Estonian Forex 728x90en

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    71,070
Threads 1 to 20 of 20

Forum: Previous Rules, Regulations & Features

  1. [NEW] Enhance: Full WYSIWYG Message editor is back!

    full message editor for WYSIWYG is back now! what you see is what you get this is the default posting editor and interface that had been used...

    Started by apect‎, 09-06-2010 04:51 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, php
    • Replies: 10
    • Views: 2,119
    11-06-2010, 12:19 PM Go to last post
  2. [IMPORTANT] Posting editor has been changed to standard editor only

    your posting editor has been change to standard editor only no more WYSIWYG (what u see is what u get) ini adalah untuk mengelakkan gejala copy...

    Started by apect‎, 27-01-2010 01:39 AM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, mudah, original
    • Replies: 10
    • Views: 1,271
    03-02-2010, 06:37 AM Go to last post
  3. [NEW] Use selected default posting font and color

    This new features allows users to select their default posting font and color. You will have to select this at registration and can update it...

    Started by apect‎, 19-01-2010 04:47 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Replies: 33
    • Views: 2,066
    11-03-2010, 09:12 PM Go to last post
  4. [NEW] Ehoza Update

    update terkini dari ehoza Ehoza Point System (EPS) kini sudah boleh dipindahkan kepada mana2 user yang kite kehendaki. sila lihat link tersebut...

    Started by apect‎, 29-07-2009 05:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    besar, ehoza, lihat 5 Deleted Post(s)
    • Replies: 23
    • Views: 2,114
    16-02-2010, 01:17 AM Go to last post
  5. [IMPORTANT] Usergroup in Ehoza

    bagi usergroup yang berbeza, features juga berbeza. bermakna, bagi setiap kenaikan, akan ada tambahan serta kelebihan yang tertentu mana-mana...

    Started by apect‎, 08-05-2009 04:54 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, kelebihan
    • Replies: 25
    • Views: 2,204
    28-05-2010, 11:31 PM Go to last post
  6. Poll Poll: [Question] Your most preferred new Ehoza's Skin

    pls vote ur choice. we are going to change ehoza's appearance someday Your most preferred new Ehoza's Skin ...

    Started by apect‎, 05-05-2009 02:14 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    • Replies: 43
    • Views: 2,619
    18-02-2010, 10:52 PM Go to last post
  7. Exclamation signature

    mst ade yang pelik nape signature bergambar hilang kan? ok to make it short, utk siggy, gambar yg hotlinking dari luar tidak dibenarkan lagi tp...

    Started by apect‎, 27-02-2009 02:16 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Replies: 30
    • Views: 2,787
    28-05-2010, 12:43 AM Go to last post
  8. [NEW] Battle Poll

    kite ade 1 lagi features terkini iaitu battle poll :D features terbaru ni hampir menyamai RPG games dan ade 2 jenis option yang utama link...

    Started by apect‎, 23-02-2009 06:53 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 1,307
    25-02-2009, 09:18 AM Go to last post
  9. Question [Question] Nape medal kejap ade kejap tak? jawapannya...

    ok, since perkara ni banyak kali dipersoalkan, perlu diberitahu yek. ade 2 jenis pingat di ehoza yang pertama di sini ...

    Started by apect‎, 20-02-2009 06:17 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, orang, pertama
    • Replies: 26
    • Views: 2,101
    11-05-2009, 09:26 PM Go to last post
  10. [NEW] Own user countdown at signature

    attention! can u see a countdown timer at my signature now? want to have yours just like me? those yg dah capai 20 posting jek bole wat countdown...

    Started by apect‎, 11-11-2008 01:29 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 21
    • Views: 1,731
    06-07-2009, 08:28 PM Go to last post
  11. [TUTORIAL] How To Buy & Give Gifts Using Ehoza Point System(EPS)

    Cara nak beli & bagi gift ehoza guna sistem Ehoza Point System(EPS). Langkah 1: Klik Ehoza Point System kat ruang atas tu.. ...

    Started by nissC20‎, 09-11-2008 07:46 AM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, jual, rakan
    • Replies: 20
    • Views: 1,966
    25-06-2009, 10:57 AM Go to last post
  12. Gallery Access

    now everybody can have their own pictures album just go to your userCP > Pictures & Album or just simply click this link ...

    Started by apect‎, 18-10-2008 09:45 PM
    ehoza, php
    • Replies: 0
    • Views: 563
    18-10-2008, 09:45 PM Go to last post
  13. [NOTIS] Pemberitahuan mengenai bentuk komen dan posting anda

    sejak kebelakangan ni, aku perhatikan, ramai user yang kerap kali membuat spam posting. bukan bebaru ni jek aku perasan, tp dah lama dah. jadi,...

    Started by apect‎, 20-07-2008 09:53 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    ayat, ehoza, jokes
    • Replies: 69
    • Views: 4,427
    20-09-2008, 09:45 AM Go to last post
  14. Apa Kegunaan Epoint Anda

    mod: kalau salah section sila pindahkan ... Tujuan thread ni diwujudkan adalah untuk menerangkan detail sikit kegunaan epoint anda... Sekiranya...

    Started by Ishida Uryuu‎, 21-04-2008 07:39 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ehoza, jutawan, kedai
    • Replies: 34
    • Views: 2,977
    08-11-2008, 10:54 AM Go to last post
  15. Signature Rules

    Salam to all lately, aku tgk semakin ramai plk yang menggunakan signature gambar habis besor yek? kalo bole nak besar penuh 1 skrin monitor. ...

    Started by apect‎, 10-04-2008 09:55 AM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    besar, ehoza, gambar
    • Replies: 95
    • Views: 6,740
    02-09-2008, 01:51 AM Go to last post
  16. Ehoza Rules & Commandments [NEW]

    UPDATED!!! ASSALAMMUALAIKUM... These are the new rules for ehoza and it will overwrite any previous and old rules stated BASIC RULES ...

    Started by apect‎, 30-12-2007 03:04 PM
    11 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 11
    • Replies: 106
    • Views: 11,380
    11-10-2008, 05:55 PM Go to last post
  17. Penggunaan Avatar dan Signature

    Penggunaan Avatar dan Signature aku pun pelik kenapa la avatar ni jadi isu semasa sekarang kat ehoza. jangan salahkan aku kalo aku mula...

    Started by apect‎, 17-08-2007 05:23 PM
    13 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 13
    ehoza, isu semasa, lelaki
    • Replies: 123
    • Views: 6,181
    18-08-2008, 05:17 PM Go to last post
  18. Rules for posting new thread for all members

    a'kum lately, aku tengok ramai new user yang mendaftar. tapi ada jugak yang masuk just sekadar nak promote business tah pape, skim cepat kaya etc....

    Started by ayam‎, 26-07-2007 12:33 AM
    baru, business, ehoza
    • Replies: 6
    • Views: 1,044
    27-07-2007, 12:03 AM Go to last post
  19. Ehoza ePoint system

    System ePoint Ehoza kini boleh digunakan sepenuhnya terlebih dahulu aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada semua loyal members yang sering...

    Started by apect‎, 04-04-2007 05:35 PM
    15 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 15
    • Replies: 140
    • Views: 7,879
    10-10-2008, 07:08 AM Go to last post
  20. User Reputation Detail

    Skrg setiap user ehoza boleh melihat detail reputation sendiri dan user lain punyer di bahagian profile masing2..just click je nama user dan scroll...

    Started by lopaque‎, 18-02-2007 12:35 AM
    2 Pages
    1 2
    ehoza
    • Replies: 12
    • Views: 1,586
    08-10-2008, 02:07 PM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


stp 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
stp 160x600-en

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads