PDA

View Full Version : BATU KARANG



bga6848
02-11-2009, 12:23 PM
Mohd Jamil Hasan,
Batu 7 1/2 Kg Gangsa,
Durian Tunggal


rawatan dari 6 pagi hingga 4 petang sahaja.
Memang ajaib dikeluarkan batu tanpa pembedahan.
Tok dukun sapu minyak dibelakang kita, cubit dan keluarlah batu melalui kulit tanpa luka atau cedera. Insya Allah berhasil. aku baru sahaj pi sabtu lepas . macam magic lak. tak sampai 1 minit die leh kuarkan 1 batu. aku sebelum ni wat scan ada 2 biji .....

pesanan : kalau leh dtg sebelum subuh untuk amek nombor giliran. die wat rawatan lebih kurang 10 - 12 orang 1 jam. so kalau dapat nombor besar tuh kira sendiri lah. kena bawah botol kosong sendiri. die akan bagi air. jangan risau tetang makan atau minuman. semua tersedia kat sana cuma bawa duit utk beli jer lah...... untuk bayaran seikhlas hati jerk..... untuk sebarang pertanyaan leh lah korang kol aku 016-3959287 ( fuad)

Peta ke tempat itu: copy paste dalam address box browser:
Google Maps (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&q=&vps=2&jsv=156c&sll=2.285966,102.263746&sspn=0.014837,0.034332&ie=UTF8&geocode=Ff7TIgAduWQYBg&split=0)

Keluar dari Tol Ayer keroh, cari arah ke Lapangan Terbang Batu Berendam. Naik AMJ (highway baru) Apa bila sampai simpang sebelah kiri ke Air Port dan kanan ke Durian Tunggal, himpit dan masuk kanan. 10 kaki dari trafik light ada Jalan Sidang Mahmood sebelah kiri. Masuk dan jumpa gelanggang belajar silat. Sebelah itu ada porch besar.

Orang yang datang jauh boleh tidur Hotel Seri Malaysia atau Hotel Puteri tak jauh dari Toll Ayer Keroh.

Jalan Sidang Mahmood
Kampung Gangsa
Durian Tunggal

yuusuke
02-11-2009, 12:35 PM
ayah aku pnah kna batu karang dulu, kna operate..

cikdeanna
06-11-2009, 02:38 PM
Aku g berubat kat damansara. Memang betul keluar batu2 tu bila buang air.Mula2 dia soh minum air lobak putih yg telah di jampi...lps tu soh lak carik tebu hitam. Minum air tebu tuh..