PDA

View Full Version : Penari samba pakai pakaian 3 sm



headpux
25-02-2009, 07:58 PM
Penari samba pakai pakaian 3 sm

http://www.kosmo.com.my/kosmo/pix/2009/0225/Kosmo/Dunia/du_06.1.jpg
KUMPULAN penari melakukan tarian samba di atas sebuah kenderaan berhias di Rio de Janeiro, Brazil semalam.
<hr size="1" noshade="noshade">
RIO DE JANEIRO - Seorang penari samba, Dani Sperle mencipta rekod baru setelah dia hanya memakai secebis pakaian sepanjang tiga sentimeter (sm), lapor sebuah akhbar semalam.
Akhbar O Globo melaporkan Sperle merupakan satu-satunya penari yang memakai pakaian paling kecil dalam perarakan samba yang diadakan pada setiap tahun.
Dia memakai pakaian itu di hadapan 80,000 penonton pada awal pagi kelmarin.
Perarakan samba itu berakhir semalam selepas diadakan selama dua hari.
Sperle memecahkan rekod pakaian paling kecil yang sebelum ini dipegang oleh Viviane Castro apabila dia memakai secebis pakaian sepanjang empat sentimeter pada tahun lalu.
Hakim-hakim kemudian memberikan penalti kepada Castro kerana melanggar peraturan pemakaian yang dibenarkan.
Setakat ini tidak ada sebarang kenyataan berhubung pemotongan markah sekolah samba yang disertai oleh Sperle dalam perarakan itu. - AP

http://farm3.static.flickr.com/2265/2824008855_dd6798304c.jpg

kimmy_ky
25-02-2009, 08:03 PM
mana pakaian tu?

4dy
25-02-2009, 08:26 PM
xnmpk pn.....

tuntejasydney
25-02-2009, 08:28 PM
mana satu dia pun tak nampak ... cemana nak tgk yang 3sm tu .. :71:

TurfnPower
25-02-2009, 08:29 PM
takde pung???:confused:tapi kereta berhias nih cantekkk...creative

theviper
25-02-2009, 08:36 PM
ni gmba ape ni?kavadi ke?:))

zamreda
25-02-2009, 08:37 PM
tah..kalu tak nampak lagi bagus...

kolim
25-02-2009, 08:56 PM
xnmpk pn.....


3sm...mne la nk nmpak.....hahahahaha...
::joget::::joget::::joget::::joget::::joget::::jog et::::joget::::joget::::joget::

payeh89
25-02-2009, 10:14 PM
Seksi siot..Geram dibuatnya

armophis
25-02-2009, 10:29 PM
cemana pakaian tu? tak dapat bygkan lgsung laa...

MiNi
25-02-2009, 10:44 PM
pakaian 3sm?!?!camana la gamaknye?
:omg::omg::omg:

zeal_tech
25-02-2009, 10:44 PM
dah macam menari bogel....
erk.....:confused:

iddbbi
25-02-2009, 10:51 PM
3cm tutup ape ye??

ngahaha
25-02-2009, 10:56 PM
patut la tak tayang..
selepas aku google.. minah tu pakai pakaian yg 0cm pun ada..
takat 3cm tu aku rasa no hal kot bg dia..

iddbbi
25-02-2009, 10:59 PM
patut la tak tayang..
selepas aku google.. minah tu pakai pakaian yg 0cm pun ada..
takat 3cm tu aku rasa no hal kot bg dia..

ape lagi, rmai request ni.........haha.......

Sontoloyo
25-02-2009, 11:12 PM
berapa tambang g brazil??

iddbbi
25-02-2009, 11:14 PM
berapa tambang g brazil??

haha.....sungguh dalam ayatmu itu..:gelak guling::gelak guling:

MiNi
25-02-2009, 11:24 PM
berapa tambang g brazil??
direct tnye tambang trus g brazil haa..:)):)):))

nurhafiz
25-02-2009, 11:25 PM
hoh...baik te****ang je kalau mcm tu...:D:D

yuusuke
25-02-2009, 11:33 PM
patut la tak tayang..
selepas aku google.. minah tu pakai pakaian yg 0cm pun ada..
takat 3cm tu aku rasa no hal kot bg dia..
tu la pasal..:omg:

iddbbi
25-02-2009, 11:35 PM
xde sape nk tunjuk kt sini ke gmbrnye? haha..........

joyghetto
26-02-2009, 02:47 AM
aku pening la tgk pic nih

Omey
26-02-2009, 03:06 AM
aku tiba2 blur :)

pekabo88
26-02-2009, 09:12 AM
sanggup buat ape2 je asal nama dalam rekod

zeal_tech
26-02-2009, 09:14 AM
sanba mmg kena nude ke...??:confused:

Senju
26-02-2009, 11:13 AM
3cm jer...Apa sgt yg boleh ditutup tu.. :)):)):))

fendikya
22-05-2009, 12:26 PM
baik naked jer terus

mabogs shinz
22-05-2009, 01:16 PM
aku ingtkan pakai C string,, :19:

sk8leton89
22-05-2009, 01:18 PM
aku ingtkan pakai C string,, :19:

ye a kot tu bro.hahaha.agaknyak,otak2 budak sana mcm mana eh :D

p/s:bukan laaw mana minah ni.korang google la nama dia.jumpa la gambar tu::joget::

mami
22-05-2009, 04:11 PM
biasa je pakaian tu..tp yang 3 sm tu yang mana????

mimieyus
22-05-2009, 04:44 PM
ye a kot tu bro.hahaha.agaknyak,otak2 budak sana mcm mana eh :D

p/s:bukan laaw mana minah ni.korang google la nama dia.jumpa la gambar tu::joget::


yup!betul2..aku dah tgk pix die kat google pics..
Ish3!!!!..cun2 tutup ehem2..hahaa

izam
22-05-2009, 04:53 PM
ni yg aku nak marah ni... awat la kameraman dia ambik dari belakang... gambaq dari dpn nak tgk gak....

yepikaiye
25-05-2009, 06:15 AM
huhuhuhu::joget::::joget::