pamm 728x90-en

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    68,949
+ Post New Thread
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Threads 1 to 50 of 188

Forum: Troubleshooting at Ehoza

Ada masalah berkaitan ehoza? Umumkan di sini dan kami akan cuba membantu

  1.   Sticky Threads  

  2. Sticky Thread laporkan masalah berkaitan script baru ehoza

    type: script bug priority: high time: H 1947 date: 10 jan 2009 ada masalah masa post, post yang baru akan jadi post #1 bukannya berada di...

    Started by TMUkmkd‎, 01-01-2002 09:44 AM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    • Replies: 69
    • Views: 4,423
    09-05-2009, 02:02 AM Go to last post
  3. joget Sticky Thread [TUTORIAL] upload gambar didalam album..

    thread ini diwujudkan bagi menjawab jumlah gambar yang boleh diupload dlm album..jumlahnya adalah 30 keping untuk semua album, bukan 30 keping bagi...

    Started by prodigy‎, 13-11-2008 01:24 PM
    3 Pages
    1 2 3
    baru, ehoza, gambar
    • Replies: 21
    • Views: 1,389
    06-01-2009, 04:24 PM Go to last post
  4.   Normal Threads  

  1. PORCELAIN kecapi OF PENULIS (tHE LISTRIK PHOTO ) Baris Walker The Movie (2016)

    Status: Selesai Disutradarai oleh Hong Van Vy, Negara: China, Hong Kong, Tahun: 2016 Durasi: 110 menit Kualitas: The beautiful Resolusi: Full...

    Started by indoet93‎, 12-10-2016 01:28 AM
    • Replies: 1
    • Views: 704
    12-10-2016, 03:23 AM Go to last post
  2. [Question] Malware Detected

    Uh,2/3 ari nih msa na log web sllu dpat amran 'Malware Detected'::ketukdinding::

    Started by genixshadow‎, 22-12-2009 05:24 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ari, log, malware
    • Replies: 36
    • Views: 3,149
    31-07-2015, 03:26 AM Go to last post
  3. delete account?

    hi, tolong deletekan account saya. tks!

    Started by sumy‎, 14-06-2012 04:16 PM
    • Replies: 1
    • Views: 5,223
    14-06-2012, 04:17 PM Go to last post
  4. [Question] The text that you have entered is too long ?

    Salam Admin/Mods, pagi nih den nak reply post topic x buleh, tgk SS nih. Selalu x jadi mcm nih::ketukdinding::

    Started by nj80‎, 23-08-2011 01:25 PM
    • Replies: 6
    • Views: 750
    23-08-2011, 06:13 PM Go to last post
  5. Home page Ehoza kosong!!

    Assalamualaikum wbt.. Saya nak tumpang tanya....sejak beberapa hari lepas, home page Ehoza mcm kosong je..naper ye? adakah saya sorang je ada...

    Started by Mustika‎, 30-07-2011 03:13 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza
    • Replies: 19
    • Views: 2,734
    04-08-2011, 05:46 PM Go to last post
  6. Unhappy [Question] MCM MNE NK TUKAR USEMNAME??????

    ade spe2 thu x???mcm mne nk tukar username dkt ehoza ni??? ak nk tukar name tp xthu.. spe2 tlg2...

    Started by coifazi‎, 21-06-2011 10:22 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 21
    • Views: 1,148
    25-06-2011, 08:01 AM Go to last post
  7. Mengapa Ini Terjadi....

    start aku masuk keje td log in ehoza...mle2 ok...jeng..jeng.. bermula la episod tread nie...slalu aku online ehoza gne firefox... as usual xde...

    Started by boy85‎, 13-06-2010 02:08 AM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, mudah, rokok
    • Replies: 16
    • Views: 1,302
    14-06-2010, 03:17 PM Go to last post
  8. Masalah Record Pada Game Arcade.

    Ada masalah baru pulak saya perasan hari ni. Sja try nak pecah rekod game pacman tapi ada errorlah tiap kali submit rekod. Adeh! letih je aku pecah...

    Started by cyclon‎, 22-05-2010 11:37 PM
    baru
    • Replies: 1
    • Views: 405
    24-05-2010, 08:05 AM Go to last post
  9. Nak tau kenapa thread jadi dead post

    Berdasarkan thread aku ni le jadi contoh: http://www.ehoza.com/v4/forum/dead-post/90668-directx-februari-2010-out.html Nak tau la apa kriteria...

    Started by cyclon‎, 28-03-2010 11:30 PM
    baru, ehoza, star
    • Replies: 3
    • Views: 846
    22-05-2010, 04:34 PM Go to last post
  10. Masalah page error sejak tukar host

    Aku selalu jumpa error ni: Sekarang ni makin selalu la pulak keluar tiap kali masuk forum sejak guna host baru ni. Admin tolong tengokkan....

    Started by cyclon‎, 19-03-2010 09:36 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    baru, ehoza, php
    • Replies: 37
    • Views: 1,567
    22-05-2010, 12:35 PM Go to last post
  11. Masalah upload attachment failed.

    Something wrong le ngan upload attachment. Test upload semua jenis file type semuanya failed. Nape ye?

    Started by cyclon‎, 15-05-2010 07:16 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 880
    19-05-2010, 05:03 PM Go to last post
  12. masalah font quick reply

    salam.. mslah ak skarang tiap2 kali post quick reply font die kecik n kaler biru... ade x warga ehoza yang reti nak setting die.. sbb susah...

    Started by EcHo‎, 13-05-2010 03:04 AM
    ehoza
    • Replies: 4
    • Views: 490
    14-05-2010, 05:27 AM Go to last post
  13. [Question] Virus in page

    bila den bukak link nih kuar lak virus or unwanted program, minta pihak admin tlg check yer ...

    Started by nj80‎, 29-04-2010 02:57 PM
    ehoza
    • Replies: 8
    • Views: 477
    29-04-2010, 05:17 PM Go to last post
  14. Edit TITLE THREAD..sesape boleh tolong!!!

    Salam... sy ade masalah nak edit title thread....camne ye... boleh edit ke???? pastu camne nak post gambar dlm thread????::ketukdinding::

    Started by shidi2020‎, 22-04-2010 11:41 AM
    gambar
    • Replies: 9
    • Views: 765
    24-04-2010, 10:15 AM Go to last post
  15. Total post tetiba berkurangan

    salam..ade prob la ngn ehoza total post ngn reputation point berkurang terkejut jugak nih pttnye, total post aku 3200++ bile cek pas...

    Started by uchiha_ame‎, 16-04-2010 11:52 PM
    3 Pages
    1 2 3
    300, aku, reputation
    • Replies: 24
    • Views: 1,159
    22-04-2010, 06:35 PM Go to last post
  16. Ehoza Point System eden ade prob

    eden punye EPS hilang setiap kali post reply @ bukak thread bila bukak kt user porfile, tab utk EPS pun x da eden perasan benda nie dari...

    Started by uchiha_ame‎, 21-03-2010 06:08 AM
    2 Pages
    1 2
    ehoza
    • Replies: 12
    • Views: 1,114
    24-03-2010, 12:11 PM Go to last post
  17. thread teka gambar takleh bukak.

    aku bukak thread nie yng dimulakan oleh neolima nie.......ade masalah............. thread nie takder gambar!??..... harap pihak ehoza dpt...

    Started by zamreda‎, 16-03-2010 08:49 PM
    ehoza, gambar
    • Replies: 6
    • Views: 570
    16-03-2010, 11:13 PM Go to last post
  18. joget [Question] URL mail domain ehoza

    salam geng, aku ni pelupe sket, url mail domain ehoza pe ek? dh lame x bkk.. berkarat dh otak aku duk pk mnde nih.. sesape sudi membantu, trimas ...

    Started by dethro‎, 09-03-2010 01:36 AM
    ehoza
    • Replies: 8
    • Views: 710
    14-03-2010, 06:28 PM Go to last post
  19. [Soalan] attachment

    Knp aku x dapat nak tgk attachment ye.... kalau aku tgk ape2 thread yg ade attached thumbnail.... dia jadi cenggini... tapi kalau aku logout...

    Started by darkemperor‎, 07-03-2010 01:48 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 950
    07-03-2010, 05:32 PM Go to last post
  20. Red face [Question] Nak Bukak Thread Forum Games kat mane?

    err.. seperti di atas. time kasih. ni forum games tau. macam buat kuiz. bukan thread pasal gaming ::listentomusic::

    Started by manjacat‎, 25-02-2010 09:39 PM
    games
    • Replies: 2
    • Views: 491
    25-02-2010, 09:56 PM Go to last post
  21. ehoza error

    knp siang arini xblh nk xcess ehoza ssh la nk donlod2 ::sleepy::::sleepy:: klo kejap xpe ni lme gle lak pihak admin pn xde umumkn pape sal bnd ni...

    Started by banditzguy‎, 14-02-2010 10:46 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza 1 Deleted Post(s)
    • Replies: 11
    • Views: 1,005
    16-02-2010, 03:11 AM Go to last post
  22. Cadangan & Komen Tak Boleh Buat Thread Baru?

    Bahagian "Cadangan & Komen" yang baru tu aku tak boleh nak buat thread barulah. Kenape? Yang ni yang keluar.

    Started by cyclon‎, 08-02-2010 09:22 PM
    • Replies: 8
    • Views: 814
    09-02-2010, 01:32 PM Go to last post
  23. [Question] nak download Permata Yang Hilang

    Salam perkenalan. Sebenarnya aku tak tahu nak buat ape daa. Bila nak bukak page aje, sekali dia keluar message: To view this thread or threads...

    Started by tokgebok‎, 05-02-2010 07:49 PM
    2 Pages
    1 2
    aku, buat, tahu
    • Replies: 10
    • Views: 1,130
    08-02-2010, 12:10 PM Go to last post
  24. Exclamation [Question] Camana Nak Kira Rep Power, Points, Level dan Activity Kat Ehoza?

    Camana Nak Kira Rep Power, Points, Level dan Activity Kat Ehoza.com? konpius ar......... ::confuse::::confuse::::raguragu::::raguragu::

    Started by Sangkuriang‎, 27-01-2010 08:16 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    ehoza
    • Replies: 44
    • Views: 2,197
    03-02-2010, 02:02 PM Go to last post
  25. Tolongla daku..

    tgk sepam box emel ko tu.....entah2 masuk kat ctu...

    Started by zamreda‎, 01-02-2010 02:48 PM
    2 Pages
    1 2
    baru, pertama
    • Replies: 15
    • Views: 889
    01-02-2010, 04:38 PM Go to last post
  26. Nk Tanye Sikit..

    Salam...otai2 and tuan rumah (mod) Errr...aku nk tanye ckit...apasal jumlh post yg aku dh send jd smakin kurg..ade masalh teknikal ke ape....aku...

    Started by hadzimehdo‎, 18-01-2010 06:49 PM
    rumah, tua
    • Replies: 8
    • Views: 693
    24-01-2010, 08:27 PM Go to last post
  27. webpage load tak abis

    aku br joint the forum.. tapi kenapa ye kadang2 aku terkena bila load page jee dia klua done tapi page jadi putih jeee

    Started by ami5267‎, 23-12-2009 03:12 AM
    aku, apa, kenapa
    • Replies: 3
    • Views: 458
    23-12-2009, 04:53 PM Go to last post
  28. group?

    hmm,knapa aku tak dpt nak buka group page?::nangis:: ada limit ke utk budak baru? aku nak join juga::banyakkerja::

    Started by rokiroad‎, 02-12-2009 12:25 AM
    baru, budak
    • Replies: 3
    • Views: 470
    02-12-2009, 01:43 AM Go to last post
  29. Exclamation [Question] SPAM???

    gua tgk ramai sgt user2 baru menyepam... igtkan pasal nk tmbh post tp bukan juga... ke saja2 suka?? bg pendapat korang kenaper diorang ni...

    Started by DARKANDRIA‎, 08-03-2009 10:25 PM
    3 Pages
    1 2 3
    baru, suka
    • Replies: 23
    • Views: 1,569
    02-12-2009, 12:36 AM Go to last post
  30. [Question] mana nk cari senarai mod n admin terkini??

    merujuk kepada ===> http://www.ehoza.com/v4/forum/old-announcement/28947-new-latest-announcement-penggubalan-senarai-mod.html ak masih tercari2...

    Started by bul4t‎, 05-10-2009 04:44 AM
    ehoza
    • Replies: 4
    • Views: 556
    01-11-2009, 11:50 AM Go to last post
  31. [Question] apsal tetibe reputation power aku kosong?

    alahai,penat2 aku kumpul reputation power aku sampai 94..ttibe dia jd kosong ttibe,apehal eh?sesape leh tolong x?

    Started by lpfan182‎, 18-10-2009 03:32 AM
    2 Pages
    1 2
    aku, power, reputation
    • Replies: 18
    • Views: 976
    19-10-2009, 03:39 PM Go to last post
  32. aku pelik nih..kenapa jadi mcm nie

    aku nampak nie garis2 mcm tuh (dalam kotak kaler merah)...pastu biler aku nak klik utk reply...dier akn gi kat website nih.... ader sesaper yg...

    Started by nurhafiz‎, 15-09-2009 10:40 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    pelik, website
    • Replies: 49
    • Views: 3,818
    12-10-2009, 07:45 PM Go to last post
  33. tolong...bantu aku..

    apesal kuar bende ni aje ha time aku nak baca sesuatu... To view this thread or threads in this forum your post count must be 5 or greater. You...

    Started by LadyGaGo‎, 31-08-2009 12:05 AM
    aku, baca, nak
    • Replies: 7
    • Views: 575
    29-09-2009, 03:11 PM Go to last post
  34. apsal thread aku jd dead post

    apsal thread aku jd dead post a? :confused:

    Started by sk8leton89‎, 11-09-2009 10:42 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza
    • Replies: 16
    • Views: 1,180
    12-09-2009, 01:06 AM Go to last post
  35. Unhappy Help!!!

    Kpd abg2, akak2, adik2 sume tlg ajar cmne nk upload video.bkn drp youtube tp dlm komptr sndri. n ajar skali cmne nk upload gmbr cara yg terbaik....

    Started by noname83‎, 26-03-2009 09:00 PM
    adik, video
    • Replies: 7
    • Views: 765
    18-08-2009, 07:39 PM Go to last post
  36. quick replay problem

    salam to all.. pertama sekali nam minta maaf le kepasa semua termasuk admin sebab lamer tak online sebab sibuk dengan kerja. nak tanyer...

    Started by dane_11666‎, 30-07-2009 01:57 PM
    boleh, dengan, kerja
    • Replies: 4
    • Views: 477
    09-08-2009, 11:25 AM Go to last post
  37. DELETE THREAD

    TOLONG DELETEKAN THREAD COMMERCE ZONE | OPEN DAY... TAKUT NANTI ADE YANG CAKAP BUKANē N SPAM PLAK... PLEASE MINTAK KERJASAMA YA... <input...

    Started by gato_erse‎, 30-07-2009 02:25 PM
    aku, hidden, spam
    • Replies: 1
    • Views: 494
    30-07-2009, 02:30 PM Go to last post
  38. iTrader

    salam sejahtera untuk warga EHOZA..saya ingin mengetahui bagaimana caranya untuk mendapatkan itrader..diharap ada yang sudi menolong saya......

    Started by abubakar‎, 17-05-2009 10:12 PM
    ehoza
    • Replies: 2
    • Views: 539
    15-07-2009, 05:50 PM Go to last post
  39. Exclamation Urgent! Tolong! Nak delete myself from being a member

    hello everyone, actually i tatau nak tanya kat sapa n kat mana bout tis (td da ada pm someone but still no reply. tis one is urgent so tats y i...

    Started by nur batgirlz‎, 10-07-2009 05:12 PM
    baru
    • Replies: 5
    • Views: 572
    10-07-2009, 06:08 PM Go to last post
  40. Question minta tunjuk ajar..

    hai mod mod semua..aku masih lg new kat sini..ade beberapa benda la yg aku x faham tentang sistem kat sini..kat bawah ni adalah kemusykilan aku: ...

    Started by mr.buragas‎, 22-07-2007 10:54 AM
    gambar, naik, video 1 Deleted Post(s)
    • Replies: 6
    • Views: 650
    09-07-2009, 05:47 AM Go to last post
  41. Macam mana nak tunjuk pautan?

    :salam: Ada sesaper boleh tolong x? aq ade masalah nak tunjuk link.. Samada aq xreti tunjuk link, atau aq memang xtau.. Sesaper Tolong...

    Started by sayapunyer‎, 27-05-2009 11:33 AM
    ayat
    • Replies: 9
    • Views: 977
    04-07-2009, 06:18 PM Go to last post
  42. Question [IMPORTANT] How to upgrade to VIP

    Hi, as subject. I want to upgrade, but how? I cannot find the post about this topic. Thank you

    Started by 245822‎, 04-06-2009 09:56 PM
    2 Pages
    1 2
    post, topic, vip
    • Replies: 15
    • Views: 1,530
    04-07-2009, 06:11 PM Go to last post
  43. camner nak tampal emoticons

    :salam: nak mintak tolong ajar cmner nak letak emoticon mcm yg dari monkey emoticons tu... azra dah try ikut dia nyer direction yg ada ctrl + v...

    Started by azra_amira‎, 17-06-2009 07:03 PM
    dari, nak, red
    • Replies: 6
    • Views: 536
    18-06-2009, 11:57 AM Go to last post
  44. joget Sejarah Ehoza

    salam..sblum tu aku nak mintak maaf kalu silap pos section,sal xtau nak letak mana..cuma aku nak tahu sejarah ehoza ni,bagaimana ia bermula,sape...

    Started by lpfan182‎, 15-06-2009 05:47 PM
    ehoza, sejarah
    • Replies: 4
    • Views: 672
    15-06-2009, 11:45 PM Go to last post
  45. Moved: Video woth no sound, Please help

    Started by westin123‎, 03-12-2009 07:40 AM
    • Replies: -
    • Views: -
    15-06-2009, 01:57 AM Go to last post
  46. Red face [Question] kat mana ek nk request malay s0ng?

    salam to all.. juz nk tny..kat mana ek nk request malay song?ble ak tgk kt request section tu xde pn thread malay s0ng..indon, eng n misc ade...

    Started by aween‎, 27-05-2009 02:04 PM
    ade, mana, request
    • Replies: 4
    • Views: 503
    27-05-2009, 02:59 PM Go to last post
  47. Tak leh view gambar....help....help...help....

    nape aku masuk segment......very nice stuff satu gambar pun tak muncul2....:confused:....... boring la....xleh tengok maria ozawa.....:gelak...

    Started by hpmfl2002‎, 10-10-2008 10:58 AM
    2 Pages
    1 2
    gambar
    • Replies: 14
    • Views: 960
    19-05-2009, 10:47 PM Go to last post
  48. [CADANGAN]Section Cerpen & Puisi

    yaaa..saya dh lama cari section untuk pos cerpen2...tapi takda la pulak..dengan itu saya mencadangkan dibukak section Cerpen,Puisi.Kata2 Hikmah. ...

    Started by adriana‎, 15-05-2009 08:14 PM
    orang, suka
    • Replies: 6
    • Views: 579
    15-05-2009, 10:58 PM Go to last post
  49. persoalan????

    salam sejahtera....di sini saya ingin meminta penerangan dari warga EHOZA.saya ingin mengetahui lebih lanjut tentang itrader.diharap ada yang sudi...

    Started by abubakar‎, 12-05-2009 07:28 PM
    ehoza
    • Replies: 2
    • Views: 463
    12-05-2009, 07:53 PM Go to last post
  50. [Question] nape avatar dorg ni pelik

    aku jumpe mende ni pastu aku tye bro prodigy die kate die tgk ok so aku up ss mende tu aku ltk kat attachment je la ye:D

    Started by profpoyo‎, 12-05-2009 02:51 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 805
    12-05-2009, 11:21 AM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


pamm 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
Partnership 160x600

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads