PDA

View Full Version : product jenama nuriz best tau.....



carl_300
25-11-2008, 02:13 PM
klu ada awek2 kat ehoza ni yg ingin tampil cantik n berseri2 sokmo cubalah dgn product nuriz ni....aku sarankan korg cuba pakai pencuci muka nuriz,toner nuriz & sunblock nuriz.aku suka guna product ni....cubalah bg mereka yg pentingkan kulit muka yg cantik n tak berjerawat k.klu nak tahu lebih lanjut hantar message kat sy k.

selamat mencuba.....

ikhlas .

noey_rai84
25-11-2008, 09:12 PM
btul ker ni kak...mmm...kena cuber ni...takut dh pakai nuriz...tukar muker jd rihanna plak...huhuhuuh

carl_300
27-11-2008, 11:58 AM
akak pakai ok jer.ramai org tegur ckp kulit muka akak nampak lembut n berseri2

oweizmez
27-11-2008, 01:09 PM
muka i berseri-seri cz sll amik air semayang jer... hahahahha...

kak, letak ler pict nie.. citer sket ingredient product tu

carl_300
27-11-2008, 01:31 PM
klu setakat ambil air sembahyang jer x ada maknanye he..he...mesti yg lima waktu tu kena ada jugak.mcm ni i x ada pic lah,u lebih senang cari kedai kosmetic yg jual barang kecantikan,dia mesti ada barng ni,product2 dia mcm yg carl sebut tu..pakai yg tu aje.tapi nagn lupa beli night cream dia k,tu pakai waktu malm sebelum tidur.klu x fhm nanti u pm aku ler