00 PM Go to last post
  43. Question [Question] How often do u get angry?

    guys, How often do you get angry? coz lately i tend to lost my temper easily....get annoyed at things/people easily..dem...aku xnak marah org...

    Started by aween‎, 16-11-2009 02:56 PM
    2 Pages
    1 2
    orang, telefon, ubat
    • Replies: 13
    • Views: 910
    11-02-2010, 01:42 AM Go to last post
  44. Kerja oh Kerja!!!Pengangguran!tertekan?

    Antara kita mesti pernah merasa pengalaman menganggur... cuma peritnya berbeza-beza... ada sesetengah orang murah rezekinya.. maka cepatla dapat...

    Started by fakhzanis‎, 02-02-2010 04:57 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    lelaki, murah, wanita
    • Replies: 46
    • Views: 1,464
    03-02-2010, 12:20 PM Go to last post
  45. Lagi kes buang bayi...

    Lagi kes buang bayi... Jika anda tak berupaya menghantar, kami sudi pergi mengambil. Beritahu kami dimana lokasi yang perlu kami pergi...

    Started by shinichi‎, 22-01-2010 11:40 AM
    bayi, malaysia
    • Replies: 3
    • Views: 591
    25-01-2010, 06:26 PM Go to last post
  46. Moved: [Question] Rugikah Masuk Forum Ehoza.com?

    Started by Sangkuriang‎, 18-01-2010 02:12 AM
    • Replies: -
    • Views: -
    18-01-2010, 02:12 AM Go to last post
  47. nak je gua sutt sebijik kat hempedu lu...

    pagi tadi aku megalami masaalah bengang yg sampai tahap dewataraya.... gua ni banyak kje... mane monyet nya lagi.... kucing nya lagi.... lembu yang...

    Started by ayopzal‎, 11-01-2010 03:17 PM
    2 Pages
    1 2
    kekasih, orang, pertama
    • Replies: 15
    • Views: 869
    11-01-2010, 09:06 PM Go to last post
  48. Angry KEHILANGAN SIDE MIRROR

    Sedih, geram, kecewa, marah semua ada bila dapat tau side mirror motor aku hilang..sekrang ni dah la musim exam boleh jadi camni plak.kalau benda tu...

    Started by BlackHeart‎, 19-05-2009 05:34 PM
    2 Pages
    1 2
    curi, orang
    • Replies: 14
    • Views: 766
    09-01-2010, 04:53 PM Go to last post
  49. KTM mcm harem...

    aku nak suarekan rase x puas hati dgn sistem Komuter kat negara kite nie.. last week aku pegi mid valley..pki la komuter nak elak jammed..so mcm...

    Started by chekgebu‎, 16-11-2009 04:30 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    komuter, malaysia, suami
    • Replies: 33
    • Views: 1,466
    07-01-2010, 06:50 PM Go to last post
  50. Arrow Harga Proton kat Arab Saudi

    > Kenapa Proton tak jual harga macam kat Arab Saudi???? > > > Apa istimewanya orang Arab? > > > Kata "Rakyat didahulukan"..... > Kenapa orang...

    Started by headpux‎, 11-09-2009 07:24 PM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    kereta, orang, rakyat
    • Replies: 50
    • Views: 2,325
    04-01-2010, 01:01 AM Go to last post

+ Post New Thread
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


pamm 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
bitcoin 160x600-en

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads