Announcement

Collapse

Coming contests information

Contests information: Thank you all users which took a part. We transferred to winners more than 5000 USD. And it's not all!

Soon, we will launch new contests! All that we can say now, future contests will be only for the most loyal users. So, post comments, attract your friends, write articles and etc.
See more
See less

HARGAILAH ISTERI ANDA.....

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HARGAILAH ISTERI ANDA.....

    Tahukah kau wahai suami dan bakal suami?? Laki bini ini asalnya 2 individu asing yang saling tidak mengenali. Atas takdir tuhan dipertemukan dan aqad nikah telah menyatukan kita.

    TAPI.......tahukah kau apa yang isterimu selalu lakukan untukmu dan fikirlah sejenak apa pula yang kau berikan untuknya...KALA kau tiada duit, bukankah magic david copperfield bila tiba2 kau buka wallet ada duit pulak di dalamnya, tahukah kau yang isterimu sentiasa curi2 membuka wallet untuk *mengcheking "Ada duitkah suamiku?" (*mengcheking... harap maaf merosakkan bahasa)

    TAPI Bila kau ada duit, wah! wah! kau siap boleh tanya lagi bini kau "Ada duit ke?" sedangkan itukan kewajipan kau untuk berinya nafkah?
    dasar laki kedekut...

    Tahukah kau wahai suami, tiap2 malam isterimu akan terbangun dari tidurnya dan perkara pertama yang diingat ialah suaminya, lantas terus si isteri menjenguk suaminya di sebelah, di kucup dahi suaminya, diusap rambutnya, penuh kasih sayang dan belas kasihan TAPI yang kau berinya hanyalah dengkuran kadang2 siap kentut lagi..Cissss!!

    Tahukah kau wahai suami, kalau kau balik lewat malam sampai jam 4-5 pagi atas alasan kerja atau kau suka2 nak lepak ngan kawan2 mengeteh mcm kat rumah tak ada teh sampai bini kau yang dirumah tu tak lena tidur, selagi kau tak balik selagi tulah mata tak leh pejam TAPI yang kau tahu bersembang aje sampai pagi, langsung tak ingat bini, dahlah balik lambat esoknya selagi tak masuk Zohor tak reti2 nak bangun, dah bangun tahu nak makan aje...

    Tahu tak kau wahai suami, setiap kali isteri mu menggosok bajumu apa yang sentiasa terlintas di fikirannya ialah "Handsome tak laki aku bila pakai baju ni?" Tapi kau bila dah hansome sikit mula hidung tinggi nak mengorat lagi...dasar!

    Tahu tak kau wahai suami, isteri tu tak mintak banyak, cuma pujilah dia sekali-sekala, peluklah dia setiap pagi dan malam sebelum tidur (peluk yang setakat pelukan sayang sahaja.. bukan dengan harapan dapat "apa-apa", hadiahkanlah dia sekali-sekala walaupun setakat coklat sekeping, picitlah bahunya sekali-sekala dan kalau nak tidur tu, selimutkanlah dia, sebab sebenarnya, bini tu selagi laki dia tak lelap mata dia hanya tidur2 ayam sahaja...

    Satu lagi, suami kalau korang nak tahu, sebaik sahaja saksi kata SAH!!!!tuhan tu telah kurniakan 6, 7, 8 sampai sejuta senses sebab itulah dia orang tahu korang buat apa kat belakang dia, tak yah guna spy...dia orang mesti tahu punya....

    Moral of the story : Hargailah bini dan bakal bini korang, sebagaimana korang hargai kereta korang, motor besar korang,PS2 korang dan lain-lain. so kalau rasa diri tu masih tak ready lagi... pikir pikirlah... belajar bagi ready!

  • #2
    ko dah kawin ke??

    Comment


    • #3
      belum...tapi on the way...nak kawin...hehe...

      Comment


      • #4
        aku ada baca 1 artikel kn, kalo husband kiss wife dia dgn penuh kasih syg - bukan nafsu every time nk kluar dari umah.. risiko accident kurang 30% n pjg umur extra 5yrs..

        tiap kali ciuman diberi tu.. penuh dgn rasa relax. kalo tension.. g la kiss bini, bini senyum kn.. pastu mesti rasa laaaappppang hati

        Comment


        • #5
          ooooo macam tu ka...kalau macam tu eden nak kiss makwe eden hari-hari la...leh hidup lelama...leh ker?

          Comment


          • #6
            Originally posted by spedarman View Post
            ooooo macam tu ka...kalau macam tu eden nak kiss makwe eden hari-hari la...leh hidup lelama...leh ker?
            weh.. muhrim ker?

            Comment


            • #7
              mesti la x..apo la hehehe....eden nak cium sapo ni....eden nak hidup lamoooo.....

              Comment


              • #8
                kawen ler.. ada awek nk wat pekasam ker?

                Comment


                • #9
                  selain cium.. peluk slama 30 saat pun leh pnjang umor... oleh i2 kpd suami isteri.. nak idup lama naikla moto..... pnjg umo.....
                  Suatu Kenangan™
                  ~You're a princess, one day you'll be a queen.. You must be strong if you want to be a queen~ArericH.K
                  ~patah tumbuh hilang berganti memanjang...~bul4t

                  Comment


                  • #10
                    xnk ler nek motor.. kena himpit dgn lorry, yg driver dia x kiss bini pagi tu.. both tgolek

                    Comment


                    • #11
                      hmmmmmmmmmmmmmmmm apa perlu aku buat ??






                      Comment


                      • #12
                        eden ado dengor gak..

                        Comment


                        • #13
                          btul gak ni..ha tu la korang kna la hargai bini korang tau...

                          Comment


                          • #14
                            akn ak hrgai bini ak bila dh kawin esk2..hehe
                            yg bini lak hrgai lak suami tu..

                            Comment


                            • #15
                              kita mesti saling menghargai antara 1 sama lain....

                              Comment

                              Working...
                              X