pamm 728x90-en

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    71,007
+ Post New Thread
Threads 1 to 44 of 44

Forum: Cadangan & Komen

Adakah anda mempunyai sebarang cadangan & komen berkenaan Ehoza?

  1. Award Star [Question] Kenapa Ehoza dah tak meriah seperti DUlu...

    Kenapa Ehoza dah tak meriah seperti Dulu... ::hentakkepala::

    Started by cekodok‎, 27-01-2013 08:09 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza
    • Replies: 13
    • Views: 4,289
    06-07-2014, 05:23 PM Go to last post
  2. untuk pelajar

    Pelajar-pelajar adalah diingatkan agar menyemak Pendaftaran Kursus masing-masing.Hanya kursus yang berdaftar dan tercatat di adalam Slip . ...

    Started by jottpens‎, 28-06-2013 03:51 PM
    pelajar
    • Replies: 0
    • Views: 3,066
    28-06-2013, 03:51 PM Go to last post
  3. Pelik

    aku da lame da join ehoza ni...aku da lame nk ckp bende ni...tp pikir nnti kene kritik je...tp x pe la..aku luahkan jgk la...dulu ok je.. clean n...

    Started by 7BLACK‎, 29-07-2011 12:54 AM
    ehoza, pelik
    • Replies: 9
    • Views: 1,031
    16-05-2012, 02:35 AM Go to last post
  4. Cadangan movie melayu

    hai kawan2.. saya cadang kan kalo boleh biar la movie melayu lagi banyak di upload... asik2 movie english jer. bosan lak tgk... maju kan movie...

    Started by jokers‎, 30-03-2010 11:26 PM
    3 Pages
    1 2 3
    melayu, movie
    • Replies: 20
    • Views: 2,499
    23-03-2012, 02:36 PM Go to last post
  5. Lightbulb Quick Reply fuction

    Askm... New ehoza skrng xd "Quick Reply"... Aku mcm rindu giler fuction tu apabila broadband aku da habis quota.. Hehehe.. Bukan apa, bila aku tekan...

    Started by dolby‎, 07-09-2011 10:27 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 23
    • Views: 1,340
    26-09-2011, 12:40 AM Go to last post
  6. Moved: Home page Ehoza kosong!!

    Assalamualaikum wbt..(sori saya bukak thread ni 2 kali sebab dia tak kuar kat section troubleshooting ::hentakkepala::) Saya nak tumpang...

    Started by Mustika‎, 30-07-2011 04:17 PM
    ehoza
    • Replies: -
    • Views: -
    30-07-2011, 03:18 PM Go to last post
  7. Post Ehoza Paid Ads Body Scanner

    Para Jemaah Menteri Ehoza ... saya nak utarakan sesuatu saya rasa sebagai user ehoza... saya rasa iklan body scanner tu macam tak sesuai lah pasang...

    Started by cekodok‎, 17-07-2011 01:11 PM
    ehoza, iklandinar.com
    • Replies: 8
    • Views: 798
    18-07-2011, 06:58 PM Go to last post
  8. [IMPORTANT] Aduan Rakyat ; Fake muvi

    Salam Mod.... kt ruangn muvie, bersepah fake muvi..... naya kat org yg xtau+dunlud.... Perhatian kat kopi-paster... konpemkan dulu mende tu,...

    Started by kama2‎, 22-06-2011 02:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,849
    24-06-2011, 01:46 AM Go to last post
  9. Lightbulb Kepada Boss Besar Ehoza dan Para Jemaah Menteri Ehoza.

    perokok tegar nie ltk la gambo apa skalipn,x terkesan di hati mereka la...::ketukdinding::

    Started by Mayonis‎, 23-07-2010 10:27 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, ketika, perlu
    • Replies: 28
    • Views: 1,352
    21-03-2011, 04:26 AM Go to last post
  10. Post jum kita main EKO

    apa itu EKO? bukan main nombor ekor ye. tp kita main kutu online. Ehoza Kutu Online:). just cadangan jerk. rsa cm bes lak main kutu online ni....

    Started by sharksuke‎, 13-07-2010 10:12 PM
    3 Pages
    1 2 3
    apa, itu, perlu
    • Replies: 21
    • Views: 1,716
    16-07-2010, 07:18 AM Go to last post
  11. Thumbs down korg setuju x??post 50 bru blh msuk

    dlu blh msuk utk movie skrg xblh sbb kne post 50 bru blh msuk..ni xadilll..tlg r jgn wt mcm ni...korg stuju x???::nangis::::nangis::::nangis::

    Started by coifazi‎, 05-03-2010 01:58 AM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    movie
    • Replies: 73
    • Views: 4,065
    13-07-2010, 12:13 AM Go to last post
  12. Thumbs up cadangan u all bagusss...

    btul.. btul... btulll.................

    Started by anasporty‎, 11-06-2010 09:19 AM
    btul, cadangan, gan
    • Replies: 3
    • Views: 575
    11-06-2010, 10:42 AM Go to last post
  13. Tambah thread section

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada admin dan owner. Boleh tak di forum ini tambah thread section untuk yahoo? Contoh: 1)Yahoo Tools...

    Started by ayie_johor‎, 25-05-2010 10:35 PM
    dan, http, untuk
    • Replies: 1
    • Views: 577
    06-06-2010, 11:28 PM Go to last post
  14. urgent...nk cri tmpt praktikal

    ngah cr tmpt praktikal utk bln 7.. sya amabik kos networking..dr universiti kuala lumpur... nk praktikal bln julai nie..

    Started by hazarina85‎, 27-05-2010 01:51 PM
    universiti, urgent, utk
    • Replies: 7
    • Views: 883
    28-05-2010, 03:12 AM Go to last post
  15. joget Section untk pelajar

    Salam.. Aku da usya, rasanya tiada section khas untuk pelajar.. Betul ke? Kalu salah,mintak maaf :p Kalu betol, aku cadangkan wujudkan satu...

    Started by dolby‎, 28-04-2010 11:54 PM
    isu semasa, pelajar
    • Replies: 4
    • Views: 943
    28-05-2010, 02:24 AM Go to last post
  16. Cadangan Avatar

    Sedikit cadangan kepada crew2 ehoza yg aktif utk menggunakan avatar wajah sebenar mereka :40: :65: :19:

    Started by lopaque‎, 31-10-2007 08:48 AM
    81 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 81
    ehoza
    • Replies: 807
    • Views: 25,173
    28-05-2010, 12:32 AM Go to last post
  17. [SUGGESTION] Tambah Game Section dalam forum

    Admin boleh refer sini kalo nak add. Downloads - Game Section Kalo ade ni boleh lah lawan-lawan score game2 arcade :) Buat tournament. Forum...

    Started by cyclon‎, 29-01-2010 10:43 AM
    2 Pages
    1 2
    buat, game, http
    • Replies: 10
    • Views: 1,001
    26-05-2010, 11:20 AM Go to last post
  18. joget Tambahan

    Saya harap pihak yang menguruskan ini janganlah memperbanyakkan MLM lebihkan offline trading jual/beli kereta ker, henfon ke, laptop ke.. kan bagus!...

    Started by sydegil‎, 11-02-2010 01:27 PM
    jual, kereta, mlm
    • Replies: 2
    • Views: 672
    21-05-2010, 12:33 PM Go to last post
  19. Talking selamat maju jaya

    tahniah Ehoza kerana memberi ruang untuk kami berforum dalam ruangan yang berprestej ni.Tapi kenapa 50 post baru boleh masuK?kurangkan sikit jadi 20...

    Started by bie‎, 11-05-2010 12:59 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, isu semasa, keluarga
    • Replies: 10
    • Views: 1,244
    12-05-2010, 04:26 PM Go to last post
  20. [cadangan]Jom la ehoza buat aktiviti mendaki bukit larut.

    Memandangkan orang kawasan saya ada membuat pakej untuk mendaki bukit larut dengan kadar bayaran yang berpatutan jadi saya ingin mengajak ehozarian...

    Started by awie958‎, 27-03-2010 10:06 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, orang, perak
    • Replies: 18
    • Views: 1,231
    14-04-2010, 02:56 PM Go to last post
  21. cadangan utk ehoza

    aku ada cdgn nie..apa kata klu pihak admin create 1 thread utk ahli jual beli brg mereka..cthnys mcm nk tolak parts pc ke..ekzos kereta ke..handphone...

    Started by prodigy‎, 06-12-2007 02:30 AM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, jual, kereta
    • Replies: 26
    • Views: 1,980
    13-04-2010, 05:19 PM Go to last post
  22. [NEW] Tambah Section Others dalam Game

    Salam, Saya cadangkan ditambah section others dalm bahagian game. Games - Ehoza.com - Let's Get Inspired :: Global Information Community :: ...

    Started by cyclon‎, 09-04-2010 12:53 PM
    ehoza, games
    • Replies: 0
    • Views: 452
    09-04-2010, 12:53 PM Go to last post
  23. [NEW] Next Event

    PPE10 telahpun berlalu dengan jayanya. kepenatan masih tak hilang lagi. dalam kesempatan ini, brader tsunamizu kite a.k.a. Tuan Guru Tambi telah pun...

    Started by apect‎, 08-04-2010 02:14 AM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, orang, percuma
    • Replies: 20
    • Views: 1,476
    08-04-2010, 09:07 PM Go to last post
  24. Canner nak tahu senior2 ehoza

    Ak nak tau gak sape senior2 ehoza yg lama2 ( yg dh kira legend laa kat ehoza nie ) ..dari userid yg pertama lagi? huhu.. ::dansa::

    Started by kama2‎, 04-04-2010 07:24 AM
    ehoza, pertama
    • Replies: 4
    • Views: 824
    06-04-2010, 11:14 PM Go to last post
  25. Tokusatsu Section .. ^^,

    Salam diucapkan kepada semua member2 Ehoza, mod2 dan kepada admin sekalian. Ak bukak thread nie sebab ak rasa terpanggil utk memberi cadangan...

    Started by surfer957‎, 05-03-2010 10:12 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, tokusatsu, tv series
    • Replies: 23
    • Views: 1,601
    04-04-2010, 07:22 AM Go to last post
  26. Question [Question] tutorial magic

    saper setuju aku buat tutorial magic lak?........ n please bgitau aku kat seksyen maner patut aku ltak.....

    Started by psychophobia‎, 29-03-2010 10:34 AM
    magic, tutorial
    • Replies: 0
    • Views: 517
    29-03-2010, 10:34 AM Go to last post
  27. Poll Poll: [Question] kenapa x buat private?

    kepada admin...saya ade satu cadangan... kenapa x buat private forum ni.. yg register jer boleh dapat masuk n lihat semua... sebab skrg tgk ramai...

    Started by dinchemat‎, 07-10-2009 04:20 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    free, info, lihat
    • Replies: 34
    • Views: 2,578
    12-03-2010, 04:06 PM Go to last post
  28. pertanyaan tentang kuiz bulanan CB??

    salam semua.... aku nak tahu samaada kuiz CB diteruskan atau tidak?...... setakat nie takder info samaada dibatalkan atau diteruskan... ...

    Started by zamreda‎, 26-02-2010 03:54 PM
    ehoza, info, kepala
    • Replies: 8
    • Views: 603
    26-02-2010, 06:58 PM Go to last post
  29. Boleh besarkan sikit saiz Thumbnail attachment?

    Boleh tak admin besarkan sikit saiz thumbnail attachment? Kecik sangatlah. Besarkan sikit je supaya gambar "viewable" la sikit :)

    Started by cyclon‎, 16-02-2010 09:43 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,383
    23-02-2010, 03:26 AM Go to last post
  30. [SUGGESTION] Tambah subforum Game Review/Screenshot

    Aku nak bagi cadangan kalo boleh tambah subforum Game Review/screenshot/Video dalam section Game: Games - Ehoza.com - Let's Get Inspired :: Global...

    Started by cyclon‎, 11-02-2010 10:04 AM
    ehoza, games, video
    • Replies: 1
    • Views: 502
    21-02-2010, 02:16 AM Go to last post
  31. [Question] Macam mana nak guna Spoiler kat Ehoza nie??

    assalamualaikum Ehozarian, sapa2 boleh bantu aku cara nak buat spoiler kat dalam ehoza nie tak... sbb sebelum nie aku ade buat spoiler tapi dalam...

    Started by Fareast187‎, 24-01-2010 02:40 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza
    • Replies: 12
    • Views: 1,181
    31-01-2010, 04:29 PM Go to last post
  32. [SURVEY] minta pendapat anda...

    kepada semua yg suma mendgr radio dan menjadikan sbg radio hobi anda...tujuan den post topik ni utk meminta pendapat serta sokongan anda....den ingin...

    Started by mr.ery‎, 20-01-2010 06:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,169
    27-01-2010, 01:28 AM Go to last post
  33. Poll Poll: [18SX] [Cadangan] Hide URL

    salamx pada admin/mod ehoza. aku rase lah... web ehoza ni patut hidekan link2 url http/https/ftp/email.. so dengan ini kite leh tahu sape yg...

    Started by muyyaQ‎, 25-06-2009 04:27 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, lihat
    • Replies: 18
    • Views: 1,892
    24-12-2009, 02:34 PM Go to last post
  34. Cool [CADANGAN]: Enable Feedback aka Itrader

    Assalamualaikum. Saya just nk kasi cadangan untuk enable kan itrader pada post user. Sebagai contoh dalam ruangan Business Board, terdapat banyak...

    Started by a3d‎, 03-12-2009 01:04 AM
    business, internet, jual
    • Replies: 5
    • Views: 852
    05-12-2009, 02:02 AM Go to last post
  35. Nominated Icon Ehoza di mata dunia...

    aku baru2 jer borak dgn zafa dgn info yg dia bwk, regarding Ehoza rank compare to other website in the world.. if korg nk tau.. Ehoza is in 70,121 IN...

    Started by oweizmez‎, 11-11-2008 07:32 PM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    ayam, dunia, ehoza
    • Replies: 92
    • Views: 5,761
    05-10-2009, 03:54 PM Go to last post
  36. [Cadangan] Pertandingan Sesama Member Ehoza

    Salam ... Semua Ehozarian .... Dah lama kita tak wat pertandingan sesama member ... Wat member baru sebelum ni kita dah pernah wat pertandingan...

    Started by Ishida Uryuu‎, 25-04-2008 05:57 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    ehoza, gambar, poster
    • Replies: 66
    • Views: 3,532
    30-09-2009, 08:33 AM Go to last post
  37. [Kempen] Meramaikan Lagi Member2 Ehoza

    salam ... sekadar cadangan .... (mcm karangan bahasa melayu plk... bace ajer lah) kalau salah post minta mod alihkan... Kalau semua member...

    Started by Ishida Uryuu‎, 20-03-2008 12:58 AM
    14 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 14
    ehoza, malaysia, orang
    • Replies: 139
    • Views: 6,385
    03-08-2009, 02:45 AM Go to last post
  38. Arrow [Cadangan]Shoutbox

    hai..:salam:kat cnie ke nak berikan cadangan? ermm Saya mencadabgkan diletakkan sebijik shoutbox kat ehoza nie..Bukan ape,kadang2 saye nak tanya...

    Started by adriana‎, 18-04-2009 12:20 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ehoza
    • Replies: 31
    • Views: 2,124
    01-05-2009, 08:20 PM Go to last post
  39. [Question] ader cadangan dr head

    head terpikir r....ader cadangan dr head.... ader org bt stiker x utk forum kiter nie?? nk tau jer..kalu ader [email protected] xder bt r n kiter sale 1...

    Started by headpux‎, 22-02-2009 08:52 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,356
    07-04-2009, 09:35 AM Go to last post
  40. [cadangan] buat poll lagu2 popular ehoza minggu ini.

    As'kum & salam sejahtera semua warga ehozarian..:5: apa kata kita wujudkan seksyen baru; poll lagu2 popular ehoza minggu ini (mcm radio pulak...

    Started by nissC20‎, 25-03-2008 11:39 AM
    3 Pages
    1 2 3
    baru, ehoza, popular
    • Replies: 26
    • Views: 1,373
    19-10-2008, 02:04 PM Go to last post
  41. [cadangan] boleh tak tambah klasifikasi jantina pada info kita

    aku nak cadangkan, bleh tak kita tambah simbol jantina pada info kita bukan apa.. kekadang kita tersalah.. ingat nak ngorat girl, sekali terkena bro...

    Started by anoi1207‎, 25-05-2008 11:16 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    info
    • Replies: 32
    • Views: 1,907
    26-05-2008, 04:29 PM Go to last post
  42. Question cadangan: menetapkan had untuk topic2 sensitif

    as'kum.. kepada semua. last-last ni ada banyak isu timbul berkenaan dengan isu-isu yang hot la. dekat sini aku cadangankan pihak mod membuat satu...

    Started by anoi1207‎, 17-03-2008 08:35 PM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    apa, dengan, love
    • Replies: 97
    • Views: 4,098
    23-04-2008, 06:17 PM Go to last post
  43. [cadangan] buka tread "cadangan & tempat bertanya"

    as'kumm.. bleh tak mod buat satu tempat khas untuk para forumer bertanya dan memberi cadangan.. sebab tak ada tempat spesifik kalau nak bertanya...

    Started by anoi1207‎, 23-03-2008 12:15 PM
    2 Pages
    1 2
    beli, ehoza, info
    • Replies: 19
    • Views: 1,767
    25-03-2008, 12:26 AM Go to last post
  44. Poll Poll: cadangan

    assalamualaikum. di sini saya yg bernama " xtau " dan saya juga xtau berasal dari mane ingin mengutarakan usul cadangan saya di sini. Boleh tak...

    Started by muyyaQ‎, 26-12-2007 08:20 AM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, pen
    • Replies: 13
    • Views: 1,072
    26-12-2007, 07:35 PM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


pamm 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads