pamm 728x90-en

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    68,919
+ Post New Thread
Threads 1 to 48 of 48

Forum: Previous Ehozarian's Activity

  1. Cool Ape Warna Baju Raya Anda Bagi Tahun Ini (2009)?

    Bertolak dari thread terdahulu tahun yang lepas di Sini, kita mulakan lebaran yang baru ni dengan persoalan, "Apakah Warna Serta Fesyen Baju Raya...

    Started by kahar‎, 19-08-2009 12:59 AM
    11 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 11
    ehoza, gambar, melayu
    • Replies: 102
    • Views: 6,009
    08-07-2012, 04:31 PM Go to last post
  2. Facebook

    er.. s0metime i login to friendster.. but now seems friendster had bl0ck js file.. and s0metime i hanging at myspace.. but s0o b0ring.. no games.. ...

    Started by muyyaQ‎, 17-04-2008 03:55 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    facebook, games
    • Replies: 66
    • Views: 3,704
    18-04-2010, 07:07 AM Go to last post
  3. Pegawai Kerajaan

    :salam: smua... Sy keja kt Imigresen Langkawi n sy nk tau bapa ramai lg kakitangan kerajaan dlm nih..

    Started by tanabe84‎, 17-12-2008 10:25 AM
    12 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 12
    bapa, kaki, kerajaan
    • Replies: 116
    • Views: 5,230
    18-02-2010, 01:54 PM Go to last post
  4. Thumbs up Best Tak Pi Kat Bandung?

    de sape2 yg da penah pi Bandung........arap dpt story skit kat cni.......sonok dok dengaq citer kekawan. klu de pic tu, tepek2 la same...::semangat::

    Started by Sangkuriang‎, 03-12-2009 06:12 PM
    kat, sape, story
    • Replies: 0
    • Views: 420
    03-12-2009, 06:12 PM Go to last post
  5. Yahoo! Messenger( YM) & MSN Hotmail

    Ak rase xde lg kot thread nh, tp kalo dh ade pon plz ler wat ape2 yg patot ye mod.. Aku rase korang bukan stakat active dlm forum jek kn kn, mesti...

    Started by ikhsansiro‎, 09-04-2008 12:39 AM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    google
    • Replies: 97
    • Views: 4,775
    01-11-2009, 12:35 PM Go to last post
  6. Pos Gambar makanan korang

    Masing mest ada makanan korang.. pelagi pos la gmbr makanan kegemaran korang..jgn merepek2 sudah la.. ni makan peberet aku laksa johor

    Started by arang67‎, 11-06-2009 12:30 AM
    gambar, makanan
    • Replies: 7
    • Views: 1,165
    28-07-2009, 05:07 AM Go to last post
  7. Poll Poll: 365 Hari Bersama Ehoza

    salam.....:D Arini genap stahun aku join ehoza...:105: Dari pada xreti ape2 pasal berforum ni..smpai la skng aku dh jd Super Ehozarian IV...

    Started by antagenaiz‎, 23-05-2008 01:02 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    ehoza, malaysia
    • Replies: 61
    • Views: 3,052
    17-05-2009, 02:58 AM Go to last post
  8. MySpace

    Kalo ade leh la bg emel korang.. lehla aku add n berkenalan2 gitu...:welcome: yang aku dah add : [email protected] [email protected]..

    Started by arang67‎, 15-04-2009 08:19 PM
    3 Pages
    1 2 3
    aku, http, korang
    • Replies: 28
    • Views: 1,442
    13-05-2009, 01:11 PM Go to last post
  9. Nominated Icon Singkap Rahsia Nombor Lahir Anda

    1. Ketulenan Hadir dengan idea baru. Memperolehi sesuatu dengan cara yang tersendiri. Golongan ini merupakan yang paling jujur dan boleh...

    Started by oweizmez‎, 20-04-2009 03:48 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    manusia, popular, sekolah
    • Replies: 41
    • Views: 3,443
    05-05-2009, 03:26 PM Go to last post
  10. Thumbs up Ayuh turut serta 60 - Earth Hour

    60 - Earth Hour Pada : 28 Mac 2009 , Jam 8.30 malam Laman Web Rasmi : Klick Sini > 60 EARTH HOUR Kenapa plak nak tutup lampu ?? -...

    Started by headpux‎, 16-03-2009 08:29 PM
    2 Pages
    1 2
    amerika, kedai, manusia
    • Replies: 14
    • Views: 1,039
    24-03-2009, 10:25 PM Go to last post
  11. [TUTORIAL] Mari pedajal member - aktiviti di malam hari

    Mangsa : ayopzal Pemangsa : apect & ayam Subjek : lipas plastik Hipotesis : ayop akan meloncat2 sebab terkejut dan melatah Hasil dan...

    Started by apect‎, 18-01-2009 10:02 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    • Replies: 63
    • Views: 2,984
    29-01-2009, 01:50 PM Go to last post
  12. Apa Trademark Post Korang ?

    sekadar hiburan ... Dari Pemerhatian ak ...:67: ada byk trademark member2 ehoza ... yg biasa depa gunakan ... w/p kadang2 ter miss gak ... ak...

    Started by Ishida Uryuu‎, 23-07-2008 02:36 PM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    ehoza, hiburan, minyak
    • Replies: 58
    • Views: 2,705
    12-01-2009, 05:59 PM Go to last post
  13. Thumbs up sapa setuju aku cadangkan ehoza ni buka club karoeke

    kalau ada blh kite g karaoke....dah lama aku x gi...teringin gak....sapa yang ada balat yg terpendam blh la kan....

    Started by carl_300‎, 05-09-2008 04:53 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ehoza
    • Replies: 33
    • Views: 2,099
    31-12-2008, 06:06 PM Go to last post
  14. Ucapan dan Azam Korang Sempena Maal Hijrah

    Pada 29 Disember 2008; yakni iaitu pada minggu depan kita akan menyambut Awal Muharram. berhijrah kepada sesuatu yg lebih baik~ ucapan ini...

    Started by muyyaQ‎, 25-12-2008 07:15 PM
    • Replies: 9
    • Views: 1,501
    30-12-2008, 08:54 PM Go to last post
  15. Moved: Program Kebajikan eHoza Baitul Fitrah

    Started by kahar‎, 07-12-2009 03:16 AM
    • Replies: -
    • Views: -
    29-12-2008, 08:41 AM Go to last post
  16. Penutup 2008

    Apa kata kita adakn Tilawah Al'Quran sebagai penutup 2008. Tempat dan hadiah akan di usahakan jika setuju. Sila beri pendapat masing2 ya.

    Started by kamelia‎, 27-10-2008 03:19 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    apa, dan, sebagai
    • Replies: 34
    • Views: 1,912
    22-12-2008, 01:11 PM Go to last post
  17. Moved: Koleksi Gambar Sessi Kelab Badminton Ehoza Part 1

    Started by ayin‎, 07-12-2009 03:16 AM
    • Replies: -
    • Views: -
    17-12-2008, 11:57 AM Go to last post
  18. Ejoy's darlingku comeback~ YIHHHUuuuu!!! Partty

    hi everyone... hereby.... we would like to invite u guys fr red carpet party (virtual ler) fr ejoy's comeback... semua masuk sini kena pakai baju...

    Started by oweizmez‎, 24-11-2008 09:14 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    • Replies: 69
    • Views: 3,054
    30-11-2008, 11:18 PM Go to last post
  19. Tahniah astalavista6048

    ehem... dengar sini sume penduduk tualang tiga.. eh silap.... utk pengetahuan sume ehozarian... aku nak mengucapkan tahniah kat member kite...

    Started by race‎, 15-02-2008 10:03 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    gambar
    • Replies: 31
    • Views: 1,995
    28-11-2008, 11:04 PM Go to last post
  20. Exclamation Frenly matches between BB United vs PERNAMA FC

    Pada 13.7.2008, Ahad team bola tempat keje aku (race) dan astala (ostad) ada buat frenly ngan Batang Berjuntai United :D Team aku telah mengimport...

    Started by race‎, 14-07-2008 04:43 PM
    3 Pages
    1 2 3
    star
    • Replies: 29
    • Views: 1,397
    28-11-2008, 10:58 PM Go to last post
  21. Thumbs up Ucapan Raya...

    :omg: :omg: :omg: aku buak thread nie utk korang sume buat ucapan raya...leh aje nak ucap kat sape2..:omg: :omg: :omg:

    Started by putera_nabil‎, 13-09-2008 11:48 PM
    raya
    • Replies: 2
    • Views: 1,797
    28-11-2008, 10:52 PM Go to last post
  22. Talking Tata Rias Diri Bersama Ejoy

    This posting has been deleted by the author.

    Started by ejoy‎, 28-07-2008 11:04 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    diri, hor, posting
    • Replies: 62
    • Views: 2,883
    28-11-2008, 10:20 PM Go to last post
  23. Talking Lagi 5 Ari Baru Buka Tred Ni..Sabar Ek..Jgn Degil

    Korang nih mmg degil betul la...xde sifat kesabaran langsung ::joget:: Aku dah bg tau tunggu 20 hari lagi baru bukak...dah kuar balik!! dah cukup...

    Started by antagenaiz‎, 10-09-2008 01:41 PM
    3 Pages
    1 2 3
    baru, raya
    • Replies: 28
    • Views: 1,560
    28-11-2008, 12:44 PM Go to last post
  24. Keratan Akhbar Kosmo!

    Korang, miss sya saje je nak meng'expose'kan diri.. ha ha ha...:105: kerana keratan akhbar ni klua, biasa la ada je yang jeles! komen...

    Started by miss sya‎, 10-06-2008 01:09 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    • Replies: 68
    • Views: 3,423
    27-11-2008, 06:59 PM Go to last post
  25. Talking Jutawan Forbes ehoza.com

    Mengikut Carta Jutawan Forbes Ehoza: .... (24/1/08 - 10.00am) bul4t - 11,617,437 Points joney® - 9,638,700 Points sharksuke - 6,458,778 Points...

    Started by Ishida Uryuu‎, 24-01-2008 11:17 AM
    103 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 103
    derma, ehoza, jutawan
    • Replies: 1,021
    • Views: 20,255
    27-11-2008, 01:53 AM Go to last post
  26. Gambar korang Mase kecik/kanak-kanak!!!

    hahaha..tak tau la kalau thread ni dah ader ke blom..ni nak ajak semua ,saper yg ader photo mase ala 2 cute dulu upload laa..kite mengimbau sket...

    Started by wan_tama‎, 21-09-2008 02:36 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 26
    • Views: 1,408
    27-11-2008, 12:37 AM Go to last post
  27. "Kempen Selamatkan Pokok" Ehozarian

    Cakap jer pasal pemanasan global semua orang dah tau kan pasal nih,Pemanasan global berlaku akibat terlalu banyak gas karbon dioksida,ini menyebabkan...

    Started by afezudien‎, 24-11-2008 11:26 PM
    ehoza, orang, software
    • Replies: 9
    • Views: 921
    25-11-2008, 09:49 PM Go to last post
  28. Perubahan yang anda rasakan setelah menyertai Ehoza.com

    sebenarnya dah lama aku rasa nk bukak thread nie..tp asyik lupa jek..:66: setiap apa yang kita lakukan pasti mempunyai implikasi atau kesan yang...

    Started by prodigy‎, 13-02-2008 07:11 PM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    ehoza, manusia, software
    • Replies: 75
    • Views: 3,344
    25-11-2008, 03:09 PM Go to last post
  29. berapa umur korang

    sapa nama sebenar dah tepek/tunjuk muka kat avatar pun sudah....hahahah, kali ni aku nak tahu umur korang....sila-sila...::joget::::joget::

    Started by gadisku‎, 08-11-2008 12:03 PM
    muka
    • Replies: 4
    • Views: 568
    08-11-2008, 07:16 PM Go to last post
  30. Poll Poll: Raya ni Balik Maner Yer?

    Dapat Balik Raya Atau Tidak Tahun Nih Bagi mereka-mereka yang dah berkeluarga mesti isu ni akan jadi topic perdebatan antara suami n isteri...

    Started by antagenaiz‎, 10-09-2008 10:57 AM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    isteri, pasangan, suami
    • Replies: 95
    • Views: 3,301
    25-10-2008, 05:39 PM Go to last post
  31. Jutawan top reputation Ehoza

    disini disenaraikan mereka2 yang memiliki reputasi tertinggi dalam ehoza (14 Mac 2008).. prodigy (4211), XVIEW (4075), nissC20 (3605), ...

    Started by prodigy‎, 14-03-2008 03:32 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, jutawan, orang
    • Replies: 25
    • Views: 1,408
    22-10-2008, 08:29 PM Go to last post
  32. Cool Gambar korang beraya...meh le ltk ramai2...

    salam sume... demam raya pun dah nak reda..ape kata kita panaskan balik dngn gmbr2 masa ari raya n yg berkaitan...

    Started by putera_nabil‎, 05-10-2008 02:18 PM
    17 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 17
    • Replies: 164
    • Views: 7,327
    20-10-2008, 08:19 PM Go to last post
  33. Poll Poll: Admin N' Mod Ehoza yg pling best n sempoi...

    nak thu gak korg punye pilihan sape la admin o mod ehoza yg pling best n sempoi bg korang...sejak korang sume berforum kt cni msti ade admin atau mod...

    Started by shazli88‎, 19-07-2008 05:05 AM
    12 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 12
    ehoza
    • Replies: 117
    • Views: 3,886
    19-10-2008, 04:48 PM Go to last post
  34. Talking Selamat Tinggal Zaman Terunaku...

    This posting has been deleted by the author.

    Started by ejoy‎, 21-04-2008 09:58 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    aku, hor, selama
    • Replies: 47
    • Views: 2,367
    19-10-2008, 04:40 PM Go to last post
  35. cuti sekolah

    :omg:mohon jasa baik kekawan .cuba cerita sikit tempat cuti-cuti malaysia yang menarik seperna cuti sekolah yang panjang ni.maklumlah minyak dah...

    Started by dan_hrh‎, 16-10-2008 09:27 AM
    kereta, malaysia, sekolah
    • Replies: 0
    • Views: 394
    16-10-2008, 09:27 AM Go to last post
  36. Poll Poll: setuju atau tidak, momod kasik 10,000 e-points sorg sempena raya nie

    bersempena bulan yg mulia ini, aku nk mintak pendapat para poremer Ehoza... setuju atau tidak, momod @ menteri2 kt ehoza nie, bganding bahu, donate...

    Started by oweizmez‎, 19-09-2008 01:32 PM
    13 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 13
    ehoza, raya
    • Replies: 122
    • Views: 4,623
    15-10-2008, 01:42 AM Go to last post
  37. Poll Poll: Apakah Kawasan/Venue Event eHoza Pilihan Anda?

    extra announcement : To any users (including Admin n Mod) who had achieved more than 500 postings, you are now allowed to change your own user titles...

    Started by kahar‎, 21-08-2008 04:09 AM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    baru, ehoza, murah
    • Replies: 89
    • Views: 4,844
    06-10-2008, 07:05 PM Go to last post
  38. Talking Citer Pasal Shoping Rayer Anda Di Sini

    Dengan Bulan Ramadhan yang tinggal lebih kurang 13 hari lagi,sebelum semua umat Islam menyambut Aidilfitri tentu korang semua pun tengah sebok...

    Started by antagenaiz‎, 18-09-2008 02:55 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    ehoza, keluarga, rumah
    • Replies: 68
    • Views: 2,676
    29-09-2008, 01:31 PM Go to last post
  39. Poll Poll: Ape Warna Baju Raya Korang Tahun Ni?

    Sempena Hari Raya Aidil Fitri yb bakal menjelma xlama lagi ni tentu dh ramai yg bli or tempah baju raya kan terutama perempuan :71: So aku nk...

    Started by antagenaiz‎, 04-09-2008 01:19 PM
    11 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 11
    18sx, hari raya, raya
    • Replies: 108
    • Views: 5,089
    13-09-2008, 09:28 PM Go to last post
  40. Poll Poll: Bilakah Waktu Sesuai Untuk Next Major Event eHoza?

    Mohon sedikit waktu kengkawan untuk membuat pemilihan sepertimana tajuk di atas bertujuan mencari waktu yang sesuai bagi next MAJOR event eHoza. ...

    Started by kahar‎, 04-09-2008 11:26 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, rumah, sekolah
    • Replies: 25
    • Views: 4,424
    12-09-2008, 10:47 AM Go to last post
  41. joget Jom kita berGUSTI LENGAN

    ::uncensored:: UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!!!! Abg Penyu nak jemput semua, meh lawan gusti lengan dengan abg penyu kat Juru, Pulau Pinang pada 29...

    Started by Upenyu‎, 26-08-2008 12:08 PM
    2 Pages
    1 2
    besar, flickr, orang
    • Replies: 11
    • Views: 933
    02-09-2008, 04:12 PM Go to last post
  42. Ehoza users came from where?

    hey guys, i just check this out from alexa, with their new technology to develop a new style of ranked website. and i found out that ONLY less than...

    Started by apect‎, 20-04-2008 04:13 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ehoza, malaysia, website
    • Replies: 36
    • Views: 1,661
    19-08-2008, 12:07 PM Go to last post
  43. Talking Deko Bersama Ejoy dan IKEA (Musim Pertama)

    This posting has been deleted by the author.

    Started by ejoy‎, 07-06-2008 02:37 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    ikea, pertama
    • Replies: 87
    • Views: 5,375
    05-08-2008, 02:43 AM Go to last post
  44. Panas .... Video Ehoza --- Mesti Tengok

    Tq For Watching :) <object width="425" height="355"><param name="movie"...

    Started by alfatih‎, 26-03-2008 10:05 AM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    • Replies: 56
    • Views: 2,793
    09-07-2008, 10:26 AM Go to last post
  45. thread esp 4 spark..

    You'd better grease up I'm coming back You're going to catch fire Pyromaniac You'd better shape up You'd better get set I'm gonna burn up In...

    Started by astalavista6048‎, 22-04-2008 03:18 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    good, http, playing
    • Replies: 49
    • Views: 1,852
    24-04-2008, 01:01 PM Go to last post
  46. Keindahan Gunung Berapi Bromo

    Saje nk share ngan kengkawan ehoza gambar2 kt Mount Bromo (volcano) kat Surabaya, Indonesia. SubhanAllah... Indah sunguh ciptaanNya... Aku mmg...

    Started by ejoy‎, 31-03-2008 12:50 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, gambar
    • Replies: 23
    • Views: 1,968
    04-04-2008, 07:40 PM Go to last post
  47. Unhappy Seribu Kemaafan Ku Pohon Dari Wansha

    wansha sahabatku yg ku sygi... maafilah aku aku xsengaja pun kata kt ko... sorry yer hujung bln ni aku blk aku blnja ko mkn ek

    Started by syamilia‎, 10-03-2008 10:56 AM
    17 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 17
    aku, dari, jer
    • Replies: 161
    • Views: 4,218
    04-04-2008, 04:51 PM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


bitcoin 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads