pamm 728x90-en

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    69,389
+ Post New Thread
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Threads 1 to 50 of 240

Forum: Ehozarian's Personal Problem

Anda menghadapi masalah? Perlukan pendapat ramai dan bantuan semua member? Jangan malu untuk bercerita di sini

  1.   Sticky Threads  

  2. Sticky Thread Sudut Pengakuan, Penjelasan dan Kemaafan..

    Assalamualaikum semua.. Tujuan saya membuka thread ni adalah kerana ingin memberi ruang kepada ehozarian yang ingin membuat pengakuan di mana ada...

    Started by tsunamizu‎, 10-10-2008 12:00 AM
    7 Pages
    1 2 3 4 5 6 7
    kepala, mudah
    • Replies: 67
    • Views: 4,717
    21-06-2010, 04:54 PM Go to last post
  3.   Normal Threads  

  1. [RS]Địa chỉ 58 H*o Nam s*a laptop IBM uy t*n h* nội, 0975.39.3333

    Started by maytinh218‎, 20-10-2016 06:46 PM
    1 Deleted Post(s)
    Thread deleted by Scalperfx
  2. New IPAD = IPAD Resolutionery ???

    Hello guys... nowadays a lot of people using iPad, dam jealous, makes me wanna get one also! but i see got so many on-going New Ipad , I really...

    Started by andychong24‎, 09-07-2012 12:37 PM
    • Replies: 7
    • Views: 3,572
    04-06-2016, 11:26 AM Go to last post
  3. [Question] Prolem nk pilih plan telco mana

    i sekarang nk pilih plan mana ..sbb sekarang i baru je beli phone baru soo nk beli cuba nmbr baru tapi kali ni nk pkai postpaid.soo still little bit...

    Started by hotroll‎, 28-04-2016 01:50 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 240
    04-05-2016, 12:25 PM Go to last post
  4. Betul ke tak ada PPU lagi?

    Saya pengguna setia utk Xpax selama 5 tahun dan guna PPU tapi saya skrg nak tukar syarikat telco lain. Sudah tak tahan lagi dgn PPU punya bayaran.....

    Started by blaalaaa‎, 18-03-2015 07:34 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,511
    21-03-2015, 01:29 PM Go to last post
  5. Ada Plan yan Data banyak??

    Alamak ni, setiap kali guna data tu mesti takcukup.. Sekarang ni ambil plan 2Gb untuk harga Rm128.. Kata ada 4G LTE tapi bila guna baru tau tak...

    Started by lactalac‎, 27-08-2014 06:01 PM
    • Replies: 3
    • Views: 915
    29-08-2014, 02:05 PM Go to last post
  6. Majikan xbayar gaji

    Assalamualaikum semua. Aku ada problem yang sangat serius. Aku bekerja dan aku akan berhenti mulai 1 Jun 2010. Masalah yang aku hadapi ialah...

    Started by Khemoky‎, 01-06-2010 12:38 AM
    gaji
    • Replies: 9
    • Views: 2,128
    07-01-2014, 10:49 AM Go to last post
  7. Talking nak gemuk.. help me huhuhu

    salam semua.. sapa ada cara nak kasi gemuk kalau bleh dekat kadar segera ar :D bukan apa, BMI aku ni rendah ar.. kot-kot la sapa ada petua atau...

    Started by anoi1207‎, 11-09-2008 11:19 PM
    14 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 14
    gemuk, petua, susu 1 Deleted Post(s)
    • Replies: 137
    • Views: 18,339
    21-04-2013, 12:35 PM Go to last post
  8. Poll Poll: Knp student suke ponteng kuliah/sekolah?

    salam & goOd day to all... ni cek nk tanya skit..awat la student kt U ke..kolej ke..sek ke..suke sgt ponteng kuliah/ kelas?habaq mai sat...

    Started by aween‎, 28-07-2008 03:20 PM
    30 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 30
    sekolah
    • Replies: 296
    • Views: 9,800
    06-09-2012, 08:02 AM Go to last post
  9. Angry [Question] mencari nurul farihin bt mhd nasir.. urgent!! please..

    :salam: hi all. please please please.. sya nak mintak tolong sume geng2 ehoza especially yg stay kat sungai petani skang ni. boleh x tolong cari...

    Started by Anorexia‎, 11-09-2009 10:40 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza, peta, suami
    • Replies: 25
    • Views: 2,174
    16-07-2012, 11:58 PM Go to last post
  10. Lightbulb Pencarian Idea dan Penaja Online Contest

    Good day Ehozarian, Maap aye da bedekad tak masuk forum. ekekeke :67: Entah ada tak yang ingat aye lagi? #TAKDE, suara ramai Ekceli aye takde...

    Started by sep05en‎, 01-11-2011 03:51 PM
    2 Pages
    1 2
    gambar, sekolah, suami
    • Replies: 15
    • Views: 1,003
    18-11-2011, 01:02 PM Go to last post
  11. [Question] erm pelik la...

    ada terbaca satu pernyataan yang mana ketika kita dilahirkan kita mempunyai 300 tulang tapi apabila kita dewasa, tulang kita hanya akan tinggal 206...

    Started by pencinta ilmu‎, 02-07-2011 03:47 AM
    • Replies: 5
    • Views: 507
    02-07-2011, 10:51 PM Go to last post
  12. [Question] Mabuk Lif

    salam semua.. Nie ada masalah sikt.. Baru-baru nie aku baru pindah ke appartment.. Tingkat 8. Yang tak bestnye, lps beberapa hari aku rasa aku...

    Started by papa87‎, 12-07-2010 12:35 AM
    3 Pages
    1 2 3
    mabuk, naik, tips
    • Replies: 20
    • Views: 1,597
    15-07-2010, 01:42 AM Go to last post
  13. Talking [Question] Cam mana nak tackle prempuan??

    huhahaha.. Ni, gua nak tanya pendapat korang la.. Gua nie xtau sangt nak tackle prempuan.. kalau gua berkawan, gua layan perempuan nie sama je,...

    Started by papa87‎, 04-07-2010 04:11 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    lelaki, malu, tinggi
    • Replies: 30
    • Views: 2,259
    14-07-2010, 01:02 AM Go to last post
  14. [Question] apakah ini??

    arini aku dpt email plik.. x tau ntah apa motif dia antar realiti atau fantasi?? jauh di sudut hati aku gumbira kalu ia btuil2 realiti tp takut...

    Started by sharksuke‎, 11-05-2010 04:38 PM
    2 Pages
    1 2
    kanser, murah, suami
    • Replies: 16
    • Views: 1,402
    12-07-2010, 08:45 PM Go to last post
  15. joget [IMPORTANT] Nak pakai Streamy

    Sekarang ni pakai Bb Maxis je... Ok lah mantop gak.. cuma nak download payah sikit... download Ok laju... tapi kena jaga bandwith... lebih sikit jadi...

    Started by cekodok‎, 10-07-2010 06:00 AM
    beli, modem
    • Replies: 1
    • Views: 430
    10-07-2010, 06:03 AM Go to last post
  16. Exclamation [Question] Allergy Teruk!!!

    penyakit ni bukan kena kat aku...... ni kena kat mmbr aku..... walaupun aku xknl sgt ngan die but aku dh angap die mmbr baik aku..... so aku nk...

    Started by psychophobia‎, 03-07-2010 07:23 PM
    bau, petua, ubat
    • Replies: 7
    • Views: 847
    09-07-2010, 09:16 PM Go to last post
  17. Kurus melanda diriku

    ellow guys saper2 yg pnah jumpa aku tu misti tau dh aku nie mmg kurus dh tahap apa x tau.. g timbang baru2 ni mmg slim so nk mintk pendapat...

    Started by sharksuke‎, 29-06-2010 06:58 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    kurus, susu, tips
    • Replies: 38
    • Views: 2,732
    09-07-2010, 08:10 PM Go to last post
  18. [Question] nk pajak tanah pada syrkt telekomunikasi

    salam ayah aku ade tanah kosong,jadi dia nk pajakan pada company telekomunikasi cam digi,celcom,maxis. jd aku nk tny kt sini,sape2 ada...

    Started by jebat66‎, 24-06-2009 11:58 AM
    celcom
    • Replies: 8
    • Views: 787
    09-07-2010, 11:29 AM Go to last post
  19. Unhappy huhuhu...nak kawenn...

    salam... kawan2... sy nak kawin tp famili pihak lelaki tak setuju.. macam mane ni ek??? tension gak memikirkan hal ni ::hentakkepala::

    Started by syeaafiza‎, 13-04-2010 02:00 PM
    3 Pages
    1 2 3
    kawin, lelaki
    • Replies: 27
    • Views: 1,759
    30-06-2010, 03:56 PM Go to last post
  20. gMail aku dalam genggaman org. termasuk blogspot.

    salam..dah lama tak masuk ehoza ni..aku ni macam ape je..ada masalah baru nak bukak ehoza..sori byk2.. kali ni, aku betul2 ada masalah besar. ...

    Started by kakoru‎, 26-06-2010 10:01 AM
    ehoza, malaysia, polis
    • Replies: 6
    • Views: 652
    27-06-2010, 02:17 PM Go to last post
  21. [Question] Nak buat loan bank

    Hi, Bank ape yg bagus kalau nak buat loan. Nak pinjam RM50 000. Bayar balik 15 tahun. Aku kerja kat GLC company. sape2 yg tau tu tolonglah...

    Started by amrich‎, 16-06-2010 08:56 PM
    2 Pages
    1 2
    bank
    • Replies: 12
    • Views: 1,478
    25-06-2010, 03:37 AM Go to last post
  22. [Question] Betol ke lelaki susah nak lupakan cinta pertama dia?

    mintak pandangan kawan2 kt sini.... kawan aku ni bercinta ngn bofren org...bofren org ni katanya nk putus ngn gf dia(cinta pertama) tp xtau mcm...

    Started by pyotnajwa‎, 09-04-2010 01:05 PM
    2 Pages
    1 2
    lelaki, pertama, putus
    • Replies: 15
    • Views: 1,307
    15-06-2010, 01:44 AM Go to last post
  23. Panggilan telefon dari bank rimau

    tolong!!....dipagi yang hening nie,aku terima panggilan telefon dari bank rimau mengatakan aku tak bayar...

    Started by zamreda‎, 10-06-2010 11:43 AM
    orang, pinjaman, telefon
    • Replies: 9
    • Views: 794
    10-06-2010, 08:48 PM Go to last post
  24. [Question] wedding present..

    ape adiah yg pat0t bagi utk wedding ex-bf..????

    Started by my_impian‎, 26-05-2010 12:33 AM
    wedding
    • Replies: 1
    • Views: 368
    26-05-2010, 12:36 AM Go to last post
  25. Angry Hypocrites and Bacstabber.

    I used to post this before, in my journal. I guess it's not wrong if I post it here too.. =P Well... Here I m starting it again... My world...

    Started by misery nia‎, 25-05-2010 05:55 PM
    star
    • Replies: 0
    • Views: 381
    25-05-2010, 05:55 PM Go to last post
  26. joget [Question] Apa yang anda lakukan ketika kesunyian??

    ketika d alam persekolahan, member2 sering berada di keliling kita sampaikan 2 3 jam je terpisah dr diaorg.. bila dah masok zaman bekerja, duduk...

    Started by qathrunnada‎, 25-01-2010 11:29 PM
    3 Pages
    1 2 3
    apa, kena, ketika, personal problem
    • Replies: 24
    • Views: 1,393
    15-05-2010, 12:40 PM Go to last post
  27. Oh My God!!! HELP ME

    aku punya ex awek masa lepas spm dulu..lepas spm trus lost contact.... pastu dah 5 taun berlalu.. aku dah bekawan dgn awek aku sekarang 4 taun...

    Started by khairun1989‎, 29-04-2010 11:43 PM
    3 Pages
    1 2 3
    cinta, sms, spm
    • Replies: 21
    • Views: 1,246
    04-05-2010, 11:54 AM Go to last post
  28. dah kawin dah tapi nak jugak ber gf

    aku pun terpanggil utk meluahkan rasa hati..... aku dah kahwin, dah 15 tahun. hidup bahagia.. isteri yang baik, anak2 (sepasang) patuh dan...

    Started by RedSuit‎, 21-05-2009 04:10 PM
    10 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 10
    anak, kahwin, suami
    • Replies: 92
    • Views: 4,264
    02-05-2010, 07:42 AM Go to last post
  29. joget Kereta BAru

    Hai kawan-kawan,, ak nie baru nak graduate nie.. Lps nie, agk nyer keja .. So,skrng ak memikirkan kereta ape yang sesuai utk ak beli.. Rasa nyer,...

    Started by dolby‎, 11-04-2010 03:55 AM
    8 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 8
    kereta, mahal, myvi
    • Replies: 70
    • Views: 4,592
    02-05-2010, 07:38 AM Go to last post
  30. MANUSIA SENTIASA DIUJI, HARI INI HARI DIA, ESOK MUNGKIN HARI KITA

    KAWAN SAYA MINTA TOLONG SEBARKAN EMEL INI... Saya Rohaiza Bte Ishak. Saya merupakan guru Kemahiran Hidup di MRSM Muar. Tujuan saya menulis email ini...

    Started by Mr Dunhill jr‎, 28-04-2010 12:45 AM
    anak, manusia, mati
    • Replies: 2
    • Views: 477
    02-05-2010, 07:34 AM Go to last post
  31. Poll Poll: ~adakah anda seorang yg positif atau negatif?~

    Salam,saje jer wat thread ni nak tau pemikiran kengkawan ngan aku sendiri..hehehe:67: kita sebagai manusia memang mempunyai dan melalui berbagai...

    Started by somutmerah‎, 28-07-2008 06:32 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    • Replies: 89
    • Views: 4,325
    25-04-2010, 11:55 AM Go to last post
  32. animation!animation!

    ni bkan mslh just nak cerita n nk tnyer pendapat jer.aku still study kat limkokwing university.course creative multimedia and aku lbih concentrate...

    Started by psychophobia‎, 04-04-2010 06:25 AM
    ehoza, manusia, usia
    • Replies: 4
    • Views: 522
    06-04-2010, 11:36 AM Go to last post
  33. [SURVEY] anak luar nikah dijadikan anak angkat?

    maaf kalau ada yang terasa. aku ada baca kat beberapa tempat. banyak kes anak haram ni bila dah besar macam gila **** skit. betul ker? saper ader...

    Started by hjali11‎, 17-11-2009 01:28 PM
    2 Pages
    1 2
    anak, besar, haram
    • Replies: 19
    • Views: 2,228
    03-04-2010, 03:28 PM Go to last post
  34. addict...

    sejauh mana korang mengawal diri korang? aku tau ada jugak orang lain mengalami masalah yang sama.. jom kongsi sikit masalah korang kat sini..

    Started by kekanda‎, 02-04-2010 08:53 PM
    aku, images, mana, personal problem
    • Replies: 5
    • Views: 390
    02-04-2010, 11:08 PM Go to last post
  35. joget Kemek Yang Hilang - Sudah Dijumpa!!!

    Wajah Kemek ketika di "CLS (Creative Lighting System)'kan LEDANG 31Mac - Seorang lelaki yang kurang kacak dan kurang bergaya kini sedang...

    Started by prodigy‎, 01-04-2010 12:54 AM
    3 Pages
    1 2 3
    lelaki, popular, suami
    • Replies: 21
    • Views: 1,188
    02-04-2010, 10:23 AM Go to last post
  36. Exclamation [IMPORTANT] urgent, bilik sewa diperlukan

    nak mintak tlg ade sesape nak sewakan bilik untuk aku area hkl, kampung baru, sentul, keramat

    Started by kenobi‎, 30-03-2010 12:00 AM
    baru
    • Replies: 0
    • Views: 422
    30-03-2010, 12:00 AM Go to last post
  37. nak hantar barang guna pos.

    aku ade dilema nie cmana nak hantar brg guna pos,pilihan ade 2 iaitu pos express dan pos laju.yng mana paling selamat smpi ke destinasi?tolonglah ye...

    Started by zamreda‎, 11-09-2008 03:09 PM
    3 Pages
    1 2 3
    ehoza
    • Replies: 23
    • Views: 1,860
    25-03-2010, 05:47 AM Go to last post
  38. sedih, tolong saya....

    saya baru putus cinta semalam, saya rasa sedih sangat walaupun saya yang memutuskan percintaan itu. saya selalu mempertahankan cinta yang di...

    Started by cik dila sayang‎, 02-02-2010 02:26 PM
    6 Pages
    1 2 3 4 5 6
    cinta, lelaki, putus
    • Replies: 51
    • Views: 2,778
    03-03-2010, 10:24 PM Go to last post
  39. Unhappy masalah untuk keluarga besar

    :salam: akak ni ada masalah ni tentang penggunaan tali pinggang penumpang belakang. semua dah maklumkan tahun depan dah berkuatkuasa pemakaian...

    Started by hanna‎, 03-12-2008 09:55 AM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    anak, kereta, rakyat
    • Replies: 45
    • Views: 2,161
    03-03-2010, 06:50 PM Go to last post
  40. sedih beb :(

    aku sesaje nak tulis. lepas geram n sedih. aku kawan dgn dia sejak form 1. masa form 4 baru rapat. gadoh pasal addmath sama2. menari poco2...

    Started by DocteurJulie‎, 26-02-2010 12:30 AM
    3 Pages
    1 2 3
    kaki, orang, sekolah
    • Replies: 20
    • Views: 1,376
    26-02-2010, 09:50 PM Go to last post
  41. mencari daging landak untuk isteriku yang tengah mengidam

    sape2 ada jual daging landak boleh hubungi insan yang tengah buntu ini..0199082534

    Started by aseida‎, 23-02-2010 01:31 PM
    2 Pages
    1 2
    jual
    • Replies: 16
    • Views: 1,663
    24-02-2010, 04:51 PM Go to last post
  42. aku snagat-sangat kecewa....

    ak xtau nk ckp ap bila dpt tau....ak xtau nk ckp mcm ner.. perasaan nih lg laaa sakit drp putus cinta... satu je ak mampu ckp... im...

    Started by bul4t‎, 06-02-2010 03:52 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    cinta, putus, sakit
    • Replies: 39
    • Views: 2,103
    23-02-2010, 12:06 PM Go to last post
  43. Nokia Soft Reset...salah kod...bengangnya aku!!!

    HP N95 aku ada masalah tadi. Tak dapat nak receive mms. Aku pun cuba nak soft reset je. Kalo soft reset, cuma setting je balik default. Data semua,...

    Started by cyclon‎, 22-02-2010 06:22 PM
    sms, software
    • Replies: 7
    • Views: 1,506
    22-02-2010, 11:07 PM Go to last post
  44. sape sini belajar bahagian IT?

    salam suma, sya nak tanya sape2 yang belajar dlm bhgn it,please la share pengalaman korang kat sini. :D

    Started by afezudien‎, 14-12-2009 03:10 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    dlm, korang, personal problem, share
    • Replies: 35
    • Views: 1,666
    14-02-2010, 10:27 PM Go to last post
  45. Moved: Hampeh sungguh ari nih

    Started by nj80‎, 12-02-2010 08:56 PM
    • Replies: -
    • Views: -
    12-02-2010, 08:52 PM Go to last post
  46. Tolong Aku.....

    WEY.. AKU TGH SERBASALAH NH.. ada ke bos aku soh wat memo.. tajuk ye ada.. sbb lak xdaa... cane aku nk wat memo tersebut.. dia just gtau.....

    Started by giggles‎, 09-02-2010 06:13 PM
    aku, personal problem, sape, tolong
    • Replies: 9
    • Views: 581
    12-02-2010, 06:20 PM Go to last post
  47. [Question] siapa pernah buat kertas kerja untuk daftar pertubuhan

    salam sume warga ehozarian... wawa skang ni tengah tolong hubby wawa untuk buat kertas kerja untuk daftar pertubuhan... ade x sesiape dalam ehoza ni...

    Started by wawa1608‎, 08-02-2010 01:55 PM
    panduan
    • Replies: 0
    • Views: 448
    08-02-2010, 01:55 PM Go to last post
  48. Trauma...

    Nak kate trauma sgt tu xdela... masalahnya camni... aku dah break ngn awek sebab dia tipu aku...(dia ade pkwe lain tp still wat muka baik n kapel...

    Started by stan86‎, 05-11-2008 06:28 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    muka, parah, tipu
    • Replies: 44
    • Views: 2,561
    04-02-2010, 10:32 PM Go to last post
  49. Question pregnant n no cash but wanna join uptrend

    great leaders and uptrenders...seriously dah tak tau nk mintak tolong kat sapa just post kat sini klu2 ada yang boleh bagi pendapat/jawapan. I...

    Started by interested82‎, 27-06-2009 04:08 AM
    2 Pages
    1 2
    mlm, orang, rumah
    • Replies: 11
    • Views: 1,105
    03-02-2010, 04:08 PM Go to last post
  50. gangguan seksual

    salam warga ehoza... nk kongsi prob sket, psal mslh mmbr ak ni..kne gangguan seksual..sian die ak tgk..mmbr ak ni jnis ompuan yg bek2, ht...

    Started by owenmaniac‎, 12-11-2009 03:20 AM
    3 Pages
    1 2 3
    agama, al-quran, ehoza
    • Replies: 27
    • Views: 2,090
    31-01-2010, 09:45 AM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


bitcoin 468x60-en

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
East Asian 160x600ms

Paid Ads

FXOpen 125x125

Moneybookers 180x60









Ehoza Ads
Ehoza Ads