The Best Spread 728x90ms

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    71,502
+ Post New Thread
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast
Threads 1 to 50 of 346

Forum: Poll, Survey, Research, Questionaire

Place your poll,survey, research or questionaire in this section and hope Ehozarian can participate

  1.   Sticky Threads  

  2. Poll Sticky Thread Poll: Anda Berasal dari Mana ??

    Sedikit servey mengenai negari kelahiran anda

    Started by lopaque‎, 26-09-2007 02:47 PM
    45 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 45
    • Replies: 441
    • Views: 14,852
    13-07-2011, 06:28 PM Go to last post
  3. Poll Sticky Thread Poll: [Question] Sudakah Anda Mendaftar Jadi Pengundi?

    Sudakah Anda Mendaftar Jadi Pengundi? saja nak tau berapa ramai kat ehoza ni yg layak mengundi.. skop perbincangan hanya pasal pendaftaran...

    Started by nissC20‎, 07-02-2009 10:39 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    ehoza, kerajaan, telefon
    • Replies: 41
    • Views: 2,231
    10-12-2009, 09:18 AM Go to last post
  4.   Normal Threads  

  1. Aku fed up dengan telco aku sekarang!

    Korang.. ada luahan perasaan yg aku nak kongsikan.. aku dah pakai telco ni dah hampir 7 tahun.. aku setia babe.. tapi lepas crisis dia hari tu,...

    Started by kokocili‎, 13-06-2016 02:05 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 546
    17-06-2016, 10:37 AM Go to last post
  2. [Question] Yang mana Phone and pelan ok ??

    Hai, nk beli smartphone di bwah nie tapi tak tahu yg mana nk pilih sbb semua i suka...kalau boleh saya nk beli phone dgn plan sekali sbb guna plan...

    Started by popolan‎, 04-04-2016 11:59 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 681
    08-04-2016, 10:42 AM Go to last post
  3. [Question] Kad bank yg mana satu yg dpt reward point yg paling tinggi?

    Tumpang tanya..kalao Saya nak apply kad kredit yg akan dpt reward point yg tinggi.Bank mana yg akan anda syorkan? nak tanya bank mana yg akan bagi...

    Started by kooimin87‎, 24-06-2013 01:50 PM
    bank, kad kredit, tinggi
    • Replies: 6
    • Views: 413
    28-06-2013, 05:36 PM Go to last post
  4. Poll Poll: Korg Suka Tak Pompuan Yg Ngorat Korg

    Aku ade satu soalan utk org lelaki.. korg suke x kalau perempuan yg mula approach korg atau pompuan tu yg mula meluahkan perasaan :confused: ...

    Started by antagenaiz‎, 14-07-2008 11:01 AM
    14 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 14
    lelaki, mahal, pasangan
    • Replies: 137
    • Views: 6,375
    24-10-2011, 11:27 AM Go to last post
  5. Poll Poll: Tolonglah TMnut Slowmyx

    Kepada semua, aku ni dah tak tahu nak mengadu kat sape lagi, perkhidmatan internet TMnet Streamyx aku ni semakin hari semakin teruk. Time out banyak...

    Started by tsunamizu‎, 12-01-2008 02:33 PM
    18 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 18
    • Replies: 173
    • Views: 9,438
    22-10-2011, 06:30 PM Go to last post
  6. Talking Nak minta pertolongan kepada sesiapa org kuching @ pernah melancong ke kuching

    salam n slamat petang membe ehozaku,, sy da pln nk g kuching ngn membe2 buln dpn,,otel,trnspot sume da setel,,cume tpt nak pegi je xbape nak...

    Started by man_listic10‎, 26-06-2011 08:54 PM
    • Replies: 1
    • Views: 234
    26-06-2011, 09:41 PM Go to last post
  7. ada tak di sini ehozarians wanita/perempuan

    Started by tarabassing‎, 06-08-2010 03:28 PM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    nama, survey, wanita, yang
    • Replies: 73
    • Views: 1,929
    08-08-2010, 05:16 AM Go to last post
  8. Poll Poll: [SURVEY] Survey kaler moto yg sesuai...

    Rosetta Stone V3.4.5 - French (Level 1-5) Rosetta Stone V3.4.5 - French (Level 1-5) | 2.21 GB | FSn Enhance learning Audio Companion...

    Started by bul4t‎, 20-07-2010 04:36 AM
    2 Pages
    1 2
    apa, http, net, survey
    • Replies: 13
    • Views: 674
    05-08-2010, 10:49 AM Go to last post
  9. Unhappy [Question] pembayaran PTPTN

    sambil menyelam minum air..sambil post promote blog skali...heheh ::dansa::::dansa::

    Started by amir.abdaziz‎, 04-08-2010 12:50 PM
    hari, nak, ptptn, survey, yang
    • Replies: 1
    • Views: 594
    04-08-2010, 03:25 PM Go to last post
  10. Poll Poll: JAKIM Disaran perkenal logo HARAM... apa pendapat anda?

    FEAR 3 (2011/ENG/RUS/RePack by R.G NoLimits-Team GameS) Year: 2011 l Platform: PC l Language: English & Russian l Developer: Day 1 Studios &...

    Started by antagenaiz‎, 01-08-2010 11:54 PM
    2 Pages
    1 2
    apa, dengan, perlu, survey
    • Replies: 19
    • Views: 688
    03-08-2010, 05:48 PM Go to last post
    • Replies: 4
    • Views: 624
    28-07-2010, 08:58 PM Go to last post
  11. Unhappy [Question] mintak pendapat pasal jam tangan

    naper p*rn site xdiblok? sbb org 'dalam' nk guna upernya......

    Started by kikilala‎, 22-07-2010 03:05 AM
    2 Pages
    1 2
    baru, dlm, pasal, survey
    • Replies: 15
    • Views: 658
    25-07-2010, 11:41 PM Go to last post
  12. Poll Poll: [SURVEY] Minyak Comapany Mana Yang Korang Pakai

    Started by Ryu8146‎, 22-07-2010 10:27 PM
    korang, mana, nak, survey
    • Replies: 2
    • Views: 201
    22-07-2010, 11:39 PM Go to last post
  13. [Question] cara2 nak jual keta

    kena masuk kelab taat suami la camni...:)

    Started by azrulsaviola‎, 20-07-2010 05:37 PM
    aku, car, kena, survey
    • Replies: 2
    • Views: 511
    20-07-2010, 05:46 PM Go to last post
  14. Poll Poll: korang ensem @ cun tak?

    korg ni ensem @ cun x??

    Started by wansha‎, 03-04-2008 01:01 PM
    22 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 22
    cun, korang, survey, tak
    • Replies: 213
    • Views: 8,812
    16-07-2010, 01:08 AM Go to last post
  15. Poll Poll: korang nie jenis yg macam mana...?

    Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan:- 1) Memeluk Bantal Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai...

    Started by nurhafiz‎, 21-10-2008 07:31 PM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    kaki, kedai, orang
    • Replies: 92
    • Views: 3,846
    15-07-2010, 07:58 PM Go to last post
  16. Poll Poll: Tempoh idle sebelum berkerja..

    Nak tanya ehozarians semua.. Tempoh korang melahu(idle) bape lama ek sejak korang habis belajar sampai dapat kerja.. klau kurang dari sebulan...

    Started by tapaks‎, 15-01-2009 09:10 AM
    3 Pages
    1 2 3
    dari, kerja, korang, survey
    • Replies: 29
    • Views: 1,637
    10-07-2010, 12:28 AM Go to last post
  17. Poll Poll: Hukum Onani Dalam Islam

    Pengenalan Memikirkan sejenak masalah sosial yang menimpa remaja masa kini, saya termenung berpanjangan. Saya juga turut tergolong di dalam golongan...

    Started by ynamorata‎, 09-09-2009 06:07 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    anak, lelaki, pasangan
    • Replies: 35
    • Views: 3,181
    09-07-2010, 12:37 PM Go to last post
  18. Poll Poll: Cuba dulu.. baru berumahtangga bersama Jehan Miskin

    tengok WHI kat tv3 semalam . ada jehan miskin,azizah ngan sorang lagi motivator.. tajuk hari ni cuba dulu baru berumahtangga.. bila azizah...

    Started by antagenaiz‎, 13-11-2008 10:14 AM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    baru, budak, kahwin
    • Replies: 72
    • Views: 3,686
    08-07-2010, 01:37 AM Go to last post
  19. pertanyaan berkenaan Apple iPad

    salam kepada warga ehoza, sapa-sapa tau berkenaan dengan iPad diMalaysia, dari segi dimana ada dijual? pricing dan spect atau yang memiliki iPad...

    Started by afezudien‎, 07-07-2010 02:38 PM
    apple, ehoza, ipad
    • Replies: 2
    • Views: 512
    07-07-2010, 08:26 PM Go to last post
  20. Poll Poll: [SURVEY] Kamu belajar di IPT mana dulu/sekarang?

    Korang dulu atau sekarang belajar di IPT mane? Aku dulu belajar di UTM. Fakulti Elektrik. Grade tahun 2005.

    Started by cyclon‎, 01-02-2010 11:45 PM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    dulu, mana, survey, tahu
    • Replies: 58
    • Views: 2,593
    07-07-2010, 06:55 PM Go to last post
  21. Poll Poll: Berapa Kali anda Berus Gigi Sehari????

    Aq buka poll nei untuk semua.. vote la yer jangan malu-malu...bagi yang takder gigi pun boleh vote.... sebelum nei pun aq tengok ader poll untuk...

    Started by dane_11666‎, 31-07-2008 10:02 AM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    ehoza, kesihatan, ubat
    • Replies: 65
    • Views: 4,110
    05-07-2010, 02:45 AM Go to last post
  22. Poll Poll: [18SX] Underwear TERBARU!

    mungkin selama ini anda cari di kedai tapi xjumpe.. skrg dh ade, meh la beli cepat, limited edition.. hanya untuk anda yg mmpunyai keistimewaan yg...

    Started by iddbbi‎, 14-04-2009 09:51 AM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    beli, kedai
    • Replies: 58
    • Views: 3,678
    05-07-2010, 01:16 AM Go to last post
  23. Poll Poll: [SURVEY] benda 1st korang cek kat tandas awam

    salam warga ehozarian... aku saje nk wat survey,.... kalau korang suma gi tandas awam, pe benda 1st skali yg korang wat? kalau aku la, benda...

    Started by nidduzzi‎, 11-04-2010 11:19 PM
    3 Pages
    1 2 3
    air, baru, tandas
    • Replies: 26
    • Views: 1,569
    03-07-2010, 11:59 AM Go to last post
  24. Poll Poll: [Question] Kibar Jalur Gemilang

    kesinambungan dari berita ini... http://www.ehoza.com/v4/forum/isu-semasa/21880-jadikan-kibar-jalur-gemilang-budaya-setiap-ogos.html Adakah anda...

    Started by ArericH‎, 21-08-2009 06:15 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, jalur, malaysia
    • Replies: 15
    • Views: 1,639
    01-07-2010, 08:07 PM Go to last post
  25. Poll Poll: mana lagi best? bagi sedikit comment...

    beri alasan yg boleh dipakai ye kawan2....

    Started by mus‎, 02-04-2010 12:22 PM
    2 Pages
    1 2
    boleh, lagi, mana, survey
    • Replies: 13
    • Views: 861
    30-06-2010, 03:10 PM Go to last post
  26. Poll Poll: memember ehoza terdiri dpd bangse ape yerk?

    dah lame btul aku xbuat poll..tgh2 bjage di pg bute ni ttbe je aku tringin nk tau bangse2 ape yg ade dlm ehoza ni.. poll ni khas divote oleh warge...

    Started by theviper‎, 27-12-2008 05:39 AM
    11 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 11
    ehoza
    • Replies: 103
    • Views: 4,326
    30-06-2010, 01:58 PM Go to last post
  27. Poll Poll: [18SG] Boye Paling Tegar - Ehoza

    1. croc walk - Antagenaiz 2. corc in glasses - El_Zafa 3. senior - Pakutekan

    Started by kimmy_ky‎, 22-04-2009 03:39 PM
    51 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 51
    • Replies: 502
    • Views: 15,395
    28-06-2010, 10:13 PM Go to last post
  28. Poll Poll: [PHP] : Your favorite CMS

    English howdy friends, thanks view this thread. here vote for ur best CMS. if it doesnt in list. you tick "lain-lain" & you can tell us CMS`s...

    Started by muyyaQ‎, 16-06-2008 11:20 AM
    3 Pages
    1 2 3
    php
    • Replies: 27
    • Views: 2,788
    28-06-2010, 03:10 AM Go to last post
  29. Poll Poll: Otai Pemain Gitar Terbaik Malaysia

    :salam: semua ehozarian, nak wat poll nie, cuma aku x tau nama semua pemain gitar yg anda suka/respek/kagumi kat m'sia nie. so cadangkan dulu nama...

    Started by nissC20‎, 20-09-2008 10:55 AM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    malaysia, suka
    • Replies: 62
    • Views: 6,976
    26-06-2010, 09:37 AM Go to last post
  30. Poll Poll: [Question] Kenapa Anda Belum Berkahwin

    Meh kite kongsi undian atau sebab kenapa kita belum berkahwin.Sape2 pon bleh vote.Kalau yang dah berkahwin tu,bleh la berikan sebab kenapa anda...

    Started by adriana‎, 20-04-2009 11:52 AM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    apa, bleh, sebagai, survey
    • Replies: 70
    • Views: 3,704
    25-06-2010, 11:10 AM Go to last post
  31. Poll Poll: anda dilahirkan di mana ?

    saje je nak tau korang lahir kat mane.. even korang dok kat kl xsemestinye korang lahir kat kl kan? aku lahir kat klang, selangor.. huhu

    Started by muyyaQ‎, 04-04-2008 06:56 PM
    15 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 15
    selangor
    • Replies: 146
    • Views: 6,374
    23-06-2010, 01:37 PM Go to last post
  32. Poll Poll: [Question] klu pc anda problem, apa anda buat?

    klu pc anda problem, apa anda buat? 1.give up,antar jer g kedai 2.try solved, klu x dpt baru give up 3.never give up 4.klu free try solved...

    Started by nissC20‎, 08-12-2008 05:45 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    baru, free
    • Replies: 67
    • Views: 3,506
    20-06-2010, 09:52 AM Go to last post
  33. Poll Poll: apa yang korang beli kalau pegi pasar malam @ pekan sehari

    jom kita survey, apa korang beli kalau korang pergi ke pasal malam atau nama lain pekan sehari.. pekan rabu tak kira ek.. boleh multi vote ek.....

    Started by anoi1207‎, 29-03-2008 03:58 PM
    18 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 18
    beli
    • Replies: 175
    • Views: 7,141
    18-06-2010, 02:46 AM Go to last post
  34. Poll Poll: [Question] berapa ramai adik beradik korg?

    aku mula dulu lah..aku ada 10 adik beradik,5 lelaki n lima perempuan..aku yg keenam dalam adik beradik..ok mcm mana korg plak...citer ar sikit......

    Started by carl_300‎, 09-02-2009 03:53 PM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    adik, lelaki
    • Replies: 94
    • Views: 3,844
    17-06-2010, 08:16 PM Go to last post
  35. Poll Poll: Aku nak BERENTI MEROKOK tapi camna??

    Susah tol la nk benti merokok ni, aku dah jd ketagih gila ni, smpai rsa mcm sesak napas kalu aku x isap rokok 1 hari, dlu aku kuat gak la isap rokok...

    Started by BlackHeart‎, 20-05-2009 12:12 AM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    ketagih, murah, susu 2 Deleted Post(s)
    • Replies: 70
    • Views: 5,652
    16-06-2010, 09:46 PM Go to last post
  36. Poll Poll: Jenis Hand Phone Yang Anda Sedang Gunakan..

    Mari kita lihat brand handphone yang anda sedang gunakan.. Kenapa dan mengapa anda menggunakan brand itu..

    Started by tsunamizu‎, 07-03-2008 04:50 AM
    32 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 32
    • Replies: 313
    • Views: 13,771
    16-06-2010, 05:26 PM Go to last post
  37. Poll Poll: Perubahan Ehoza untuk Tahun 2009

    Asalamualaikum wbt... Pertamanya aku mohon izin dari apect dan raja2 mode kemudian mode kecik2 untuk benarkan aku buka thread ni. Aku buka...

    Started by Khemoky‎, 29-12-2008 11:36 AM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    baru, ehoza 7 Deleted Post(s)
    • Replies: 58
    • Views: 4,198
    09-06-2010, 01:43 AM Go to last post
  38. Poll Poll: [SURVEY] Pasukan Mana Akan Menang World Cup South Africa 2010 ?

    Khamis : Mei 20 2010 ; kurang dari 22 hari lagi dunia akan bertumpu kepada World Cup South Africa 2010. Pasukan mana pilihan anda yang akan menang..?...

    Started by socrates‎, 20-05-2010 01:00 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    dunia, malaysia
    • Replies: 39
    • Views: 1,701
    08-06-2010, 09:07 PM Go to last post
  39. Poll Poll: Diving... Bagaimanakah cara utk mengatasinya?

    Diving ianya boleh merosakkan permainan.. mmg ada sesetengah beranggapan bahawa ianya merupakan satu taktik atau lumrah permainan.. tapi, adakah...

    Started by astalavista6048‎, 14-10-2008 06:30 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    permainan
    • Replies: 86
    • Views: 4,396
    03-06-2010, 12:55 PM Go to last post
  40. Poll Poll: [SURVEY] Perlukah rokok 14's dimansuhkan serta merta???

    Salam Sejahtera... Kepade sume perokok-perokok tegar ehozarian. Aku saje jer nak wat survey pasal Jun ni sume rokok berisi 14's batang dimansuhkan...

    Started by ebby23‎, 23-05-2010 07:27 PM
    3 Pages
    1 2 3
    kerajaan, rokok
    • Replies: 25
    • Views: 1,785
    29-05-2010, 01:13 PM Go to last post
  41. Poll Poll: [Question] Wajarkah Subsidi dikurangkan??

    Kerajaan Malaysia membelanjakan RM74 milion untuk sbsidi.. Wajarkah subsidi dikurangkan?? - Berdasarkan sms y aku terima semalam.. hhuhuu

    Started by ArericH‎, 27-05-2010 11:40 AM
    2 Pages
    1 2
    kerajaan, malaysia, sms
    • Replies: 10
    • Views: 1,348
    28-05-2010, 08:40 PM Go to last post
  42. Poll Poll: [Question] New Thread or Post Reply??

    salam.. memandangkan aku slalu post reply je, jd point aku sikit..hehe.. nk tanye, korg smue ni suke buat new thread atau suke comment je (post...

    Started by iddbbi‎, 26-01-2009 10:08 AM
    2 Pages
    1 2
    baru
    • Replies: 19
    • Views: 2,569
    28-05-2010, 08:37 PM Go to last post
  43. Poll Poll: [SURVEY] Bila bulu hidung dah panjang

    Petang ni sambel2 aku layan Ehoza aku tarik bulu idong. Tiba2 rasa nak tahu. Anda-anda semua buat apa kalau bulu hidung dah panjang? Cabut macam...

    Started by ikanpuyu‎, 26-05-2010 08:44 PM
    2 Pages
    1 2
    bakar, ehoza, peta
    • Replies: 17
    • Views: 1,773
    28-05-2010, 04:51 PM Go to last post
  44. Poll Poll: Pengeluar kereta pilihan anda....

    pengeluar kereta apa yg anda smua suka??? sy mula dulu...sy suka proton bb buatan malaysia...:D :D :D :D sory bos kalo thread ni...

    Started by Real-X‎, 15-10-2008 01:24 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    kereta, malaysia, suka
    • Replies: 69
    • Views: 5,278
    28-05-2010, 12:56 AM Go to last post
  45. Poll Poll: subjek yang paling tak disukai

    sila vote subjek yang paling tak suka

    Started by moazmar‎, 23-04-2008 03:40 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    suka
    • Replies: 84
    • Views: 3,790
    28-05-2010, 12:45 AM Go to last post
  46. Poll Poll: Tempat Honeymoon Idaman

    :salam: erm saja laa leeya nak tanya, mana tempat honeymoon yang jadi idaman korg..? setiap org mst ada tempat idaman kn? pada yang nak kawen...

    Started by [email protected]‎, 26-11-2008 11:07 AM
    13 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 13
    • Replies: 123
    • Views: 7,448
    27-05-2010, 11:12 PM Go to last post
  47. Poll Poll: Love at First Sight! What attracts you most?

    Do you believe in 'Love at First Sight'? What is the main factor that you think will attract you most and make you fall for him/her?

    Started by oweizmez‎, 11-11-2008 07:59 PM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    love, mai, make, survey
    • Replies: 54
    • Views: 2,604
    27-05-2010, 11:04 PM Go to last post
  48. Poll Poll: [SURVEY] why do you like to be an ehoza forumer?

    salah section nie...

    Started by zamreda‎, 29-12-2008 02:04 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, free
    • Replies: 22
    • Views: 1,262
    27-05-2010, 11:00 PM Go to last post
  49. Poll Poll: [SURVEY] Nak tahu:Adakah anda suka dengan nama samaran anda

    Adakah anda suka dengan nama samaran anda dalam ehoza, yahoo dan sebagainya... a. Suka b. Tak suka c. 50/50 d. Tak tahu

    Started by Ultraman‎, 25-12-2008 09:59 PM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    ehoza, suka
    • Replies: 75
    • Views: 3,201
    27-05-2010, 10:55 PM Go to last post

+ Post New Thread
Page 1 of 7 1 2 3 4 5 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 2 users browsing this forum. (0 members & 2 guests)


FXOpen 468x60ms

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
The Best Spread 160x600ms

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads