TenkoFX ECN Gravity

  1. Announcement:
    NEW MEMBER? Intro Yourself First! - MUST READ!
    joney ‎(Pengetua Ehoza)
    02-01-2008
    Views:
    71,508
+ Post New Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Threads 1 to 50 of 114

Forum: Diari dan Anda

Ruangan diari terbuka yang dibuka khusus untuk semua ahli ehoza. Diminta semua ahli agar menghormati thread starter dan janganlah spam atau off topic kat dlm ni. Komen sikit-sikit tu ok la

  1.   Sticky Threads  

  2. Sticky Thread Kronologi Ehoza 09

    1 Januari : Sambutan Tahun Baru di rumah acidvoice, gambar peristiwa di sini 10,11 Januari : Server ehoza down. New implementation for EPS =...

    Started by apect‎, 20-01-2009 01:31 PM
    ehoza, gambar, malaysia
    • Replies: 9
    • Views: 707
    07-09-2009, 11:47 PM Go to last post
  3. Sticky Thread Opening ruangan Diari dan Anda

    assalamualaikum to all members aku dpt idea nak wujudkan ruangan baru ni masa tgh memerut pagi tadi. sedap jek isap rokok, pastu terpikir plk....

    Started by apect‎, 11-01-2008 05:01 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, kedai, rokok
    • Replies: 15
    • Views: 1,158
    05-01-2009, 06:46 PM Go to last post
  4.   Normal Threads  

  1. [RS]Địa chỉ s*a m*n hình laptop tại 58 H*o Nam H* Nội, 0949.51.3333

    Started by maytinh218‎, 16-10-2016 04:12 PM
    1 Deleted Post(s)
    Thread deleted by Scalperfx
  2. nauzubillah...alhamdulillah...

    seperti yg zaza da janji kat FB,zaza akan cerita apa sebab zaza buat status kat FB baru2 ni dgn ayat "nauzubillah...alhamdulillah..." zaza start...

    Started by zaza_isabella89‎, 13-08-2011 12:08 AM
    2 Pages
    1 2
    anak, emas, usia
    • Replies: 14
    • Views: 1,472
    05-01-2015, 11:23 PM Go to last post
  3. Cool Catatan ArericH - Suatu Kenangan

    Sabtu - 12 januari 2008 lokasi: Umah di Ujung Dunia X sempat lak p Pra-Ujian Keta kerana misscomunication... terpaksa ditunda pada Hari Isnin.....

    Started by ArericH‎, 12-01-2008 10:36 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    muka, software, ubat
    • Replies: 84
    • Views: 2,014
    05-01-2015, 11:18 PM Go to last post
  4. ~somutmerah:ari ini,esok dan semalam~

    24 jan 08 1st time kete aku jem,tak perasan minyak itam bocor..kering abis,nasib baik jem dah dkt dgn umah..kot kat hiway,tak de ler aku nulis kat...

    Started by somutmerah‎, 25-01-2008 10:19 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    • Replies: 37
    • Views: 1,069
    10-12-2013, 12:02 AM Go to last post
    • Replies: 4
    • Views: 472
    24-08-2013, 05:25 PM Go to last post
  5. [HF] Conheça o mapa das compras na Cidade do México

    Started by hunterfleta‎, 09-08-2013 05:20 PM
    • Replies: 0
    • Views: 180
    09-08-2013, 05:20 PM Go to last post
  6. [NL] Crianças Moncler Coats Magenta

    Started by hunterfleta‎, 09-08-2013 05:20 PM
    • Replies: 0
    • Views: 165
    09-08-2013, 05:20 PM Go to last post
  7. [18SG] Retail Industry Stock Outlook - July 2013

    Started by hunterfleta‎, 09-08-2013 01:50 AM
    tiffany outlet
    • Replies: 0
    • Views: 155
    09-08-2013, 01:50 AM Go to last post
  8. [BUYING] Gucci owner Kering hit by loss on sale of retailer

    Started by hunterfleta‎, 09-08-2013 01:50 AM
    gucci bags
    • Replies: 0
    • Views: 125
    09-08-2013, 01:50 AM Go to last post
  9. Diari Hati Seorang Guru

    1 - Ahad 30/10/2011 ----------------------- salam persahabatan semua...dia dulu tak mampu diselamatkan. Jadi kena buat diari baru la nie kan......

    Started by putri77‎, 30-10-2011 06:16 PM
    baru, guru
    • Replies: 2
    • Views: 523
    17-02-2013, 04:40 PM Go to last post
  10. Percubaan Mencuri Di Genting Highland

    Hari Khamis 27/5/2010 Aku ada trip ke Genting Highland ....saja nak lepak2 sebab jumaat tu cuti Wesak day kan....so kawan-kawan aku dah pergi dulu...

    Started by acidvoice‎, 30-05-2010 02:26 AM
    anak, lelaki, mencuri
    • Replies: 8
    • Views: 736
    30-05-2010, 05:41 PM Go to last post
  11. Big Fish Moment with Pizza Hut

    Entry diari pertama saya. Ni pun entry utk pizza fish king hari tu... Silalah bagi komen kat blog aku ni: cyclonmaster: Big Fish Moment with...

    Started by cyclon‎, 28-05-2010 11:35 AM
    baru, pertama
    • Replies: 4
    • Views: 586
    28-05-2010, 12:57 PM Go to last post
  12. ape yg harus aku lakukan kini......

    dairi aku hilang......selalunya kalu aku sedih aku akan catat didalam buku 2......walu sedih x hilang tp sekurng kurangnya aku dapat luahkan...

    Started by pu3‎, 12-05-2010 03:36 PM
    3 Pages
    1 2 3
    hidup, jatuh, wanita
    • Replies: 24
    • Views: 1,149
    22-05-2010, 12:09 AM Go to last post
  13. Diari seorang mahluk bernama Psychophobia

    9/5/2010 7:32 am bosan giler..... kenapa aku xblh tido lgi ni..... jeles aku tgok bdk2 lain blh tido dgn senang lenang..... asgnmnt bnyk yg...

    Started by psychophobia‎, 09-05-2010 08:39 AM
    mlm
    • Replies: 3
    • Views: 442
    09-05-2010, 11:30 AM Go to last post
  14. zetamier

    Selasa, 14hb April 2009 Bila aku tengah serabut, aku akan start pegang pen. Bila dah start pegang pen, macam-macam aku akan tulis. Tulis, lukis,...

    Started by zetamier‎, 15-04-2009 02:07 AM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    cinta, ehoza, kereta
    • Replies: 43
    • Views: 2,109
    05-05-2010, 01:32 PM Go to last post
  15. prodigy: catatan hidup seorang tok batin

    11.1.07 5.00pm lab komputer Kolej petronas, UUM genap seminggu aku start sem baru..assignment br satu, tp susah plak 2..kena buat rancangan...

    Started by prodigy‎, 11-01-2008 05:56 PM
    71 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 71
    besar, kereta, komputer
    • Replies: 701
    • Views: 11,136
    01-05-2010, 12:59 PM Go to last post
  16. Arrow Cerita Dari Seorang Kawan

    Cuba baca coretan dari seorang kawan. Begini bunyinya.... Petang tadi semasa berjalan melintas taman di apartmen teman, teman nampak ada...

    Started by headpux‎, 30-04-2010 12:31 AM
    kedai, lelaki, manusia
    • Replies: 4
    • Views: 491
    30-04-2010, 01:30 PM Go to last post
  17. Towards a New Destiny...

    Pergghhh...akhirnya setelah jealous melihat decade ngan diary pinky nya:)), aku berjaya jgk menghasilkan diari aku sendiri....:)), terima kasih pada...

    Started by el_zafa‎, 08-06-2009 01:10 PM
    2 Pages
    1 2
    ehoza, keluarga, manusia
    • Replies: 10
    • Views: 562
    30-04-2010, 12:28 AM Go to last post
  18. aku kenal siapa aku.....

    walo aku da x punye cinta...aku x kesah pn...bukan penting pn.....bek aku tumpu pada diri aku......cinta boleh dtg bila bila masa.....baik aku syg...

    Started by pu3‎, 16-04-2010 10:12 PM
    agama, cinta, putus
    • Replies: 1
    • Views: 441
    16-04-2010, 10:18 PM Go to last post
  19. liku2 kehidupan aku...

    hr nie pg2 lg otak dh serabut.byk keje plak.nk taip cover page folio.dh la port folio aku still tunggang langgang. hr nie plak lecture aku srh setel...

    Started by boy85‎, 16-01-2008 12:29 PM
    9 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 9
    star
    • Replies: 89
    • Views: 3,214
    12-04-2010, 04:10 PM Go to last post
  20. kenapa harus bergini???

    x tau cam ne nk mulakan citer.....tp pu3 tul2 rasa serba salah....sebelum pu3 kenal ex pu3,pu3 ade couple ngan sorang budak nie....ble dah putus dgan...

    Started by pu3‎, 08-04-2010 05:33 PM
    bir, budak, putus
    • Replies: 5
    • Views: 572
    08-04-2010, 07:14 PM Go to last post
  21. Lightbulb Kasih sayang yg tak berpenghujung...

    Kasih sayang yg tak berpenghujung... Aku cuma ada seorang adik. Usianya tiga tahun lebih muda daripada aku. Suatu hari, untuk mendapatkan sehelai...

    Started by headpux‎, 03-09-2009 03:01 AM
    lelaki, mencuri, sekolah
    • Replies: 9
    • Views: 540
    06-04-2010, 07:06 PM Go to last post
  22. Episod Seorang Aku...

    Intrologi... Nov 23, 2008 Salam semua, Aku sekarang tengah menghitung hari untuk menamatkan zaman aku bergelar pelajar UUM. Lagi 3 hari...

    Started by stan86‎, 23-11-2008 03:04 PM
    23 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 23
    ehoza, gambar, pelajar
    • Replies: 226
    • Views: 3,985
    06-04-2010, 12:17 PM Go to last post
  23. Unhappy knp dia kembali???

    andai kita da putus ngan org 2...pastu putus sebb dia....n tiba2 dier dtg smula....ape motif dier sebenarnya????...

    Started by pu3‎, 01-04-2010 10:12 PM
    2 Pages
    1 2
    putus
    • Replies: 18
    • Views: 869
    04-04-2010, 11:52 PM Go to last post
  24. Unhappy dairi aku pu3

    hari nie genap 3 bulan hubngan aku ngan dia lenyap.....tp hati masih merindu,syg,n sgala galanya......hati nie sakit menahan rindu,skit...

    Started by pu3‎, 28-03-2010 01:41 AM
    cinta, hidup, putus
    • Replies: 9
    • Views: 543
    28-03-2010, 01:59 PM Go to last post
  25. Unhappy dairi aku pu3...1.

    putus=emelda ahamd kau tinggalkan aku, kau cari yang len, tergamakmu merobek hatiku. aku duduk sendirian di kamarku, menangis kesepian...

    Started by pu3‎, 28-03-2010 02:26 AM
    putus
    • Replies: 0
    • Views: 323
    28-03-2010, 02:26 AM Go to last post
  26. Unhappy Kesedihan Kembali Lagi...

    Kesedihan Kembali Lagi... Jam sudah menunjukkan pukul 4.45 ptg. Macam biasa aku mengambil adik aku pulang dari sekolah. Kebetulan aku balik kerja...

    Started by headpux‎, 03-09-2009 02:56 AM
    kereta, lelaki, rogol
    • Replies: 5
    • Views: 409
    27-02-2010, 01:50 PM Go to last post
  27. express your mind with imagination

    15 Januari 2008. bantai belaja pasal linux, networking . kat salah satu forum h4x0rs milik org indonesia.... dari kol 1 pagi lebih .. lebih kurang...

    Started by muyyaQ‎, 15-01-2008 05:10 PM
    3 Pages
    1 2 3
    orang, perak, suami
    • Replies: 21
    • Views: 1,004
    26-02-2010, 11:23 AM Go to last post
  28. ~Still Standing Friendship~

    Dimulakan dengan.. Bismillahhirrahmanirrahim... :salam: semua.. Our diary on what, when, why, who, whom, whose and how.. everything bout...

    Started by wiwie‎, 02-02-2009 03:17 PM
    95 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 95
    ehoza, php
    • Replies: 940
    • Views: 12,436
    19-02-2010, 08:10 PM Go to last post
  29. Lightbulb Kenangan Terindah Bersama Ibu .

    Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh , Sepanjang kita dilahirkan dan sehingga ke saat ini ,telah terlalu banyak memori yg pernah tercatat...

    Started by Mayonis‎, 20-01-2010 05:00 AM
    anak, kekasih, manusia
    • Replies: 9
    • Views: 659
    06-02-2010, 11:59 AM Go to last post
  30. Winners verses Losers

    Winners verses Losers The winner is always part of Anwers; The losers is always part of problem: The winner has a programm; The loser has a...

    Started by Mayonis‎, 06-02-2010 02:11 AM
    pain, team, win
    • Replies: 0
    • Views: 259
    06-02-2010, 02:11 AM Go to last post
  31. joget Mak aii....lintah!!!!

    <table width="300" align="right" border="0" cellpadding="3"><tbody><tr><td valign="top"> </td></tr><tr><td> <center>sebahagian 30 siswazah UiTM...

    Started by KeChik‎, 30-06-2009 05:06 PM
    3 Pages
    1 2 3
    anak, malaysia, pertama
    • Replies: 27
    • Views: 1,070
    05-02-2010, 10:54 PM Go to last post
  32. Nominated Icon [NEW] Ayat Paling Tak Boleh Lupa Anda Pada Tahun 2009

    Assalamualaikum semua ... Disini Mayonis ingin berkongsi kata-kata yang tidak boleh lupa untuk tahun 2009. Mayonis mulakan dulu OK . "Jodoh...

    Started by Mayonis‎, 28-12-2009 10:39 PM
    4 Pages
    1 2 3 4
    ayat, kekasih, tua
    • Replies: 32
    • Views: 1,352
    03-02-2010, 07:42 PM Go to last post
  33. Lukisan hati Khemoky

    16hb Disember 1323 Hari ini hari exam kedua untuk sem 5.Baki satu sem lagi. Aduhai banyaknya buku nak kene baca.Tesis lagi. Praktikal lagi. ...

    Started by Khemoky‎, 16-12-2008 10:10 PM
    19 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 19
    baru, gambar, makanan
    • Replies: 183
    • Views: 4,073
    30-01-2010, 09:44 PM Go to last post
  34. Sahabat Setia

    بسم الله الرحمن الرحيم Ingin ku punya sahabat setia susah senang bersama dari dunia hingga ke sana Mungkinkah akan kujumpa sahabat begitu...

    Started by Qurratu'ain‎, 30-01-2010 07:00 PM
    dunia, manusia, usia
    • Replies: 0
    • Views: 321
    30-01-2010, 07:00 PM Go to last post
  35. Wink diari tdara

    19.1.2008 pukul 1.32pm baru sekarang boleh relax sikit... klau ikutkan aku tak keja hari ni tapi terpaksa buat ot..keja byk giler. hari...

    Started by tdara‎, 19-01-2008 02:35 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    dara, pukul
    • Replies: 42
    • Views: 1,683
    20-01-2010, 01:07 PM Go to last post
  36. Kisah Tentang Aku,Diariku

    31 Dec 09 -test.tes!hehhe.bermulah diariku!1..2..3 em,2day bgn awl ow!4++a.m da bgun,bkan na sahur(although posa).tp on pc n searching...

    Started by genixshadow‎, 31-12-2009 06:59 AM
    2 Pages
    1 2
    aku, tentang, test
    • Replies: 11
    • Views: 582
    17-01-2010, 10:28 AM Go to last post
  37. Hidup saperti roda

    Pagi ini ketika aku menulis cek untuk pembayaran kepada kakak aku, air mata aku mengalir bagai manik2 jatuh bertaburan. Bukannya aku sayang duit...

    Started by kamelia‎, 21-06-2009 12:34 AM
    air, jatuh, pinjaman
    • Replies: 1
    • Views: 273
    13-01-2010, 08:41 PM Go to last post
  38. Diari Si ebby23

    :salam: & salm sejahtera ehozarian... Tujuan aku bukak thread ni sbb nak share nukilan dan bebelan aku ngan sume user ehoza... camne nak start...

    Started by ebby23‎, 31-10-2009 07:00 PM
    3 Pages
    1 2 3
    anak, lelaki, rokok
    • Replies: 22
    • Views: 933
    04-01-2010, 08:49 PM Go to last post
  39. Top10x10 diari khidupan 2009

    dalam masa 10 hari lagi 2009 melabuhkn tirai 2010 membuka tirai baru 12 bulan 365 hari mmg hari yg berliku pnuh dengan suka duka dalam diari hidup...

    Started by sharksuke‎, 21-12-2009 10:33 AM
    budak, kerajaan, menu
    • Replies: 7
    • Views: 442
    27-12-2009, 09:22 AM Go to last post
  40. Talking DeCaDe'S PiNkY DiaRy...wAkaKa...:))

    06.06.2009 :salam:.... wakakakaka....hrmmmm....knape plak arinie aku rase nk tulis diary erk... huuuu....arinie ari sabtu yg macam...

    Started by DeCaDe‎, 06-06-2009 10:37 PM
    33 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 33
    budak, cinta, solat
    • Replies: 320
    • Views: 7,132
    25-12-2009, 03:15 AM Go to last post
  41. Arrow DIARI HATI

    SELAMA AKU MEMIJAKKAN KAKI DI DUNIA CYBER INI.. AKU TIDAK PERNAH MELUPAKAN REALITI DIRI AKU SEBENAR..AKU TETAP INGAT NILAI2 MANUSIA YG DAH BERTAHTA...

    Started by headpux‎, 25-12-2009 01:22 AM
    manusia, orang, usia
    • Replies: 0
    • Views: 356
    25-12-2009, 01:22 AM Go to last post
  42. Cool Diari Ultraman surfer957 .... (Ultraman ada diari ?)

    Khamis, 16.4.09 L0Ve iS CiNTa - aku dapat bersembang ngan dia. Indah manis rupanya... Sedangkan ku tahu dia dah berpunya... Bagiku, itu...

    Started by surfer957‎, 17-04-2009 12:25 AM
    cinta, misteri, video
    • Replies: 4
    • Views: 484
    22-12-2009, 03:46 AM Go to last post
  43. Kamen Rider Poyo

    Haha kejadahnye la tajuk diari aku ni aku tgh bosan gile ni skang tu terajin nak menconteng huhu dah genap seminggu offer letter jpa aku...

    Started by profpoyo‎, 07-06-2009 01:11 AM
    4 Pages
    1 2 3 4
    india, mlm, star
    • Replies: 30
    • Views: 1,009
    05-12-2009, 09:55 AM Go to last post
  44. [NEW] ~Au fait with the things we couldn't~

    This is the first time I post anything in here.. I don't know who else to turn to in these most difficult times.. Everything is just a mess.. I...

    Started by nagaku‎, 19-10-2009 12:04 AM
    knew, life, things
    • Replies: 7
    • Views: 439
    04-11-2009, 10:53 PM Go to last post
  45. Revenge:the sweetest thing

    29th march 2009 sunday 1.16pm haha..title xblh blah..revenge trus nway..today's my birthday n i intend to write something well,hopefully its...

    Started by shahidd‎, 29-03-2009 02:21 PM
    5 Pages
    1 2 3 4 5
    bir, guru
    • Replies: 41
    • Views: 1,289
    01-11-2009, 03:16 AM Go to last post
  46. joget cerita uchiha_amer utk hari ni

    haha..dh lame x post mende baru..post kali ni ade cerita yg x tau la nk kate best atau tidak. pagi td, bgn g kelas mcm biasa. punyer la ngantuk tp...

    Started by uchiha_ame‎, 01-08-2009 01:55 AM
    movies, pelik, peta
    • Replies: 1
    • Views: 315
    18-10-2009, 02:29 PM Go to last post
  47. realiti n fantasi

    ( I DON'T BELONG HERE by cromok):omg: 'awak naper nih ,awk , awk naper nih,,...awak jangan lah bergurau, awak saya serius nih awak bukak lah...

    Started by mysnipers‎, 22-04-2009 03:07 AM
    36 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 36
    air, budak, minum
    • Replies: 358
    • Views: 9,873
    14-10-2009, 05:34 AM Go to last post
  48. memori sekuntum daun pisang.....

    bismillahhirrahmanirrahim... x tau nak wat ape pepagi... kje semua da satel.....da xde kje lain nak wat......ntah mcm mne timbul pulak idea nak...

    Started by ayopzal‎, 16-04-2009 11:10 AM
    14 Pages
    1 2 3 4 5 6 7 ... 14
    • Replies: 130
    • Views: 2,923
    07-10-2009, 03:12 PM Go to last post
  49. diari luka

    Khamis, 09 April 2009, 0115hrs.. :salam: kebosanan pagi ini membuatkan ku tertarik utk menulis sesuatu.... pertamanya...salam terjah ku di...

    Started by luka‎, 09-04-2009 02:17 AM
    ehoza, mata
    • Replies: 4
    • Views: 436
    18-09-2009, 12:28 AM Go to last post

Forum Information and Options

Moderators of this Forum
Users Browsing this Forum

There are currently 1 users browsing this forum. (0 members & 1 guests)


FXOpen 468x60ms

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Premium Ads
TenkoFX ECN Gravity

Paid Ads

Moneybookers 180x60

FXOpen 125x125









Ehoza Ads
Ehoza Ads