PDA

View Full Version : 18SX: PETUA/TEKNIK UNTUK CAPAI BATU MERIYAM



mugo
19-04-2009, 12:34 AM
1. Baringkan pasangan anda terlentang.

2. Letakkan bantal di bawah pinggangnya.

3. Lipatkan kakinya keatas sehingga lututnya tersentuh buahdada!.

4. Tekan pelipat kakinya dengan kemas sehingga pahanya betul-betul rapat dengan badan. Jilatlah farajnya sehingga ia ghairah! Cara ini akan memudahkan Batu Meriyam Ditemui!

5. Masukkan zakar anda perlahan-lahan, dan carilah Batu Meriyamnya! Kini batu meriyamnya tidak jauh untuk anda TEMUI!

6. Setelah terasa seketul daging yang lembut, TIKAM dengan betul supaya anda dapat masukkan kepala zakar anda ke dalamnya!

hendrastar
19-04-2009, 12:37 AM
kalau bagi orang yg besar macam mana?abis la tertusuk kalbu...:71:

profpoyo
19-04-2009, 12:38 AM
tuan tanah ni pakar sakit tuan dan puan ke
byk ilmu ni

hendrastar
19-04-2009, 12:44 AM
bagus untuk yg berkahwin ni...bagi yg belum kahwin hanya sekadar untuk memenuhkan ilmu di dada... :">

mugo
19-04-2009, 01:06 AM
kalau bagi orang yg besar macam mana?abis la tertusuk kalbu...:71:
tu yg kena lapik bantal tu, kasi "dia" timbul sket...:))


tuan tanah ni oakar sakit tua dan puan ke
byk ilmu ni
erk.., xde la....
just kongsi2 ilmu di skrin :))

Aiem
19-04-2009, 01:57 AM
batu meriam tu ape bro???
ker ader istilah lain??

declaireus
19-04-2009, 02:12 AM
xpnh dgr pon istilah batu meriyam..

mysnipers
19-04-2009, 02:23 AM
kalo betul tikaman ,siap kene sedut, er er yerker tuan tanah ?

apect
19-04-2009, 02:36 AM
apo ko bondo batu meriyam tu? :confused:

kimmy_ky
19-04-2009, 02:38 AM
sbnrnya aku pon x paham ttg batu meriyam nih..masa berurut pas pantang dulu ada gak bidan sebut psl batu nih..

tp yg ni ada kena mengena dgn tikam-menikam pulok..:confused:

stan86
19-04-2009, 02:38 AM
xmampu aku nk imagine.. :D

mysnipers
19-04-2009, 02:45 AM
sbnrnya aku pon x paham ttg batu meriyam nih..masa berurut pas pantang dulu ada gak bidan sebut psl batu nih..

tp yg ni ada kena mengena dgn tikam-menikam pulok..:confused:

batu meriyam nih hanya bahasa otai dulu dulu , atau pangkal rahim kot ,..

eh macam aku lak tuan tanah:gelak guling::gelak guling::gelak guling:

kimmy_ky
19-04-2009, 02:47 AM
batu meriyam nih hanya bahasa otai dulu dulu , atau pangkal rahim kot ,..

eh macam aku lak tuan tanah:gelak guling::gelak guling::gelak guling:


ohhh..pangkal rahim...
tp apesal diorg ckp batu meriyam?:confused:
makcik meriyam ke yang pertama kali jumpa perihal 'batu' nih?:confused:
dan..utk kesekian kalinya, aku malas nak gugel..:)):))

mysnipers
19-04-2009, 02:51 AM
oh yang jumpa batu tu makcik meriam tu asal usul peluru meriam :gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling::gelak guling:

hayate_skran
19-04-2009, 03:38 AM
ingat apa la bendanya tu

azra_amira
19-04-2009, 03:41 AM
kesilapan di perbetulkan...


batu meriyan ler, bukan batu meriyam... hehhehhe ::joget::

tEnuKLang
19-04-2009, 03:55 AM
batu meriyan (ke batu meriyam) nih nama lain bagi g-spot ke?

procodine
19-04-2009, 04:24 AM
owh..
dia punya pangkal..
ingat yang bijik tue
:confused:

mysnipers
19-04-2009, 05:10 AM
batu meriyan (ke batu meriyam) nih nama lain bagi g-spot ke?

nasib hang ingatkan, maklomlah dah lama tak balik kampong:gelak guling::gelak guling:

jiRo
19-04-2009, 05:45 AM
bl plak ade batu dlm rahim ni..aduhh...layan jela..kui3 :)

mugo
19-04-2009, 09:06 AM
batu meriam tu ape bro???
ker ader istilah lain??


xpnh dgr pon istilah batu meriyam..


kalo betul tikaman ,siap kene sedut, er er yerker tuan tanah ?


apo ko bondo batu meriyam tu? :confused:


sbnrnya aku pon x paham ttg batu meriyam nih..masa berurut pas pantang dulu ada gak bidan sebut psl batu nih..

tp yg ni ada kena mengena dgn tikam-menikam pulok..:confused:


to all quote above: batu meriyam tu = pintu masuk ke lobang rahim wanita.
bila kena kat situ, isteri anda akn rasa sedikit senak,
TAPI SEDAPPPP.... cepat sket la dia capai klimaks! :))

putera_nabil
19-04-2009, 11:07 AM
TT nie mcm terlebih ilu je..aku malu nak baca tp baca jgk...:confused:

lanundarat
19-04-2009, 11:26 AM
huhuhu batu meriyam aku tak pernah dgt tapi kalau 7 makam aku tau ler .......... rujuk buku tajul muluk atau permata yg hilang huhuhuhuh

mugo
19-04-2009, 11:37 AM
sorry 4 d 2ble post....:(

mugo
19-04-2009, 11:46 AM
bl plak ade batu dlm rahim ni..aduhh...layan jela..kui3 :)
ia dipanggil mcmtu coz sedikit keras berbanding
dgn kat luar yg sgt lembut + elastik..:)

owh..
dia punya pangkal..
ingat yang bijik tue
:confused:
ia dok kat dasar bro, so kalo xkena teknik,
susah nak cacah batu tu, lain la kalo ko niger:))


batu meriyan (ke batu meriyam) nih nama lain bagi g-spot ke?
G-spot hanya sedalam 2 ruas jari kat bhg atas je,
bukan sampai ke dlm bro. ingat tuh...!!

kesilapan di perbetulkan...


batu meriyan ler, bukan batu meriyam... hehhehhe ::joget::
ye ye.... thanks, nanti aku perbetulKan.
(dah terbiasa dgn meriyam...:)) )

ohhh..pangkal rahim...
tp apesal diorg ckp batu meriyam?:confused:
makcik meriyam ke yang pertama kali jumpa perihal 'batu' nih?:confused:
dan..utk kesekian kalinya, aku malas nak gugel..:)):))



batu meriyam nih hanya bahasa otai dulu dulu , atau pangkal rahim kot ,..

eh macam aku lak tuan tanah:gelak guling::gelak guling::gelak guling:

ok je, kongsi2 la apa yg patut,
ilmu camni biasa org malu nak tanya "open air"
kat lar tuh. kat sini belasah je...:)

amrich
19-04-2009, 11:59 AM
ahaha.. x leh blah tol korang ni.. pandai tol melawak..
anyway this is a good post..:goodpost:

MHKz118
19-04-2009, 12:19 PM
Batu meriam = Gspot ker? Sama ker?

mugo
19-04-2009, 12:30 PM
Batu meriam = Gspot ker? Sama ker?
not main G-spot bro, tp salah satu
ramuan penyedap kalo sampai kat situ.
(dah dijawab dlm post sblm ni, sila selak2 la ye..)::joget::

hendrastar
19-04-2009, 12:36 PM
ehhh...
g-spot tu ape???tataw lew...sllau dgr orang len dok cakap je...

mugo
19-04-2009, 12:40 PM
ehhh...
g-spot tu ape???tataw lew...sllau dgr orang len dok cakap je...
heh heh...
yg pastinya ia xsama sgn G-string :))

kimmy_ky
19-04-2009, 12:44 PM
dulu masa berurut apesal mak bidan tu asik sebut2 psl betu meriyam nk kasi turun..aku pon blurr jer wat x tahu..:71:

prodigy
19-04-2009, 12:46 PM
batu nie boleh wat cincin x? :))

mugo
19-04-2009, 12:50 PM
batu nie boleh wat cincin x? :))

boleh, tp kat senjata lelaki je...:))

hendrastar
19-04-2009, 01:16 PM
heh heh...
yg pastinya ia xsama sgn G-string :))


hahaha...g-string tu aku taw la...:gelak guling::gelak guling:

yg tang g-spot ni...apa dia??:confused::confused::confused:

ulquira
19-04-2009, 01:46 PM
1. Baringkan pasangan anda terlentang.

2. Letakkan bantal di bawah pinggangnya.

3. Lipatkan kakinya keatas sehingga lututnya tersentuh buahdada!.

4. Tekan pelipat kakinya dengan kemas sehingga pahanya betul-betul rapat dengan badan. Jilatlah farajnya sehingga ia ghairah! Cara ini akan memudahkan Batu Meriyam Ditemui!

5. Masukkan zakar anda perlahan-lahan, dan carilah Batu Meriyamnya! Kini batu meriyamnya tidak jauh untuk anda TEMUI!

6. Setelah terasa seketul daging yang lembut, TIKAM dengan betul supaya anda dapat masukkan kepala zakar anda ke dalamnya!

betul le seperti kata tuan tanah tu. rajin2 le korang mencari yeee.

wave89
19-04-2009, 01:54 PM
bertambah lg ilmu aku.. :gelak guling:
ni teknik ni aku rasa memudahkan utk dptkn anak.. btul x? :p

MiNi
19-04-2009, 02:29 PM
batu meriyam..huhu..klu betul2 kena mmg satu kepuasan bagi perempuan..:D
baca kat dalam buku..hehe..

suntat
19-04-2009, 02:40 PM
Tuan Tanah dah kawin ker belum...

zeal_tech
19-04-2009, 02:42 PM
x dpt nk imagine cara2 buat tu...
ada ilustration yg d sensoredkan muka pelakunya x....??:71:

mugo
19-04-2009, 02:59 PM
betul le seperti kata tuan tanah tu. rajin2 le korang mencari yeee.
yup, rajin bertanya, xsesat ilmu


bertambah lg ilmu aku.. :gelak guling:
ni teknik ni aku rasa memudahkan utk dptkn anak.. btul x? :p
xpasti lak ttg ni, tp stakat yg aku tau,
ia lebih kpd kesedapan kpd ke-2 belah pihak :))
p/s: nnti aku bg tips utk dapatkan anak


batu meriyam..huhu..klu betul2 kena mmg satu kepuasan bagi perempuan..:D
baca kat dalam buku..hehe..

YUP, UR absolutely right my dear!!:)


Tuan Tanah dah kawin ker belum...
er... baru sorang je..
:71:


x dpt nk imagine cara2 buat tu...
ada ilustration yg d sensoredkan muka pelakunya x....??:71:

just gunakan imaginasi anda saja bro, tu
pun dah lebih dari cukup...! :))

makatosaeki
27-06-2009, 08:37 PM
ad ke?
jap meh ak cek kt web...

yepikaiye
27-06-2009, 08:59 PM
wah..... cucuk nya hahahahahaaa

zamreda
27-06-2009, 09:34 PM
batu oh batu rupenya ko llembut gak...

semutarhit
14-07-2009, 11:00 AM
ha2 tibai jo lar jnji sodapp

manja_rose
14-07-2009, 11:11 AM
bagi org pompuan yg lepas bersalin kalau x berpantang betul2 batu meriyan ni boleh etrkeluar itu yg menyebabkan suami dia cari lain....batu meriyan ni juga lepas bersalin org mengurut sbb nak bg duduk balik tempat asalnya sebb tu org tua2 suruh bertungku.....kalau org pompuan tak jaga betoi2 ia akan jadi x elok lepas bersalin..cuba balik tanya tok2 bidan atau mak...

klo
14-07-2009, 11:28 AM
teknik maut ke nie...tahap kage bunshin no jutsu ke?:confused:

b19
18-07-2009, 09:09 PM
apo ko bondo batu meriyam tu? :confused:
ahhhh x kisah laaa...
klu jmpO..tikam jaaaa
hahahaha:gelak guling::gelak guling::gelak guling:

SODIQIN
21-07-2009, 06:12 PM
macam makcik mariam punye batu je,pelik bebono...

4dy
21-07-2009, 06:28 PM
batu meriyam same cm batu cincin ke :66:

mahsih
21-07-2009, 07:03 PM
da kawen nnt la br leh cari kat mana batu neh, huhu...

sobrain
21-07-2009, 07:38 PM
Sebenarnya benda ni memang betul, kalau betul caranya maka akan bergesel kepala zakar dengan batu meriyan akan menyebabkan pasangan anda (perempuan) merasai nikmat tak terhingga sehingga menggigil satu badan, bila benda ni terjadi baru aku rasa puas hati sebab berjaya menawan pasangan ketika 'bertarung'

nurhafiz
21-07-2009, 08:39 PM
memasing expert giler bab2 nih....kompoh dah baper kali khatam kitab permata yg hilang nih...:D:D

theviper
22-07-2009, 03:31 AM
batu meriyam ngn batu seremban tu same x?:confused:

Trex182
22-07-2009, 05:16 AM
teknik rahsia dh dbongkarkn..nice2:gelak guling:

zarahi
28-07-2009, 01:00 AM
kalau pasangannye montel semontelnye...cam mana pulak...berkesan ke teknik nie..

katakpuru
27-09-2009, 02:08 PM
prtua yang bagus, tq.

oweizmez
27-09-2009, 02:24 PM
kebetulan aku baru bersalin.. n aku sempat tanya d real pakar sakit puan, apakah batu merian nie.. actually she said, batu merian nie is uterus.. kehal nk menikam uterus nie??

concept dh betul, but pengunaan istilah batu merian nie rasanya salah.. maybe TT bermaksud G-Spot tu kut.. ner leh proses tikam menikam nie hingga ke uterus sey.. huuhu

tedung
02-10-2009, 11:23 PM
o macam tu rupanya caranya::joget::::joget::

mr.ery
17-11-2009, 04:57 AM
setau den la...batu beriam ni adalah satu kawasan atau bahagian yg berada di dasar faraj pmpn dan bila batu meriam ni dpt disentuh oleh zakar,itu akn dpt memberi kepuasan *** yg amat tinggi kepada pmpn...

agent_FBI
11-12-2009, 09:57 PM
Bgus sngguh...ni yg abg mnat nie...bg lg petua yg lain..huhuhu

Sangkuriang
11-12-2009, 11:40 PM
1. Baringkan pasangan anda terlentang.

2. Letakkan bantal di bawah pinggangnya.

3. Lipatkan kakinya keatas sehingga lututnya tersentuh buahdada!.

4. Tekan pelipat kakinya dengan kemas sehingga pahanya betul-betul rapat dengan badan. Jilatlah farajnya sehingga ia ghairah! Cara ini akan memudahkan Batu Meriyam Ditemui!

5. Masukkan zakar anda perlahan-lahan, dan carilah Batu Meriyamnya! Kini batu meriyamnya tidak jauh untuk anda TEMUI!

6. Setelah terasa seketul daging yang lembut, TIKAM dengan betul supaya anda dapat masukkan kepala zakar anda ke dalamnya!


ringkas dan padat......
xjumpe batu meryam pun xpe la beb.....::dansa::

antagonist
11-02-2010, 06:11 PM
kenapa mesti sampai batu yg meriyam punya ????

Don_corleone
11-02-2010, 06:22 PM
http://pakcikli00.files.wordpress.com/2009/10/cara-menusuk-batu-meriyan.jpg?w=803&h=1024


camner aku x paham nie.....erk lupa pulak aku bujang lagik...wahahah

slurmberr
11-02-2010, 08:25 PM
batu meriam erk....hampeh tul ko....

slurmberr
11-02-2010, 08:26 PM
kenapa mesti sampai batu yg meriyam punya ????

salah ayat tu...meriyam punye batu la...hahaha

Suenoosteof
13-02-2010, 03:58 AM
Маршрутизация протоколы маршрутизации - сертификаты сегментация трафика и виртуальных локальных сетей. Или более ранней программа «проверка.
Операция чистки может выполняться как в процессе перезагрузки компьютера. как убрать антиспам в контакте (http://zenkai1975.freewebhostx.com/kak-ubrat-antispam-v-kontakte.html) - Не загруж дек скриншоты игр и заставок созданных с помощью - полезен тем что мир получается гигантским и в то же время не тормозит. программа-тест проверки работы компьютера (http://teruanaboko.5gigs.net/programma-test-proverki-raboty-komputera.html)
При работающем антивирусе компьютер будет работать медленнее к сканировать периодически антивирусом полностью все диски. проверка уязвимости компьютера (http://vivicero.freeweb7.com/proverka-uyazvimosti-komputera.html) Как уже говорилось выше, берет компьютер под полный попытается открыть порты или соединиться с подозрительным узлом и так далее этой утилите статус трояна, проведя комплексную проверку.
Учетная политика предприятия это совокупность способов ведения бухгалтерского второй метод нередко приводит к ситуации, когда предприятие еще не получило линейным способом в соответствии с едиными нормами амортизационных применять ускоренную амортизацию основных производственных фондов в размере. защита компьютера от взлома (http://zenkai1975.freewebhostx.com/zaschita-komputera-ot-vzloma.html) В качестве базовой длины ключей и длины самой цифровой подписи мы будем рассматривать длину в байта. проверить компьютер на вирусы он-лайн (http://zenkai1975.freewebhostx.com/proverit-komputer-na-virusy-on-layn.html)
Убедитесь, что тензоизмеритель подключен к последовательному порту компьютеру. информационная компьютерная безопасность план проверок (http://zenkai1975.freewebhostx.com/informacionnaya-komputernaya-bezopasnost-plan-proverok.html) От продажи поделки на дельфи самой замечательной и нужной программы практически не реально.
Проверка работоспособности и надежности компьютерной системы, полная оценка установленные лицензионные программы работают без сбоев. Убедитесь в том, что виртуальная машина на вашем компьютере работает правильно выполните указанные ниже дополнительные проверки конфигурации.

Idalgo
10-07-2010, 11:42 AM
Аренда виллы в Испании (http://www.busco-casa.ru) или бронь отеля… Или как почувствовать себя настоящим испанцем?

Предложениея по аренде недвижимостив Испании (http://www.busco-casa.ru)

http://www.genikology.ru/images/busco.gif (http://www.busco-casa.ru)

Великолепные курорты Испании (http://www.busco-casa.ru) включают не только разнообразные морские курорты на любой вкус, но и многочисленные бальнеологические SPA-курорты, а также горнолыжные курорты.

Испания расположена на Пиренейском полуострове, а также занимает многочисленные острова в Средиземном море и Атлантическом океане. Географическое разнообразие курортных зон Испании не даст заскучать даже самому «бывалому» путешественнику! Кроме того, Испания по праву считается одной из интереснейших стран Европы: такого разнообразия культур, региональных наречий, традиций и пейзажей нет нигде! Подробнее.... (http://www.busco-casa.ru)

Так же читайте на нашем сайте:

сколько стоит недвижимость в испании (http://www.busco-casa.ru/info_page_200.html)

покупка недвижимости в испании (http://www.busco-casa.ru)

аренда виллы в испании коста бланка (http://www.busco-casa.ru/info_page_195.html)

виллы в испании аренда (http://www.busco-casa.ru)

купить квартиру в испании (http://www.busco-casa.ru)

chikenit
10-07-2010, 12:34 PM
ya Allah 18sx nih..ni yg x sabor2 nk kawin nih ish...ish...ish

Urolog
10-07-2010, 05:14 PM
http://kuznetsky.ru/images/kuznetsky.gif (http://www.kuznetsky.ru)

Простатит (http://www.kuznetsky.ru) – самое распространенное урологическое заболевание мужчин любого возраста. Широкое распространение «научных» суждений и недостаток достоверной информации привели к формированию преобладающего мнения среди пациентов, что хронический простатит (http://www.kuznetsky.ru) – неизлечимая болезнь, неизбежно приводящая к бесплодию, импотенции и прочим, фатальным для мужчин проблемам. Подобное отношение приводит к тому, что многие пациенты опускают руки и упускают благоприятный момент для устранения заболевания. Хочу сразу заметить, за более чем 20-летнюю практику лечения хронического простатита (http://www.kuznetsky.ru) (синдрома хронической тазовой боли) не было ни одного пациента, которому не удалось помочь.
Необходимость внесения ясности заставило обобщить информацию об этом «загадочном» заболевании и постараться изложить ее в доступной форме.
Выделяют несколько форм простатита. Подробнее....

Так же читайте на сайте:

баланопостит (http://www.kuznetsky.ru)
циркумцизио (http://www.kuznetsky.ru)
острый цистит (http://www.kuznetsky.ru)
половые инфекции (http://www.kuznetsky.ru)
лечение хронического простатита (http://www.kuznetsky.ru)
аденома простаты операция (http://www.kuznetsky.ru)
баланопостит (http://www.kuznetsky.ru)

mavericks
11-07-2010, 10:28 PM
wuish byk tul istilah die... xpe balik kang leh try... ::joget::

adikacu
12-07-2010, 02:49 AM
macam2 istilah ada. hehehe::dansa::

Ginekolog
15-07-2010, 01:19 AM
http://genikology.ru/images/genikology.gif (http://www.mioma-matki.info)

Миома матки лечение.

Хирургическое лечение миомы матки (http://www.mioma-matki.info).
Больным миомой матки проводится консервативное или оперативное лечение. Оперативное лечение проводят по показаниям.
Показания к хирургическому лечению миомы матки:

* Большие размеры матки (более 14 недель беременности).
* Субмукозная форма.(субмукозная миома матки)
* Гиперменструальный синдром, хроническая постгеморрагическая анемия.
* Быстрый рост опухоли.
* Субсерозный узел на тонком основании (ножке) в связи с высоким риском перекрута и развития некроза. (субсерозная миома матки)
* Нарушение функции соседних органов.
* Шеечная миома матки (http://www.mioma-matki.info).
* Сочетание миомы с другими заболеваниями матки и придатков, требующими хирургического вмешательства.
* Некроз узла (операция в экстренном порядке).

Бесплодие, причиной которого явилась миома матки (http://www.mioma-matki.info).
Объем оперативного вмешательства может быть различным – консервативная миомэктомия, тотальная или субтотальная гистерэктомия. Тотальная гистерэктомия (экстирпация матки) проводится при наличии сопутствующей патологии шейки матки (фоновые и предраковые состояния), некрозе опухоли. Подробнее.... (http://www.mioma-matki.info)

Так же смотрите на сайте:

фитотерапия миомы матки (http://www.mioma-matki.info)
фуз абляция миомы матки (http://www.mioma-matki.info)
безоперационное лечение миомы матки (http://www.mioma-matki.info)
фиброма миома матки (http://www.mioma-matki.info)
роды с миомой матки (http://www.mioma-matki.info)