Announcement

Collapse

Coming contests information

Contests information: Thank you all users which took a part. We transferred to winners more than 5000 USD. And it's not all!

Soon, we will launch new contests! All that we can say now, future contests will be only for the most loyal users. So, post comments, attract your friends, write articles and etc.
See more
See less

Selangkah Ke Alam Misteri-kisah pontianak

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Selangkah Ke Alam Misteri-kisah pontianak

    Selangkah Ke Alam Misteri

    Maka tersebutlah kisah perihal 3 ekor pontianak. Memasing nak nunjuk siapa
    yang paling terer. Mereka pun mengadakan sebuah pertandingan tunjuk sapa
    paling power.
    Pontianak yang paling muda diberi kesempatan untuk memolakan pertandingan.
    Lalu dia pun terbang secepat kilat, tak sampai 2 minit dah balik. Mukanya
    penuh dengan lumuran darah, dan menyeramkan. Terus dia berkata :"Nkorang
    nampak kampung kat seberang bukit itu ?"
    Yang dua ekor pontianak tu ngangguk, "Iya, nampak."
    Satu kampung tu itu... habiissss aku kerjakan!!!!"
    Angin jugak dua ekor pontianak tu dengar keangkuhan pontianak muda.
    Kini giliran pontianak yg setengah abad tu pulak. Dia pun pergi sekelebat
    jugak, tak sampai 1 minit dah balik, mukanya juga penuh dengan cucuran
    darah.
    "Nkorang nampak Bandar tu ?", katanya dengan muker yg kerek.
    "Iya, nampak", yang dua ngangguk juga.
    "Satu bandar itu juga habiiisss sss!!!", kata pontianak yg setengah abad
    sambil ketawa seram," heeee heeeeee heeeeeeeeeeeeeeeee".
    Pontianak yang satunya lagi tambah panas, dia pun nak show off jugak.
    Dia pun tunjukk skill terbang cam kilat. Amat lah terperanjat nya dua
    sahabatnya, sebab tak sampai setengah minit dia dah balik, dengan penuh
    cucuran darah di mukanya... Lalu pontianak yg 2 ekor tu berkata, "gilaa ahh
    dia ni tak sempat aku nak duduk dia dah balik, memang dia paling power".
    Sambil mengosok gosok idong nya pontianak tu pun berkata , "Nkorang nampak
    tembok batu tu ?"
    "Nampak ! Nampak!", kata yang 2 ekor tu...
    "Err aku tadi tak nampak".

  • #2
    kes kes...

    Comment


    • #3
      Muhahahahha.. Kelakor tu.... Nak cepat sangatlah pontianak tu...
      Jom Join http://myfriends2u.com/home_login.php

      Comment


      • #4
        pontianak ni mmg sah rabun mlm ni..

        Comment


        • #5
          mcm pnh baca citer nie.. katner ye....
          Suatu Kenangan™
          ~You're a princess, one day you'll be a queen.. You must be strong if you want to be a queen~ArericH.K
          ~patah tumbuh hilang berganti memanjang...~bul4t

          Comment


          • #6
            pontianak tu tak bawak lampu ke? kang malam tu..gelap la..mane la nak nampak..

            Comment


            • #7
              pandai korang perlekeh awek awek pontianak ni yek cuba tengok kalau bersemuka ade ke ble lawak lagi uhuhhuuh






              Comment


              • #8
                ada humor gak cik ponti nie, erkk...

                Comment


                • #9
                  wakaka.. bleh plak langgar temb0k
                  - anything happened around me

                  Comment


                  • #10
                    huuhuhuhuhhu






                    Comment


                    • #11
                      hahahaha....geli ketiak aku
                      KLIK DISINI UNTUK BACA >>>>

                      Comment

                      Working...
                      X