TenkoFX Crypto

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    72,150
+ Post New Thread
Threads 1 to 18 of 18

Forum: Outdoor

Share your interest, experience and others

  1. Anak kelas SUB SURAT Bridget Jones Bayi JONES (2016)

    Started by indoet93‎, 13-11-2016 01:24 PM
    1 Deleted Post(s)
    Thread deleted by Scalperfx
  2. Pertandingan Surfing 2012

    hai.. minggu nie ade satu pertandingan melayar kat terengganu kan? korang ade pergi? kwn sy ckap pantai kat sane sgt syok lah!! :D

    Started by bishopten‎, 26-11-2012 02:58 PM
    2012, ggu, pantai
    • Replies: 4
    • Views: 540
    30-11-2012, 01:20 AM Go to last post
  3. joget Cuti-Cuti Malaysia

    One of my hobby...saya memang suka jalan-jalan, bercuti, kenali tempat orang lain since saya dibesarkan,disekolahkan, dan di pelbagaikan lagi di...

    Started by TurfnPower‎, 09-09-2008 03:49 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    mati, murah, orang
    • Replies: 34
    • Views: 4,144
    03-12-2011, 05:16 PM Go to last post
  4. Fitness, Bodybuilding, Gym-Goers

    Salam semua, Aku try carik takde lagi thread berkaitan bodybuilding & fitness, so aku bukaklah satu. hehe. So kt sini sesapa yg kaki gym, tak...

    Started by bata‎, 06-12-2009 06:12 PM
    31 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 31
    • Replies: 304
    • Views: 21,718
    27-06-2011, 11:29 PM Go to last post
  5. Hiking a.k.a Manjat Gunung

    ehe...hobi aku mase lapang naik gunung la tp wat mase nih x leh nk scale kene siapkan tesis (huhu~) btw,setakat ni,area semenanjung aku dh tawan...

    Started by uchiha_ame‎, 02-03-2009 05:55 AM
    19 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 19
    naik
    • Replies: 187
    • Views: 7,878
    06-05-2010, 11:46 AM Go to last post
  6. Saturday Night Drift @ Maeps Every Saturday

    YouTube - Saturday Night Drift @ MAEPS (FXOpen TV) Acara : Saturday Night Drift Format Acara : Free Run Anjuran: Feinto-D & Kartquest ...

    Started by eddie88‎, 05-05-2010 05:50 PM
    free, keledar, kereta
    • Replies: 0
    • Views: 449
    05-05-2010, 05:50 PM Go to last post
  7. Hot Air Balloon Fiesta 2010

    Just nak share dengan korang yang pening memikirkan ke mana nak bawak anak-anak jalan...cuti sekolah dah nak habis tapi tak sempat nak bawak jalan....

    Started by ainurin79‎, 19-03-2010 01:09 PM
    anak, naik, sekolah
    • Replies: 8
    • Views: 711
    20-03-2010, 10:38 AM Go to last post
  8. Berkuda, bermain pedang dan memanah

    Salam semua saya ahli baru mencari sahabat atau kenalan yang memiliki minat yang sama berhasrat menubuhkan kelab untuk mengembangkan potensi anak...

    Started by Jedi_Hopeful‎, 25-01-2010 01:19 PM
    2 Pages
    1 2
    anak, kelab, melayu
    • Replies: 19
    • Views: 2,019
    08-03-2010, 07:38 PM Go to last post
  9. Cool Drift Week At Serdang!!!

    Salam pada Sume EHOZARIAN!!! Berita menarik kepada para peminat sukan Drifting. Minggu ini adalah Drifting week at Serdang. Berhampiran dengan...

    Started by nano‎, 16-12-2009 01:57 AM
    • Replies: 0
    • Views: 703
    16-12-2009, 01:57 AM Go to last post
  10. snorkeling&scuba diving

    ade sape2 x yg gila snorkeling & scuba diving?huhu..me sgt2 jatuh cinta dgn xtvt nih..gila best berenang2 dgn ikan..rase mcm ikan duyung dh..hahaha....

    Started by aween‎, 20-06-2008 12:13 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    cinta, ehoza, jatuh
    • Replies: 35
    • Views: 2,612
    15-09-2009, 11:30 PM Go to last post
  11. Menembak dan memanah

    Salam.. aku minat menembak dan memanah la. ade sesape yang berkongsi hobi yang sama dengan aku. <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session...

    Started by Khemoky‎, 01-06-2009 11:16 AM
    2 Pages
    1 2
    dan, dengan, hidden, outdoor
    • Replies: 16
    • Views: 1,812
    06-06-2009, 11:22 PM Go to last post
  12. Snookering time!!!!

    ada sesaper minat atau gila ngan permainan snuker kat sini? kalo ada leh la bertukar @ berkongsi pengalaman/pandangan/pendapat ngan aku kat...

    Started by formattedsolution‎, 04-06-2007 08:16 PM
    11 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 11
    permainan
    • Replies: 105
    • Views: 4,982
    08-12-2008, 04:21 PM Go to last post
  13. Talking Ladies Futsal

    first at all, nak mintak izin kat mod, jika salah thread ni... tlg msukkan ke tmpat yg btul yerk... sbb, kompius either ni hobby ker, sport ker,...

    Started by budakbaiks‎, 02-11-2008 11:57 AM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, malaysia, wanita
    • Replies: 21
    • Views: 1,863
    03-11-2008, 12:46 AM Go to last post
  14. Jungle Tracking di area kedah/perlis

    nak tanya geng-geng dekat kedah/ perlis dekat mana best nak jungle tracking? kawasan yang aman tenteram tapi adventure.. tapi jangan la suruh daki...

    Started by anoi1207‎, 23-07-2008 04:51 PM
    2 Pages
    1 2
    anak
    • Replies: 14
    • Views: 1,420
    05-08-2008, 09:07 PM Go to last post
  15. Bonzai..

    ade x warga ehozarian yg semai bonzai..?

    Started by boy85‎, 16-02-2008 02:36 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    ade, ehozarian, outdoor, warga
    • Replies: 45
    • Views: 3,315
    05-08-2008, 09:01 PM Go to last post
  16. j-robik

    kalo salah thread sori..aku tak tahu nak letak kat mane.. aku nak tanye pasal j-robik..kalo johorean mesti penah dgr..aku penah blaja dulu tapi dah...

    Started by suci_bakawali‎, 18-05-2008 03:05 AM
    3 Pages
    1 2 3
    video
    • Replies: 22
    • Views: 2,842
    19-05-2008, 10:44 PM Go to last post
  17. Hobi Aku melancong / bukan melencong

    sila tandakan tempat yg rakan ehoza sudah pergi

    Started by moazmar‎, 09-02-2008 05:19 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    ehoza, rakan
    • Replies: 49
    • Views: 7,462
    14-03-2008, 08:25 PM Go to last post
  18. Cool Tempat Percutian Idaman

    Kerja...kerja asyik kerja aje....sesekali nak cuti gak, klu korang semua kat mana tempat percutian idaman yng teringin sangat nak pergi....:105:

    Started by puaka‎, 16-01-2008 04:17 PM
    2 Pages
    1 2
    kerja, korang, mana, outdoor
    • Replies: 16
    • Views: 2,021
    21-01-2008, 08:53 AM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


The Best Spread 468x60ms

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads