1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    69,870
+ Post New Thread
Page 1 of 31 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Threads 1 to 50 of 1501

Forum: Adult Conversation

Discussion on adult matters

  1. Exclamation Terkena saka

    Terkena saka Saya ingin berkongsi cerita dari pengalaman saya sendiri. Dahulu sebelum arwah ibu saya meninggal dunia, dia pernah terkena saka dan...

    Started by headpux‎, 03-11-2009 10:12 PM
    adult, anak, mati
    • Replies: 1
    • Views: 1,271
    16-05-2016, 06:50 PM Go to last post
  2. #8 Sembang Sumbang Member Ehoza

    Jom sambung-sambung sembang di sini, Psychophobia, Lisa16, stalker, zkn90, zamreda, arerich, bul4t, nj80, eina, mis sya, oweizmei, pencinta ilmu,...

    Started by Neo5‎, 12-07-2011 02:14 AM
    15 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 15
    adult, budak, cinta 2 Deleted Post(s)
    • Replies: 147
    • Views: 19,233
    09-01-2016, 02:32 AM Go to last post
  3. Talking Untuk apa sewa hotel 1-3 jam je?

    apa yang dia orang buat kat hotel takde star tu kalau sewa sejam dua je?? :-? - untuk tenangkan fikiran - untuk tumpang mandi - nak merasa...

    Started by antagenaiz‎, 02-02-2010 03:20 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    • Replies: 45
    • Views: 3,826
    26-05-2013, 09:58 PM Go to last post
  4. PETRONAS Sky Bridge Visitors

    Started by haykal‎, 15-01-2013 06:02 PM
    2 Pages
    1 2
    adult, bridge, video
    • Replies: 15
    • Views: 554
    22-01-2013, 10:43 AM Go to last post
  5. Kenape Ek Perempuan Tu Berbogel Atas Pencawang Eletrik

    No word , Just Confusing Pics

    Started by Prince Kingdom‎, 29-06-2011 09:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 18
    • Views: 1,419
    27-12-2012, 12:30 PM Go to last post
  6. Bukan andartu tapi solo

    "SAYA tertarik sungguh dengan dua cerita ?Andartu jangan jadi perosak? dan ?Bila selalu ke seberang? dalam ruangan ini. Saya terasa seolah-olah...

    Started by aremeen‎, 26-09-2011 06:10 PM
    • Replies: 2
    • Views: 435
    24-12-2012, 11:38 AM Go to last post
  7. Smile jizz in my pants

    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4pXfHLUlZf4&hl=en_US&fs=1&"></param><param...

    Started by barbican‎, 14-06-2010 07:27 PM
    adult, movie
    • Replies: 9
    • Views: 1,332
    24-12-2012, 11:37 AM Go to last post
  8. joget hai kawan2 lama dan juga kawan2 baru....

    hai apa khabar..... apa khabar kawanku......(cam penyanyi zur eda la plak) assalamualaikum....lamanya zue tak masuk ehoza ni.....mesti...

    Started by zue‎, 03-10-2011 10:51 PM
    adult, baru, ehoza
    • Replies: 7
    • Views: 529
    24-12-2012, 11:36 AM Go to last post
  9. joget [NEW] kisah pilot sewel

    Kisah 3 pilot. Kisah 3 Pilot yang ditangkap oleh Suku Dayak Kanibal, ke-3 pilot yg takut trsebut mmohon agar x dibunuh. Maka ketua suku kaum itu...

    Started by fathul92‎, 12-01-2012 12:20 PM
    adult, kepala, mati
    • Replies: 1
    • Views: 440
    24-12-2012, 11:33 AM Go to last post
  10. Mari Saksikan Cara Ayam Mengajar Penumpang Yang Sombong Di Komuter

    Perhatikan penumpang di bawah ni. Lebih rela letak sayurnya drpd bg org duduk. Dan aksi si Ayam untuk mengajar org yg sombong ni.

    Started by stalker‎, 25-09-2011 02:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 730
    24-12-2012, 11:30 AM Go to last post
  11. dekat mana tempat tinggal you all?

    dekat mana tempat tinggal atau negeri you all semua...pls post kat sini...

    Started by carl_300‎, 10-09-2008 02:01 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 1,007
    24-12-2012, 11:28 AM Go to last post
  12. Jom Belajar Tentang Sex

    Assalamualaikum.. Malam ni aku baik hati untuk mengajar korang benda lucah..Hakhak..Ok,korang dah bersediA nak belajar..Tapi sebelum tu aku...

    Started by Prince Kingdom‎, 28-06-2011 10:36 PM
    3 Pages
    1 2 3
    gambar, lucah, rogol
    • Replies: 21
    • Views: 1,266
    03-10-2012, 10:53 AM Go to last post
  13. Angry Bayar atau calar

    OPERASI...penyedia menggunakan payung dan meja kecil sebagai kaunter pembayaran parkir haram. BAYAR...seorang lelaki mengambil wang...

    Started by aremeen‎, 01-10-2011 04:44 PM
    adult, lelaki, murah
    • Replies: 3
    • Views: 533
    26-03-2012, 10:53 AM Go to last post
  14. Thumbs up [FILEM] The Viral Factor

    The Viral Factor

    Started by Neo5‎, 22-01-2012 05:20 PM
    asian movies, malaysia, viral factor
    • Replies: 0
    • Views: 585
    22-01-2012, 05:20 PM Go to last post
  15. Lightbulb [IMPORTANT] Perangkap kad kredit

    Bayaran minimum, urus niaga tak sah jerat pengguna berhutang lebih lama JIKA anda hanya membuat bayaran minimum, anda akan mengambil tempoh yang...

    Started by aremeen‎, 24-09-2011 11:22 AM
    • Replies: 7
    • Views: 459
    25-09-2011, 04:01 PM Go to last post
  16. BOLEH BACA TAK??

    7H15 M355463 53RV35 70 PR0V3 H0W 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1N6 7H1N65! 1MPR3551V3 7H1N65! 1N 7H3 B361NN1NG 17 W45 H4RD BU7 N0W, 0N 7H15 L1N3 Y0UR M1ND 15...

    Started by bujur‎, 18-09-2011 05:39 PM
    • Replies: 1
    • Views: 363
    18-09-2011, 09:11 PM Go to last post
  17. Lagu Raya Yang Korang Minat

    Salam semua warga ehoza.. memandangkan raya dah nak dekat ni,tergerak lak hati ni nak bukak thread ringkas. Mood raya kian membuak buak (lebih...

    Started by encikapas‎, 22-08-2011 07:08 AM
    2 Pages
    1 2
    baru, ehoza, video
    • Replies: 16
    • Views: 1,105
    18-09-2011, 01:19 PM Go to last post
  18. Awek China Tukar Baju & Berbogel Dalam Train

    GAMBAR dan rakaman video yang menunjukkan wanita-wanita Shanghai menanggalkan dan menukar pakaian mereka dalam kereta api menjadi topik hangat di...

    Started by stalker‎, 14-09-2011 07:51 PM
    • Replies: 8
    • Views: 1,037
    15-09-2011, 01:15 PM Go to last post
  19. Keji Nyer Lelaki NI

    Korg Skroll Kebawah * *

    Started by goldmine‎, 22-03-2010 01:34 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    adult, lelaki, malaysia
    • Replies: 36
    • Views: 3,137
    13-09-2011, 10:31 AM Go to last post
  20. Quotes menarik dalam social network

    Askm.. Jum share status dan quotes menarik dalam facebook, twitter, facebook dan sewaktunya yang menarik untuk dikongsi.. Kalau stakat wish selmat...

    Started by dolby‎, 12-08-2011 10:51 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Replies: 35
    • Views: 1,966
    13-09-2011, 09:47 AM Go to last post
  21. Cute Fighting Ever!!

    comel betul :))

    Started by bujur‎, 27-08-2011 07:44 PM
    adult, video
    • Replies: 3
    • Views: 455
    13-09-2011, 09:36 AM Go to last post
  22. Seorang Budak Lelaki Cute Dan Suara Misteri..

    :salam: Seorang budak lelaki dan ayahnya sedang berjalan di pergunungan. Tiba-tiba budak lelaki itu terjatuh, dan menjerit...

    Started by Mustika‎, 05-09-2011 07:18 PM
    adult, lelaki, manusia
    • Replies: 6
    • Views: 886
    07-09-2011, 09:52 AM Go to last post
  23. Lightbulb [IMPORTANT] Jadi pemandu yang bertimbang rasa

    <tbody> </tbody> KALAU diizinkan Tuhan, umat Islam di Malaysia bakal menyambut Hari Raya Aidilfitri pada hari Selasa depan. Selepas...

    Started by aremeen‎, 27-08-2011 12:10 PM
    adult, kedai, kereta
    • Replies: 1
    • Views: 458
    28-08-2011, 12:34 AM Go to last post
  24. Ditikam belakang

    Assalamualaikum... Dunia sekarang, zaman pancaroba.. Banyak perkara yang diluar jangkaan sehingga seseorang insan sanggup melakukan kejahatan pada...

    Started by dolby‎, 17-08-2011 11:42 AM
    badan
    • Replies: 4
    • Views: 478
    18-08-2011, 06:55 PM Go to last post
  25. Niquitin - berkesan ke? komen sket

    siapa pernah test makan niquitin? ubat utk berenti merokok tu. berkesan ke?

    Started by veddar‎, 10-08-2011 07:15 PM
    merokok, niquitin, ubat
    • Replies: 7
    • Views: 701
    12-08-2011, 05:28 PM Go to last post
  26. joget Manusia cenderung bergosip

    <tbody> <center>BERBUAL hal negatif tentang individu lain sudah dianggap lumrah oleh sesetengah orang. </center> </tbody>

    Started by aremeen‎, 11-08-2011 12:48 PM
    amerika, lelaki, manusia
    • Replies: 0
    • Views: 290
    11-08-2011, 12:48 PM Go to last post
  27. Lightbulb Minda: Teknologi jadikan manusia pemalas

    PADA zaman moden ini, terlalu banyak teknologi yang dibangunkan atas tujuan membantu manusia dan memudahkan kerja manusia seperti teknologi ...

    Started by aremeen‎, 08-08-2011 12:58 PM
    pelajar, sekolah, wanita
    • Replies: 4
    • Views: 401
    11-08-2011, 12:48 PM Go to last post
  28. Ngeri - Perempuan Berbogel Disula & Dipanggang

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Aku terjumpa pic ni dari jiran sebelah hotel aku ..Korang rasa ape makna gambar di bawah...

    Started by Prince Kingdom‎, 06-08-2011 11:38 AM
    2011, gambar, jiran
    • Replies: 2
    • Views: 677
    07-08-2011, 05:38 AM Go to last post
  29. Talking A-Z Nama Pemuzik (Permainan)

    Permainan ini begini...setiap orang namakan satu nama band/artis/group megikut abjad A-Z. Jadi kita mulakan dengan huruf A ye. Ada Band jadi...

    Started by dark0ne‎, 21-03-2008 04:35 PM
    21 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 21
    adult, orang, permainan
    • Replies: 208
    • Views: 4,545
    28-07-2011, 01:10 AM Go to last post
  30. [ Pengakuan ] " Kami Mengutuk Rakan Yang Tiada Teman Lelaki Dan Masih Dara "

    Assalamualaikum.. Jangan terkejut dengan tajuk entry kat atas tu..Kan aku pernah kata aku nak bagi bahagian akhir pengakuan yang aku dapat...

    Started by Prince Kingdom‎, 26-06-2011 12:04 PM
    2 Pages
    1 2
    gadis, lelaki, mati
    • Replies: 16
    • Views: 655
    13-07-2011, 12:10 AM Go to last post
  31. [NEW] Klub Malam

    Jika mencari tempat hiburan,untuk melepas rasa penat setelah bekerja seharian di kantor untuk menghilangkan rasa penat & rasa capek sebaiknya...

    Started by enjoy7‎, 07-07-2011 06:02 PM
    pasangan
    • Replies: 0
    • Views: 357
    07-07-2011, 06:02 PM Go to last post
  32. Exclamation Perkampungan kecil warga asing

    <hr noshade="noshade" size="1"> SATU persatu kelibat manusia membuka pintu besi tidak bertombol di sebuah perkampungan yang barangkali didirikan...

    Started by aremeen‎, 05-07-2011 11:46 AM
    emas, lelaki, wanita
    • Replies: 6
    • Views: 483
    06-07-2011, 11:21 AM Go to last post
  33. Seriuskah Singapura berbaik dengan kita

    Pencerobohan ruang udara, penyeludupan pasir jejas maruah negara NAMPAKNYA Singapura berterusan saja melakukan hal yang tidak menunjukkan ia mahu...

    Started by aremeen‎, 30-06-2011 12:14 PM
    amerika, malaysia, polis
    • Replies: 5
    • Views: 386
    06-07-2011, 10:03 AM Go to last post
  34. Lightbulb [IMPORTANT] Hari Terbuka GLC 2011

    Hari Terbuka GLC 2011 Mulai Jumaat (Hari ini) KUALA LUMPUR: Hari terbuka GLC 2011 bertujuan mewujudkan kesedaran serta meningkatkan kefahaman...

    Started by Neo5‎, 24-06-2011 01:16 PM
    glc 2011
    • Replies: 3
    • Views: 388
    01-07-2011, 01:29 AM Go to last post
  35. " Aku Nak Bunuh Diri !!! " Ada Tak Girl Nak Cium Aku ?

    Assalamualaikum.. Huwaa..Hari ni aku rase nak bunuh diri..Aku tak sanggup HIDUP lagi..Aku tak sangka bapa ku sanggup menceraikan amk aku...

    Started by Prince Kingdom‎, 25-06-2011 07:05 PM
    3 Pages
    1 2 3
    bunuh, mati
    • Replies: 20
    • Views: 1,574
    29-06-2011, 09:35 PM Go to last post
  36. Siapa Nak Bagi Dara Dia ? Aku Nak Bagi Iphone 4 Sebijik

    Assalamualaikum.. ok..Semalam aku baru beli iphone 4 sebijik..Tapi aku tak pandai nak guna.So,sape2 kat sini nak bagi dara dia pada aku untuk...

    Started by Prince Kingdom‎, 25-06-2011 01:30 PM
    • Replies: 3
    • Views: 457
    26-06-2011, 12:20 PM Go to last post
  37. Exclamation [IMPORTANT] Wanita perlu tahu selenggara kereta

    <table align="Right" border="0" cellpadding="3" width="300"><tbody><tr><td valign="top"> </td></tr><tr><td> <center>Para peserta mencuba memutar...

    Started by aremeen‎, 25-06-2011 05:12 PM
    kereta, percuma, wanita
    • Replies: 0
    • Views: 209
    25-06-2011, 05:12 PM Go to last post
  38. [ Pengakuan ] " Apabila Ketagih Datang, Saya Melakukan Onani "

    Assalamualaikum... 1st aku nak bagi tahu kat korang supaya jangan salah paham dengan tajuk kat atas.Atas tu bukan pengakuan aku atau kawan2...

    Started by Prince Kingdom‎, 23-06-2011 01:22 PM
    • Replies: 6
    • Views: 872
    24-06-2011, 12:10 AM Go to last post
  39. [ Pengakuan ] Remaja Perempuan Melayu Kini Ketagih Seks

    Menurut survey terkini yang diperolehi hampir 50% remaja kini telah pun melakukan seks sebelum memasuki umur 18 tahun. Persoalan Penting bagi...

    Started by Prince Kingdom‎, 22-06-2011 01:30 AM
    • Replies: 0
    • Views: 499
    22-06-2011, 01:30 AM Go to last post
  40. Ayah Dan Anak (A nice Story)

    <b>Seorang lelaki tua sedang duduk bersebelahan dengan anaknya yang berumur 25 tahun di dalam sebuah keretapi. Keretapi tersebut akan bertolak...

    Started by Ryu8146‎, 14-07-2010 04:08 AM
    2 Pages
    1 2
    adult, lelaki, pasangan
    • Replies: 16
    • Views: 1,498
    15-07-2010, 05:05 PM Go to last post
  41. Award Star Ehoza Punch Card

    Setiap ehozarian hanya perlu post sekali setiap hari utk tanda kedatangan anda di Ehoza. Diingatkan bahawa sila update kan senarai kedatangan...

    Started by astalavista6048‎, 12-05-2010 10:41 AM
    70 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 70
    adult, ehoza, orang
    • Replies: 691
    • Views: 15,428
    12-07-2010, 01:58 PM Go to last post
  42. Kick The Cat !!!

    KICK the cat merupakan salah satu istilah yang biasa aku gunakan dalam kehidupan seharian dan phrase ni aku amik dari salah satu buku motivasi yang...

    Started by euronymous‎, 22-04-2010 10:37 AM
    3 Pages
    1 2 3
    adult, anak, sekolah
    • Replies: 26
    • Views: 2,085
    29-06-2010, 11:16 PM Go to last post
  43. PARABOLA : sape dah pasang mende ni??

    Kat perumahan aku di BP ni banyak cina pakai parabola ni.. aku de tanye2 gak tapi orang kate tengok siaran dari chaina jek banyak.. maybe sebab...

    Started by synor76‎, 23-06-2010 12:58 PM
    3 Pages
    1 2 3
    adult, cina, orang
    • Replies: 24
    • Views: 2,390
    25-06-2010, 07:57 PM Go to last post
  44. [IMPORTANT] Quote-Quote User Ehoza yang best

    OK.. dalam thread kali ni aku nak himpunkan segala quote2 user ehoza yang menarik dan mesra2 alam gitu... and for this thread no sembang sumbang...

    Started by Lancelot‎, 10-06-2010 05:32 PM
    2 Pages
    1 2
    adult, ehoza, terbang
    • Replies: 15
    • Views: 3,007
    24-06-2010, 09:21 PM Go to last post
  45. Penampakan Sosok2 Ghaib

    Saya Attitude, saya ingin berkongsi email yg saya dapat dari seorang teman. Tentang gambar ‘kakak cantik’ yg ikut berjoget di dalam sebuah iklan di...

    Started by Neo5‎, 20-04-2010 11:49 PM
    3 Pages
    1 2 3
    adult, anak, asli
    • Replies: 22
    • Views: 2,141
    24-06-2010, 05:59 PM Go to last post
  46. FENOMENA TINGGAL BERCAMPUR SERUMAH DI UK

    yg kate elaun ckp xbtol tu kakak aku pnh jage ank kwn die kat sane mmg xcukop sampe ade yg kene keje jd cleaner kalo aku dpt gi oversea mende ni...

    Started by profpoyo‎, 10-03-2009 02:41 AM
    3 Pages
    1 2 3
    adult, lelaki, pasangan, pelajar
    • Replies: 26
    • Views: 2,194
    12-06-2010, 09:31 PM Go to last post
  47. [18SX] Bra Code..nice info lah...

    info yang sangat bagus..baik lelaki mahupon wanita..kite layan jer la...hehehe::peluh::::ohmygod::

    Started by johanabdullah‎, 04-11-2009 06:02 PM
    2 Pages
    1 2
    adult, lelaki, wanita
    • Replies: 17
    • Views: 2,104
    11-06-2010, 07:23 PM Go to last post
  48. Susahnye Nak Dapat Kerja Kerajaan..

    Salam semuanya..dan selamat pagi...setuju tak kalau aku katakan, disini amat susah nak dapat kerja dalam badan kerajaan..tak kirala la jawatan...

    Started by encikapas‎, 07-02-2010 12:34 PM
    15 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 15
    adult, hidup, kerajaan
    • Replies: 140
    • Views: 6,211
    13-05-2010, 01:36 AM Go to last post
  49. Red face Masuk jari geli2 bukan zina

    APAKAH yang dimaksudkan dengan perlakuan zina? Jika lelaki memasukkan jarinya ke dalam kemaluan wanita adakah ia dikatakan perbuatan zina? ZIE...

    Started by antagenaiz‎, 19-04-2010 11:23 AM
    2 Pages
    1 2
    adult, lelaki, wanita
    • Replies: 19
    • Views: 2,896
    09-05-2010, 08:09 PM Go to last post
  50. Sempena Hari Ibu 2010

    hi,smpena hari ibu 2010 ni...apakah hadiah yg korang rasa ptut diberikan kpd ibu kita selain kasih syg?ku nk dlm bntuk barangan...n stakat ni mmg kek...

    Started by yus86‎, 06-05-2010 12:59 PM
    3 Pages
    1 2 3
    adult, ibu
    • Replies: 25
    • Views: 1,073
    09-05-2010, 07:53 PM Go to last post

+ Post New Thread
Page 1 of 31 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


pamm 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads