TenkoFX Crypto

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    71,502
+ Post New Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Threads 1 to 50 of 77

Forum: Old Announcement

Pengumuman lama dari pihak pentadbiran

  1.   Sticky Threads  

  2. Sticky Thread penggubalan senarai moderator

    penggubalan senarai mod akan dilakukan dalam masa terdekat ini. jawatan super mod akan di downgrade kepada mod sahaja. hanya super mod terpilih...

    Started by apect‎, 08-10-2008 04:26 AM
    24 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 24
    baru, orang
    • Replies: 235
    • Views: 9,694
    10-10-2008, 09:08 PM Go to last post
  3.   Normal Threads  

  1. [NEW] Ehoza after moving

    Salam kepada semua ehozarians jika anda semua dapat membaca mesej saya ini, sukacitanya dimaklumkan yang anda telahpun berjaya memasuki rumah baru...

    Started by apect‎, 06-03-2010 06:27 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, menu, rumah
    • Replies: 24
    • Views: 1,807
    17-12-2012, 06:05 PM Go to last post
  2. [IMPORTANT] Ehoza is moving again

    Perhatian kepada semua ehozarians Ehoza akan berpindah ke server baru lagi dalam masa terdekat ini. Dalam beberapa hari sahaja lagi. Jangan...

    Started by apect‎, 05-03-2010 04:58 AM
    2 Pages
    1 2
    baru, ehoza, terkejut
    • Replies: 10
    • Views: 1,091
    05-03-2010, 10:43 PM Go to last post
  3. [IMPORTANT] Warga Ehoza mengutuk sekeras kerasnya tindakan membakar gereja

    Berikutan dengan peristiwa hangat mengenai isu pembakaran gereja oleh pihak atau individu yang tidak bertanggungjawab di Malaysia, kami pihak...

    Started by apect‎, 09-01-2010 03:25 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    agama, ehoza, malaysia
    • Replies: 31
    • Views: 7,932
    17-12-2012, 06:06 PM Go to last post
  4. Selamat Menyambut Tahun Baru 2010

    Selamat Menyambut Tahun Baru 2010 kepada semua warga Ehoza. semoga azam2 kalian semua tercapai la hendaknya dan bukannya azam tinggal azam jek :D

    Started by apect‎, 31-12-2009 03:30 PM
    2 Pages
    1 2
    baru, ehoza
    • Replies: 10
    • Views: 1,157
    17-12-2012, 06:07 PM Go to last post
  5. Kalendar Aktiviti Ehoza sepanjang 2009

    Kalendar Aktiviti Ehoza sepanjang 2009

    Started by apect‎, 27-12-2009 03:57 PM
    anak, ehoza, gambar
    • Replies: 7
    • Views: 1,503
    17-12-2012, 06:08 PM Go to last post
  6. [IMPORTANT] Tiada lagi download link untuk MP3

    saya mewakili pihak pengurusan ehoza, ingin membuat kenyataan rasmi, yang kami tidak akan menyediakan ruangan untuk anda berkongsi mana-mana download...

    Started by apect‎, 21-09-2009 06:00 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    cantik, ehoza, malaysia 4 Deleted Post(s)
    • Replies: 34
    • Views: 6,614
    17-12-2012, 06:09 PM Go to last post
  7. Cool Selamat Hari Raya Aidilfitri 2009

    hi rakan-taulan, sudah 2 minggu kita lalui bulan ramadhan dan tidak lama lagi kita akan menyambut lebaran baru Aidilfirtri. oleh yang demikian,...

    Started by kahar‎, 07-09-2009 02:38 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    • Replies: 69
    • Views: 6,364
    17-12-2012, 06:10 PM Go to last post
  8. Bantuan Aidilfitri - keluarga daif anak 5

    tabung kutipan akan diedarkan pada 12 Sept 2009, pada Majlis Rasmi Berbuka Puasa Ehoza oleh admin2 Ehoza. bagi sesapa yg x dpt attend Majlis...

    Started by oweizmez‎, 07-09-2009 10:54 AM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    ehoza, kanak-kanak, return 2 Deleted Post(s)
    • Replies: 85
    • Views: 7,987
    11-01-2010, 12:44 PM Go to last post
  9. Selamat Menyambut Bulan Kemerdekaan Ke-52

    Started by lopaque‎, 25-08-2009 01:47 PM
    flickr
    • Replies: 8
    • Views: 1,361
    17-12-2012, 06:12 PM Go to last post
  10. Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

    Started by lopaque‎, 21-08-2009 01:30 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    flickr
    • Replies: 39
    • Views: 3,935
    17-12-2012, 06:12 PM Go to last post
  11. Cool Selamat Ulangtahun Ehoza Ke-4

    Pada 25 Julai 2009 ini, genaplah ehoza berusia 4 tahun. Kami berharap dapat membawa ehoza jauh setapak lagi pada masa akan datang. Banyak...

    Started by kahar‎, 24-07-2009 04:10 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    besar, ehoza, panduan
    • Replies: 64
    • Views: 7,409
    17-12-2012, 06:13 PM Go to last post
  12. Ehoza Downtime

    Kami di pihak management ehoza, ingin memohon maaf di atas ketidakbolehcapaian ehoza bermula dari petang semalam sehingga pagi ini, ini adalah kerana...

    Started by lopaque‎, 15-07-2009 11:01 AM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, peta
    • Replies: 15
    • Views: 1,613
    09-04-2010, 01:48 PM Go to last post
  13. ayah kepada Tyrox (members ehoza) kembali ke Rahmatullah

    perhatian kawan2 semua baru sebentar tadi saya menerima sms dari Tyrox menyatakan yang ayahnya telah pun kembali ke rahmatullah marilah kita...

    Started by apect‎, 17-06-2009 12:40 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    ehoza, sms
    • Replies: 62
    • Views: 5,651
    03-08-2009, 04:59 PM Go to last post
  14. Exclamation [IMPORTANT] Gals Only - Sila masuk sini!

    TO ALL GALS in THE HAUS For those who can access 'PERIHAL KAUM HAWA' section,diminta masuk ke LADIES CONFERENCE kerana ada pengumuman khas...

    Started by kimmy_ky‎, 16-06-2009 04:17 PM
    ehoza
    • Replies: 6
    • Views: 995
    16-06-2009, 04:49 PM Go to last post
  15. Selamat Menyambut Hari Pekerja

    Started by apect‎, 30-04-2009 08:09 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, pekerja
    • Replies: 20
    • Views: 5,588
    03-05-2009, 03:11 PM Go to last post
  16. Post [IMPORTANT] Sila pastikan ruang kosong inbox anda mencukupi untuk menerima PM

    sebenarnya masalah ni dah lama dah berlaku. semenjak tahun lps lagi ok, masalah yg timbul ni takde la besar pun, tp kan, sebenarnya MENGGANGGU...

    Started by apect‎, 01-04-2009 02:20 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 2,977
    17-12-2012, 06:14 PM Go to last post
  17. Geng ehoza yg try call aku, masuk sini

    Kepada geng2 ehoza yang tidak dapat menghubungi handfon saya sepanjang hari ini, adalah dimaklumkan bahawa sim card saya telah di blocked oleh pihak...

    Started by kimmy_ky‎, 17-03-2009 07:05 PM
    2 Pages
    1 2
    buta, ehoza, tipu
    • Replies: 11
    • Views: 1,126
    17-03-2009, 09:40 PM Go to last post
  18. Langgani Iklan Ehoza.com

    Langgani Iklan Ehoza.com Fakta mengenai Ehoza.com Terdapat lebih dari 13,900 (terkini) orang ahli berdaftar dengan purata 2,100 orang ahli...

    Started by apect‎, 09-03-2009 07:34 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, orang, pertama
    • Replies: 28
    • Views: 2,987
    21-04-2009, 12:00 AM Go to last post
  19. The new logo

    berikut ialah proses pembentukan logo tersebut

    Started by apect‎, 07-03-2009 02:51 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    123, ehoza, logo 2 Deleted Post(s)
    • Replies: 39
    • Views: 3,853
    02-05-2010, 11:19 AM Go to last post
  20. restriction

    due to a few restriction we received from RIM, akan ade beberapa rules kecil yg akan melibatkan pengubahsuaian ke dalam beberapa section ehoza :)...

    Started by apect‎, 20-02-2009 01:56 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ehoza, fivio, kecil
    • Replies: 38
    • Views: 2,497
    22-02-2009, 11:58 PM Go to last post
  21. ehoza telah berpindah ke server baru yang lebih umphhhh

    :salam: 1stly, saya nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada Mr Fadhlullah dari pihak pengurusan hosting iaitu (http://www.fivio.com) yang telah...

    Started by apect‎, 04-02-2009 07:56 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    baru, ehoza, star
    • Replies: 68
    • Views: 5,048
    26-02-2009, 01:57 PM Go to last post
  22. Access to Ladies Group - women section

    pertama sekali, kimmy nak mohan maaf kepada user2 di luar sana yg pernah & telah apply kebenaran utk masuk ke dlm section 'perihal kaum hawa' utk...

    Started by kimmy_ky‎, 27-11-2008 01:16 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    ehoza, pertama, wanita
    • Replies: 69
    • Views: 4,668
    07-11-2009, 02:55 AM Go to last post
  23. [IMPORTANT] Penggantian sistem epoint dengan Ehoza Point System

    :salam: semenjak 2 menjak ni, saya mendapat banyak soalan tentang sistem epoint ini. jadi dalam masa terdekat ini, sistem epoint ini akan...

    Started by apect‎, 07-11-2008 09:18 PM
    18 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 18
    • Replies: 172
    • Views: 11,005
    08-12-2008, 04:05 PM Go to last post
  24. Cool [IMPORTANT] to all ladies

    to all ladies @ ehoza anda semua boleh menganggotai ladies group dan mengakses forumPerihal Kaum Hawa caranya, pergi ke userCP > Group...

    Started by apect‎, 07-11-2008 02:12 AM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    dari, red, request
    • Replies: 83
    • Views: 4,188
    03-05-2010, 03:57 PM Go to last post
  25. Jemputan Ke Social Group

    Aku cadangkan kpd members yag created social group, untuk memastikan social group anda aktif dan beraktiviti, sila buat iklan mengenai social group...

    Started by lopaque‎, 03-11-2008 10:57 AM
    aku, buat, sedia
    • Replies: 9
    • Views: 995
    26-11-2008, 02:19 PM Go to last post
  26. [NEW] Latest announcement penggubalan senarai mod

    Latest announcement penggubalan senarai mod Assalamualaikum diucapkan kepada semua Ehozarians, tak mengira usia dan jantina, serta pangkat dan...

    Started by ayam‎, 29-10-2008 11:33 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    business, orang, software
    • Replies: 89
    • Views: 5,306
    16-01-2009, 07:30 PM Go to last post
  27. Multiple Personalities

    ehem, ehem.... selepas aku memasang kelengkapan radar berteknologi tinggi yang diimport dari jauh kat ehoza, yang berfungsi untuk mengesan kewujudan...

    Started by apect‎, 24-10-2008 12:20 PM
    17 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 17
    ehoza, komputer, tinggi
    • Replies: 167
    • Views: 8,835
    04-02-2009, 04:58 AM Go to last post
  28. Ucapan Hari Raya anda di sini

    Started by apect‎, 24-09-2008 01:21 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    • Replies: 85
    • Views: 12,464
    08-10-2008, 02:51 AM Go to last post
  29. Wink Dari Valentine..

    Assalamualaikum semua Ehozarian yang dikasihi... Setelah memikirkan sedalam-dalamnya, tanpa rasa ragu dan berbelah bagi, saya mengambil keputusan...

    Started by valentine‎, 18-09-2008 01:57 PM
    11 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 11
    anak, suami, wanita
    • Replies: 100
    • Views: 4,028
    24-09-2008, 10:45 AM Go to last post
  30. Selamat Berpuasa & Selamat Hari Kebangsaan

    Sempena bulan yang mulia yang bakal menjelma, marilah kita bersama-sama berpuasa bukan sahaja dari makan dan minum, tetapi juga anggota-anggota yang...

    Started by apect‎, 28-08-2008 05:20 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    makan, minum
    • Replies: 36
    • Views: 3,899
    15-09-2008, 10:27 AM Go to last post
  31. Next event ehoza.com

    :salam: Assalamualaikum sehari dua selepas FDE 08 ni, pun masih terasa kehangatan dan bahangnya. ade yg gembira, sedih, sedih2 tapi gembira, ade...

    Started by apect‎, 12-08-2008 11:57 PM
    13 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 13
    ehoza, malaysia, orang
    • Replies: 123
    • Views: 5,944
    13-10-2008, 03:21 AM Go to last post
  32. ehoza timezone problem

    Amendments : Ehoza's server timezone is back to normal. we are now pointing to GMT +8 for default timezone. anybody who had change to GMT before are...

    Started by apect‎, 02-08-2008 09:01 AM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza
    • Replies: 29
    • Views: 1,593
    04-08-2008, 08:58 AM Go to last post
  33. Pertabalan FRU Team Ehoza

    dengan ini, saya menyimpan mohor besar team2 admin ehoza, ingin menabalkan yang dipertua race sebagai FRU Team kita yang baru. Beliau akan diberikan...

    Started by apect‎, 31-07-2008 05:38 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    baru, besar, ehoza
    • Replies: 49
    • Views: 2,867
    12-08-2008, 07:14 PM Go to last post
  34. Ehoza Security Update

    Ehoza Now Protected With Security Fix for vBulletin 3.6.8 / 3.6.8 Patch Level 1. Thanks...Enjoy Ehoza

    Started by lopaque‎, 13-07-2008 02:56 PM
    ehoza
    • Replies: 3
    • Views: 560
    13-07-2008, 04:10 PM Go to last post
  35. Kos, aturcara dan contribution untuk FDE #2

    Thread Lama ada di sini AJK FDE ape AJK lg aku nak letak ni ek? Tentang Permainan semasa FDE Pembiayaan Kos Peribadi bagi Setiap Kepala...

    Started by apect‎, 30-06-2008 10:16 PM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    ehoza, lelaki, orang
    • Replies: 99
    • Views: 5,234
    08-08-2008, 11:28 PM Go to last post
  36. eHoza.com is back after the worst nitemare ever

    ehoza.com is back after the worst nitemare ever ah ha, dgr jek title, mst korang dah tau ape terjadi kan? start dr ahad 22 june, smpai la ptg td,...

    Started by apect‎, 26-06-2008 02:05 AM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    ehoza, panjang, rumah
    • Replies: 44
    • Views: 2,626
    27-02-2009, 11:34 AM Go to last post
  37. Aktiviti Pembersihan Forum dan Database [penting]

    salam kepada semua user, hari ini, rabu 18 jun 2008, jam 3 petang, kite semua dikejutkan dgn message yang menyatakan ehoza telah disuspend oleh pihak...

    Started by apect‎, 18-06-2008 07:47 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    • Replies: 47
    • Views: 3,310
    27-02-2012, 12:24 PM Go to last post
  38. Poll Poll: Mari Mengundi Poster Kabinet Ehoza Terbaik

    Salam .... Pertandingan Membuat Poster Kabinet Ehoza telah pun berakhir ... Sila rujuk thread tersebut di sini Click Tibalah masanya kita...

    Started by Ishida Uryuu‎, 09-06-2008 10:53 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    cantik, ehoza, juara
    • Replies: 40
    • Views: 3,149
    28-06-2008, 01:38 AM Go to last post
  39. Email domain ehoza untuk semua members

    Salam geng aku just nak buat simple announcement, sesiapa yang nak gunakan email extension domain ehoza.com, bole berbuat demikian dengan reply di...

    Started by apect‎, 07-06-2008 04:36 PM
    27 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 27
    ehoza, google, kelebihan
    • Replies: 261
    • Views: 10,772
    20-02-2009, 12:43 AM Go to last post
  40. Berkenaan Tshirt Ehoza [please read]

    Berkenaan Tshirt Ehoza salam semua, sori banyak2 for the delay, sebahagian tshirt ade pd aku, cuma tunggu masa jek nak deliver ni. sebab aku ke...

    Started by apect‎, 26-05-2008 12:51 AM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    ehoza, orang, polis
    • Replies: 50
    • Views: 3,685
    20-06-2008, 04:22 PM Go to last post
  41. i'm back...

    salam kepada semua sori sebab aku menghilang tanpa notis dan tergesa2 selama 3 mgu ni (hampir sebulan ek?) ini disebabkan ade masalah peribadi...

    Started by apect‎, 24-05-2008 12:50 PM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    • Replies: 65
    • Views: 4,212
    29-05-2008, 03:59 PM Go to last post
  42. Important Announcement!!!

    Announcement!!! Greetings to all Ehoza Members and visitors Due to an internal problem with our hosting provider (exabytes), we have to close...

    Started by  administrator‎, 08-05-2008 02:49 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    business, ehoza, movies
    • Replies: 30
    • Views: 2,082
    21-05-2008, 08:59 AM Go to last post
  43. Pertandingan Membuat Poster Kabinet Ehoza

    Salam Seperti yang dijanjikan ... Secara Rasminya .. Pertandingan Membuat Poster Kabinet Ehoza

    Started by Ishida Uryuu‎, 03-05-2008 12:05 AM
    21 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 21
    • Replies: 203
    • Views: 8,313
    09-06-2008, 11:00 PM Go to last post
  44. [Discussion] Alatan dan acara family day ehoza

    sementara kite menunggu poll tarikh, aku taknak buang masa, jom kite sesama beri idea apekah alatan yang perlu, sesuai, dengan makanan, dan acara...

    Started by apect‎, 15-04-2008 03:15 PM
    12 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 12
    ayam, ehoza, orang
    • Replies: 119
    • Views: 5,689
    11-05-2008, 05:33 PM Go to last post
  45. Poll Poll: [POLL] Tarikh Family Day Ehoza dan AJK

    apa kata kita sume bukak kalendar jap, kalendar lunar ke, kalendar gregory ke, asalkan korang leh nampak tarikh tu, dan sila pastikan, tarikh manakah...

    Started by apect‎, 13-04-2008 04:54 AM
    16 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 16
    • Replies: 150
    • Views: 6,226
    11-05-2008, 05:30 PM Go to last post
  46. Poll Poll: [Survey] Family Day Ehoza

    salam kepada semua members ehoza yang dikasihi setelah kejayaan mini gath kite yang tak seberapa aritu, telah ade rancangan utk melaksanakan...

    Started by apect‎, 10-04-2008 12:36 PM
    13 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 13
    ehoza
    • Replies: 123
    • Views: 5,400
    22-04-2008, 04:51 AM Go to last post
  47. Poll Poll: [Announcement] Mini Gath 6th April

    Untuk gambar sekitar majlis sila layari http:/lopaque.ehoza.com

    Started by apect‎, 31-03-2008 12:12 PM
    28 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 28
    ehoza, gambar, kecil
    • Replies: 271
    • Views: 9,638
    07-04-2008, 09:35 AM Go to last post
  48. Poll Poll: [survey] Mini gath on 6th April 2008 (KL)

    salam kepada kawan2 semua aritu aku ada mention pasal mini gath ni. tetapi sebelum tu, aku nak pastikan, berapa ramai antara korang sume yang bole...

    Started by apect‎, 27-03-2008 11:17 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    duit, free, mahal
    • Replies: 82
    • Views: 3,977
    31-03-2008, 10:47 AM Go to last post
  49. 100 unit free ehoza's car sticker will be distributed

    salam to all, petang tadi, aku dgn ayam dah usha utk wat sticker keta yg mcm road tax tu. dah lama aku plan nak wt tp tak kesampaian. ade jek mcm2...

    Started by apect‎, 26-03-2008 02:12 AM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    ayam, besar, ehoza
    • Replies: 93
    • Views: 4,476
    27-02-2009, 03:37 PM Go to last post
  50. #2 Order T-shirt Ehoza (new thread with correction)

    Assalamualaikum.... Yang nak dan dah ORDER T-SHIRT, sila baca yek thread ni dibuka sambungan dari thread pertama kat sini. terdapat sedikit...

    Started by apect‎, 08-02-2008 11:09 PM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    • Replies: 99
    • Views: 7,503
    18-02-2008, 11:58 PM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


FXOpen 468x60ms

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
The Best Spread 160x600ms

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads